KERESÉS search-close

segélyszervezet

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "segélyszervezet"

Világsztárok lepték meg a szülinapos Beyoncét!

Az énekesnő rendhagyó ajándékban részesült!

A lelkész, aki együttműködött a titkosrendőrséggel

Aki a tévéből ismerte Lehel Lászlót, az Ökomenikus Szeretetszolgálat vezetőjét, egy kedves és segítőkész embert láthatott. A szervezet rengeteg embert támogat szerte a világban. Néhányan viszont ismerték Lehel László másik arcát, aki a rendszerváltás előtti állambiztonság beszervezett ügynöke volt.

 Nem minden adomány jó adomány

Hiába a jószándékú adomány - akár pluszköltséget is jelenthet a segély-szervezeteknek, ha nem célzottan érkezik a segítség, például, ha felnőttruhát kap egy gyerekotthon. Ezért arra kérnek minden adományozót, előbb tájékozódjon, hogy pontosan hova és kinek szánja felajánlását. A Katolikus Karitász például tüzelőt és kályhát szállít a rászorulóknak, mert sokaknak ez az igazi ajándék karácsonyra.

Magyar kutyát ajándékoztak a párizsi rendőrségnek

Egy Magyarországon született kutyát ajándékozott egy amerikai segélyszervezet a párizsi rendőrségnek, hogy pótolják a tavaly novemberi terrortámadásokban meghalt Dízel nevű kutyájukat. Dízelnek ezzel két utóda lesz, hiszen decemberben az orosz belügy is adott egy kutyát a párizsiaknak.
 

Indul az ország legnagyobb ünnepi összefogása

2015-ben 20. alkalommal rendezi meg az Ökumenikus Segélyszervezet Országos Adventi Pénzadománygyűjtését, melyhez idén, is mint minden évben az RTL Klub is csatlakozott.

Migration Aid, a hazánkba érkező rászorulókon segítettek

Hónapokon keresztül, a menekültválság legnehezebb heteiben segített a Magyarországra érkezett rászorultakon a Migration Aid. A segélyszervezet néhány nap alatt jött létre a legnagyobb közösségi oldalon. Önkéntesei igyekeztek elviselhetőbbé tenni a menekülteknek azt a néhány napot, amíg eljutottak a menekülttáborig, vagy tovább tudtak utazni Nyugat-Európa felé.

Adok-kapok napok a rászorulók megsegítésére

Az elmúlt 2 évhez hasonlóan, idén harmadik alkalommal indul útjára az ország egyik legnagyobb jótékonysági eseménye: a Premier Outlet az Ökumenikus Segélyszervezettel összefogva ismét ruhagyűjtési akcióját szervez.  Vendégünk volt Wolf Kati, Gáncs Kristóf, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója és Imre Csaba a Premier Outlet igazgatója.

Hajléktalanok: napról-napra élnek, magányos farkasokként

Az elmúlt években nagyon sok ember került az utcára válása vagy munkahelyének elvesztése után. Folyamatosan csúsztak le, egyre kevesebb jutott a lakbérre, az ételre és a ruhára. Az Ökumenikus Segélyszervezet gyulai szociális központjában azonban mások is sorban állnak az ebédosztásnál.

Adománygyűjtésre buzdítanak


szerző:
2014.11.22. 18:30
Adománygyűjtésre buzdítanak

Az Ökomenikus Segélyszervezet 19-edszer rendezett közös sütést, hogy felhívják a figyelmet az adventi adománygyűjtésre. Az önkéntesek rekordszámú, 1353 darab mézeskalácsot készítettek, utalva ezzel a segélyszervezet adományvonalának telefonszámára.
 

Készenlétben a mentőszolgálat


szerző:
2010.12.31. 18:45
Készenlétben a mentőszolgálat

Éjszaka 80 kocsi áll készenlétben, mivel szilveszterkor duplájára nő a risztások száma.

Segítség a szendrői árvízkárosultaknak

Százhúsz árvízkárosult család kapott összesen 146 millió forint értékű támogatást pénteken.

Segélykuponok az árvízkárosultaknak

26 millió forint értékű utalványt osztott szét az Ökumenikus Segélyszervezet Sátoraljaújhelyen.

Segélyt osztott a kijelölt miniszterelnök felesége

300 sátoraljaújhelyi árvízkárosult család számára osztott tisztító és fertőtlenítőszereket a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet.

Gyerekcsempészeket fogtak Haitiban

Azt állítják, hogy egy segélyszervezetnek dolgoznak, és csak biztonságba akarták helyezni a kicsiket.

Robbantás Kabulban a magyarok mellett

A kint dolgozó magyarok csavarok, fém repeszek záporába kerültek.

Több tonna ruha veszik kárba a VPOP-nál

Nincs pénz eltávolíttatni a hamis márkajelzéseket, ezért el kell égetni az árut.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való