KERESÉS search-close

sebestyén ági

31 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "sebestyén ági"

Story Extra 2017-09-26


szerző:
2017.09.26. 16:55
Pumped Gabo:

Augusztus 21-én folytatódik a Pumpedék című reality az RTL Spike-on! A hétfői Reggeliben Pumped Gabo, VV Soma és Sebestyén Ági meséltek az új évadról, ami állításuk szerint sokkal fordulatosabb lesz, mint az előző.

Story Extra 2017-06-08


szerző:
2017.06.08. 17:25

Story Extra 2017-04-12


szerző:
2017.04.12. 16:55

Fókusz 2017-04-10


szerző:
2017.04.10. 17:25
Gyertek át!: új vendégek Sebestyén Balázs nappalijában

Több érdekesség is kiderül péntek este Sebestyén Balázs nappalijában. Az egyik, hogy Puskás Peti párjának jó a humora. A másik, hogy Pumped Gabo még mindig büntetésben van VV Zsófis kalandja miatt, bár ő ezt nem érti, és hogy párja Ági, véletlenül nem vett ruhát a fehérneműjére.

A Gyertek át! adásának felvételén jártunk

Péntek este is lesz Gyertek át!, méghozzá nem is akármilyen: Balázs ezúttal egy páros különkiadással lepi meg a nézőket. Ezúttal három Nyerő Páros és egy újonc duó, Puskás Peti és barátnője veszik fel a kesztyűt.

Story Extra 2017-03-10


szerző:
2017.03.10. 17:25
Hírességek válaszoltak arra, hogy mit ünneplünk karácsonykor

Már csak néhány nap, és itt a várva várt karácsony. Az utcák és az üzletek teljes ünnepi díszben ragyognak, és a rádióban is egyre több a csingiling. De vajon tudjuk-e, hogy mit ünneplünk karácsonykor? Erről kérdeztük Peller Annát és Mikikét, valamint Pumped Gabót és Sebestyén Ágit.

Fókusz 2016-10-12


szerző:
2016.10.12. 17:25
A Nyerő Páros fináléja szelfikben elmesélve

Szeptember 23-án a nézők szavazatai alapján eldőlt, hogy Peller Anna és Lukács Mikike a 2016-os év Nyerő Párosa. A fináléban a versenyben résztvevő összes pár megjelent, és a sztárok több tucat szelfit készítettek.

A Nyerő Páros után: Pumped Gabo és Ági legyőzték az előítéleteket

Tavaly nyáron még rajta- vele nevettünk, Pumped Gabo most a Nyerő Párosban megmutatta a szívét, humorát, és amikor búcsúzniuk kellett, biztosak vagyunk benne, hogy nem csak játékostársai sírtak vele. A kigyúrt fiú és szerelme már a műsorban is vívódott azon, hogyan köthetnék szorosabbra az életüket. Jöhet a közös lakás, esetleg egy közös gyerek?

Gabo és Ági kiderítették a sztárok szexuális szokásait

Pumped Gabo kamerát ragadott a kezébe, hogy Ágival karöltve riportot készítsenek a villa lakóiról. A beszélgetések során kiderült néhány pikáns részlet is a sztárok szexuális életéről, Gabo pedig producerként igyekezett minden adandó alkalmat megragadni párja irányítására.

Pumped Gabo és Ági kiesése mindenkit megríkatott

Péntek este Pumped Gabo és Sebestyén Ági harmadik kiesőként távozott a Nyerő Páros villájából. Pedig a műsor elején olyan jól teljesítettek, hogy akár még a győzelemre is esélyesek lettek volna.

Pumped Gabo:

Legutóbb Pumped Gabo és Sebestyén Ági távozott a villából. A páros nagyon sajnálja, hogy kiestek, de örülnek, hogy részesei lehettek a műsornak, mert rengeteg barátra tettek szert a játék során.

Anna és Mikike meglepetést kapott Gabóéktól

Gabo és Ági meglepetéssel készültek Annának és Mikikének. Egy levelet küldtek a párnak, akik befoglalhatták a luxus lakosztályt. Nem fogod elhinni, hogy mi várt ott rájuk!

Gabóék búcsúztak a játéktól

Szavazategyenlőség alakult ki, így Pumped Gabónak és Sebestyén Áginak kellett elhagynia a villát, mivel nekik kevesebb pénzük volt, mint Zsófinak és Zsoltinak.

Vajon kiállja a próbát Gabo és Ági kapcsolata?

Pumped Gabo és Sebestyén Ági is veszélyzónába kerültek. Ági azért nem szeretne kiesni, mert fél, hogy akkor visszatérnek Gabóval a megszokott hétköznapokba, és újra külön fognak élni.

Próbára tettük Gabo és Ági memóriáját!

A pároknak most a memóriáját teszteltük. A feladatuk az volt, hogy tizenhat képet azonosítsanak számokkal, majd a számok alapján találják ki, hogy kinek az arcképe található a kockán. Nézd meg, hogyan teljesítette a feladatot Sebestyén Ági és Pumped Gabo!

Ági nulla forintot tett Gabóra

Mivel Gabo orra napok óta be volt dugulva, ezért Ági nem merte kockára tenni a pénzüket az érzékek játékán, és nulla forintot tett fel párjára. Gabónak végül sikerült teljesítenie a feladatokat, és nem hagyta szó nélkül szerelme bizalmatlanságát.

Gabo bedugult orral vágott neki az érzékek játékának

Egy besötétített szoba, tíz feladvány, hét helyes megoldás, kifinomult érzékek és egy strapabíró gyomor. Ezekre volt szükség a fiúk kihívásánál. Vajon hogyan teljesített Sebestyén Ági párja?

Ági sokkolta Gabót a válaszaival

Gabo hatszor bukott meg a KRESZ vizsgán. Ha további sokkoló infókra vagy kíváncsi Sebestyén Ági párjával kapcsolatban, nézd meg a videót!

Melyik páros illik össze a legkevésbé?

Pumped Gabo és Sebestyén Ági kapcsolata sokak szerint nem lesz hosszú életű. Vajon mit gondolnak erről az érintettek?

A legszórakoztatóbb párt kizárták a játékból

Gabo és Ági igyekeznek mindig mosolyt csalni a többiek arcára, és úgy tűnik, hogy ez mindig bejön, hiszen őket választották a legszórakoztatóbb párnak. Sajnos ez sem volt elég Gabóéknak ahhoz, hogy ne csaljanak a páros kihíváson...

Futószalag vs. Sebestyén Ági

A lányoknak Mission Impossible pózban kell a levegőben lógniuk és megpróbálni kiválogatni a párjuk ruhadarabjait, amik alattuk egy futószalagon mozognak. Ha kiválasztottak egy ruhát, oda kell dobniuk a fiúknak, akik egy futópadon öltik azt magukra. A forduló végére remélhetőleg mindenkin a saját holmijai lesznek. Nézd meg, hogyan teljesítette a feladatot Pumped Gabo párja!

Hova tűnt a tojásfehérje?

Reggelre rejtélyes módon eltűnt a tojásokból a fehérje, és csak a sárgája maradt meg. Vajon ki lehetett a tettes? Csak nem a gyúrósék?

Fogyó palló vs. Sebestyén Ági

Az első játék a lányokat tette próbára, főleg azokat, akik rettegnek a magasságtól. Nézd meg, hogyan teljesítette a feladatot Sebestyén Ági!

Milyen páros Pumped Gabo és Sebestyén Ági?

Pumped Gabo nem csupán vicces, de romantikus is, és bár rendkívül mély és érzéki a kapcsolatuk Ágival, ennek ellenére sokat veszekednek.

Döbbenet! Nézd mit tett Pumped Gabo a szerelmével!

Pumped Gabo hatásos belépőt választott, amikor beköltözött a villába kedvesével, Ágival, akivel csúnyán elbánt már a játék legelején. Vajon hogyan folytatódik a sztárpár kapcsolata ezután? Nézd ma este 18:55-től a Nyerő Párost az RTL Klubon, és kiderül!

Zavaros Pumped Gabo és modell párjának kapcsolata

Pumped Gabo és fitnesz modell párja, Sebestyén Ágnes nyíltan beszélt az RTL Klub vadonatúj sztár realityjében, a Nyerő Párosban kapcsolatukról.

Sebestyén Ági TOP 5 legtrendibb fürdőruhája

Hamarosan véget ér a nyár, ezért összegyűjtöttük a Nyerő Páros egyik versenyzőjének, Pumped Gabo szerelmének legszexibb fürdőruháit, amiket idén viselt. Csekkold TOP 5-ös összeállításunkat!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való