KERESÉS search-close

sajó

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "sajó"

Jeges vízbe fulladt a kislány

Dráma a Sajón. Beszakadt a jég egy hétéves kislány alatt, társai nem mertek szólni senkinek. A gyerek holttestét vasárnap, késő este találták meg. Barátnőivel, a szülők engedélye nélkül mentek a befagyott folyóra játszani vasárnap délelőtt. A másik két gyerek látta, hogy a jég beszakad a kislány alatt, aki elmerült, de nem kértek segítséget. Két órával később kezdték keresni a gyereket, de mire megtalálták, már nem lehetett rajta segíteni. Megrázó történet.

Ritkaság: tiszavirágok a Sajó felett

Milliószámra röpködnek a Sajó felett a tiszavirágok Miskolcon. A csupán pár percig élő rovarok párzását lehet megfigyelni a folyón. A nappal forgalmas Sajó-hídat ezekben a napokban éjszakánként kérészek szállják meg. A látvány ritkaság, korábban ilyet csak a Tiszán lehetett látni.

Kutyával keresték az eltűnteket a vízben

Két nap alatt két folyóban is kutattak eltűntek után a speciális mentők Borsodban. Egy középkorú nőnek már csak a holttestét tudták kiemelni a vízből, egy 55 éves férfit pedig egyelőre hiába keresnek. A férfi biciklijét a Sajó partján megtalálták, valószínűleg horgászni indult. Speciális műszerekkel vizsgálták át a folyót, de egyelőre eredménytelenül.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való