KERESÉS search-close

súly

25 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "súly"

Melyik kulacsban van kevesebb víz?

Neked milyen gyorsan jutott volna eszedbe a megoldás?

Próbáld meg a táblás és az almás feladatot is!

Itt a Fitt hét vége: vajon mennyit fogytak a villalakók?

Volt itt nagy öröm és boldogság, ám valakinél rögvest eltörött a mécses...

Rendesen megizzadtak a villalakók!

A méredzkedés után a játékosoknak egy szintfelmérőn is helyt kellett állniuk, ahol a személyi edző egy pillanatig sem bánt velük kesztyűs kézzel...

 

Ki mennyit hízott az elmúlt két hónapban?

Elindult a Fitt hét a Villában, és szinte minden villalakót a frász kerülgetett, mikor kiderült: rá kell állniuk a mérlegre...

 

Lezajlott az első párbaj a Holtak Szigetén: valaki végleg elbúcsúzott a játéktól!

A Holtak első párbaján az erőre és a kitartásra volt szükség. A játékosoknak a testsúlyuk 80%-át kellett megtartaniuk. Aki elsőként feladta a játékot, végleg elbúcsúzott a Survivortől.

Hősiesen küzdöttek a lányok a több tíz kilós súlyok ellenére

A srácok különböző súlyú szatyrokat akasztottak a lányokra, akiknek a magassarkú cipő és a nehezített körülmények ellenére kellett talpon maradniuk. A videóból kiderül, hogy ki bírta a legtovább!

Íme a nagy diéta körkép!


szerző:
2018.07.24. 06:00
Íme a nagy diéta körkép!

Van értelme a kalóriaszámolásnak, ha fogyni szeretnénk? A legtöbb diéta ugyanis ezzel csábít. Fitness versenyző, dietetikus, és szakács mondta el egy évvel ezelőtt el a véleményét, valóban hasznos-e ha minden falatról táblázatot vezetünk. Meglepő válaszokat kaptunk.

Dombóvári István kipattintotta magát! Nézd!

A humorista évek óta küzd a kilókkal és ennek meg is van az eredménye! Rengeteget ledobott már magáról. Most viszont egy igazán menő képet tett ki a rajongóinak.

Medveczky Erika tudja, hogyan lehet kordában tartani súlyunkat

Rohamosan közeledik a jó idő, a szoknyák rövidebbek lesznek, és hát a diéták a fénykorukat élik, hiszen egyre többen gyors megoldáshoz próbálnak jutni az interneten, csak nem sokan gondolnak arra, hogy milyen veszélyeket okozhatnak ezek a gyors diéták.

VV Dávid elveszített valamit!


szerző:
2017.01.10. 15:25
VV Dávid elveszített valamit!

Az elmúlt napok történései alapján biztos sokan azt gondolják, hogy az ex valóságshow-hős nem csak egy valamit veszített el. Mutatjuk, hogy most miről is van szó egészen pontosan.

Súlyoztuk a Mitsubishi L 200 kéthengeres csodajárgányt!

Az sem elhanyagolható tényező, hogy mi is az az EUR raklap, viszont az még ennél is fontosabb hogy a súlya kb. egy tonna. Kérem szépen a japán autónak meg sem kottyant!

Molnár Anikó büszkén vállalja a testét

Az ex villalakó állítása szerint ő az akiről a súlya miatt cikkeztek a legtöbbet. Persze valahol érthető, hiszen sokan nem szívesen beszélnek a testük változásáról. Anikó viszont mindig őszintén mesélt arról, hogy őt bizony még a levegő is hizlalja. És bár tavaly még duci modell karrierje kezdett szárnyalni, fél év alatt jelentős, mintegy 17 kiló feleslegtől szabadult meg.

Mit vállalnak be a színészek egy szerep kedvéért?

Az amerikai filmiparban dolgozó színészek egyik nap még nagyon vékonyak, a másik nap már óriási izmokat növesztenek. Mindezt filmszerepek kedvéért. De mi a helyzet a magyar színészekkel? Meddig hajlandóak elmenni, ha egy szerep megkívánja? A magyar oldalt ebben az összehasonlításban Pindroch Csaba és Szabó Győző képviselte.

Napi Doktor: Miért nem tudok hízni?

Hogy miért nem tud valaki hízni és mit kellene ennek érdekében tennie, Dr.Tóth Tamás, obezitológus elárulta.

Olyan nehéz volt, mint egy orrszarvú

Brit tudósok megmérték, milyen nehéz lehetett egy sztegoszaurusz, amikor úgy 150 millió évvel ezelőtt más dinoszauruszokkal együtt a Földön élt. Az őslény súlyának megállapításához egy a londoni természettudományi múzeumban kiállított csontvázat, és a legmodernebb számítógépes technológiát használtak fel.

Hat kilós táskát cipel egy elsős

A Híradó stábja találkozott olyan első osztályossal, akinek több mint 6 kilót nyomott a csomagja, pedig egy rendelet kimondja, hogy a könyvek súlya nem lehet több mint 3 kilogramm.

Mínusz ötven kiló itt, mínusz egy mázsa ott

Riportjainkban sokszor láthattak olyan fogyókúrahősöket, akik szenzációs eredményekről számoltak be. A rutinos diétázók tudják, hogy a kilók ledobásánál sokkal nehezebb megtartani az álomsúlyt. Ezért visszamentünk azokhoz, akik dacoltak a jojó-effektussal.

Fekete László küzdelme titokzatos betegségével

A világ legerősebb emberének pár hónapja még több száz kiló megemelése sem okozott gondot. Aztán történt valami, ami után még egy liter tejet sem tudott arrébb rakni, lebénult a jobb karja.

60 kiló mínusz – önerőből


szerző:
2012.05.14. 20:00
60 kiló mínusz – önerőből

Rendkívül erős elhatározás, önfegyelem, plusz motiváció a sikeres fogyókúra három alappillére. Ördög Ákos 60 kilótól szabadult meg, teljesen egyedül, mindenféle segédeszköz, beavatkozás vagy fogyókúrás szerek nélkül.

Mindenkinél kövérebb akar lenni


szerző:
2011.08.23. 08:23
Mindenkinél kövérebb akar lenni

Súlyos harcot vív a kilókkal egy amerikai nő, ám nem a szokásos irányban: lefogyás helyett hizlalja magát.

Hazavihették szülei a koraszülött csöppséget

Orvosai szerint a csodával határos, hogy csütörtökön egészségesen hazavihették a szülei az 5 hónappal ezelőtt 380 grammal született Szebasztiánt.

Fél Kettő 10-08-12


szerző:
2010.08.12. 14:20
Fél Kettő 10-08-12

Fél kettő: Most a Zimmer Feri 2-ben forgat Növényi Norbert. Sikeres fogyókúra után miért híznak vissza egyesek sokkal többet? Mennyit ér egy sztár, ha külföldi és ha magyar?

Reggeli 10-08-12


szerző:
2010.08.12. 08:12
Reggeli 10-08-12

A mai Reggeli vendége Erőss Zsolt volt, aki újra szembenéz a Himalájával és eljött a stúdióba Galambos Lajos is, aki viszont ismét gyarapodó súlyával vette fel a harcot.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való