KERESÉS search-close

sérült

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "sérült"

Sok baleset történt az elmúlt 24 órában, egy 10 hónapos baba is megsérült

Egy tíz hónapos kisbaba, a testvére és az édesanyja is megsérült, amikor három autó összeütközött az 52-es számú úton Fülöpszállásnál tegnap. Több baleset történt az elmúlt 24 órában az ország középső részén. Összesen 12 ember került kórházba. Öcsödnél egy frontális karambolban négy ember sérült meg. Abonynál egy autó két kamionnak is nekiment, öt embert vittek kórházba. 

BALESET: Négyen sérültek meg, köztük két gyermek

Három jármű ütközött össze az M5-ös autópályán Kecskemétnél. Egy kisteherautó hátulról nagysebességgel belehajtott egy személyautóba, ami pedig az előtte haladó mikrobuszba csapódott.

Tömegbaleset az M7-esen, 6 autó ütközött össze

Hat autó ütközött össze csütörtök reggel Székesfehérvárnál az M7-esen. Az egyik kigyulladt, a csodával határos módon csak hárman sérültek meg, ők is könnyebben. A Jász-Nagykun Szolnok megyei Csépánál pedig egy autós hajtott vonat elé, a kocsit maga alá gyűrte a vonat, de ott is túlélte a sofőr, igaz súlyosan megsérült.

SZABADSÁG: Kokárdával eresztették útnak a gyógyult gólyákat

Szélnek eresztették a gyógyult gólyákat a hortobágyi madármentők. A madaraknak sérüléseik miatt kellett itt tölteniük a telet. Búcsúajándékként egy-egy kokárdát kaptak gondozóiktól.

2 év után először karácsonyozhatott otthon

Először karácsonyozhatott otthon a két évvel ezelőtti várpalotai hintabaleset súlyos sérültje. Ezzel Krisztofer családjának a legfőbb vágya teljesült. A 19 éves fiút két hete vitték haza a kórházból. Amióta otthon van, nagyon sokat javult az állapota. Az ünnepek után folytatódik a kórházi kezelése.
Krisztofer állapotáról ide kattintva, többet is megtudhat a fiú édesanyjától.

KRISZTOFER ANYUKÁJA: Az a legnagyobb ajándék, hogy együtt lehet a család

Krisztofert két hete vitték haza Budapestről, csaknem másfél évig volt kórházban. Ő a két évvel ezelőtti várpalotai hintabaleset legsúlyosabb sérültje. Amióta otthon van, rengeteget fejlődik, pár betűt már újra le tud írni. A család vágya az volt, hogy idén karácsonykor a 19 éves fiú is otthon és ne a kórházban ünnepeljen.

Eltört a siklóernyős csigolyája

Nem lezuhant, csak szerencsétlenül landolt a fákon - ezt mondta az RTL Híradónak annak a siklóernyősnek a barátja, aki Veszprémnél szenvedett balesetet. A pilótát egy erős széllökés vitte az erdősávhoz. Ernyőjével együtt fennakadt és súlyosan megsérült.

Hat métert zuhant a várfalról

Lezuhant egy 16 éves lány hajnalban a budai Várnál. Körülbelül hat métert zuhant és egy erdős részre esett, nem messze a Siklótól. Rokonaival sétálgatott, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogyan zuhant le. A tűzoltók csak nehezen tudták megközelíteni a lányt, akit végül speciális gerincágyon hoztak le, majd kórházba vitték. Súlyos sérüléseket szenvedett.

Elaludhatott a sofőr, ezért hajtott neki az előtte haladó autónak

A baleset hajnalban történt az M5-ös autópályán. Csak a vétkes autós sérült meg. A szabadságukon hazainduló, Magyarországon keresztülautózó vendégmunkások miatt nagy a forgalom az autópályákon, és közülük sokan fáradtan vezetnek, ezért a sok baleset.

Ralibaleset: nincs több verseny

Betiltják a versenyzést az ásotthalmi roncsderbi pályán, ahol tegnap súlyos baleset történt. Nem sokkal a rajt után az egyik versanyautó - miután egy másik nekiment - kisodródott a pályáról és a nézők közé hajtott.

Autóval ütközött a villamos

Egy ember megsérült, amikor villamossal ütközött egy autó Miskolcon. A kocsi vezetője valószínűleg a stoptábla ellenére hajtott be a kereszteződésbe…

10 autó ütközött, 3 sérült

Tíz autó összetört, többen súlyosan megsérültek egy balesetsorozatban kedden este Vas megyében. A 87-es főúton előbb hat kocsi ütközött majd nem sokkal később, párszáz méterrel arrébb egy másik baleset is történt.

Lövöldözés az autópályán: egy ember meghalt

Egy ember meghalt, egy 45 év körüli férfit pedig kétszer meglőttek kedd, kora hajnalban az M5-ös autópálya csengelei pihenőhelyének közelében. Híradónk úgy tudja, a meglőtt férfit megműtötték, stabil az állapota. A nyomozóknak azt mondta, nem tudja miért támadták meg őket.

KISMÓKUS: Pénteken derült ki, hogy gyógyítható-e

MR vizsgálatra hozták Budapestre, hogy kiderüljön, újra talpra tud-e állni az az európai kismókus, amit kedden ütöttek el Miskolcon. Az állatot egy kisfiú és az apukája találta meg és azonnal a Mályi Állatvédő Egyesülethez siettek vele, hátha még meg tudják menteni az életét. A mókus már jobban van, de hogy gyógyítható-e a gerince, az csak pénteken derül ki.

Elmenekültek a baleset helyszínéről

Hatan elmenekültek egy baleset helyszínéről az M5-ös autópályán. Valamennyien egy autóban ültek, mégpedig abban, ami a balesetet okozhatta, valószínűleg ezért nem várták meg a rendőröket. Három sérült is volt a menekülők között. Végül két órával később, 84 kilométerrel távolabb fogták el őket a rendőrök. Azt még vizsgálják, hogyan jutottak odáig. A román utasok Svédországból tartottak hazafelé, amikor a zsúfolt autópályán egy előzés után összeütköztek egy másik autóval.

Karambol a 3-as úton: „Csoda, hogy túléltük”

Csoda, hogy túlélték, ezt mondta Híradónknak az egyik autós, aki részese volt a 3-as úton reggel történt balesetnek. Két kamion és három autó ütközött Arnótnál, hárman sérültek meg. A stábunknak nyilatkozó férfi autójával átpördült a szemben lévő sávba, ahol a másik kamion érkezett.  Több baleset volt az országban: hat ember sérült meg az M5-ös autópályán, ahol hajnalban az árokba borult egy kisbusz. Mezőkovácsházán egy édesanya és két gyermeke került kórházba, miután autójuk fának rohant.

Kátyú okozhatta a balesetet

Hatan sérültek meg, köztük két gyerek, amikor összeütközött két autó szombaton délelőtt a Győr-Moson-Sopron megyei Gyarmat közelében. Az egyik kocsi sofőrje az RTL Híradónak azt mondta, előzni akart, de egy kátyú megdobta a kocsiját, így az épp előzött autó elé pördült, majd mindketten az árokba csapódtak.

27. rész - Egy lány tudni akarja, hogy ki ölte meg a legjobb barátnőjét?

Dominikát teljesen váratlanul éri, amikor letartóztatják a barátját, Szabolcsot, de amikor véletlenül fültanúja lesz egy beszélgetésnek, rájön, hogy az egész életét át kell értékelnie, mert eddig hazugságok között élt, ráadásul fogalma sincs róla, hogy magához tér-e valaha kómába esett barátnőj…

Frontális ütközés: 3 sérült

Két ember súlyosan, egy könnyebben megsérült, amikor két autó karambolozott frontálisan a Veszprém megyei Csót és Pápateszér között. A sérülteket a tűzoltók emelték ki a roncsból. A rendőrség a helyszínelés idejére teljesen lezárta az utat. Mindkét autó annyira összeroncsolódott, hogy tréleren vitték el.

HŐS TŰZOLTÓ: Így segítettem!

Egy munkába tartó tűzoltó emelt ki egy balesetet szenvedett rendőrt füstölgő autójából. Felmérte a helyzetet, és irányította a segítőknek jelentkezőket. A sérült rendőrt ezután kórházba szállították.

Összedőlt az épülő ház

Összedőlt egy épülő ház Nyíregyházán. 8 munkás dolgozott az építkezésen, amikor beszakadt a födémszerkezet, kidőlt a fal és leszakadt az állványzat. Egy férfit könnyebb sérülésekkel vittek kórházba a mentők.

Földrengés rombolta le a várost

Földrengés a Fülöp-szigetek déli részén. Legalább négyen meghaltak és százan megsérültek. Szökőártól tartottak az ott élők, de végül nem voltak nagy hullámok. A földrengés után rengetegen az utcákon töltöték az éjszakát.

„Segítség, megfagyunk!”

Több halottja is lehet az olaszországi lavina katasztrófának. Egy egész szállodát maga alá temetett a hógörgeteg az ország középső részén. A tragédia óta a mentőcsapatok elkeseredetten küzdenek, hogy kimentsék a romok és a hó alatt rekedt mintegy 30 embert. Két embert élve találtak meg, és egy férfiholttestre is rábukkantak. Egy csapdába esett házaspár azt üzente SMS-ben, hogy segítsenek rajtuk, mert megfagynak.

Meghalt a gázolás egyik sérültje

Meghalt a tegnapi budapesti gázolás egyik sérültje. A 86 éves férfit kórházba vitték, de már nem tudták megoperálni. A másik sérült, egy 41 éves nő túl van az életveszélyen, de maradandó sérüléseket szenvedett. Információink szerint a gázoló, akinek már korábban elvették a jogosítványát, nem tett vallomást, és szabadlábon védekezhet. Úgy tudjuk, hogy enyhe ittasságot állapítottak meg nála.

 Összeütközött két metró a Pillangó utcánál

Összeütközött két metrószerelvény a Pillangó utcánál hétfő reggel, tízen megsérültek - tájékoztatta Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. Az Országos Mentőszolgálat közlése szerint kilenc embert kellett kórházba vinni a baleset helyszínéről.

  

Életveszély a robbanás után

Súlyosan megégett, életveszélyes állapotban van a keddi fővárosi robbanás sérültje, intenzív osztályon kezelik – közölte az RTL Híradóval az áldozat kezelőorvosa. Valószínűleg gázrobbanás okozta a pusztítást, amelyben megsérült. A szomszédokat sokkolták a történtek. Egyikük sírva mesélt arról, hogy azt hitte, az ő háza semmisült meg. A detonáció olyan erejű volt, hogy több házzal arrébb is okozott károkat.

Gyerekek is megsérültek a balesetben

A helyi járat átszáguldott az úton, kidöntött egy kerítést, és egy fát, majd kis híján egy autószerviz falának csapódott. Mindez a reggeli csúcsforgalomban történt Pécsen, a busz tele volt. Nyolcan sérültek meg, köztük két gyerek. A buszvezetőt is kórházba kellett vinni súlyos sérüléssel, valószínűleg rosszul lett, ezért nem tudta az úton tartani a járművet.

Tíz sérült a tömegbalesetben

Tömegkarambol a Ferihegyi gyorsforgalmi úton. Tízen sérültek meg, közülük egy ember életveszélyesen, egy súlyosan. Egy román rendszámú kisbusz egy szemből érkező kocsival ütközött össze reggel, majd két másik autó is összetört. Órákig nehezebben, kerülő úton lehetett kijutni a reptérre.

Felrobbant a melléképület

Gázrobbanás Kecskeméten! Egy idős ember súlyos égési sérüléseket szenvedett, amikor felrobbant egy melléképület, ahol mustot készített. A 74 éves férfi odabent egy gázpalackkal működő rezsót használt. A palackból egész éjjel szivároghatott a gáz, így reggel, amikor a férfi, valószínűleg cigarettával a szájában benyitott, azonnal berobbant. Az idős emberről élettársa vágta le az égő ruhát, a sérültet mentőhelikopterrel vitték kórházba.

Fókusz 2016-09-28


szerző:
2016.09.28. 17:25
Tömegbaleset: két diák életveszélyben

2 diákot életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel vittek kórházba, miután hétfőn délután egy iskolabusz frontálisan ütközött egy kisbusszal Ludastónál, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében. A kisbuszban három villanyszerelő utazott, munkából tartottak haza. Ketten olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy feltehetően a becsapódáskor szörnyethaltak. A diákokat szállító buszon 51 gyerek utazott. Általános és középiskolások. Közülük 24-en sérültek meg.

Tömegbaleset az elszabadult pótkerék miatt

Elképesztő baleset az M5-ösön. Egy teherautó elszabadult pótkereke miatt tört össze öt jármű kedd éjjel Kisteleknél. A kerék egy Szeged felé tartó teherautó pótkocsijáról szabadult el, és a sztráda középen állt meg. A teherautó mögött érkezők a sötétben nem tudták időben kikerülni az akadályt. Kész csoda, hogy a tömegbalesetben csak egy ember sérült meg. Ő kisteherautójával egy vészfékező kamionba csapódott. A sztrádát órákra le kellett zárni.

BALESET: Három embert kellett kivágni a kisbuszból

Három embert a tűzoltóknak kellett kivágni abból a mikrobuszból, ami hajnalban egy kisteherautóval ütközött az M5-ös autópályán.  A román rendszámú mikrobuszban nyolcan utaztak, úgy tudjuk a másik öt utas könnyebben sérült. A kisteherautó sofőrje a helyszínen nyilatkozott. Azt mondta, szerinte a másik sofőr elaludhatott a volánnál, ugyanis fékezés nélkül csapódott bele az autójába. Bár az ütközés akkora volt, hogy a kisbusz az oldalára borulva csúszott az úton, a sofőr és utasa épségben megúszták a balesetet. Hogy hogyan, az kiderül az esti Híradóban!

 

Még nyolc sérült Pamplonában

Visszaforduló bika okozott súlyos sérülést a pamplonai bikafuttatás harmadik napján. A hagyományos spanyol ünnepségen eddig összesen nyolcan sérültek meg, többségük esés és zuhanás miatt. A bikafuttatás a következő napokban is folytatódik.

Levegőbe került a kamion az ütközéstől

Piros jelzés ellenére hajthatott a sínekre az a kamion, ami egy Fehérgyarmat felé tartó vonattal ütközött össze Nyírmihálydiban csütörtök délelőtt. A becsapódás akkora erejű volt, hogy a mozdonyvezető is megsérült. Az egyik szemtanú azt mondta, az ütközés után a kamion a levegőbe emelkedett, majd felborult. Az utasok órákig vártak a pótlóbuszokra, hogy tovább utazhassanak.

Terápiás úszótábor gyerekeknek

Úszótábor koraszülött és sérült gyerekeknek. A Gézengúz Alapítvány napközis táborában a terapeuták a vízben olyan eszközökkel dolgoznak, amik javítják a gyerekek egyensúlyérzékét. Az alapítvány szakmai vezetője szerint a koncentrált mozgásterápia látványosan gyorsítja a gyerekek fejlődését. Ami azért is fontos, mert a jó egyensúlyérzék a mindennapi dolgokhoz elengedhetetlen.

Előnyére fordította hátrányát

Senki sem csodálkozna, ha riportunk főhőse csatár lenne, vagy hátvéd, de az, hogy a kaput bérelte ki magának tényleg makacs bátorságra és bizonyítási vágyra utal. Csaba előnyére fordította hátrányát, pedig volt idő, hogy annyira szégyellte, hogy ő más mint a többi gyerek, akik ráadásul csúfolták is ezért, hogy az iskolát is kerülte.

Úton átszaladó őzek okoztak balesetet

Úton átszaladó őzek okoztak balesetet kora reggel az 55-ös úton. Több állat is kiugrott egy kisteherautó elé, a sofőr próbált fékezni, de két állatot is elütött. A vészfékező furgonba egy másik teherautó is belerohant, ennek a sofőrje sérült meg.

Életveszélyben - nem nyílt ki a légzsák

Nem nyílt ki a légzsák, életveszélyesen megsérült az a 47 éves férfi, aki délelőtt balesetet szenvedett Hajdúsámson közelében. Szabályosan haladt autójával, amikor eddig nem tudni miért, egy másik kocsi áttért a szemközti sávba és egyenesen nekihajtott. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a vétlen sofőrt azonnal elvesztette az eszméletét és életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Frontálisan ütközött a két vonat

Legkevesebb kilenc halottja van a reggeli németországi vonatbalesetnek, amely Münchentől 60 kilométerre délre történt. Két vonat ütközött frontálisan egy olyan szakaszon, ahol csak egyetlen nyomtáv van. Mivel a baleset egy kanyarban történt, azt feltételezik, hogy a mozdonyvezetők nem látták egymást és nem fékeztek. A szerencsétlenségben 100-an sebesültek meg, 50-en súlyosan. Két utast nem találnak. Magyar érintettről nem tud a Külügyminsztérium.

 

Tömegbalesetek a sűrű ködben

Hat sérült, összesen kilenc összetört autó - két baleset történt egymás után fél óra eltéréssel a 26-os úton kora reggel Miskolc és Sajószentpéter között. Sűrű köd volt azon a szakaszon, valószínűleg emiatt rohantak egymásba az autók. A sérülteket főként nyaki húzódásokkal, és arcsérülésekkel vitték kórházba. A helyszínelés idejére óriási torlódás alakult ki a 26-os úton.

A villamos alá szorult a gyalogos

A tűzoltóknak kellett letolniuk a villamost a sérültről egy súlyos baleset után, péntek este Budapesten. A járókelő át akart menni a zebrán az Astoriánál, amikor a villamos elütötte. A férfihoz nem fértek hozzá a mentők, ezért kérték a tűzoltók segítségét.

DETONÁCIÓ: Tankolás közben robbant fel egy gáztartály

Szirénázó tűzoltóautók vonulnak a felrobbant töltőkúthoz, pénteken este kapták a riasztást. Reggel látszódtak igazán a rombolás nyomai. Ebből a kútból ennyi maradt: egy összeroncsolódott fémkupac. Pedig nem is ez robbant fel, hanem a másik kútnál tankoló autó tartálya.

Hajnali baleset: ketten életveszélyben

Négyen sérültek meg hajnalban egy balesetben Miskolc mellett. Két autó ütközött össze frontálisan a 3-as főúton - egy 20 éves fiatalembert és egy 17 éves lányt életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba. A karambol egy egyenes, jól belátható útszakaszon történt.

Megint felrobbant egy vegyi üzem

Újabb vegyi üzemben volt robbanás Kínában. Egy ember meghalt, kilencen megsérültek. Több mint 150 tűzoltó oltotta a lángokat öt órán át. Állítólag egy raktár robbant fel, az üzemben a nejlon egyik alapanyagát gyártották. A tíz nappal ezelőtti tiencsini vegyi gyárban volt több robbanás. Ott 121-en haltak meg és több százan megsérültek.

Kirepült a helyéről az ütközéstől

Volt, aki az eszméletét is elveszítette rövid időre, más csak a hatalmas csattanásra emlékszik a vasárnap reggeli vonatbaleset sérültjei közül.  21-en kerültek kórházba, miután Nógrádkövesd közelében összeütközött két szemből érkező motorvonat. A vasutasok szakszervezete szerint csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történik gyakrabban a nógrádihoz hasonló baleset. A vasúttársaságnál azt mondják, jól működik a rendszer.

Súlyos buszbaleset Baranyában

Hétfőn délután árokba borult egy távolsági busz Baranya megyében. Több mentőautó és mentőhelikopter érkezett a tömegszerencsétlenség helyszínére, ahol 23 sérültet láttak el. Telefonon kapcsoltuk a kórház igazgatóhelyettesét, majd egy ügyvéddel beszélgettünk a sérülteket érintő kártérítésről.

BALESET: Vonattal ütközött, anya és kisfia sérültek

Az eleje épen maradt, a hátulja viszont teljesen összeroncsolódott. Az autóban egy család utazott. Tegnap késő délután ütköztek a Nagykanizsára tartó személyvonattal Zalakomárban.

Gázrobbanás volt Zuglóban


szerző:
2015.03.12. 19:05
Gázrobbanás volt Zuglóban

Gázrobbanás volt  Budapesten. Kilencen megsérültek, köztük négy gyerek. Egyiküket a helyszínen újra kellett éleszteni, a mentők életveszélyes állapotban vitték kórházba. A katasztrófavédők szerint 5 lakás lakhatatlanná vált Zuglóban, az ott élőknek sikerült időben kimenekülniük.

Négy gyerek sérült meg a gázrobbanásban

Gázrobbanás volt  Budapesten. Kilencen megsérültek, köztük négy gyerek. Egyiküket a helyszínen újra kellett éleszteni, a mentők életveszélyes állapotban vitték kórházba. A katasztrófavédők szerint 5 lakás lakhatatlanná vált Zuglóban, az ott élőknek sikerült időben kimenekülniük.

Rendőr mentette meg az életét

Egy szolgálatba induló rendőr mentette meg egy 80 éves férfi életét péntek hajnalban. A bácsi cipő nélkül, egy pizsamában sétált a forgalmas 35-ös út mentén, amikor az őrnagy észrevette. A feje vérzett és több sérülése is volt. A rendőr azonnal segítséget hívott.

Előzetes: Tűzoltók szabadították ki a gyereket

Ketten meghaltak, ketten megsérültek, egy gyereket pedig a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk az összetört kocsiból. Három autó rohant egymásba Ceglédbercelnél, az egyik kocsi a felismerhetetlenségig összeroncsolódott. A másik az árokban kötött ki, abból kellett kiemelniük a sérült 10 éves gyereket a tűzoltóknak. A drámai baleset képeit megmutatjuk este hatkor az RTL Híradóban.

Súlyos sérültje van a gázrobbanásnak

Egy idős férfi sérült meg a robbanásban, a feje és a végtagjai égtek meg súlyosan. Az épület lakhatatlanná vált. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a gázrobbanást.

VÉGZETES: Kirepültek az autók utasai

Szétszóródott alkatrészek az út szélén. Az első balesetben a gépjármű fának csapódott, míg a második balesetben a sofőr elvesztette gépjárműve felett az uralmát, majd megcsúszott az úttesten és többször a tengelye körül megpördülve a gépjármű a feje tetejére borulva állt meg. A gépjárművek utasai nem voltak bekötve.

Egy étterem, ahol az étel és a személyzet is különleges

Évek óta működik egy különleges étterem Szekszárd belvárosában. Az étel nagyon finom, mindent helyi termelőktől vesznek, jól főznek, minden ételnek isteni íze van. Napi 80-90 törzsvendégük van, akiket a nevükön szólít a személyzet. De nem csak a jó hangulat és a jó étel miatt különleges ez a hely. Hanem azért is, mert az egyik pincér kerekesszékkel hozza ki a levest, a szakácsok nagyothallanak, az Ízlelő nevű étteremben csupa sérült ember dolgozik.

Miért kellett meghalnia a 20 éves autista fiúnak?

Zoltánt autizmusa ellenére becsülettel neveltek a szülei. Később is csak azért adták intézetbe, mert úgy érezték, ott talán javulást érhetnek el állapotában. Aztán tehetetlenül nézték leépülését: Zoltán hat hónap alatt meghalt.

Nem csak művér folyt a Die Hard forgatásán

Felrobbant autók, tűz, füst, vérző fejű emberek és kalasnyikovos katonák amerre csak a szem ellát. Ismét akcióba lépett a Die Hard 5 stábja, azonban azt senki nem gondolta, hogy nemcsak művér folyik majd a budapesti utcán.

Négylábú szuperhősök segítik gazdijukat

Gördeszkázás a parkban, kis bevásárlás, sütés a mikróban, majd egy kis mosás – ma már ezt is tudják a világ legokosabb kutyái, sőt, még ennél többet is. Az ember legjobb barátja –ha helyesen képzik – egyben a legfontosabb segítő is lehet.

Csodatevők a borzalmak országában

Az ország, ahonnan eddig csak a legszörnyűbb hírek érkeznek. Ez Banglades. A világ egyik legszegényebb országa. Az ott lakóknak szükségük van a segítségre.

Harc a felkavaró emlékekkel – korlátok nélkül

A betegségről, és azokról a fájdalmakról, amelyeket mindannyian átéltek, egyáltalán nem beszélnek. A Bátor Tábor épp ennek az ellenkezőjéről szól: nincsenek korlátok, csak feledhetetlen emlékek és élménysokk minden mennyiségben.

Születésnapi buliba indult, de sosem ért haza

Sok megválaszolatlan kérdés, ami egy 25 éves agrármérnök fiú halála körül kering. A szülők választ várnak, de nem kapnak. Csak a barátok elmondásából tudják, mi történt, illetve történhetett azon a januári estén.

Nem jár kártérítés a buszkatasztrófáért?

Két túlélő, akiknek már soha nem lesz olyan az életük, mint korábban. Azért szólalnak meg a Fókuszban, mert remélik, hogy segítséget nyújthat, ha a nyilvánosság erejével nyomást gyakorolnak a busztársaságra, amelyik nem akarja elismerni a kártérítési felelősségét.

„Halálkanyarban” érte a baleset a magyarokat

Megdöbbentő információkat tudtunk meg az egyiptomi buszbaleset helyszínéről. Egy helyi buszsofőr azt mesélte, halálkanyarnak hívják az útszakaszt, mert jellegéből adódóan gyakran borulnak fel ott személyautók és autóbuszok.

Tiszta hangok, nem csak hallóknak


szerző:
2011.11.03. 19:00
Tiszta hangok, nem csak hallóknak

Aki eddig siket volt, most hallóvá válhat, és aki eddig egyensúlyzavarban szenvedett, most már bátran mozoghat. A 31 éves Ilona születése óta rosszul hall. Most viszont 6 hét alatt, visszanyerte hallását.

Halálos autóbaleset Somogyban

Egy ember meghalt, ketten pedig megsérültek kedd este, amikor fának csapódott egy autó Somogy megyében.

Hármas karambol a Ferihegyi úton

Három autó ütközött össze a Ferihegyi gyorsforgalmi úton hétfőn kora reggel, egy ember megsérült.

Gyorsulási versenyből lett diszkóbaleset?

Feltehetőleg gyorsulási verseny miatt hajtott a szabadkai férfi a kereszteződésbe érkező csuklósbusz elé.

Rendőrségi kisbusz balesetezett

Árokba borult egy rendőrségi kisbusz vasárnap a 72-es főúton, Papkeszinél, a balesetben egy rendőr könnyebben megsérült.

Nálunk ápolnák a sérült líbiai lázadókat

Erről a Líbiai-Magyar Egyesület vezetője beszélt Bengáziban, mert egyre több, az olyan sérült, akit már nem tudnak helyben ellátni.

Katasztrofális gázrobbanás Rio de Janeiróban

Legkevesebben hárman meghaltak, tucatnyinál több a sebesültek száma, néhányan súlyos állapotban vannak.

Kamion és teherautó ütközött az M15-ösön

Hajnalban két órára lezárták az M15-ös gyorsforgalmi utat, mert összeütközött két teherjármű.

Csúszós olaj okozta a szerencsétlenséget

Csak az utóbbi egy hónapban négy olyan baleset volt, mely járműből elfolyt csúszós olaj miatt következett be Komárom-Esztergom megyében.

Családi ház lángolt Gyöngyösön

Tűz ütött ki csütörtökön Gyöngyösön egy családi házban; egy nő súlyosan megsérült.

Villamosmegállóban végezte az autó

Villamosmegállóba hajtott egy autós szerda este Budapesten. Ketten sérültek meg.

Gyerekeket ütöttek el a zebrán

A sofőr azt mondta a rendőröknek, hogy elvakította a Nap, ezért nem látta a három tinédzsert.

Magyar munkás halt meg Ausztriában

Autóbalesetben meghalt egy magyar idénymunkás vasárnap este Ausztriában, egy másik megsérült.

Több tűzoltó megsérült egy felborult autóban

Felborult egy megkülönböztető hang- és fényjelzést használó tűzoltóautó Fejér megyében.

Mélyaltatásban az áramütés sérültje

A legsúlyosabb sérültet a veszprémi kórházban kezelik, egy másik munkást Győrben kellett megműteni.

Halálos baleset a 4-esen


szerző:
2011.09.23. 16:34
Halálos baleset a 4-esen

Egy ember meghalt, ketten súlyosan, hárman könnyebben megsérültek abban a balesetben, ami Ceglédbercel közelében történt.

Szakadás: Kilopták a ház alól a tartóoszlopot

Három embert vett őrizetbe a rendőrség a Kén utcai házomlás miatt.

Végzetes karambol a 84-es úton

Egy ember meghalt hárman pedig megsérültek abban a balesetben, amely délelőtt történt a 84-es úton Nagycenk közelében.

Öt sérült a frontális karambolban

A Komlón történt balesetnek három súlyos és két könnyebb sérültje volt, egyikükhöz mentőhelikoptert kellett hívni.

Alacsonyan szálltak a söröskorsók Kaposváron

Egy 38 éves férfi padokat borogatott, italokat locsolt, söröskorsókat dobált a vendégekre.

Javult a legsúlyosabb sérült állapota

Jobban van a hétfő hajnali buszbaleset legsúlyosabb sérültje.

Hazamehetnek a buszbaleset sérültjei

9-en sérültek meg és 5-en kerültek kórházba, amikor a busz árokba hajtott szombat délelőtt.

Hármas karambol a 47-es úton


szerző:
2011.09.01. 08:34
Hármas karambol a 47-es úton

Három jármű összeütközött a 47-es úton Hódmezővásárhely közelében csütörtök reggel, egy ember megsérült.

Több tucat magyar maradt Líbiában

Mintegy negyven honfitársunk maradt a közel-keleti országban, ahol a magyar követség képviseli az uniót, az USA-t és Kanadát is.

Részeg sofőr tarolta le a buszmegállót

Egy nő ittasan és valószínűleg gyorsan hajtott, amikor elütött két embert. Egyikük súlyos sérüléseket szenvedett.

Leégett egy veszprémi fröccsöntőüzem

Leégett egy polisztirolt vagyis hungarocellt gyártó üzem Veszprém mellett szerda este.

Elgázolta a metró, de túlélte

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a férfit, akit szerda délelőtt gázolt el a metró a Keleti pályaudvarnál.

Öt autó csúszott egymásba a 85-ös főúton

Öt autó ütközött a 85-ös főúton Győr külterületén, az M1-es autópálya lehajtójánál csütörtök délután.

Felborult teherautó okozott dugót

Baleset miatt torlódás van a budapesti Üllői úton, a belvárosba vezető oldalon.

Stohl-ügy: Mégis dolgozik a sérült bácsi

Az idős férfi korábban azt mondta, élete végéig megmaradó sérüléseket szenvedett. A színész büntetését nagyban befolyásolhatja a sérült állapota.

Bábolnai baleset: Árván maradt a két kislány

Szombat reggel meghalt az a belga férfi, aki családjával egy hete szenvedett súlyos autóbalesetet Bábolnánál.

Munkások közé hajtott a kamionos

A kamion előbb nekiment a munkások teherautójának, majd áttért a szemközti sávba, és az árokba borult.

Lecsapott a vihar Debrecenre


szerző:
2011.07.12. 16:28
Lecsapott a vihar Debrecenre

Debrecen összes tűzoltója a városra hétfő este lecsapott vihar okozta károk elhárításán dolgozott.

Kamion és személyautó ütközött

Délután Solt és Kecskemét között egy személyautó és egy kamion ütközött össze az 52-es úton.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való