KERESÉS search-close

séftippek

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "séftippek"

Tanulj a séfektől: így dolgozz mentes lisztekkel

Az első feladat az egészség jegyében telt, hiszen a versenyzők csakis gluténmentes lisztekkel dolgozhattak. Természtesen, a séfek elmondták nekik, mik lehetnek a hátulütői ezeknek az alapanyagoknak.

Tanulj a séfektől: így kell dolgozni a hüvelyesekkel

Borsó, csíra vagy babok? Az első feladatban hüvelyesekkel kellett dolgoznia a versenyzőknek, a séfek pedig hasznos tippeket adtak nekik.

Tanulj a séfektől: ketchup, hab vagy éppen zselé? Megmutatják!

Az első feladatban egy óriási textúra pult várt a versenyzőkre, amelyen végignézhették, hogy egyetlen zöldségből mennyi féle állagú elemet lehet készíteni.

Mindhárom zsűritag előkapta…

A harmadik feladatban háromféle desszertet kellett készítenie a csapatoknak. A zsűri bemutatott három példát, hogy milyen típusú édességeket várnak tőlük.

Tanulj a séfektől: így dolgozz indiai alapanyagokkal

A második feladatban indiai pult várt a csapatokra, mielőtt azonban elmerültek volna az ötletelésben a séfek elmondték a legfontosabb tudnivalókat az alapanyagokról.

Tanulj a séfektől: a mentorok sajtkóstolókkal segítettek a versenyzőknek

A második feladatban egy óriási sajtpult várt a versenyzőkre, szerencsére most sem maradtak magukra a különlegességekkel.

Tanulj a séfektől: így játssz a színekkel az ételedben!

A színeké volt a főszerep a második feladatban, amihez először Sárközi Ákos mutatott be egy ételt, majd később mindkét séf adott még tippeket a versenyzőiknek.

A meglepetés polipok sokkolták a versenyzőket

Az első feladatban űrlényként lebegő polipokkal és karfiollal kellett dolgoznia a versenyzőknek. Az ötletelésben nem maradtak egyedül, a séfek tuti tippeket adtak nekik.

Tanulj a séfektől: így csinálj házitésztát és tintahalat

Miután kiderült, hogy liszttel és tintahallal kell dolgozniuk a versenyzőknek, a séfek gyorsan elmondták nekik a legfontosabb tudnivalókat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való