KERESÉS search-close

séffőzés

48 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "séffőzés"

A döntősök Sárközi Ákossal főztek!

Elérkezett a szimultán főzés ideje is. A döntősöknek óriási hajrában kellett futniuk a séf útán, aki gyors tempót diktált. Gergő és Vini után, Patrik is nagyon lemaradt.

Rácz Jenő fénysebességgel diktált!

Miután a séf bemutatta az ételét, indult is a hatvan perc és azzal együtt az irgalmatlan tempó. Olyan gyorsan kellett haladniuk az elemekkel, hogy a döntősök sokszor elvesztették a fonalat.

Ketrecbe zárt béka egy kis vérrel? Rácz Jenő főzött!

A pirosak mentora különleges étellel készült a versenyzőknek, a csavar sem maradt el: végig diktálta a döntősöknek a lépéseket. Vajon bírták Jenő fénysebességét?

Zé visszavágott a séfeknek: ők is beálltak főzni!

Azontúl, hogy Zé találta ki a meglepetés feladatot, még készült valamivel: beállította zsűritársait is egy-egy pultba. Persze, a séfeket sem kellett félteni, rögtön egy egész menüt csináltak egy óra alatt.

Dani kibukott: káromkodva vágta asztalhoz az ételét!

Annak ellenére, hogy Dani segíthetett Ákosnak, a másolás alatt több hibába is belefutott, amiket nem viselt túl jól...

Íme az eddigi legnagyobb előny: Dani Sárközi Ákos kuktája lett!

Dani óriási lehetőséget kapott a zsűritől: az lett az előnye, hogy végig segíthetett Sárközi Ákosnak a főzése alatt. Így a tűzközelből láthatta, mit kell majd lemásolnia.

Bogit semmi sem állíthatta meg: puszta kézzel nyúlt a forró vízbe!

Jenő versenyzője az utolsó percekben akkora kapkodásban volt, hogy még a tésztát is kézzel vette ki a vízből, majd a nagy sietségben még baleset is érte.

Kulisszatitok: Zé megleste Sárközi Ákost tálalás közben!

A versenyzők minden séffőzés után kóstoló tányérokat is kapnak. Zével megnéztük, hogyan készítette el ezeket a mai főzése után Ákos. Virágos ravioli steak-kel és rizottóval jöhet?

Rácz Jenő egy igazi retró étellel készült a versenyzőknek

A séf a Budapest szeletet gondolta újra, amit a versenyzők árgus szemekkel követtek végig.

Zsolt önkívületi állapotban esett neki Rácz Jenő ételének

Zsolt - miután a hátránya miatt nem tudta az elejétől figyelni Jenő főzését - sok mindenben bizonytalan volt, emiatt a csapattársait kérdezgette. Eközben persze beindult a szokásos pörgése is.

Kövesd a séfet, és közben süss egy kis sültkrumplit!

Dórinak köszönhetően Zsolt nem nézhette végig nyugiban a séf főzését, hiszen közben két nagy adag sültkrumplit kellett készítenie Zének és Ákosnak.

Rácz Jenő hihetetlen mennyiségű alapanyaggal készült a főzéséhez

Sárközi Ákos után Rácz Jenő is hozott egy ételt az elődöntőben. Különleges lazaccal készült, vajon a versenyzők bírják majd követni a főzését?

Jóni Ricsi beleesett Sárközi Ákos „csapdájába”

Ricsi már a főzése elején hibát követett el, aminek a korrigálása rengeteg idejét elvette. Vajon el tudja készíteni Sárközi Ákos ételét?

Séffőzés: másold le Sárközi Ákos „egyszerű” harcsa ételét!

A versenyzőknek fel kellett kötniük a gatyájukat, hiszen az elődöntők kezdetével elérkezett az első séffőzés ideje is.

Elszabadult Peller Mariann titkos énje

Mariannból a stressz és a szimultán főzés egy olyan zsémbes öregasszony én-t hozott elő, amivel még ő sem találkozott eddig.

Sokkoló fordulat: a séf nem diktálta tovább a főzést

A szimultán főzés felénél Sárközi Ákos bejelentette: innentől kezdve nem diktálja a folyamatokat. Gyorsan összefoglalta, miket kell még csinálniuk a versenyzőknek, majd csendesen folytatta a munkát.

Tanulj a séftől: ilyen egy „UFO karalábé” főzelék

Sárközi Ákos most már nem is próbálta elhitetni a versenyzőivel, hogy egyszerű ételt készít nekik. Mindannyian más világokba emelkedtek a főzelékével.

Tanulj a séftől: Sárközi Ákos most tényleg „egyszerű” ételt készített

A második feladatban Sárközi Ákos egy szokásához híven egyszerű ételt mutatott be csapata másik hatosának. A feladat pedig nem volt más, mint figyelni és tökéletes másolatot készíteni.

Tanulj a séftől: Rácz Jenő különleges báránybordát sütött

A séf ismét bemutatót tartott a versenyzőinek, egy izgalmas báránybordát készített nekik. Persze, az étel nemcsak ebből az egy főelemből állt...

Rácz Jenő főzés közben még Ákost és Zét is megdolgoztatta

A séf egy különleges marhapofából készült főételt álmodott meg, a versenyzőinek ezt kellett lemásolniuk. Persze, előtte még végignézhették, hogyan főz a séf és a két kuktája.

Gábor megint eltért a Séf receptjétől?

Hiába a másolós feladat, Gábor néha inkább a saját feje után ment Baranyai Péter desszertjénél is, hogy felgyorsítsa a folyamatokat. Ez azonban lehet, hogy rossz pontokat is jelenthet a zsűri szemében...

Ilyen tempót még sosem diktált a Séf!

Hihetetlen sebességre kellett kapcsolnia a versenyzőknek, hiszen szimultán főztek a Séffel... pontosabban a Séf diktálta, hogy mit kell csinálniuk, ők pedig rohantak. Ekkora őrületes tempó még sosem volt a Konyhafőnökben!

Odáig voltak Mészáros Ádámért a szuperdöntősök!

Elkaptuk Esztert, Tibort és Gábort a séf főzése után, és kifaggattuk őket Mészáros Ádám újragondolt halászlevéről, az étel legnehezebb részleteiről és természetesen az egész séffőzésről is.

Mészáros Ádám étele láttán mindenkinek elakadt a szava

Óriási megtiszteltetés és sokk érte az első feladatban a versenyzőket, hiszen Mészáros Ádám, az ország első két Michelin-csillagos éttermének séfe főzött nekik egy újragondolt halászlevet.

Tudod követni a Séfet? Számold össze mennyi elemből áll az étele!

A második feladatban egy séffőzés várt a versenyzőkre, végignézték ahogyan a Séf elkészíti a különleges karfiolos ételét. Ezután pedig precízen és nagyon pontosan le kellett másolniuk az ételét.

Zsófit éppen Tomi hátránya rángatta ki a gödörből?

Zsófi már jó ideje nem találta régi önmagát a konyhában, és pont ekkor kapta meg Tomitól a hátráltatást: nem láthatta végig Huszár Krisztián főzését. Szerencsére az elemezgetéseivel és a leskelődésével behozta a lemaradását.

Huszár Krisztián varázsolt a Konyhafőnökben!

A második feladatban egy séffőzés, és persze az azt követő másolás várt a versenyzőkre. Most azonban nem Rácz Jenő alkotott nekik, hanem vendégséfet köszönthettek a konyhában, aki szintén ázsiai ízekkel érkezett.

Lehagyott elemek és hiányos tányérok a kóstoláson!

A versenyzők nagyon megszenvedtek, hogy a Séf ételének minden elemét felhelyezzék a tányérra. Sokaknak nem sikerült minden kitálalniuk, vajon mit szólt ehhez a Séf?

Bence sminktükörrel leste meg, hogyan is főzött a Séf

Dóra Bencét hátráltatta a második feladatban. A fiatal fiúnak egy apró sminktürkörből, háttal állva kellett kilesnie, mit is készít a Séf a pultjában. Az articsókás különlegesség a Séf szokásához híven rengeteg elemet tartalmazott.

A Séf popcorn királlyá avatta Zét, miközben alkotott

A második feladatban a Séfen volt a sort, hogy sokkolja a versenyzőket, hiszen ő főzött nekik, amit le kellett másolniuk. Egy izgalmas homár ételt készített, az egyik kedvenc zöldségével, a spárgával.
 

Ömlött a só és a szerelem a második kóstoláson

A versenyzők mindent megtettek, hogy tökéletesen lemásolják a Séf ételét, de még így is akadtak apró hibák, amiket a zsűri azonnal kiszúrt. Ilyen volt például a só is...

Bálint belefulladt a kapkodásba és a séf ételébe is

Annyi volt a teendő a séf ételével, hogy Bálint szinte már saját magát sem tudta követni a folyamatok közben. A rengeteg elem közül vajon minden a tányérjára kerül?

A Séf megenyhült, segített a hátránnyal küzdő Tominak

Miután szinte semmit sem látott a séf főzéséből, Tominak még jobban oda kellett figyelnie a bonyolult lépésekre. Magában mantrázott, hogy mindent megjegyezzen. Így is akadt egy kis gondja a pultjában, de a Séf gyorsan leszaladt hozzá.

A Séf elhozta a világ legmenőbb alapanyagát a versenyzőknek

A középdöntőbe jutáshoz a versenyzőknek nemcsak tésztát kellett gyúrniuk, de a második feladatban a Séfet is le kellett másolniuk. Rácz Jenő most egy igazi különlegességet - a szemében 4 csillagos - wagyu steak-et készített cékla ketchuppal, csontvelővel és bébi répákkal.

Így készülnek a kóstoló tányérok a versenyzőknek

A versenyzők minden séffőzés után megkóstolhatják, mit is alkotott a Séf. Most megmutatjuk, hogy hogyan is zajlik ez a gyors előkészítés és tálalás. Nézzetek be velünk a kulisszák mögé!

Vajon a versenyzők le tudták másolni a Séf tányérját?

Miután végignézték a Séf főzését, a versenyzőknek is reprodukálniuk kellett az ételt. A kóstoláson eldőlt, hogyan sikerült összehozniuk.

A Séf egy újabb hihetetlen étellel készült a versenyzőknek!

A versenyzőket még inkább a mélyvízbe dobta a zsűri a második feladatban, hiszen le kellett másolniuk a Séf egyik ételét. Már a pulton felsorakozó alapanyagok mennyiségétől a fejükhöz kaptak.
 

Vajon hogyan másolták le a Séf ételét a versenyzők?

A második feladatban a zsűri máris emelt egy kicsit a lécen, hiszen a versenyzőknek le kellett másolniuk a Séf egyik ételét. A kóstoláson eldőlt, ezt mennyire tudták megvalósítani.

A Séf már az első napon egy lenyűgöző recepttel készült

Fésű kagylót készített, cikória levelekkel, karfiol buborékkal, dashival és zöldalmával. Egyszerűnek tűnő, mégis nagyon technikás ételt álmodott meg, amelynek az igazi nehézségei a részletekben és a kifinomultságában rejlett.

Sárközi Ákos ismét kést ragadott

A középdöntő kapujában a versenyzőknek még a Séf ételét is le kellett másolniuk, ami szokásához híven „nagyon egyszerű volt”... csupán egy finom kis őzgerinc karalábéval.

Szabó Zsófi csalódott Haumann Mátéban

Zsófi nem értett egyet Máté döntésévél, szerinte versenytársa óriásit hibázott azzal, hogy nem vállalta be a második főzést.

Különleges étel és egy extrán különleges tálalás: a Séf újra alkotott!

Sárközi Ákos most egy Szent Péter halat készített, édesburgonyával és tonhal salátával. Persze, az étel nemcsak ezekből az elemekből állt, sőt egy forró sótéglán fejezte be az egészet.

Haumann Máté megrettent a Séf ételétől?

Miután az első feladatban ő teljesített a legjobban, a színész eldönthette, hogy a galériáról nézi végig Sárközi Ákos főzését, vagy pedig beáll a pultba. Máté meglepő döntést hozott.

Minél könnyebbnek tűnik, annál nehezebb - Így főzött a Séf

Sárközi Ákos újra alkotott, most ráadásul egy desszerttel készült a középdöntő kapujában: málna tortát készített török mézzel.

A Séf főzés közben még Zét is felhasználta egy kis tesztre

Sárközi Ákos ismét egy zseniális ételt mutatott be a versenyzőknek: bárány gerincet készített rántott burgonyával, citrus zselével és cékla meringgel. Miközben készültek az elemek, zsűri társain tesztelte, tényleg jók-e.

Jöjjön a Konyhafőnök VIP eddigi legnehezebb feladata!

Sárközi Ákos mindig azzal viccelődik, hogy egyszerű ételt hoz a versenyzőknek, de most ő is elismerte, hogy a kacsamáj torta lemásolásával egy igazán nehéz feladat vár a hírességekre.

Mirigyláz és robosztus gnoccik! Jöjjön a kóstolás!

A második feladatban a versenyzőknek a Séf ételét kellett lemásolniuk. A rengeteg elemből álló recept pánikhelyzetet okozott a konyhában.

Sárközi Ákos máris villantott: jöhet egy laza kis borjúmirigy csalánnal?

A versenyzők alig ocsúdtak fel az első feladat rohanásából, máris jött a következő sokk: le kellett másolniuk a Séf ételét. Sárközi Ákos annyi elemmel készült, hogy a pultja előtt álldogáló hírességek egyik ámulatból estek a másikba.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való