KERESÉS search-close

ruhatervezés

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ruhatervezés"

Iszak Eszti: „Van hozzá érzékem”

A műsorvezető a múlt héten mutatta be ruhakollekcióját, ráadásul az egyik vadonatúj darabban érkezett a Kifőzdébe! Gondoltátok volna, hogy Eszti saját magától tanult meg ruhát tervezni? Sőt, már 6 évesen nagymamája varrodájában kezdődött a szenvedélye...

A csillogás, és ami mögötte van

Tipikusan Észak-Amerikában vagy Európában tervezik, legalább egy évre előre, tipikusan Kínában, Indiában, Indonéziában, Bangladesben, újabban már Afrikában gyártják, mindenütt, ahol olcsó a munkaerő … Milyen esélyei lehetnek a divatvilágban például egy olyan magyar design-vállalkozásnak, amely mást akar, mint az eldobható és olcsó divat?

VV Seherezádé gyerekkori álma is megvalósulni látszik

Seherezádé reggel arról mesélt nekünk, hogy milyen nagyot fordult vele a világ. Szinte sorolni is nehéz, mi minden trötént az egykori villalakóval: szakított olasz szerelmével, levágatta a haját, az évek során külseje is megváltozott, sikeres DJ lett, járja a világot, közben pedig még arra is jutott ideje, hogy gyerekkori álmát megvalósíthassa, így ma már saját tervezésű ruhákat is gyárt.

Som-Balogh Edina új pályára készül?

A Barátok közt egykori Kingájának élete ma már elsősorban a sorozaton kívül zajlik: főállású anya, fest, ruhát tervez. Ezen kívül most új taggal is bővült a családja. Hogy ki a rejtélyes új jövevény, akinek gondját viseli, hogyan éli meg az anyaságot és mi mindenen dolgozik éppen, arról ő mesélt nekünk.

Bámulatos ruhákat tervez Som-Balogh Edina

Azt eddig is tudtuk róla, hogy szeret rajzolni és festeni, most viszont egy újabb területen bontakoztatja ki tehetségét Som-Balogh Edina: ruhákat tervez! Gyermeke mellett persze nincs könnyű dolga ebben, viszont ha Noel elalszik, beindul a pezsgés és a tervezés.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való