KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rtl klub"

Éjjel-Nappal Budapest 2018-02-26

Milán Ayse visszatérése feletti öröme kissé alábbhagy, mikor a lány egy ismeretlen fiúval tér vissza Törökországból, akiről Milán azt hiszi, hogy a jegyese. Mivel a helyzetet nem sikerül tisztázni, és a lány ignorálja Milánt, az teljesen magába zuhan. De aztán legnagyobb örömére kiderül, hogy Hakan Ayse bátyja. Ayse azonban továbbra is azzal bünteti Milánt, hogy tudomást sem vesz róla.

Georg barátnője félreérthetetlen ajánlatot tett Bécy-nek

Bécy továbbra is szerette volna elcsábítani Anitát, de ebben megakadályozta őt Lali és Karola. Ráadásul még ő is lejáratta magát, amikor kikapott Georgtól egy teniszmeccsen. Eközben Roland Borit próbálta síelni tanítani, aminek nem lett jó vége. A csapat este egy kocsmában találkozott, ahol Bécy meglepő módon Lalival lelkizett. Később aztán jött a meglepő fordulat: a szállodába visszaérve Anita egy félreérthetetlen ajánlatot tett Bécynek…

Következő rész (2018. február 26.)

Ayse ignorálta Milánt. Szofi megpróbálta jóvá tenni a hibáit. Bécy-t átverték.

Szofi Tamásnak: „Én most alkalmatlan vagyok az esküvőre!”

Szofi lelkiismeret-furdalástól gyötörten elhitette magával, hogy össze tudja hangolni a fodrászat megmentési akcióját és az esküvőt. Amikor azonban ellopták a parti styling buszukat, Szofi az összeomlás szélére került. Tamás éppen ebben a szerencsétlen pillanatban hozakodott elő azzal, hogy új esküvői helyszínt talált, amit azonnal meg is akart mutatni párjának. Az elgyötört Szofiból kirobbant, hogy ő most éppenséggel „képtelen” az esküvőre koncentrálni, majd arra kérte Tamást, hogy halasszák el az esküvőt. Tomi azt gondolta, hogy a párja már nem is akarja őt, Szofi pedig kétségbe esett: elrontotta volna a kapcsolatukat?

Gábor és Laura számára kellemetlen volt az ébredés

Joe lelkesedése reggel jelentősen alábbhagyott, amikor lakótársai is értesültek a fogadásáról. Gábor azonban nem engedte, hogy barátja visszalépjen, ráadásul Niki időközben beszervezett egy netes rádiót is, hogy népszerűsítse az eseményt. Amikor Joe találkozott a riporterrel, kénytelen volt belátni, hogy innen már nincs visszaút, a fogadásuk önálló életre kelt. Ráadásul később Teó is kiröhögte Joe-t emiatt, akiben erre feltámadt a becsvágy, hogy bizonyítson Teónak. Mindeközben Gábor és Laura átélték a részeg együttlétük utáni kellemetlen reggelt.

Előző rész (2018. február 23.)

Veszélybe került Szofi és Tamás esküvője. Joe visszakozni próbált a fogadásból. Roland és Bori csúnyán összevesztek.

Időjárás 2018-02-23

Az éjszakai órákban igen komoly lehűlésre lehet számítani. Szűnik a havazás, csökken a felhőzet. Hajnalban délnyugaton lehet hó. Szombaton napközben sok helyen lesz napos idő, viszont a középső tájakon és a Dunántúl középső részén megnövekszik erősebben a felhőzet, ott előfordul havazás, de másutt napos idővel lehet számolni. Ezeken a napokon napközben is igen csak hideg idő lesz, éjszaka helyenként akár mínusz 20 fok is lehet.

Előző rész (2018. február 22.)

Szofira túl nagy nyomás helyeződött. Bécy nagy bejelentést tett. Gábor megpróbált kibékülni Joe-val.

Bécy kidobta a potyautas Lalit az osztrák hegyekben

Bécy nagy bejelentést tett: visszaszerezte az összes érdekeltségét, övé a villa, és az összes klub. Ezt megünneplendő, elvitte a ház lakóit Ausztriába, ahova az üzleti partnere hívta meg. Lali már korábbról tudott az útról, és potyautasként velük tartott. Mikor rájött, Bécy kitette Lalit egy pihenőnél. A szállodába érve Bécynek megtetszett egy csinos nő, és elhatározta, hogy megszerzi magának. A hegyen síelés közben megjelent Lali és majdnem lebukott Georg előtt, ezért Bécy Rolandra bízta őt, azzal a felszólítással, hogy tegye fel Lallert az első vonatra.

Tamás: „Nem lesz esküvő…”

Szofi számára az esküvő és a fodrászat megmentése miatti stressz egyre megterhelőbb lett. Ráadásul a letört Tamás közölte vele, hogy elbukták az esküvői helyszínüket is, ezért Szofi első pillanatban megpróbálta lemondani az egész lagzit. Végül mégis úgy döntött, hogy egyszerre mindkét dolgot végig fogja csinálni, kerüljön, amibe kerül.

Joe twerk oktatónak állt

Miután Niki unszolására kibékültek, a fiúk, Niki, és Laura, akit Gábor magával hozott, együtt mentek el egy fitneszstúdióba. Joe viccből twerk-oktatónak adta ki magát a lányok előtt, mivel be akarta bizonyítani a haverjainak, hogy jól tudja rázni a fenekét. Joe jókedvében hagyta, hogy Gábor rávegye őt egy fogadásra, miszerint 500 nőt fog megtanítani twerkelni. Közben a részeg estén Gábor és Laura közel kerültek egymáshoz.

Következő rész (2018. február 23.)

Szofinak lelkiismeret-furdalása volt. Joe visszakozott. Bécy és Georg versenyeztek.

Időjárás 2018-02-22

Az ország keleti felén enyhébb idő várható, és egyelőre még a Dunántúlon lesz kimondottan alacsony hőmérséklet. Viszont a következő napokban megérkezik a hideg, országszerte erős fagyokkal lehet számolni, napközben is fagyni fog vasárnap már mindenhol.

Tivadar zseniális ötlete felvirágoztatta a fodrászatot

Tivadar szerzett egy buszt, és azzal promotálták az üzletet, hogy az átmeneti időszakban is keressenek valami pénzt. A terv szerint kiálltak a busszal egy forgalmas térre, ahol helyben megcsinálták a vendégek frizuráját és sminkjét. Eleinte nem volt túl nagy sikerük vele, ám amikor odaálltak Bécy klubja elé, és a buliba indulóknak is felajánlották szolgálataikat, az üzlet dübörögni kezdett.

Dani önmagából kikelve ríkatta meg Lilit

Lili elment Dani edzőtermébe, ami a fiúnak nagyon nem tetszett. Felemelte a hangját Lilire, akit sikerült megbántania a stílusával. Miután rájött, hogy talán túl sok volt a viselkedése, Lili elment a Bécy-házba, ahol Dani nagyon higgadtan, de nyomatékosan a tudtára adta, hogy kár próbálkoznia, és pillanatnyilag szerinte a barátkozást is hanyagolniuk kellene, Lili érdekében.

Marci Ivettnek: „Egy álnok kígyó vagy…”

Orsi reggel kibékült Marcival, de Ivett egyből megpróbálta lejáratni Orsit Marci előtt, hogy így verjen megint éket közéjük. A terve sikerül és a lány már győztesnek érezte magát, ám a táncóra végén Marci véletlenül meghallotta, hogy mi is igazából Ivett terve. A fiú azonnal szakított a számító Ivettel, Orsival pedig kibékültek.

Előző rész (2018. február 21.)

Tivadarnak új ötlete támadt. Dani megelégelte Lili viselkedését. Ivett lebukott Marci előtt.

Következő rész (2018. február 22.)

Szofira túl nagy nyomás helyeződött. Bécy nagy bejelentést tett. Gábor megpróbált kibékülni Joe-val.

Időjárás -2018-02-21

A legtöbb hó a Dunántúl nyugati részén lesz. Délután kezd majd megszűnni a csapadék, a Tiszántúlon továbbra is inkább eső, havas eső lesz a jellemző.

Előző rész (2018. február 20.)

Daniban felébredt a bűntudat. Evelin megmentett egy lányt. Teó túlhajtotta Marcit.

Dani Lilinek: „Az lesz a legjobb, ha többet nem találkozunk…”

Miközben Lili nagyon boldog volt, amiért sikerült újra ágyba csalnia Danit a fiút elkezdte furdalni a lelkiismerete. Dani a nap végén kénytelen volt felismerni, hogy Lilinek még vannak érzései iránta és reménykedik, ezért megszakította vele a kapcsolatot a lány érdekében. Lili teljesen kétségbeesett ettől.

Joe: „Gábor ezzel nagyon túl lőtt a célon…”

Gábor végül úgy döntött, hogy nem költözik el az albiból, Evelin pedig elhatározta, hogy ideje visszaköltöznie. Gabi persze nem örült a dolognak, de végül Joe az asztalra csapott: Evelin visszajöhetett és kész. Evi később a bolt előtt egy hatalmas balhéra lett figyelmes, egy lány, Laura és a volt barátja között. Evelin közbelépett, kimenekítette a lányt, majd felvitte őt az albérletbe, ahol Gábornak annyira megtetszett Laura, hogy felajánlotta költözzön oda. Joe-t teljesen kiakasztotta, hogy barátja nélküle döntött erről az ő lakásában.

Szofi Teónak: „Most már életveszélyes a te apaságod…”

Teó úgy döntött, hogy elviszi a fiát egy paintball pályára. Teó veszélyes helyzetek sorába hajtotta bele Marcit, aminek baleset lett a vége: Marcit kórházba kellett vinni. A férfi magán kívül volt az aggodalomtól, és furdalta a lelkiismeret. Bár később kiderült, hogy Marci sérülése nem volt annyira súlyos, mint ahogy gondolták, Teó mégis rájött, mekkora a felelőssége apaként.

Következő rész (2018. február 21.)

Tivadarnak új ötlete támadt. Dani megelégelte Lili viselkedését. Ivett lebukott Marci előtt.

Éjjel-Nappal Budapest 2018-02-20

Miközben Lili nagyon boldog, amiért sikerült újra ágyba csalnia Danit és úgy érzi, jó úton jár ahhoz, hogy visszahódítsa őt, Danit elkezdi furdalni a lelkiismerete: attól fél, hogy újra reményeket keltett Liliben. A lány viszont adja a lazát. Dani először még hisz is neki, és belemegy, hogy legyenek barátok.

Előző rész (2018. február 19.)

Evelin kiosztotta Danit. Milán megtalálta a módját, hogy közelebb lehessen Aysehoz. Lali felkereste Bécy-t.

Lali újra mulatós sztár lesz?

Lali elhatározta, hogy felkeresi Bécy-t, ám meglepetésére ott találja Georgot is, aki még két évvel ezelőtt segített neki a mulatós fellépéseivel. Lali megkörnyékezte a férfit, de Georg lepattintotta őt, ráadásul Bécyt is sikeresen kellemetlen helyzetbe hozta, amiért a két férfi kidobatta őt a bárból. Lali azonban elhatározta, hogy nem adja fel az álmát, ő akkor is mulatós sztár lesz.

Guszti lemondott Milán barátságáról

Milán reggel elhatározta, hogy megszerzi a kisegítői állást Ayseék éttermében, de a terve csődöt mondott, mert Ayse apja elhajtotta őt. Nehezen, de végül megszerezte az állást, de hiába, mert mint kiderült Ayse elutazik egy hétre. Mikor aztán este Guszti is durván rátámadt, mert úgy érezte, hogy Milán hátba támadta, Karesz figyelmeztette, hogy talán nem kellene kockára tennie a Gusztival való barátságát egy nő miatt.

Evelin Daninak: „Még az impotenst is eljátszottad, ahelyett, hogy őszinte lettél volna…”

Egy kellemetlen találkozást követően Evelin azt gondolta, hogy Dani máris Lilivel pótolja őt. A fiú elmenekült, mert idegesítette, hogy Lili vigasztalni próbálta, eközben a frusztrált Evelin bosszúterveket szövögetett, ami oda vezetett, hogy végül az egész Bécy-klub csapata előtt beolvasott az exének. Dani nagyon megbántódott, és este Lilivel vigasztalódott, miközben Evelin rájött, hogy hiába olvasott be Daninak, nem érzi magát jobban.

Következő rész (2018. február 20.)

Daniban felébredt a bűntudat. Evelin megmentett egy lányt. Teó túlhajtotta Marcit.

Éjjel-Nappal Budapest 2018-02-19

Mikor reggel Dani összefut a házban Evelinnel, aki jött, hogy elvigye a ruhái maradékát, próbál közeledni hozzá, de a lány, aki még mindig meg van bántva, visszautasítja.

Időjárás 2018-02-18

Lehűlésre készülhetünk a jövő héten, igaz most még dél felől egy mediterrán légörvény közelíti meg térségünket. Erősebb lehülés jön, - 2, - 8 fok közé süllyednek az értékek. Északkeleten, a fagyzugokban - 10 fokra is ébredhetnek. A délnyugati megyék fölött marad némi felhő, de összességében az új hét változóan felhősen naposan indul, sok napsütést élvezhetünk és a hőmérséklet magasra, 2 és 7 fok közé emelkedik. Kedden, szerdán, csütörtökön, sőt még pénteken is meglehetősen csapadékos időre készülhetünk. Elsősorban hóra, hiszen folyamatosan csökken a hőmérséklet, 1 és 5 fok lesz jellemző, de a hét második részében már napközben is fagyra készülhetünk.

Időjárás 2018-02-17

Hazánkban, Közép-Európában pedig egy jellemzően nyugat felől érkező, de gyengülő frontrendszer határozza meg az időjárást, vasárnap azonban észak felől már száraz levegő tölti ki a Kárpát medencét. Országszerte számíthatunk csapadékra. Mindenféle csapadékra, az északi megyékben egyértelműen havazik, még a déliben a havasesőt, ill. az esőt váltja majd a havazás. Síkvidéken egy, hét centiméternyi hóréteg alakulhat ki, de a hegyekben akár 10 cm hó is hullhat. A hőmérséklet hajnalra + 2 és - 2 fok közé süllyed. Napközben már megélénkül az északias légmozgás, ez hordhatja kissé a havat, és még havazni fog kb. délig.

Bécy Daninak: „Emlékszel mit mondtam, mi lesz veled, ha bántod Evelint?”

Evelin még mindig nem hitte el, hogy Dani szakított vele, ráadásul Bécy is lemondta a közös programjukat, így kikapcsolódásként Niki társaságában leitta magát. Miközben Dani Evelin szavain tépelődött, Lili is tudomást szerez a szakításról, Evelin egy hostelszobát vett ki, ahol szomorúan ráeszmélt, hogy az élete ismét romokban hever, Dani iránt érzett szerelme pedig reménytelen.

Gábor bosszúból lopott autót

Gábort kellemetlen meglepetés érte, amikor elvesztette a pénztárcáját. Mivel arra gyanakodott, hogy egy próbaút során az egyik ügyfél kocsijában hagyta a tárcáját, gyorsan felkereste a nőt azzal az ürüggyel, hogy még egyszer le kell ellenőriznie az autót. Gabi megtalálta a pénzét, ám amikor a többi holmiját is követelte, a nő barátja durván elzavarta őt. Ekkor ő kétségbeesésében elkötötte a megjavított autót, hátha így kizsarolhatja a tulajdonosokból a pénzét.

Ayse az apja miatt hagyta faképnél Milánt?

Amikor Ayse arra kérte Milánt, hogy öltsön magára egy furcsa ruhát, a fiú újra gyanakodni kezdett, hogy ez csak valami szivatás lehet. Kiderült azonban, hogy a lánynak nagy álma, hogy divattervező lehessen, és ezért kért szívességet Milántól. A ruhapróba alatt közelebb kerültek egymáshoz, de Ayse visszavonulót fújt, amikor apja rájött, hogy Milánnal találkozgat. Minden kapcsolatot megszakított a fiúval, aki teljesen kétségbe esett Ayse hirtelen felszívódásától.

Előző rész (2018. február 16.)

Lili tudomást szerzett Daniék szakításáról. Gábor bajba került. Ayse szívességet kért Milántól.

Következő rész (2018. február 19.)

Evelin kiosztotta Danit. Milán megtalálta a módját, hogy közelebb lehessen Aysehoz. Lali felkereste Bécy-t.

Éjjel-Nappal Budapest 2018-02-16

Egy gyötrelmes éjszaka után Evelin még mindig képtelen elfogadni, hogy Dani véget vetett a kapcsolatuknak. Ismét felkeresi a fiút, de a találkozó csak újabb veszekedésbe torkollik. Később Evelinnek azzal is szembesülnie kell, hogy az apjára sem számíthat, mert Bécy egy üzleti találkozó miatt lemondja a megígért közös programjukat.

Időjárás 2018-02-16

A hőmérséklet hajnalra - 2 és - 5 fok közé süllyed. Így a szombat ködösen indul, és lesz, ahol így is fejeződik be, de ahol felszáll a köd, ott változóan felhős, napos időt élvezhetünk egészen délelőttig, mert hogy napközben északnyugat, nyugat felől megint felhők jönnek. Este már mindenhol beborul és estétől várható majd csapadék, éjjel havazni fog. A vasárnap már kifejezetten csapadékosan indul. Szombaton 6-3 fok között tetőznek majd az értékek. Szóval a vasárnap borúsan, csapadékosan indul, de változik a helyzet, déltől ugyanis el kezd szakadozni, csökkenni a felhőzet.

Dani Evelinnek: „Azt érzem, hogy totálisan átverjük magunkat…”

A tegnapi vita után Dani nem tudta, hogy mi lesz vele és Evelinnel. Evi bűnbánóan bocsánatot kért, később azonban Dani belátta, hogy ez nem fog működni. Nehéz szívvel szakított Evelinnel, mire a lány teljesen kétségbe esett.

Lali Gábornak: „Számomra megszűntél létezni…”

Lalit már napok óta foglalkoztatta, hogy Gábor esténként hova tűnik folyton el és miért csinál ebből ekkora titkot. Gabi később kapott egy titokzatos hívást, majd beszállt egy idegen férfi mellé egy autóba. Lali fantáziája annyira elszabadult, hogy a végén már azt hitte, hogy a haverjának viszonya van egy férfival. Gábor titka azonban az volt, hogy kibérelt magának egy lakást. Lalinak ez borzasztóan fájt és csúnyán összevesztek legjobb barátjával.

Orsi rajtakapta Marcit és Ivettet

Orsi és Marci nagy nehezen kibékültek, de a lány táncórája után rajtakapta Marcit, ahogy az ősellenségével, Ivettel csókolózik. Marci nem értette, hogy Orsi miért volt kiakadva ezen – hiszen Ivettnek semmi köze sincs a barátságukhoz. Újra összevesztek, ráadásul Orsi úgy érezte, hátba szúrta őt a fiú.

Következő rész (2018. február 16.)

Lili tudomást szerzett Daniék szakításáról. Gábor bajba került. Ayse szívességet kért Milántól.

Előző rész (2018. február 15.)

Dani döntött a kapcsolatáról. Lali nyomozni kezdett Gábor után. Marci féltékennyé tette Orsit.

Éjjel-Nappal Budapest 2018-02-15

A tegnapi vita után Dani nem tudja, hogy mi lesz vele és Evelinnel. Evelin is fél attól, hogy ez a kapcsolat nem az, amit szeretne. Amikor Evelin bűnbánóan bocsánatot kér, és azt javasolja, hogy kezdjenek mindent elölről, Dani nem túl lelkesen megpróbál belemenni ebbe a javaslatba. Később azonban belátja, hogy ez nem fog működni.

Időjárás 2018-02-15

Napközben országosan erősen felhős lesz az égbolt és már többfelé számoljanak kisebb csapadékkal. Az északkeleti megyékben hóra készüljenek, további egy, három centiméternyi hó hullhat, máshol havaseső, illetve eső várható. A hőmérséklet 2 és 7 fok között tetőzik. Este változik a helyzet, akkor már gyenge hidegfront éri el térségünket, északnyugat felől elkezd csökkenni a felhőzet.

Evelin Daninak: „Olyan mintha impotens lennél…”

Miután Dani többször is visszautasította Evelint, a lány úgy döntött hazugsággal csábítja el barátját. A végén azonban csak összevesztek, Evi ráadásul csúnyán megsértette Danit, aki úgy tűnt, hogy engesztelhetetlenül megbántódott.

Joe: „Végre jelentkezett Tamara!”

Joe nagyon ideges volt új műhelye nyitó bulija miatt, ráadásul Gábort és Tamarát sem érte el. Nem sokkal később Joe tudomására jutott, hogy Tamara állítólag tartja a kapcsolatot Teóval, amitől végképp elromlott a hangulata. Tamásnak sem sikerült megnyugtatnia őt, aki alig tudta élvezni az esti megnyitó bulit. Ám amikor végre megérkezett Tamarától a várva várt válasz, Joe jókedve visszatért, és barátai körében megtette a következő lépést a sikeres jövő felé.

Tivadar hazudott a fodrászat megmentéséért?

Szofi és Tivadar elkezdték intézni az új fodrász szalon pénzügyeit. Tivadar kezébe vette a tárgyalás irányítását, és elkezdte kiszínezve előadni az állítólagos szuper tervüket, ami megrémisztette Szofit. Ezek után szemrehányást tett Tivadarnak, és összevesztek. A banki tanácsadó azonban valóban el volt ragadtatva Tivadar üzleti tervétől, és adott még egy esélyt az üzletnek, hogy újra tárgyalják Szofi hitelét.

Előző rész (2018. február 14.)

Evelin visszacsinálhatatlan hibát vétett. Joe megnyitotta új műhelyét. Szofi és Tivadar új terveket szőttek.

Következő rész (2018. február 15.)

Dani döntött a kapcsolatáról. Lali nyomozni kezdett Gábor után. Marci féltékennyé tette Orsit.

Éjjel-Nappal Budapest 2018-02-14

Reggel Evelin egy szexi meglepetéssel akarja elcsábítani Danit, amit a fiú egy átdolgozott, fárasztó éjszaka után visszautasít. Evelin csalódik, majd újabb kísérletet tesz az extrém sportboltban, ahol Dani a haverjaival találkozott, de most is kosarat kap tőle.

Időjárás 2018-02-14

Talán a hét legszebb napja lesz a csütörtöki, hiszen a légörvény kelet, délkelet felé elhagyta térségünket, mögötte átmenetileg szárazabb levegő érkezik fölénk, ráadásul jelentősen csökkent a felhőzet is, vagyis változóan felhős, napos időben bízhatunk. A Tiszántúl fölött még kissé több lesz a felhő, de pár órára ott is kisüt a nap. 2 és 5 fok között tetőznek majd az értékek, és a szél délutánra jelentősen gyengülni fog. Még a péntek is változóan felhősen naposan indul.

Szofi: „Inkább éhen halok, minthogy veled dolgozzak...”

Szofi nem bírta elviselni az új munkahelyét és felmondott. Rosszkedvében még Tamással is összezörrent és a kijelentéseivel nagyon megbántotta a fiút. Szofi Tivadarhoz menekült, hogy kibéküljenek, és bár eleinte Tivi vonakodott, végül megbeszélték a dolgokat. Miközben ők ketten a barátságukra koccintottak, Tivadar meggyőzte Szofit arról, hogy építsék fel újra a fodrászatot.

Orsi: „Már semmit nem értek, legkevésbé saját magamat…”

Orsi bár eleinte tagadta, hogy tetszene neki Marci, féltékeny lett, mikor Ivett ráhajtott a fiúra. Sikerült elválasztania Marcit Ivettől és kettesben töltöttek némi időt. Marci megcsókolta Orsit, mire a lány önmagát sem értve, elutasította Marcit, mondván, maradjanak csak barátok.

Ayse még a nadrágot is lecsalta Milánról

Milán meg volt győződve arról, hogy jól fog sikerülni a randi, amit úgy zsarolt ki Ayse-ből. Később azonban kiderült, hogy Ayse csak jó pofát vágott az ügyhöz azért, hogy egy egyszerű trükk segítségével lenyúlja Milántól a zsaroló fotókat és videót – valamint a fiú nadrágját és cipőjét. Milán megtörten, félmeztelenül tért vissza a lakóhajóra, ahol Karesz a lelkére beszélt. Ám Milán ahelyett, hogy végleg feladná Ayse-t, még tett egy utolsó közeledési kísérletet a lány felé és őszintén bocsánatot kért tőle. Ayse ettől meghatódott és kibékült Milánnal, aki erre ismét reménykedni kezdett, hogy övé lehet álmai nője.

Következő rész (2018. február 14.)

Evelin visszavonhatatlan hibát vétett. Joe megnyitotta új műhelyét. Szofi és Tivadar új terveket szőttek.

Előző rész (2018. február 13.)

Orsi féltékeny lett. Szofi felmondott. Milánon bosszút álltak.

Éjjel-Nappal Budapest 2018-02-13

Orsi reggel ellenáll a kísértésnek, hogy megint Marcival lógjon, azonban egyre nagyobb hatást tesz rá a fiú vicces és laza stílusa. Amikor később az egész banda találkozik, hogy együtt lógjanak, Zita megpendíti Orsinak, mi van közte és Marci között? Orsi határozottan tagadja, hogy érdekelné Marci.

Időjárás 2018-02-13

Térségünkbe délnyugat felől érkezik a csapadékhullám, de már csak gyenge csapadék fordulhat elő, legközelebb jelentősebb mennyiségű csapadék majd a hét utolsó napján várható. Napközben a Balatontól északra már felszakadozik a felhőzet, ott nem is fog esni, máshol még igen. A középső országrészben este szűnik meg a csapadék, a csapadékhullám nagyon lassan vonul majd kelet felé. Ismét lehet hó, havaseső, a Tiszántúlon eső. Mennyiségében tehát kevés csapadékról van szó. Csütörtökön már nem is valószínű csapadék, akkor változóan felhős-napos idő ígérkezik, a Dunántúlon napos, középen változóan felhős-napos, a Tiszántúlon felhős idő várható.

Milán:

Milán hiába örült, hogy a pénteki kihívást ő nyerte, Ayse megint felültette. Mikor később meglátta Ayse-t egy kajáldában dolgozni, elfogta őt a kíváncsiság. A lány pánikszerűen próbálta lerázni az udvarlóját, és nagyon úgy festett, hogy teljesen a szigorú apja uralma alatt áll. Az újonnan szerzett tudásával megzsarolta a lányt és kicsikart belőle egy randit.

Szofi Teónak: „Én ezt nem bírom, belehalok…”

Szofi teljesen le volt törve, de úgy döntött ideje új munkát keresnie. Állást talált egy másik fodrászatban, ahol azonban hiába volt vele mindenki nagyon kedves, nem érezte igazán jól magát. Egy ideig tartotta magát, de este Teó előtt végül összeomlott.

Karoláék megalázó büntetésben részesültek

Krisztián az éjszaka leitta magát, és fogadott az egyik konkurensével, ezért most a két tetováló csapatnak ki kell állnia egymás ellen egy kalandpályán. Karola csapata nem teljesített valami jól, de a lány rávette őket, hogy folytassák. Bár végül kikaptak, Karola egy új oldalát mutatta meg Krisztiánnak, aki büszke volt csapatára.

Következő rész (2018. február 13.)

Orsi féltékeny lett. Szofi felmondott. Milánon bosszút álltak.

Előző rész (2018. február 12.)

Milán megzsarolta Ayse-t. Szofi megpróbált talpra állni. Karola aggasztó hívást kapott.

Éjjel-Nappal Budapest 2018-02-12

Milán hiába örül, hogy a pénteki kihívást ő nyerte, Ayse megint felülteti. Mikor a frusztrált Milán később meglátja Ayse-t, ahogy teljesen megváltozott külsővel egy döneres étteremben dolgozik, elfogja a kíváncsiság. A lány pánikszerűen próbálja lerázni az udvarlóját, és nagyon úgy fest, hogy teljesen a szigorú apja uralma alatt áll.

Időjárás 2018-02-12

Kiterjedt havazás kezdődik az országban, egész éjszaka esni fog, a Tiszántúlon havas eső is lehetséges.

Időjárás 2018-02-11

Sok felhő lesz felettünk, kezdetben az ország keleti részén lehet kicsit szakadozott felhőzet, de később mindenütt be fog borulni felettünk az ég, és egyre több helyen fog esni is. Lesz majd eső, havas eső, hó is, de alacsonyabb részeken nagyon sok megmaradó hó nem várható.

Időjárás 2018-02-10

Vasárnap több napsütés lesz mint szombaton, de nem egyenletes eloszlásban, főként az ország északkeleti és északnyugati tájai lesznek naposabbak. Most éjszaka csökken a felhőzet. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire mínusz 1, mínusz 8 fok közelében alakul, de a hóval borított fagyzugos területeken lehet ennél hidegebb. A középső és a déli területeken marad összességében több felhő felettünk, párásság, köd képződik, nem lesz nagyon kiterjedt köd az ország. Vasárnap napközben ezek a középső és déli területek szintén felhősebbek maradnak, több napsütés az ország északkeleti és északnyugati részén várható. Esni nem fog, a legmagasabb hőmérséklet általában 2 és 6 fok közelében fog alakulni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!