KERESÉS search-close

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rtl klub"

Éjjel-Nappal Budapest 2018-06-21

Bori teljesen kikészül, amikor Roland bevallja neki, hogy nem csak egy éjszakát töltött el Annával, hanem kapcsolatot akart kezdeni vele, és el akarta hagyni érte Borit. Elkeseredettségében, hogy Roland egy jelentéktelen falusi libáért szakítani akart vele, Bori titokban le akarja inni magát a klubban.

Következő rész (2018. június 21.)

Bori és Tamás is szerelmi bánattól szenvedtek. Lilit zavarta Karesz túlzásba vitt gondoskodása.

Tamás Tamarának: „Teó megcsalt téged…”

Tamara örült, hogy végre megint együtt lehet Teóval az egy hét hajós meló után. De Tamara kételkedni kezdett a boldogságában, mikor Tamás elmondta neki, hogy azt hiszi Teó tegnap félrelépett és megcsalta őt. Teó határozottan tagadta a feltételezést, majd Tamást is keményen kiosztotta, aki kénytelen volt bevallani, hogy valóban nem látott semmit, pusztán feltételezés volt a részéről a megcsalás.

Előző rész (2018. június 20.)

Anna rájött, hogy sosem ismerte igazán Rolandot. Tamás elmondta Tamarának, hogy Teó megcsalta őt. Lali megszivatta Kareszt.

Roland nem az az ember, akinek Anna hitte

Anna újra átvirrasztotta az éjszakát Sanya ágya mellett, miközben mardosta őt a bűntudat. Megnyílt Lilinek és bevallotta neki, hogy nem tudja elhinni, hogy az a Roland, akit ő ismer, képes lenne ilyen brutálisan megverni valakit. Roland látni akarta Annát a börtönben, de a lány elhatározta, hogy addig nem megy be hozzá, amíg nem lát tisztán vele kapcsolatban. Bori felnyitotta Anna szemét, felvilágosította, hogy Roland már volt büntetve súlyos testi sértés miatt, és sok más dolog is van még a rovásán. Anna erőt vett magán, hogy szembe tudjon nézni a valósággal, azzal, hogy soha nem ismerte az igazi Rolandot.

Lali féltékenységből égette be Kareszt

Lali reggel nagyon jó hangulatban volt, a délutánját barátaival, Joe-val és Gáborral akarta tölteni. A fiúk azonban lerázták Lalit, mivel dolgozniuk kellett. Lali nem adta fel ilyen könnyen. Később beállított a fiúkhoz a műhelybe, ahol elképedve látta, hogy Karesz szuper jól beilleszkedett a csapatba. Lali féltékeny lett Kareszre, azt hitte, át akarja venni az ő helyét. Lali ezek után az albérletben lejáratta Kareszt azzal, hogy ő maga a WC csésze mellé pisilt, de ráfogta Kareszre.

Éjjel-Nappal Budapest 2018-06-20

Anna újra átvirrasztotta az éjszakát Sanya ágya mellett, mardossa a bűntudat. Anna megnyílik Lilinek és bevallja neki, hogy nem tudja elhinni, hogy az a Roland, akit ő ismer, képes lenne ilyen brutálisan megverni valakit. Roland látni akarja Annát a börtönben, de a lány addig nem megy behozzá, amíg nem lát tisztán vele kapcsolatban.

Időjárás 2018-06-20

A hőmérséklet hajnalra 17 és 21 fok közé csökken, a légmozgás sem jelentős. Napközben változik majd a helyzet, kelet felől fátyolfelhőzet sodródik majd fölénk, ebből napközben elszórtan, 25 %-os előfordulási eséllyel záporok, zivatarok kialakulhatnak. Csütörtökön még nagyon meleg, fülledt időnk lesz, 28-34 fok között tetőznek majd a hőmérsékletek, de estefelé, éjjel már feltámad az északi, északnyugati szél.

 

Lali ellopta Bécy kutyáját, hogy szépségversenyre nevezzen vele

Lali felfedezett egy pénzdíjas kutyaszépségverseny-hirdetést, és az az ötlete támadt, hogy a görényeit nevezi be. Miután erről a lakótársai hamar lebeszélték, a kedvező alkalmat megragadva ellopta Bécy kutyáját, Rockyt, és vele indult a versenyen. Kiderült azonban, hogy nem szépségversenyről, hanem ügyességi versenyről van szó, ahol Rocky számos kellemetlen pillanatot szerzett Lalinak. Amikor végül a tajtékzó Bécy is megjelent, hogy a kutyáját követelje, Lali előkapta a legügyesebb kutyának járó serleget, amivel azonnal levette Bécyt a lábáról. Azonban egy percre rá a győztes kutya tagbaszakadt tulajdonosa elkezdte követelni Lalin az ellopott díjat.

Következő rész (2018. június 20.)

Anna rájött, hogy sosem ismerte igazán Rolandot. Tamás elmondta Tamarának, hogy Teó megcsalta őt. Lali megszivatta Kareszt.

Teó lebukott miközben megcsalta Tamarát

Teó reggel már nagyon várta Tamara érkezését, és nem hagyta, hogy Tamás provokálja. Ám később a bárban találkozott a dögös Patríciával. A lány egyre jobban nyomult rá, és kihasználta az alkalmat, hogy elcsábítsa a férfit. Teó képtelen volt ellenállni Patríciának, és lefeküdt vele, azonban Bence és Tamás rajtakapták őket. Teó kidumálta magát, de sem Tamás, sem Bence nem hittek neki. Később Teó mindent bevallott Bencének, de azt is elmondta, hogy csak Tamarát szereti. Bence csalódott az apjában.

Karesz azzal akart bizonyítani Joe-nak, hogy belepisilt egyik kuncsaftja kocsijába

Karesz reggel rájött, hogy apaként szüksége lesz egy rendes állásra, és arra az elhatározásra jutott, hogy megkéri Joe-t, hogy vegye fel. Joe először ajtót mutatott neki, ám miután Karesz nem tágított, végül megadta magát, és adott neki munkát. De Karesz, aki rettentően be akarta bizonyítani, hogy igenis ér valamit, és nem alamizsnát akar, igyekezetében nagy hülyeséget csinált, ezért Joe-nak nem volt más választása, ki kellett raknia a leendő apukát.

Előző rész (2018. június 19.)

Lali ellopta Bécy kutyáját. Teót elcsábította egy vendége. Karesz eldöntötte, hogy keres magának egy rendes állást.

Éjjel-Nappal Budapest 2018-06-19

Lali felfedez egy pénzdíjas kutyaszépségverseny-hirdetést, és az az ötlete támad, hogy a görényeit nevezi be. Miután erről a lakótársai hamar lebeszélik, a kedvező alkalmat megragadva ellopja Bécy kutyáját, Rockyt, és vele indul a versenyen. Kiderül azonban, hogy nem szépségversenyről, hanem ügyességi versenyről van szó.

Időjárás 2018-06-19

Holnap és holnapután a legmelegebb tájakon 32, 33 fokot is mérhetünk, kicsit visszatér a kánikula, de nem fog túl sokáig tartani. Pénteken egy hidegfront érkezik, már látszik hogy északnyugaton készülődik a hűvösebb levegő, az fog majd minket elérni, és a hétvégére azért elég alaposan visszaesik a hőmérséklet, lesz ahol 20 fok alatt marad majd szombaton, vasárnap a maximum.

Tivadar tönkretette Szofi és Tamás esküvői készülődését

Szofira és Tamásra nagy esküvői tortakóstolás várt, ami azonban teljes káoszba fordult: a túlságosan is lelkes Tivadar, akit Szofi lelkiismeret-furdalásból hívott meg, hogy elterelje a figyelmét a szerelmi bánatáról, túlzottan is beleavatkozott az események menetébe. Szofi beolvasott neki, amivel azonban nagyon megbántotta őt. Szofi, hogy megvigasztalja, egy hirtelen ötlettől vezérelve felkérte Tivadart, hogy legyen az esküvői tanúja.

Rolandot rendőrök vitték el, miután összeverte Sanyát

Reggel Anna és Roland úsztak a szerelemben, de szembe kellett nézniük a valósággal: vissza kell menniük, és el kell mondaniuk az igazat Borinak és Sanyának. Mikor visszatértek a városba, a ház előtt Roland és Sanya heves összetűzésbe keveredtek. Anna beszalad a lakásba, hogy Danitól kérjen segítséget, de mikorra visszaértek, már késő volt. Sanya súlyos sérülésekkel feküdt a földön. Nem sokkal később megérkezett a rendőrség és a mentők. Roland azt mondta a rendőröknek, hogy önvédelem volt, Bori viszont Roland ellen vallott.

Bence Teónak: „Beleszerettem Orsiba…”

Amikor Bence reggel rossz érzésekkel szakított Zitával, Marci erről véletlenül tudomást szerzett, és rögtön gyanakodni kezdett. Bence pár napja megcsókolta Orsit és erre azonnal szakít a barátnőjével? Bence gorombán megpróbálta lerázni a testvérét és a munkára hivatkozott, hogy kerülni tudja Marcit. Teó, aki észrevette, hogy van valami az idősebb fiával, végül kihúzta Bencéből a vallomást, hogy a fiú beleszeretett Orsiba. Bence nagyon szenvedett a tiltott érzéseitől, ám végül megfogadta Teó tanácsát és a testvére kedvéért hazudott Orsinak, amikor a lány a szakítása valós okát firtatta.

Előző rész (2018. június 18.)

Anna és Roland szembenéztek a valósággal. Teó gyanakodni kezdett Bence furcsa viselkedése miatt. Tivadar miatt káoszba fulladt Tamás és Szofi esküvői tortakóstolása.

Következő rész (2018. június 19.)

Lali ellopta Bécy kutyáját. Teót elcsábította egy vendége. Karesz eldöntötte, hogy keres magának egy rendes állást.

Éjjel-Nappal Budapest 2018-06-18

Reggel Anna és Roland úsznak a szerelemben, de szembe kell nézniük a valósággal: vissza kell menniük, és el kell mondaniuk az igazat Borinak és Sanyának. Mikor visszatérnek a városba, a ház előtt Roland és Sanya heves összetűzésbe keverednek. Anna beszalad a lakásba, hogy Danitól kérjen segítséget, de mikorra visszaérnek, már késő.

Időjárás 2018-06-18

A napokban melegszik a levegő, ezt igazából majd szerdán, csütörtökön fogjuk észrevenni, akkor azért az ország jelentős részén harminc foknál melegebb lesz. Hétfő éjszaka előfordulnak záporok, nagyobb esélye középen, itt ott még zivatar is lehet. Aztán kedden napközben több felhő lesz felettünk, az ország nagyobb középső részén. Ez a nagyjából a Balaton és a Tisza közötti régiót jelenti.

Időjárás 2018-06-17

A következő napokban melegedni fog majd az idő, a héten valószínűleg a legmelegebb szerdán, csütörtökön lesz, amikor mérhetünk majd helyenként 32, 33 fokot is. Aztán pénteken hidegfront.

Időjárás 2018-06-16

A következő napokban egyre melegebb időre számíthatunk.

Bori rájött Roland és Anna csókjára

Annának elege volt a bezártságból, ezért elindult egyedül az erdőbe. Útközben azonban kibicsaklott a bokája, és félt tőle, hogy eltévedt. Anna átkozta Rolandot és az idióta húzását, hogy ide hozta. Eközben a fiú nekiállt keresni Annát, akit meg is talált, hogy aztán hősiesen visszacipelje őt a menedékházba. Ott miközben ápolta, Roland ismét szerelmet vallott Annának, a lány pedig nem tudta tovább tartani magát, engedett Rolandnak és lefeküdt vele.

Dani meghitt pillanatban kapta el Lilit és Kareszt

Tamás reggel meglátogatta Danit, mert már nagyon aggódott a barátja miatt, de Dani nem tartott igényt a támogatására. Nem sokkal később Karesz állított be, hogy elvigye Lili maradék holmiját a házból. Dani ekkor fájón rádöbbent, hogy mostantól Karesz veszi át azt az apaszerepet, amibe ő már teljesen beleélte magát. Hogy fájdalmát elnyomja, futni ment Tamással, de annyira belehúzott, hogy végül kimerülten rogyott össze. Ekkor mégis kiöntötte szívét Tamásnak, miközben tudatosult benne, hogy csak az segíthet rajta, ha gondolatait és kérdéseit tisztázza Lilivel. Dani fel is kereste a lányt, de pont egy meghitt pillanatot zavart meg Lili és Karesz között.

Bence Marci előtt csókolózott Orsival

Amikor Bence reggel ismét levegőnek nézte Orsit, a lány begurutl, és tüntetőleg kizárólag Marcival akarta tölteni a napot. Ezért igencsak mérges lett, amikor váratlanul betoppantak Bence és a barátai az albérletbe, hogy bulizzanak egyet. A nap során, a vidámság és szórakozás közben Orsi és Bence lassan ismét közelebb kerültek egymáshoz. Üvegezés közben még csókolózniuk is kellett, mire Orsi ismét összezavarodott, Marci pedig féltékeny lett a bátyjára

Előző rész (2018. június 15.)

Anna megsérült az erdőben. Dani mélypontra ért. Bence megzavarta Marci és Orsi közös napját.

Következő rész (2018. június 18.)

Anna és Roland szembenéztek a valósággal. Teó gyanakodni kezdett Bence furcsa viselkedése miatt. Tivadar miatt káoszba fulladt Tamás és Szofi esküvői tortakóstolása.

Éjjel-Nappal Budapest 2018-06-15

Annának elege van abból, hogy Roland bezárva tartja, vissza akar menni Budapestre. Habár Roland esküdözik neki, hogy szereti, és úgy gondolja, hogy Anna csak el akar menekülni a saját érzései elől, Anna egyedül nekivág az erdőnek. Útközben kibicsaklik a bokája, és fél tőle, hogy eltévedt. Anna átkozza Rolandot és az idióta húzását, hogy ide hozta.

Anna Rolandnak: „Felfogod, hogy amit tettél az emberrablás?

Roland annyira összezavarodott Anna távollétében, hogy még Borit is durván ellökte magától, mikor a lány közeledni próbált hozzá. A fiú ezért megpróbált újra beszélni Annával, a lány azonban ridegen elzavarta, Roland pedig hirtelen elhatározással elrabolta a lányt, és egy félreeső, erdei menedékházba vitte. Ott mindenáron rá akarta venni a lányt, hogy tisztázzák, tulajdonképpen mi is van köztük.

Lili Karesznak: „Örülök, hogy nem tőlem estél teherbe. Pontosan ezt mondtad…”

Bár Lilit befogadták a hajóra, Karesz még mindig elutasító volt vele szemben, Dani pedig továbbra is gyűlölte a lányt. A Lilire zúduló utálat következtében a lány összetört, és bevallotta gyermeke apjának, hogy Ő sohasem akarta megbántani. Csak azért hazudott neki az apasággal kapcsolatban, mert szerelmes Daniba és annyira azt akarta, hogy Dani legyen a gyerek apja.

Dalma önmagából kikelve osztotta ki Gábort

Laura reggel véletlenül rájött, hogy nem is Gábortól kapta a fotózásra szóló utalványt, hanem Dalmától, de némi feszültség után így is nagyon hálás volt érte, mivel rájött: Dalma a létező legjobb barátnő, akit csak elképzelhet magának az ember! Laura kedves szavai, és egy Gáborral való vita után aztán Dalma rájött, hogy ideje színt vallania Laurának az érzéseiről. Ám mielőtt erre még sor kerülhetett volna, Laurának egy családi ügy miatt sürgősen el kellett utaznia.

Előző rész (2018. június 14.)

Roland elrabolta Annát. Lili vallomást tett Karesznak. Dalma rájött, hogy ideje bevallania Laurának az érzéseit.

Következő rész (2018. június 15.)

Anna megsérült az erdőben. Dani mélypontra ért. Bence megzavarta Marci és Orsi közös napját.

Éjjel-Nappal Budapest 2018-06-14

Roland kegyetlenül szenved Anna döntése miatt, mivel a lány elhatározta, hogy összeköltözik Sanyával és felmond a munkahelyén. Amikor Bori reggel elcsábítaná Rolandot, az zavarodottságában durván ellöki magától. Roland nagyon megijed a tette miatt, felkeresi Annát, hogy még egyszer könyörögve kérje, ne tűnjön el az életéből.

Időjárás 2018-06-14

Lehűlt a levegő, felfrissült az idő. Több helyen nem érte el a 20 fokot sem a legmagasabb hőmérséklet, de a következő napokban egyre melegebb időre lehet majd számítani.

Karesz megnyílt Milánnak: „Mit adhatnék annak a gyereknek? Egy nulla vagyok…”

Karesz kegyetlenül kiakadt, amikor rájött, hogy hiába olvasott be előző nap megint Lilinek, a lány mindezek ellenére elrejtőzött a hajón és ott aludt az éjjel. Karesz ezért ridegen kidobta Lilit a hajóról és kijelentette: Nem akarja, hogy a továbbiakban bármi köze is legyen akár Lilihez, akár a lány gyerekéhez. Később azonban bevallotta, Lili mennyire megbántotta őt azzal, hogy elhallgatta előle leendő apaságát. Ám amikor megtudta, hogy az átélt stressz miatt komplikációk merültek fel Lilinél, fordulat következett be a viselkedésében.

Roland érzelmes vallomást tett Annának

Reggel Roland felfedezte, hogy legnagyobb döbbenetére Anna már aznap be akart költözni Sanyával az új, közös lakásukba. Amikor ezek után Anna még a bárban is felmondott, Roland végképp kikészült. Eleinte igyekezett leplezni, mennyire zavarja, hogy Anna épp eltűnni készül az életéből, és elhatározta, hogy ezért mostantól kizárólag Borira koncentrál. De lelke mélyén egyre erősebben érzezte, hogy képtelen Anna nélkül élni. Felkereste a lányt, és érzelmektől fűtött vallomásban elmondta neki, hogy nem akarja elveszíteni, majd szenvedélyesen megcsókolta őt.

Orsi és Bence összezárva kerültek közelebb egymáshoz

Dóra bulit szervezett az otthonában, azonban Orsit és barátait nem hívta meg rá. Orsi hirtelen elhatározással úgy döntött, cserébe tönkreteszik a partit, de ez jóval nehezebbnek bizonyult, mint azt gondolta volna. Csak ő és Bence jutottak be észrevétlenül Dóráék házába, és ők is arra kényszerülnek, hogy elrejtőzzenek a spájzban. Eközben Bence és Orsi egyre közelebb kerültek egymáshoz.

Előző rész (2018. június 13.)

Lilit kórházba került. Rolandban realizálódott, hogy Anna kiléphet az életéből. Orsi és Bence szorult helyzetben kerültek közelebb egymáshoz.

Következő rész (2018. június 14.)

Roland elrabolta Annát. Lili vallomást tett Karesznak. Dalma rájött, hogy ideje bevallania Laurának az érzéseit.

Éjjel-Nappal Budapest 2018-06-13

Karesz kegyetlenül kiakad, amikor rájön, hogy hiába olvasott be előző nap megint Lilinek, miszerint tűnjön el az életéből, a lány mindezek ellenére elrejtőzött a hajón és ott aludt az éjjel. Karesz ezért ridegen kidobja Lilit a hajóról és kijelenti: Nem akarja, hogy a továbbiakban bármi köze is legyen akár Lilihez, akár a lány gyerekéhez.

Időjárás 2018-06-13

Országszerte várható most éjjel eső, éjfélig ez országos lefedettséget, akár 95 %-os előfordulási esélyt is jelent. Zivatar, komoly vihar elsősorban a Tiszántúlon valószínű. Tizennégy és tizenkilenc fok közé süllyed hajnalra a hőmérséklet és már megélénkül a nyugati határvidék mentén az északi szél.

Dani a depressziótól szétcsúszva erőszakoskodott egy diákjával

Miután Lili előző nap a fokozódó nyomás hatására bevallotta Daninak, hogy nem ő, hanem Karesz a gyerek apja, Dani végigitta az éjszakát. Másnap Dani kiosztotta Lilit, aki teljesen megsemmisült, miután mindenki elfordult tőle. Napközben Dani is elérte a mélypontot, amikor az elnyomott fájdalom mégis előtört belőle, és teljesen kiborult az iskolában.

Dalma trükkösen állt bosszút Laura rosszakaróján

Dalma saját érzelmeitől megriadva és önmagát védve reggel inkább lemondta a Laura által tervezett közös shoppingolást. De Laura addig könyörgött neki, míg végül mégis beleegyezett a programba. Bár Dalma utálja a mértéktelen vásárlást, várakozásai ellenére mégis jól szórakozott. Sőt Laura szemében még hőssé is vált, amikor fondorlatosan visszaszerezte egy másik vevőtől a Laura által önmagának kiszemelt ruhát.

Előző rész (2018. június 12.)

Dani és Lili szenvedtek a lány hazugságaitól. Dalma és Laura kettesben töltötték a napot.

Következő rész (2018. június 13.)

Lilit kórházba került. Rolandban realizálódott, hogy Anna kiléphet az életéből. Orsi és Bence szorult helyzetben kerültek közelebb egymáshoz.

Éjjel-Nappal Budapest 2018-06-12

Miután Lili előző nap a fokozódó nyomás hatására bevallotta Daninak, hogy nem ő, hanem Karesz a gyerek apja, Dani végigitta az éjszakát. Úgy érzi, Lili kegyetlenül átverte és kihasználta, ezért dühében egyszer és mindenkorra leszámol a lánnyal, bármennyire is könyörög neki Lili a megbocsátásért.

Időjárás 2018-06-12

A következő napokban is több helyen lesz az országban majd zivatar, és most átmenetileg csökken a hőmérséklet is. Csütörtökön egészen friss időre számíthatunk, 26 fok közelében lesz majd a legmagasabb hőmérséklet, aztán ismét melegszik a levegő.

Lili Daninak: „Nem tőled van a gyerek…”

Lili rettegett attól, hogy be kell vallania az igazat Daninak, aminek következtében kórházba kellett őt vinni. Dani aggodalma az állítólagos gyermekéért rádöbbentette Lilit arra, mit is veszíthet. Eközben a lakóhajón Karesz barátai megpróbálták rávenni Kareszt, hogy kezdjen el barátkozni a gondolattal, hogy nemsokára apa lesz. Karesz döntött: elment a Bécy-házba, ahol Dani megtudta az igazat, és teljesen összeomlott, akárcsak Lili.

Lalinak meggyőződése, hogy testvére barátnője prostituált

Lali véletlenül összefut Pesten Gyurikával és meghívta őt magukhoz az albérletbe. Később Lali majdnem elájult, mikor Gyurika megjelent egy elképesztően szép nővel, akit a barátnőjeként mutatott be. Lali nagyon irigyelte Gyurika sikereit a nőknél, ugyanakkor nem fért a fejébe, hogy lehet ez. Nem sokkal később felmerült benne a gyanú, hogy Gyurika barátnője egy profi prostituált! Lali kajánul Gyurika orra alá dörgölte, mire jött (szerinte) rá.

Előző rész (2018. június 11.)

Karesz felkereste Danit. Lali féltékeny lett testvére szexi párjára.

Következő rész (2018. június 12.)

Dani és Lili szenvedtek a lány hazugságaitól. Dalma és Laura kettesben töltötték a napot.

Éjjel-Nappal Budapest 2018-06-11

Miközben Lili mélységesen kétségbeesve kénytelen bevallani Daninak az igazat, hogy nem ő a gyerek apja, Karesznek szembe kell néznie az egy éjszakás kalandja következményeivel, és súlyos döntésre jut. Mióta Karesz megtudta, hogy ő Lili gyerekének az apja, félő, hogy Lili összeroskad saját hazugságának súlya alatt.

Időjárás 2018-06-11

Kedden napközben kánikula lesz huszonnyolc-harmincnégy fok közelében alakul majd a   legmagasabb hőmérséklet, és több órára ki fog ugyan sütni a nap, de aztán egyre inkább megjelennek a gomolyfelhők. Északkeleten már akár a délelőtti órákban is lehetnek zivatarok, de ezek inkább majd délutánra, estére fognak megszaporodni, és elsősorban az ország északi felén.

Időjárás 2018-06-10

Az ország nagyobb részén, a Dunántúlon ragyogó napsütést élvezhetnek, huszonhét- harminchárom fok közé melegszik a levegő. Még marad kedden is ugyanez a meleg, de akkor az északi megyékben számoljanak több felé záporral, zivatarral. Aztán szerdára kettő-négy fokkal csökkennek majd a hőmérsékletek, az kifejezetten felhősebb nap lesz, és több felé készülhetünk akkor záporokra, zivatarokra.

Időjárás 2018-06-09

Két viharos éjszaka után végre egy nyugodtabb, már csak elszórtan lehet majd zápor, zivatar, még akár a reggeli órákban is a délkeleti, illetve az észak nyugati határvidéken. 15, 19 °-ra ébredünk, aztán nagyon gyorsan melegedni kezd a levegő, szinte mindenhol 30 ° fölé emelkednek a hőmérsékletek, csak a Balatonnál vagy az északnyugati határnál mérhetnek 28-29 °-ot, máshol 30 ° fölött tetőznek

Karesz Lilinek: „Takarodj, és soha többé ne gyere ide…”

Lili reggel szorult helyzetbe került, mikor Milán azt követelte tőle, hogy még aznap mondja el az igazat Karesznak. Lilinek végül nem maradt választása: beismerte az igazat Karesznak, majd Daninak is megpróbálta, azonban a fiú kedvessége újból eltántorította Lilit a beismeréstől. Úgy döntött, addig élvezi a boldogságát, amíg csak tudja.

Bori Rolandnak: „Őszintén válaszolj, van valami közted és Anna között?”

Miután Karola hazatért, Bori vele akarta tölteni a napot. Azonban Bori úgy érezte, barátnője mellőzi őt, ráadásul Roland sem fordított rá elég figyelmet, aminek következtében megvádolta barátját azzal, hogy viszonya van Annával. Roland higgadtan tagadta a dolgot, azonban belül mardosta őt a lelkiismeretfurdalás.

Márk meztelenül fürdőzött Szofival

Tamás megígérte, hogy elmegy Szofiért a fogorvoshoz, azonban Ő és Bécy bent ragadtak a klub mosdójában. Teó közben odaküldte Márkot a fogászatra, ahol Márk rábeszélte a rettegő lányt, hogy meneküljenek el együtt. Egy vicces délutánt töltöttek el egymás társaságában. Amikor Márk megcsókolta a lányt egy titkos termálfürdőben, Szofi először belement, de aztán döbbenten elhajtotta a fiút. Szofit furdalta a lelkiismerete, Márk pedig úgy döntött, ideje feladnia a próbálkozást Szofinál.

Előző rész (2018. június 08.)

Lili beismerte Karesznek, hogy tőle terhes. Bori hűtlenséggel vádolta meg Rolandot. Márk újra próbálkozott Szofinál.

Következő rész (2018. június 11.)

Karesz felkereste Danit. Lali féltékeny lett testvére szexi párjára.

Éjjel-Nappal Budapest 2018-06-08

Lili reggel szorult helyzetbe kerül, mikor Milán azt követeli tőle, hogy még aznap mondja el az igazat Karesznek. Dani előtt eltitkolja, hogy Milán hívta. A lakóhajón meg akarja győzni Milánt, hogy mindenkinek az a legjobb, ha Karesz nem tud semmit, de a fiú megmakacsolja magát, így Lili kénytelen mindent bevallani Karesznek. Karesz nem valami megértő. Mesi nyomására Lili végül úgy dönt, hogy Daninak is elmondja az igazat, ha már úgyis romokban hever a boldogsága.

Időjárás 2018-06-08

Ismét lehet felhőszakadás, jégeső is, de inkább az ország nyugati nagyobb felében, a Tiszántúlon nem valószínű. 14 és 20 fok közötti minimumokra ébredhetünk. Aztán napközben nagyon gyorsan megint melegedni kezd a levegő, 26 és 32 fok között tetőzik majd a hőmérséklet.

Milán Lilinek: „Vagy megteszed te, vagy én mondom el Karesznak, hogy övé a gyerek!”

Lili féltékenykedni kezdett Dani titkos programjai miatt, de kiderült, hogy a fiú közös lakást nézett maguknak. Amikor azonban a lakóhajón eufórikus hangulatban Lili elújságolta Mesinek a lakással kapcsolatos terveiket Danival, nem tudta megakadályozni, hogy Milán előtt ki ne derüljön a gyerekkel kapcsolatos hazugsága. Milán teljesen kiakadt, Lili világa pedig összeomlott, amikor rájött, hogy nem titkolhatja tovább Karesz, és ezáltal Dani előtt sem az igazságot.

Roland Annának: „Azt akarom, hogy felmondj…”

Miután Roland bevallotta Annának, hogy mit érez iránta, de egyúttal azt is elmondta, hogy Bori mellett döntött, Anna és Roland viszonya rettenetesen görcsössé vált. Amikor Sanya és Roland megint összezördültek, Anna emlékeztette Rolandot arra, hogy a fiú nem őt választotta. Roland végül levonta a lány beszólásából a konzekvenciákat és Anna ijedelmére megkérte őt, hogy mondjon fel. Ezt követően azonban újra közel kerültek egymáshoz, aminek következtében a rémült Roland megmondta Annának, hogy tűnjön el az életéből.

Gábort kiakasztotta, hogy Laura szerint bűzlik a kocsija

Gábor megvette azt az autót, amit Laura javasolt neki, a lány pedig feldobta Gabinak egy közös autós kiruccanás ötletét. Az autóstúra azonban sajnos káoszba fulladt, mert Gábor és Laura megint rettenetesen összekaptak. Amikor este Dalma barátilag, de határozottan azt tanácsolta a fiúnak, hogy végre beszéljen nyíltan a lánnyal az érzéseiről, Gábor rezignáltan reagált: Ez a hajó már elúszott!

Előző rész (2018. június 07.)

Milán megtudta az igazat Lili babájáról. Tovább nőtt a feszültség Anna és Roland között. Gábor új autót vett.

Következő rész (2018. június 08.)

Lili beismerte Karesznek, hogy tőle terhes. Bori hűtlenséggel vádolta meg Rolandot. Márk újra próbálkozott Szofinál.

Éjjel-Nappal Budapest 2018-06-07

Amikor Dani megint bejelenti, hogy ma nem ér rá, mert fontos programja van, és megint nincs ideje, Lili már attól tart, hogy a fiúnak viszonya van valakivel. Lili megosztja az aggodalmait Mesivel, de amikor Dani később meglepi egy közös lakással, azonnal eltűnnek Lili félelmei, és szerelmesen úszik a boldogságban. Amikor azonban a lakóhajón eufórikus hangulatban elújságolja Mesinek a lakással kapcsolatos terveiket Danival, nem tudja megakadályozni, hogy Milán előtt ki ne derüljön a gyerekkel kapcsolatos hazugsága.

Következő rész (2018. június 07.)

Milán megtudta az igazat Lili babájáról. Tovább nőtt a feszültség Anna és Roland között. Gábor új autót vett.

Roland Annának:

Az előző éjszaka titokban váltott csók után Anna reggel teljesen össze volt zavarodva és újra kerülte Rolandot. Ám később világossá vált a számára, hogy nem tud elfutni az érzései elől és meg kell beszélnie a dolgot Rolanddal. Amikor a bárban kérdőre vonta Rolandot, a fiú nyíltan bevallotta, hogy érez valamit iránta, ám Borit is szereti és nem képes elhagyni őt. Roland kijelentése után Anna megtiltja magának, hogy bármit is érezzen Roland iránt, és elhatározza, hogy megteszi a következő lépést Sanyával, és kijózanodva beleegyezik, hogy közös lakásba költözzenek.

Tamarát durva zaklatás érte a bárban

Tamara mérges volt, amikor Szofi Gyöngyivel és Tivadarral kérdőre vonta őt és aggódva azt állítja, hogy Teó miatt teljesen kifordult önmagából. Tamara megsértődve felmondta az állását a fodrászatban, és teljesen bele akarta vetni magát a kocsmai munkába. Ám ott egy szörnyű dolog történt, amikor Tamara egyedül maradt a kocsmában: egy vendég zaklatni kezdte őt. Tamara pánikba esve elmenekült és szorult helyzetében az albérletbe menekülve Joe-nál keresett védelmet. Ám Joe már a repülőn ült Spanyolország felé, így Tamara számára világossá vált, hogy most már nem számíthat Joe-ra, ha szüksége lenne rá.

Lili Karesznak:

Lili egy fejhallgatót tett a terhes pocakjára, amiből klasszikus zene szólt, mivel meg volt róla győződve, hogy így már a pocakjában növelheti a gyereke intelligenciáját. Ám, amikor Karesz tudomást szerzett a tervéről, őszintén meg volt döbbenve. Karesz meg akarta akadályozni, hogy Lili babája egy világtól elzárkózott, unalmas alakká váljon, így amikor Lili aludt, kicserélte a klasszikus zenét egy pörgős hip-hop dalra. Lili iszonyúan dühös lett és mérgesen közölte Karesszel, hogy tartsa magát távol a babájától.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!