KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rtl klub"

Éjjel-Nappal Budapest 2017-12-13

Gábor hiába ellenzi, Niki Evelinnel együtt mégis elfogadja a lábmodell-munkát. Útban a fotózásra Niki és Evelin összefutnak Danival és Lilivel, ami kizökkenti Evelint a nyugalmából. A fotózáson megjelenik Gábor, aki részegen követte a lányokat, kiveri a balhét, mire Kornél felmond Nikinek. Niki emiatt összekap Gáborral.

Boriék embertelen körülmények között találták meg Karolát

Bori végre nyomokat talált Karola hollétét illetően, a helyszínen azonban csak a lány cuccait és pár véres zsepit találtak. Végül aztán mégis épségben meglelték Karolát, és arról is meggyőzték, hogy menjen haza velük.

Éva Tamarának:

Reggel beállított Teó volt felesége, mivel a férfi már hónapok óta nem fizette a tartásdíjat fiai után. Tamarát ez teljesen letaglózta, és a nővel együtt számon kérték Teót, aki bevallotta, hogy teljesen eladósodott. Tamás végül kisegítette Teót a pénzzel, és egy állást is ajánlott neki a klubban. Tamara eközben megtudott pár dolgot Évától, Teót illetően.

Totó és Evelin karácsonyi jelmezben vitáztak az utcán

Evelin és Totó ugyanarra az állásra pályáztak, ami frusztrálta a lányt. Amikor aztán összevesztek a próbanapon, a főnök megharagudott rájuk, de hála Totónak kaptak még egy esélyt. Evelin így is csalódott volt, mivel tudta, hogy Totó jobb nála, ráadásul aznap járt le Joe ultimátuma is. Az utolsó pillanatban Niki Evelin segítségére sietett.

Előző rész (2017. december 12.)

Totó és Evelin összevesztek munka közben. Boriék megtalálták Karolát. Megjelent Teó ex-neje.

Éjjel-Nappal Budapest 2017-12-12

Reggel a Bécy házban még mindig pánikhangulat van, mert Karola még mindig nem került elő. Mikor Bori nyomok után kutatva rábukkan Karola régi skicceire, azt hiszi, hogy végre sikerült valami támpontot találnia. Mind az adott helyre sietnek, ahol azonban csak Karola holmiját és néhány véres zsebkendőt találnak.

Időjárás 2017-12-12

Érkeznek a magasban a hűvösebb, hidegebb léghullámok. Szerdán inkább az ilyenkor átlagos körüli hőmérsékletre lehet számítani, lesz ahol több mint 10 fokkal lesz hűvösebb szerda délután. A kontinensen, több helyen fog esni, tőlünk délre és keletre, valamit még nagyobb területen Európai északnyugati tájain. Szerdán napközben lesznek olyan helyek, ahol már nagyon sokat nem is emelkedik a hőmérséklet, általában 4 és 6 fok közelében lesz ismét a maximum. Kezdetben elsősorban keleten és délen esik.

Titokzatos hívás érkezett Karola telefonjáról

Bori magán kívül volt az aggodalomtól, mivel Karola még mindig nem jött haza. Amikor aztán egy idegen férfi vette fel a lány telefonját, Bori még jobban kétségbe esett, főleg, hogy a férfi csak találta egy kocsma előtt a mobilt, Karolát pedig egyáltalán nem ismerte. A ház lakói együtt kezdték el keresni elveszett lakótársukat, Roland pedig igyekezett kihasználni az alkalmat, hogy ezzel is imponáljon Borinak.

Tamara hiába áltatta magát Joe-val kapcsolatban

Tamara megismerkedett a fodrászatban Orsival. Elsőre nagyon meglepődött azon, hogy Joe egy lányt nevel, de mikor később beugrott az albérletbe, annyira meghatotta Joe gondoskodása, hogy ott maradt vacsorát főzni Joey-nak. A férfi azonban kifarolt a helyzetből, amivel kiakasztotta Tamarát.

Evelin Orsinak:

Evelin Zoéval és Orsival akarta tölteni a napot, egészen addig, míg meg nem ismerkedett egy jóképű pasival. Napközben aztán elmentek bulizni, ahol összekaptak, Evi pedig hazaküldte Orsit, aki ahelyett, hogy elment volna, ott maradt és leitta magát. A lányt Tamara találta meg, aki hazavitte az albiba Joe unokahúgát, majd jól beolvasott a férfinak.

Következő rész (2017. december 12.)

Boriék megtalálták Karolát. Teót számon kérte a volt felesége. Evelin és Totó ugyanazért az állásért versenyeztek.

Előző rész (2017. december 11.)

Evelin és Orsi összevesztek. Boriék nyomot találtak Karola eltünéséről. Tamara megismerte Orsit.

Éjjel-Nappal Budapest 2017-12-11

Bori magán kívül van az aggodalomtól, mert Karola még mindig nem bukkant fel. A tetováló szalonban sem tudja senki, hogy hol tartózkodhat. Bori szinte pánikba esik, amikor egy idegen férfi veszi fel Karola mobilját. Aztán kiderül, hogy az illető a mobilt egy kocsma előtt találta – de Karoláról továbbra sincs semmi hír.

Időjárás 2017-12-11

A következő napokban nagyon változékony idő lesz, és holnap pedig kimondottan enyhe időre lehet számítani. Sőt most az éjszakai órákban is, hiszen még a legalacsonyabb hőmérséklet is több helyen az országban 10 fok közelében lesz, vagy afelett.

Időjárás 2017-12-10

Dél, délnyugat felől már szakadozni fog a felhőzet, miközben északkeleten továbbra is jócskán felhős az égbolt, és ott kezdetben, a Budapest, Békéscsaba vonaltól északra még mindig várható csapadék, az Északi-középhegységben továbbra is hó. Viszont ezzel az erős déli, délnyugati áramlással nagyon erős melegedés is jön.

Időjárás 2017-12-09

Folyamatosan csökken hazánk fölött a felhőzet, reggel már a keleti határvidéken is kitisztul az égbolt, viszont emiatt erős a lehülés, bizony -3, -9 fok közé süllyednek az értékek, de a fagyzugokban -10, -11 fokra is ébredhetnek. Közben erősödik a szél, napközben a Dunántúl északi részén már viharos széllökésekkel is számoljanak. Hideg lesz a vasárnap, 1, 4 fokot mérhetünk, viszont sok-sok napsütést élvezhetünk.

Bori:

Karola a lakótársai felszínes együttérzései elől a tetováló szalonba menekült, ahol összeomlott, amikor rájött, hogy Krisztián már felvett valakit az ő helyettesítésére. Karola átverve érezte magát és felmondott. Este Bori vigasztalni próbálta barátnőjét, azonban késő volt: Karola eltűnt.

Váratlan vendég érkezett az albérletbe!

Zoé elment egy lábmodell fotózásra, ami zavarta Gábort. Amikor aztán a lány megtudta, hogy a fotós, Kornél, egy lábfetisisztáknak szánt honlapot üzemeltet, inkább lelépett. A napnak azonban még közel sem volt vége, este ugyanis mindenki meglepetésére, megjelent az albérletben Totó.

Következő rész (2017. december 11.)

A ház lakói keresni kezdték Karolát. Tamara megismerkedett Orsival. Evelin és Orsi csúnyán összekaptak.

Előző rész (2017. december 08.)

Zoé fotózásra ment. Evelin megismerte Orsi titkát. Karola eltűnt.

Éjjel-Nappal Budapest 2017-12-08

Amikor reggel megint vita alakul ki Orsival, Joe lelkiismeret-furdalástól gyötörve kénytelen belátni, hogy az unokahúga egyszerűen nem illik be az albérleti közösségbe. Keresni akar egy gyámhivatal által felügyelt lakóközösséget a lánynak, ám ekkor Evelin rájön Orsi titkára.

Időjárás 2017-12-08

Több felé esik az eső, de az eső átvált  havasesőre, hóra. A magasabban fekvő helyeken, illetve a hidegebb, hűvösebb helyeken, és ezúttal hidegebb a Dunántúl, ott - 1, 2 fokig süllyednek az értékek, még a Tiszántúlon nagyon enyhe az éjszaka, itt 4, 5 fokra ébredhetnek.

Sikertelen volt Karola kézműtétje?

Karola csalódott, amiért mindenki megfeledkezett a kézműtétjéről. Mikor már egyedül indult volna el a kórházba, Bori a nyomába eredt és végig mellette maradt, Karola azonban rossz híreket kapott, mivel a műtét ellenére, a keze továbbra is zsibbadt volt

Evelin leitatta Orsit

Evelin, még Joe ultimátumának lejárta előtt, szerzett egy próbanapot magának egy rendezvényszervező cégnél. Azért, hogy megünnepelje a munkát, elment Orsival iszogatni, mit sem tudva arról, hogy a lánynak éppen iskolában kéne lennie. Evi részegen vitte haza Orsit, Joe pedig mérgében olyan mondott a lánynak, amit később még nagyon megbánhat.

Katasztrofálisan sült el Szofi és Tamás táncórája

Szofi beleegyezett, hogy esküvői táncuk egy keringő legyen, Tamás pedig azt is felajánlotta, hogy majd ő megtanítja párját táncolni. A próba azonban botrányba fulladt, és Szofi otthagyta vőlegényét.

Előző rész (2017. december 07.)

Karola kezét megműtötték. Orsi és Joe összevesztek. Szofi és Tamás keringőzni tanultak.

Következő rész (2017. december 08.)

Evelin megismerte Orsi múltját. Zoé fotózásra ment. Karola eltűnt.

Éjjel-Nappal Budapest 2017-12-07

Karola csalódott, mert a lakótársai a saját apró-cseprő kis ügyeik miatt megfeledkeznek az ő mai kézműtétjéről. Már egyedül készül elmenni a műtétre, de Bori bűnbánóan a nyomába ered, majd sikerül megvigasztalnia a sértett Karolát, és együttérzően mellé áll.

Időjárás 2017-12-07

A tőlünk északra elhelyezkedő légörvény egyik hidegfrontja holnap dél körül éri el térségünket. Akkor már sok felé esni fog, most azonban még nyugodt az éjszaka, ködszitálás fordul elő az északi, északkeleti megyékben, máshol derült vagy gyengén felhős, fátyolfelhős az égbolt. Holnap napközben tovább erősödik a déli, délnyugati légmozgás, már viharos lökései is lehetnek a Dunántúlon, miközben a déli megyékben 10 fok fölé emelkedik 1-3 fokkal a maximum.

Roland Borinak: „Bármit mondasz, én akkor is harcolni fogok érted…”

Rolandot egyre jobban zavarta Dávid és Bori kapcsolata, és bár bevallotta Karolának, hogy magát sem érti, mégis úgy döntött küzdeni fog a lányért. Érzelmesen szerelmet vallott Borinak, ami bár nem győzte meg a lányt, összezavarta őt belül.

Joe rájött, mivel jár Orsi nevelése

Joe-t zavarta, hogy Orsi nagyon elkülönül az albérlet többi lakójától, ezért elvitte magával a műhelybe, ahol sikerült közelebb kerülniük egymáshoz. Amikor azonban Joe hazavitte egy randi partnerét, veszekedés tört ki, Joey pedig rájött, hogy unokahúga komolyan korlátozza az ő szabadságát.

Karesz ételre cserélte a szülinapi ajándékát

Karesz és Milán szörnyen éhesek voltak, pénzük azonban nem volt. Miután összevesztek, amiért Milán nem volt hajlandó pénzt kérni a szüleitől, Karesz elcserélte barátjától kapott szülinapi ajándékát ennivalóra. Végül Milán is szerzett ételt a szüleitől, majd amikor rájött arra, hogy Karesz mit csinált, csalódottan faképnél hagyta a barátját.

Előző rész (2017. december 06.)

Roland eldöntötte, hogy küzd Boriért. Joe és Orsi közelebb kerültek egymáshoz. Karesz és Milán éheztek.

Következő rész (2017. december 07.)

Karola kezét megműtötték. Orsi és Joe összevesztek. Szofi és Tamás keringőzni tanultak.

Éjjel-Nappal Budapest 2017-12-06

Roland egyre nehezebben viseli Bori és Dávid turbékolását és kiakad. Karolának elismeri, hogy ő maga sem érti igazán a Bori iránti érzéseit. Amikor Dávid később provokálja őt a klubban, Roland továbbra is határozottan ragaszkodik ahhoz, hogy küzdeni fog Boriért.

Időjárás 2017-12-06

Átmenetileg nyugszik időjárásunk, a hőmérséklet - 4, + 1 fok közé süllyed, de amiatt, hogy leáll a szél, emiatt bizony erősödik a pára- és ködképződés, főleg itt északkeleten, az Északi-középhegységben és a délnyugati megyékben. Az útrakelők óvatosabban vezessenek.

Joe: „Inkább küzdök egy kamasszal, mint a lelkiismeretemmel”

Zsuzsa börtönbe került, de Joe továbbra sem akarta befogadni Orsit. Mikor aztán Joey szülei megjelentek az albérletben egy szociális gondozóval, hogy elvigyék a lányt, a férfi bebeszélte magának, hogy így lesz a legjobb mindenki számára. Az utolsó pillanatban azonban meggondolta magát, és mégis befogadta unokahúgát.

Roland kiütötte az őt sértegető Dávidot

Borit teljesen összezavarta Roland csókja, a fiú ráadásul le is hordta őt, amiért elhiszi Dávidnak, hogy valósak az érzelmei. Bori hatalmasat csalódott Rolandban, és Dávidot is kérdőre vonta, ami miatt aztán a két fiú összeverekedett a Bécy klubban. Ezek után Roli szerelmet vallott a lánynak, aki azonban nem csak visszautasította őt, de még Dáviddal is összejött.

Szofi menyasszonyi ruhában kelt át a városon

Szofi szerencsétlenül kizárta magát a lakásból, ráadásul a túl szűk menyasszonyi ruhájában. Tamara és Tivadar egyből a segítségére siettek, de egyszer csak Tamás is megérkezett, amitől Szofi teljesen elszégyellte magát. Tomi persze nem volt mérges menyasszonyára a rossz méretű ruha miatt, sőt, a lány bizalmát is visszaadta, és rávette, hogy lazítson a szigorú diétáján.

Előző rész (2017. december 05.)

Joe a saját lelkiismeretével és szüleivel is szembenézett. Roland és Dávid között elszabadultak az indulatok. Szofinak szerencsétlen napja volt.

Éjjel-Nappal Budapest 2017-12-05

Most, hogy nővére, Zsuzsa börtönben van, Joe nem tudja, mi legyen Orsival. Az albérletben nem maradhat, de mielőtt otthonba kerülne, a lány inkább lelépne. Joe bedühödik, mikor meglátogatja Zsuzsát, és az sarokba szorítja. Azt akarja, hogy Joe mindenképp akadályozza meg, hogy a lány a nagyszüleihez kerüljön.

Orsi feladta saját édesanyját a rendőröknek

Joe kibékítette Orsit és Zsuzsát, a lányt azonban továbbra sem volt hajlandó befogadni. Az esti búcsúvacsorán Zsuzsa újra szökni próbált, de Joe lebuktatta őt, Orsi pedig őrjöngeni kezdett, amiért anyja nélküle ment volna el, ezért ráhívta a rendőrséget.

Roland újabb csókja összezavarta Borit

Rolandot szíven szúrta, amikor Dávid és Bori újra ágyba bújtak egymással. Roli kiakadt barátjára, és felszólította, hogy hagyja békén Borit. Ezt a lány is meghallotta, és kiosztotta Rolandot, aki aztán egy újabb vita alkalmával szenvedélyesen megcsókolta Borit.

Tivadar felfedte a titkait Szofi és Tamara előtt

Szofi és Tamara csajos napot tartottak, de a fürdőben Szofi ujjáról eltűnt az eljegyzési gyűrűje. A lány teljesen összeomlott már, amikor váratlanul megjelent Tivadar a gyűrűvel. Ráadásul a lányok nem csak a gyűrűt kapták vissza, de a fodrászat új körmösét is megtalálták megmentőjük személyében.

Előző rész (2017. december 04.)

Zsuzsát váratlan személy adta fel a rendőröknek. Rolandnak még mindig Borin járt az esze. Tamara és Szofi új barátot szereztek.

Következő rész (2017. december 05.)

Joe a saját lelkiismeretével és szüleivel is szembenézett. Roland és Dávid között elszabadultak az indulatok. Szofinak szerencsétlen napja volt.

Éjjel-Nappal Budapest 2017-12-04

Joe megkönnyebbül, amikor sikerül kibékítenie Zsuzsát a lányával, és látszólag meg tudja győzni arról is, hogy tartsa a szavát és adja fel magát a rendőrségen még aznap. Ugyanakkor Joe továbbra sem hajlandó befogadni Orsit az albiba, minden könyörgés ellenére is tartja magát az elhatározásához.

Időjárás 2017-12-04

Most nulla, -5 fok közé süllyednek az értékek, de északkeleten, a völgyekben - 7 fok is előfordulhat. Most nyugat felől csökken a felhőzet, hidegfront érkezett térségünkbe, de gyenge csapadék még mindig kialakulhat, főleg itt a keleti és a nyugati határvidéken.

Időjárás 2017-12-03

Az előttünk álló héten megenyhül majd az idő, de a hét legelején és a jelenlegi számítások szerint a hét legvégén, vasárnap lehet majd havazással is számolni. Közte lesz majd enyhébb idő, a Mikulással. Egyébként látszik a térképen, hogy érkezik majd egy újabb csapadékzóna. Először elhagyja a térségünket északkelet felé, aztán hajnalban nyugat felől elér minket. Ahhoz kapcsolódva még lesz hétfőn is hó.

Időjárás 2017-12-02

Ezt a hetet holnap sok helyen havazással fogjuk zárni, ugyanis az éjszakai órától már elkezdődik a csapadékhullás, lesz eső, havas eső, hó. Látható a térképen, ahogy megérkezik a csapadék, vasárnap napközben még a középső országrészt, sőt helyenként a Dunántúlt is eléri, de a legnyugatabbi területeken nem fog esni. Európában nagy területen esik majd tőlünk délre, itt az enyhébb vidékeken általában eső, de a Balkánon több helyen hó.

Előző rész (2017. december 01.)

Joe kényszerítette Zsuzsát, hogy elmondja a lányának az igazat. Tamás és Szofi összevesztek az anyakönyvi hivatalban. Lia elkezdett vonzódni Rolandhoz

Orsi is megtudta az igazat Zsuzsáról

Joe kényszerítette Zsuzsát, hogy elmondja a lányának az igazat a börtönbüntetéséről. Mikor azonban a nő habozott, Joe robbantotta a bombát, amitől Orsi teljesen kikészült és elszökött. Joe nagy nehezen megtalálta a lányt, miközben Gábor helyre tette Zsuzsát.

Tamás nem akarja felvenni Szofi nevét?

Tamás megalázva érezte magát, amiért Szofi azt akarta, hogy az ő családnevét vegye fel Tomi is. Miután összevesztek ezen az anyakönyvi hivatalban, úgy döntöttek, hogy egy játékkal döntik el, melyikük nevét vegye fel a másik.

Roland: “Nem gondoltam volna, hogy egyszer én fogok Liának nemet mondani…”

Dávid elkezdte azzal heccelni Rolandot, hogy viselkedjen úgy, mint régen, és fűzze be Liát, Bori helyett. Roland így is tett, de szörnyen mérges lett, amikor barátja és Bori újra kavartak, ezért eltaszította magát Liától.

Következő rész (2017. december 04.)

Zsuzsát váratlan személy adta fel a rendőröknek. Rolandnak még mindig Borin járt az esze. Tamara és Szofi új barátot szereztek.

Éjjel-Nappal Budapest 2017-12-01

Joe kényszeríti Zsuzsát arra, hogy végre mondja meg a lányának az igazságot a börtönbüntetéséről, de hagyja magát meggyőzni arról, hogy Orsi és Zsuzsa előtte még egy felhőtlen napot töltsenek el együtt. Ám amikor Zsuzsa egyre tovább húzza a dolgot, Joe nyomást gyakorol a testvérére, és végül robbantja a bombát. Orsi teljesen kikészül és elszökik. Miközben Joe végül megtalálja Orsit és megvigasztalja őt, Gábor helyre teszi Zsuzsát, és egyértelműen közli vele, hogy lehetetlen dolgot kér Joe-tól.

Időjárás 2017-12-01

Az előttünk álló hétvégén vasárnap sokfelé sok minden fog esni, főként a keleti tájakon, Holnap ennél nyugodtabb időjárása lehet számítani. Most éjszaka pedig keleten lesz több felhő, helyenként az Északi-középhegység térségében köd képződik, a középső tájakon is.

Előző rész (2017. november 30.)

Zsuzsa bevallotta bűneit Joe-nak. Teó állásinterjúra ment. Karesz és Milán elloptak egy malacot.

Zsuzsa Joe-nak: „Két és fél év börtönbüntetést kaptam…”

Zsuzsa bevallotta Joe-nak, hogy két és fél év börtönbüntetésre ítélték őt, most pedig éppen szökésben van. Joe alig hitte ezt el, megdöbbenését pedig csak fokozta, amikor nővére arra kérte, vigyázzon a lányára, ha ő börtönbe kerül. Joe fájó szívvel, de visszautasította a segítséget.

Teót átverték az állásinterjúval?

Teó állásinterjúra indult, de átverve érezte magát, amikor odaérve azt mondták neki, hogy már betöltötték a posztot. Tamara úgy döntött, segíteni fog a férfinak, aki azonban egyáltalán nem örült annak, hogy Tami helyette szerezte meg neki az állást.

Karesz és Milán malacot loptak!

Karesz és Milán elloptak egy malacot Gusztiéktól, mivel azt gondolták, hogy levágásra ítélték a disznót. Guszti azonban megjelent a fiúknál, és ők kénytelenek voltak visszaadni az állatot, amiről ráadásul kiderült, hogy nem levágják majd, hanem ajándékba adják Guszti unokahúgának.

Következő rész (2017. december 01.)

Joe igazságot követelt Orsinak. Tamás nem akarta felvenni Szofi családnevét. Roland megpróbált Liára koncentrálni.

Éjjel-Nappal Budapest 2017-11-30

Joe egyenesen a testvérének szegezi a kérdést: tudni akarja végre, hogy mit hallgat el előle Zsuzsa. A nő pánikba esik, de sikerül időt nyernie Joe-tól. Nem sokkal később viszont eltűnik, magára hagyva a lányát az albérletben. Joe rosszat sejt, mert hiába próbálja őt elérni telefonon. Végül Zsuzsa előkerül, de Joe már nem hagyja magát lerázni, tudni akarja az igazságot. Zsuzsa bevallja, hogy két és fél év börtönbüntetésre ítélték okirat hamisítás miatt, és most szökésben van.

Időjárás 2017-11-30

A hétvégén lehet hó még a déli területeken is. Egyelőre egészen hideg levegő árasztotta el térségünket és főként a tőlünk északra, északnyugatra, nyugatra lévő területeket. Sok helyen várható ezeken a tájakon, alacsonyabb szinteken is havas eső, havazás, miközben tőlünk délre jelentős, kiadós eső várható a Balkán egyes részein. Pénteken az ország nagyobb részén egész sok napsütésre lehet számítani, emellett a keleti, északkeleti tájak lesznek felhősebbek. Az ország egy nagyobb középső része lesz majd napos, csapadék nem valószínű. A hétvégén hideg lesz, de az ország nagyobb részén nem fog esni, viszont szombaton a Tiszántúlon előfordul eső, havas eső, északkeleten helyenként kisebb hó.

Előző rész (2017. november 29.)

Joe-nak váratlan vendége érkezett. Teót megvádolta egy volt kalandja. Kareszt és Milány gokart versenyre hívták ki.

Joe-t felzaklatta rég nem látott nővére megjelenése

Joe-t teljesen felzaklatta, amikor megjelent nála húsz éve nem látott nővére. Egy érzelmes pillanatban Joey elárulta Gábornak, hogy mi történt közte és a nővére között, Zsuzsa pedig Evelinnek gyónta meg a múltját. Joe tiltása ellenére, Evi megengedte, hogy Zsuzsa odaköltözzön hozzájuk lányával az albérletbe.

Teó nemibeteggé tett Tamarát?

Amikor egy nő megvádolta Teót azzal, hogy elkapott tőle valamit egy egyéjszakás kaland során, Tamara teljesen bepánikolt, hogy talán ő is beteg. A lány legnagyobb meglepetésére, Teó őszinte megbánást tanúsított amiatt, hogy lefeküdtek, és arra kérte maradjanak csak barátok.

Karesz és Milán minden pénzüket elvesztették

Karesz és Milán gokartozni indultak, hogy elköltsék a parti-szervezéssel megkeresett pénzüket, amikor két lány kihívta őket egy léghoki-versenyre. Miután azt könnyűszerrel megnyerték a fiúk, visszavágót ajánlottak nekik a gokart pályán, amit azonban már csúfosan elbuktak, így elveszítve minden pénzüket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!