KERESÉS search-close

rtl híradó

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rtl híradó"

HÁTBA SZÚRTA FÉRJÉT: Stábunknak nyilatkozott a nő apja

Hátba szúrta férjét egy 32 éves nő tegnap délután Rajkán. A pár már válófélben volt, a férj el is költözött a családi házból, ahol korábban apósával, feleségével és 3 éves gyerekükkel élt. Összeveszhettek valamin, a nő kést ragadott és hátba szúrta a férjét. A vérző férfi az utcára rohant segítséget kérni, a szomszédok látták el, amíg a mentő odaért. Stábunk megkérdezte az esetről a nő édesapját és egy szomszédjukat is. További részletek 18 órakor az RTL Híradóban. 

Győzőtt a magyar női vizilabda válogatott az első csoportmérkőzésén

20 gólt lőtt a japán csapatnak a női vizilabda válogatottunk az első csoportmérkőzésen.

Megemelnék az idősebb autók adóját

Korlátozná az öreg autók importját két szakmai szervezet. Szerintük úgy kellene változtatni a szabályokon, hogy az Euro 3-as és az annál korszerűtlenebb motorral szerelt kocsikat ne érje meg behozni Nyugatról. A kereskedők azt mondják, igény van az olcsó kocsikra, mert a vásárlók ezeket tudják kifizetni. Tavaly 122 ezer használt autót helyzetek forgalomba itthon.

Március 15: 18-an kaptak Kossuth-díjat

Lukács Sándor, Benedek Miklós színművész és Balázs Fecó zenész. Hárman az idei Kossuth díjasok közül. A szokásoknak megfelelően idén is március 15-én, a Parlament kupolatermében adták át az elismeréseket. A díjazottak között van az Oscar-díjas Saul fia című film rendezője, operatőre és főszereplője is.

Éles helyzetekre gyakoroltak a mentősök

Haldokló nőt próbáltak újraéleszteni és egy 3 méter mély aknába esett sérültet láttak el a mentők. Ez egy különleges mentős oktatás része volt Szegeden. Mentősöknek, egyetemi hallgatóknak és rendőröknek teremtettek olyan vészhelyzeteket, amelyekkel az életben is találkozhatnak.

 

Több helyen megmaradt a tavaszi hó

Míg hétfőn napszemüvegre volt szükség, ma a télikabátokat kellett újra elővenni. A magasabban fekvő helyeken néhány órára még a hó is megmaradt. A télies időjárás nem tántorította el a kirándulókat. Budapesten a Normafánál rengetegen indultak útnak a télies tavaszban. A meteorológusok szerint a hirtelen jött hó, hirtelen is távozik.

Pillanatok alatt lopták el a Porschét

Pillanatok alatt kinyitották a luxusterepjárót a tolvajok Budapesten. Egyikük beszállt és elhajtott a több tízmilliót érő Porschéval a VI. kerületből. Azzal viszont nem számoltak, hogy több térfigyelő kamera is rögzíti a lopást. A rendőrök a felvételek alapján keresik a két férfit. A videót megmutattuk egy szakértőnek, aki azt gyanítja, a tolvajok már hamarabb kifigyelhették a luxusterepjárót.

30 sérült a buszbalesetben


szerző:
2016.03.15. 18:05
30 sérült a buszbalesetben

Hajnalig tartott, mire kiemelték az árokból a buszt, ami hétfőn az M3-as autópályán szenvedett balesetet. 30-an sérültek meg, 12 utast kórházba is kellett vinni, miután Hatvannál valamiért lecsúszott a busz a pályáról és árokba borult. Az utasok csak annyit vettek észre, hogy a jármű jobbra- balra dől, majd egy nagy csattanással átszakítja a szalagkorlátot.

Hoppon maradt, aki hitt az előrejelzéseknek

Mégis kánikulával búcsúzik a nyár, holott a meteorológusok augusztus elején azt ígérték: már nem emelkedik a hőmérséklet 30 fok fölé.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való