KERESÉS search-close

rtl

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rtl"

Szulejmán 2018-09-19


szerző:
2018.09.19. 22:10
Szulejmán 2018-09-19

Az uralkodó nem találja a helyét a palotában Hürrem halála óta. A gyász teljesen eltemeti, és csendrendeletet ad ki, megtiltva ezzel minden pompát és zenét a palotában. Mihrimah szeretne apja palotájába költözni, Rüsztem azonban arra kéri, hogy maradjon. Szelim támogatókat gyűjt maga köré.

Amikor Kádár gyerek volt


szerző:
2018.09.18. 22:40
A Csodálatos Mrs. Maisel az idei Emmy-díjkiosztó nagy nyertese

Az öt díjat is besöprő "Csodálatos Mrs. Maisel" - című vígjátéksorozat lett a nagy nyertese az idei Emmy-díjátadónak, míg a nagy vesztese a "Szolgálólány meséje" - amelytől a Trónok harca idén visszahódította a legjobb drámának járó elismerést.

Tűzoltók mentették meg a lovat


szerző:
2018.09.18. 18:27
Tűzoltók mentették meg a lovat

Tűzoltók mentettek meg egy bajbajutott lovat kedd reggel Görbeházán. Az állat egy családi ház udvarán egy deszkákkal lefedett emésztőgödörbe zuhant, ahonnan csak a feje látszott ki.

.

Japán űrturista mehet a Holdhoz

Egy dúsgazdag japán férfi lehet a világ első űrturistája, aki eljut a Holdhoz. Méghozzá Elon Musk rakétájával, amelynek kaliforniai telepén tegnap mutatták be Mezava Juszakut, noha a tervek szerint csak 5 év múlva lenne az utazás. Az árról hallgatnak a felek, de van viszonyítási alap.

Szomszédaira gyújtotta a házat - két és fél év börtön kapott

Két és fél év börtönre ítélte a bíróság azt a férfit, aki a szomszéd családra akarta gyújtani a házukat tavaly nyáron a Somogy megyei Kőkúton. A férfi éjjel étolajjal belocsolt kendőket tett a ház tetőszerkezete alá, és többször is meggyújtotta azokat. A háromgyermekes család csak azért élte túl a gyújtogatást, mert a legkisebb gyerek felsírt, és így még időben el tudták oltani a lángokat.

Szinte biztos, hogy megmérgezték a Pussy Riot tagját

Német orvosok szerint szinte biztos, hogy megmérgezték a Pussy Riot orosz punkzenekar egyik tagját. Pjotr Verzilov kedd este került egy orosz kórházba, szombaton késő este pedig átszállították egy berlini kórházba.

Halálra kínozták a rabtársai

Halálra kínoztak egy rabot a szombathelyi börtönben. A vád szerint a cellatársai másfél hónapon át folyamatosan bántalmazták a férfit. A halálát végül fulladás okozta. A tavaly tavasszal történt ügyben a börtönőrök felelősségét is vizsgálták.

5 év börtön a száguldozónak

Saját magát tartja felelősnek, hiszen a kocsiban ült a fia is – ezt mondta az utolsó szó jogán az a szegedi férfi, akit ma jogerősen 5 év börtönre ítélt a Szegedi Törvényszék. Még 2015-ben okozott halálos balesetet, autójával bedrogozva száguldozott, majd előzés után felborult és egy házfalnak csapódott Szegeden, egy 17 éves fiú szörnyethalt.

Lezuhant siklóernyős: katonai gép segített a mentésben

Lezuhant egy siklóernyős Csókakőnél, tegnap délután. Négyen repültek, három társa sikeresen földet ért, de az 52 éves férfi - egyelőre nem tudni miért- lezuhant. Mivel a mentőhelikopter nem tudott leszállni a sziklás domboldalon, egy katonai helikopter is segített a mentésben.

Leégett a Hűvösvölgyi Vígadó

Kigyulladt és teljesen leégett éjszaka a Hűvösvölgyi Vigadó. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a tüzet. Nem zárható ki, hogy gyújtogatás történt. A korábban esküvő és rendezvény-helyszínként üzemelő vigadó évek óta üresen áll.

Kósz Zoltán: Semmi félreérthető nem történt

Hosszú és részletes interjút adott az RTL kamerája előtt a néhány napja szexuális botrányba keveredett Kósz Zoltán, olimpiai vízilabda bajnok. Arról beszélt, még csak félreérthető gesztust sem tett egyikük sem a most 13 éves lány felé, aki azzal vádolja őt és pályatársát, hogy hónapokon keresztül folytattak vele szexuális kapcsolatot, amikor 11 éves volt.

Bepánikolt teve okozott balesetet egy amerikai cirkuszban

Heten megsérültek, többségükben gyerekek, amikor egy megrémült teve ámokfutásba kezdett egy cirkuszi előadáson, az amerikai Pittsburghben.

 

PÁNIKBA ESETT: Teve okozott balesetet a cirkuszban

Heten megsérültek, többségükben gyerekek, amikor egy megrémült teve ámokfutásba kezdett egy cirkuszi előadáson, az amerikai Pittsburghben.

Börtön gyermekbántalmazásért

Maradandó sérüléseket okozott saját kisbabájának az az anya, akit kedden jogerősen 3 és fél év börtönre ítélt a Győri Ítélőtábla. Az asszony még 2012-ben úgy megrázta a csecsemőt, hogy a kicsi utána görcsrohamot kapott, és azóta is fogyatékossággal küzd.

RTL II: Exkluzív interjút adott a megvádolt olimpikon

Egy ujjal sem nyúltak a kislányhoz - ezt mondta Kósz Zoltán olimpiai bajnok vízilabdázó a Híradónknak adott exkluzív interjúban. Miután a sajtóban elterjedt, hogy egy gyerek erőszakkal vádolja őt és társát az ügyben a rendőrök nyomozást indítottak, de eddig még senkit sem hallgattak ki. A gyereket orvos és pszichológus vizsgálja meg. Úgy tudjuk, hogy a rendőrök ennek eredményétől függően döntenek az eljárás folytatásáról.

Elveszett egy vakvezető kutya!


szerző:
2018.09.17. 20:33
Elveszett egy vakvezető kutya!

Kenobi hétfőn délután tűnt el a Sátoraljaújhelytől 6 km-re lévő Alsóberecki településről. Fekete színű, nagytestű, ivartalanított labrador kan. Kenobi egy több millió forint értékű vakvezető kutya, aki pótolhatatlan társa látássérült gazdája számára.

Szakácskönyv királyi segítséggel

Harry herceg felesége, Meghan Markle gondozta azt a kötetet, amely egy nyugat londoni közösségi konyha tagjainak receptjeit tartalmazza. Az ott főző nők mindegyike érintett a tavaly nyári Grenfell torony tűzvészében. Van olyan köztük, aki családtagot veszített el, sokan otthontalanok lettek.

Tűket találtak az eperben


szerző:
2018.09.17. 18:57
Tűket találtak az eperben

Eperpánik Ausztráliában, miután tűket találtak a gyümölcsben az ország különböző pontjain. A gyümölcsöt a nagyobb áruházláncak eltávolították polcaikról. Az egyik tagállam epertermelőinek szövetsége szerint egy korábbi dolgozó bosszújáról van szó, ám a rendőrség szerint erre nincs bizonyíték.

Kósz Zoltán:

Nyilatkozott az RTL-nek az erőszakkal hírbe hozott korábbi olimpiai bajnok, Kósz Zoltán.

Óriási dugók, bosszankodó utasok

Félórás-negyven perces késések egy épülő körforgalom miatt Sajószentpéteren. A 26-os út egyébként is forgalmas szakaszán alakítanak ki körforgalmat, már hetek óta tart az építkezés. A tömegközlekedés busszal a környékbeli falvakban élők szerint katasztrofális. Csúcsidőben lehetetlen időben eljutni iskolába, vagy a munkahelyre.

Két busz között, záróvonalon

Kis híján tömegbalesetet okozott egy felelőtlen autós Pécsett. A zebrán és záróvonalon előző autós két busz között hajtott el nagy sebességgel. A hajmeresztő manőveréről az egyik helyi busz fedélzeti kamerája készített felvételt.

Vakon vezet aki mobilozik


szerző:
2018.09.17. 18:50
Vakon vezet aki mobilozik

Mobilozás miatt is egyre több baleset történik. Idén eddig 432-en haltak meg az utakon. Ez csaknem 30-cal több, mint az elmúlt év hasonló időszakában. A statisztikák szerint még mindig a leggyakoribb ok gyorshajtás.

Fénymásolópapírra is pénzt kértek

Fénymásolópapírra, szappanra és kertrendezésre is szednek osztálypénzt - ezt állítja Fővárosi Szülők Egyesülete. Év eleje óta érkeznek hozzájuk panaszlevelek, ahogy a Független Diákparlamenthez is többen írtak az osztálypénzek miatt. A Klebelsberg Központ szerint ilyen célokra kötelezően nem szedhetnek az iskolák pénzt, csak önkéntes hozzájárulásként. 

Újabb drágulás jöhet – emelkedhet a sertéshús ára is

Jelentősen drágulhat sertéshús - az Agrárgazdasági Kamara szerint. Emelkedtek ugyanis a takarmányárak az aszály miatt, és ebben az ágazatban is kénytelenek magasabb bért fizetni a munkaerőhiány miatt.

8 év óta először reagálhatott Gyurcsány Ferenc

Nyolc év után először reagálhatott Gyurcsány Ferenc frakcióvezetőként a parlamentben Orbán Viktor napirend előtti felszólalására. Ő is diktátornak nevezte a miniszterelnököt és azt javasolta a kormány tagjainak, hogy kezeltessék a tudathasadásukat. Kövér László házelnök szerint Gyurcsány Ferenc ingoványos területre tévedt, amikor a kezeltetést javasolta.

Orbán nem akar uniós határőröket

A népesedéspolitika és az uniós viták határozzák meg a kormányzat következő időszakát - erről beszélt Orbán Viktor az Országgyűlés első őszi ülésén. A miniszterelnök megerősítette: meg akarja akadályozni, hogy az unió határőröket küldjön Magyarországra, a Sargentini-jelentésről pedig újra kijelentette: nem a kormányt, hanem az országot ítélték el.

Bőrszínük miatt támadtak rájuk

Azért akarták megölni őket, mert feketék - állítja az a két amerikai kosárlabdajátékos, akiket vasárnap hajnalban késeltek meg a romániai Brailában. A két kosaras egy hónapja szerződött a város csapatához, egy helyi bár teraszán támadtak rájuk.

Szatyorba csomagolva akartak megszabadulni tőle

Szatyorba csomagolták és átdobták a kerítésen - így próbáltak megszabadulni egy sérült emufiókától Albertirsán. A madárnak megsebesült a lába, ezért válhatott meg tőle a gazdája. A futómadarat most a Hortobágyi Madárkórházban kezelik, műteni kell.

Jobban van a somlói várból lezuhant férfi

Emlékszik a történtekre és már jobban érzi magát az a férfi, aki még szombaton zuhant le a somlói várból, Dobán. Ahogy arról tegnap beszámoltunk: családjával kirándult, amikor egy pillanatra megpihent, leült a várfalra, de nem vette észre, hogy nincs korlát, így hátradőlt, majd leesett. 7 métert zuhant.

Riportunk után indult gyűjtés a beteg fiúnak

Több mint egy millió forint gyűlt össze az RTL Híradó riportja után annak az anyának és 18 éves gyermekének, akiket tegnap mutattunk be. Az autista, epilepsziás, rákos kamasznak és édesanyjának október elején kell elhagyniuk jelenlegi albérletüket, mert elárverezték a házat, ahol élnek. Adásunk után Homonnay Gergely író, újságíró indított gyűjtést egy közösségi oldalon.

Korláthoz szorította a villamos

Villamos és korlát közé szorult egy nő Budapesten, reggel. Információink szerint az idős asszony a piroson akart átmenni az egyik újbudai megállónál, amikor a villamos elütötte, majd a megálló korlátjáig sodorta. A tűzoltóknak szét kellett vágniuk a korlátot, hogy kiszabadíthassák.

Tilos, mégis előznek


szerző:
2018.09.17. 18:10
Tilos, mégis előznek

Egyre többet szabálytalankodnak a kamionosok a gyorsforgalmi utakon. Annak ellenére, hogy tilos, mégis nagyon sok sofőr előz az autópályákon. A rendőrség adatai szerint hetente több száz kamionos ellen indítanak emiatt eljárást.

Kamionnak rohant egy autó, meghalt a fiatal sofőr

Frontálisan összeütközött egy kocsi és egy kamion tegnap késő este a 44-es főúton Nyárlőrinc közelében. A kamionos próbálta elkerülni az ütközést, de nem sikerült neki.

Megszólalt a megvádolt olimpikon

Egy ujjal sem nyúltak a kislányhoz - ezt mondta Kósz Zoltán olimpiai bajnok vízilabdázó a Blikknek, miután a sajtóban elterjedt, hogy egy gyerek erőszakkal vádolja őt és társát. Az ügyben a rendőrök nyomoznak, de eddig még senkit sem hallgattak ki. A gyereket orvos és pszichológus vizsgálja meg. Úgy tudjuk, hogy a rendőrök ennek eredményétől függően döntenek az eljárás folytatásáról. 

Hat és fél órás vonatút Budapest és Pécs között

Három óra helyett hat és fél óráig tartott a vonatút vasárnap este Budapest és Pécs között. A torlódás miatt az egyik vonaton háromszor annyian utaztak, mint megszokott: még az üléssorok között is álltak, illetve a földön is ültek az utasok. Egy pályafelújításon dolgozó munkagép szakított el egy felsővezetéket Iváncsánál, ezért alakult ki a káosz.

Bemutatták a Napszálltát

Alig fértek be a nézők a moziba Nemes Jeles László új filmje, a Napszállta magyarországi bemutatóján. A premiert a CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon tartották szombat este. A bemutató után az Oscar-díjas filmrendező a Fókusznak arról is beszélt, miért nem tartja otthon a Saul fiáért kapott arany szobrot.

Elmarad a náci szépségverseny

Idén nem választhatnak "Miss Hitlert" a világ neonácijai. Egy izraeli internet-monitorozó cég elérte, hogy töröljék a szervezők profilját a legnagyobb orosz közösségi oldalon. Ott lehetett volna szavazni, ahogy hirdették: a legszebb árja nőkre.

Egyre abszurdabb a kémtörténet

Mégiscsak kémek lehettek, nem turisták. Egyre több dokumentum cáfolja a nagy-britanniai novicsokos mérgezéssel gyanúsított két orosz férfi állítását, miszerint ők csak a katedrális kedvéért utaztak Salisburybe. Egyikőjükről semmilyen adat nincs az orosz központi nyilvántartásban 2009 előttről, csak egy telefonszám, ami viszont a moszkvai védelmi minisztériumba vezet.

Visszakozott a minisztérium

Három hónapos vita után meghátrált az Innovációs és Technológiai Minisztérium, és a Magyar Tudományos Akadémia megtarthatja Kutatóintézeteit - legalábbis egyelőre. A pénzük is ugyanannyi marad mint idén. Cserébe át kell világítatni az intézményeket, de ezt maga az akadémia teheti meg.

Nem fizetik meg a különadót

Nem fizetnek bevándorlási különadót az RTL Híradónak nyilatkozó civil szervezetek. Álláspontjuk szerint rájuk nem vonatkozik a nyár elején elfogadott új szabályozás. Hétfőig kell bevallani és befizetni a 25 százalékos különadót azoknak a szervezeteknek, amelyek a kormány szerint támogatják a bevándorlást.

 

Orbán: „Megbízhatalan labanc!”

Megbízhatatlan labancnak nevezte az osztrák kancellárt Orbán Viktor - a Die Presse című lap szerint. Bár Sebastian Kurzot a kormánypártok eddig a miniszterelnök szövetségesének tartották, az ő pártjának képviselői is megszavazták a magyar kormány intézkedéseit elítélő Sargentini-jelentést.

Ellenzéki tüntetés Budapesten

Az európai Magyarországért tüntetett három ellenzéki párt: az MSZP, a DK és a Párbeszéd Budapesten a Külügyminisztérium előtt. Karácsony Gergely arról beszélt, hogy az európai értékek fontosabbak a kormány önös érdekeinél.

Elérte Kínát a tájfun

Lecsapott Kínára a Mangkhut tájfun. A vihar a sűrűn lakott déli partoknál söpör végig. Hongkongban és Macaón 160 kilométer per órás széllökéseket mértek.

Strandpapucsban tiltakoztak


szerző:
2018.09.16. 18:20
Strandpapucsban tiltakoztak

Strandpapucsban és szalmakalapban tüntetett több helybéli a szentendrei önkormányzat épülete előtt. Azért tiltakoztak, mert egy magánbefektető irodaházakat építene a környéken lévő Postás szabadstrand partjára.

Kegyetlenül bántak a birkákkal

Elpusztult és beteg birkákat találtak egy állattelepen a Hajdú-Bihar megyei Görbeházán. Egy nézőnk videóra vette a magatehetetlenül fekvő jószágokat. Megdöbbentőnek nevezte a látványt.

Nyertes lett: saját képein keresztül mutatta be küzdelmét a rákkal

Leukémiás magyar lány nyert nemzetközi fotós versenyt. Pávó Réka a saját küzdelmét mutatja be a nyertes képen. Az RTL Híradónak azt mondta: ezzel is a daganatos betegtársainak akart üzenni, hogy sosem szabad feladni. Magyarországon még mindig daganatos betegségben halnak meg a legtöbben, évente majdnem 33 ezren.

Mennie kell a beteg gyerekkel


szerző:
2018.09.16. 18:12
Mennie kell a beteg gyerekkel

Kilakoltatás fenyeget egy anyát és beteg fiát. A gyerek autista, epilepsziás és rákos. A házat, amelyben eddig egy pici lakrészt béreltek, hiteltartozás miatt elárverezték, a végzés szerint október 3-ig ki kell költözniük. Egyelőre nincs hova menniük, mert az albérletárakat nem tudják kifizetni, szociális lakásra pedig nem jogosultak.

15 évet is kaphat a rekordmennyiségű drogot szállító csempész

Kilonként 500 euróért csempészte a heroint - ezt is tartalmazza a vádirat a macedón férfi ellen, aki márciusban rekordmennyiségű, 12 kiló, 140 millió forint értékű heroint akart átjuttatni a röszkei határon.

Kizuhant a somlói várból


szerző:
2018.09.16. 18:07
Kizuhant a somlói várból

Lezuhant egy férfi szombat délután a somlói vár faláról. Családjával kirándultak a várromnál, amikor megpihent. Leült a várfalra, de nem vette észre, hogy hiányzik a korlát, hátradőlt és leesett a mélybe.

Szexuális erőszak: a vízilabdázók is megszólaltak

Megszólalt a szexuális erőszak gyanújába keveredett két egykori élsportoló. Most vízilabda egyesületet üzemeltetnek, ennek közösségi oldalán azt írták: remélik, minél hamarabb kiderül az igazság. Egy most 13 éves kislány azt állította róluk, hogy két évvel ezelőtt többször is szexuális együttlétre vették rá.

MANGKHUT: eddig több mint 100 halálos áldozatot követelt Kínában az év vihara

Hongkongban a tenger felől rengeteg víz nyomult be az utcákba az év viharának nevezett Mangkhut tájfun miatt, ami még néhány napja a Fülöp-szigeteken pusztított. A közlekedés megbénult, csak Hongkongban 800 járatot töröltek. A rendőrség jelentései szerint folyamatosan nő a halálos áldozatok száma.

Az orvos a felelős a sportoló haláláért?

Orvosi szabálytalanság okozhatta egy 17 éves birkózó halálát másfél éve. Az elhunyt fiú családjának ügyvédje Híradónknak azt mondta, a rendőrök most azt vizsgálják: a sportorvos hogyan adhatta meg a fiúnak a versenyengedélyt, amikor szívproblémák miatt ezt korábban megtagadták tőle. A birkózón egy úgynevezett vasgyári fogást alkalmazott ellenfele, ami után a fiú remegni kezdett, majd összeesett, és leállt a szíve. Már nem tudták megmenteni.

Magyarországon félmillió lakás áll üresen, miközben egekben az ingatlanárak

Több, mint félmillió üres ingatlan van az országban, miközben egekbe szöknek a lakások- és albérletek árai a nagyobb városokban. Tényleg csak a szándék hiányzik? Vagy menthetetlenek ezek a jobb sorsa érdemes épületek?

Napokig az utcán feküdt a hajléktalanokkal, majd színpadra vitte történetüket

Szalay Kriszta akár papnő is lehetne, szociálisan mindenesetre nagyon érzékeny, empátiája az egekben, és biztos abban, hogy dolga van az elesettekkel, szegényekkel, fogyatékkal élőkkel. Sokan a hajléktalan barátjáról írt rendezéséből, a Maradjunk annyiban c. darabból ismerték meg empatikus személyiségét. A hitelesség nagyon fontos számára, ezért is volt utcán napokig a hajléktalanokkal, mielőtt színpadra vitte a történetet. Barabás Évinek mesél még legújabb megvalósításra váró vágyáról is, vagy arról, hogy miért keresi a tettre kész nőket, és tényleg, miért ne maradjunk annyiban!

Azt állítja, magyar vízilabdázókkal létesített szexuális kapcsolatot 11 évesen

Vízilabdázó élsportolókról állítja egy tizenhárom éves lány, hogy szexuális együttlétre vették rá még 11 éves korában. A kislányt képviselő ügyvéd szerint igaznak tűnik a gyerek állítása.  A rendőrség szexuális erőszak gyanúja miatt nyomoz. A lányt hétfőn vizsgálja meg pszichológus és nőgyógyász. A rendőrség hivatalosan még nem gyanúsította meg a két férfit.

Kulturális Örökség Napja: változatos programok

Országszerte több különleges programot rendeznek a hétvégén, a Kulturális Örökség Napjain. A múzeumokban, színházakban, könyvtárakban olyan helyekre is bejuthatnak, ahova máskor nem. Például Nagycenken a Széchenyi kripta tárja fel titkait.

Fókusz Plusz 2018-09-15


szerző:
2018.09.15. 18:55
12 ezer éves erdőt akarnak kiirtani Németországban

Rohamrendőrök csaptak le aktivistákra, akik egy 12 ezer éves erdőt próbálnak megvédeni Németországban. A harc régóta tart a természetvédők és az egyik német energetikai óriás között, amely tömegében akar fákat kivágatni, hogy tovább növelje nyíltszíni lignitbányájának területét.

Vidéki mentők Budapesten?

Vidékről hívnak mentődolgozókat a fővárosba. A Mentődolgozók Szövetsége szerint az egész országból küldenek egységeket Budapestre a kapacitáshiány miatt. A Mentőszolgálat szerint semmilyen új intézkedést nem hoztak, de a mentőegységeiket mindig oda irányítják, ahová a betegek érdeke kívánja.

Salvini Orbánnal kormányozna

Orbán Viktorral közösen kormányozná Európát az olasz szélsőjobboldali miniszterelnök-helyettes, Matteo Salvini. Orbán Viktor a héten azt mondta, egyelőre nincs pártpolitikai kapcsolata Salvinivel és az Európai Néppárttal szeretnének indulni a jövő májusi uniós választáson.

A Fidesz nem szavazta meg a zaklatások visszaszorításáról szóló uniós jelentést

Nem szavazta meg a Fidesz az európai parlamenti képviselőcsoportja a munkahelyen, a közterületen és a politikai életben elkövetett zaklatások visszaszorításáról szóló uniós jelentést. Ebben arra kérik a tagállamokat, hogy szigorúan tartsák be a szexuális zaklatást visszaszorító törvényeket, és ratifikálják a családon belüli erőszakot elítélő Isztambuli-egyezményt.

Nyugdíj: átlagosan 16 ezer forint járhat

Egy átlagos nyugdíjas 16 ezer forint prémiumra számíthat novemberben - így számol az RTL Híradónak nyilatkozó szakértő. Vagyis négyezer forinttal többet kaphatnak, mint tavaly, mert a gazdasági növekedés is nagyobb.

Repülők zaja miatt nem alszanak a tizedik kerületben

Sűrűbben járnak a repülők a lakótelepen, mint a buszok. Erre panaszkodott a tizedik kerületben élő egyik asszony. A helyiek azt mondják, az elmúlt hetekben közvetlenül a házuk fölött húznak el a Liszt Ferenc Repülőtérről felszálló gépek, pedig korábban szerintük nem arra jártak.

Roma származása miatt nem bérelhetett lakást?

Cigány származása miatt nem vehetett bérbe egy lakást Piliscsabán, ezt állítja egy férfi. Az ingatlanközvetítőtől sms-t is kapott, mely szerint a társasház szabályzata tiltja, hogy romáknak adjanak bérbe lakást. Ezt azonban a közös képviselő tagadja.

Még mindig pusztít a Florence hurrikán

Már öten haltak meg a Florence hurrikán miatt az Egyesült Államokban. Az első áldozat egy anya és a csecsemője volt, házukra egy fa dőlt. Bár a vihar gyengült az elmúlt napokban, még így is nagyon veszélyes.

Vád alatt a zebrán gázoló buszos

Halálos baleset okozása miatt vádat emelt az ügyészség a buszsofőr ellen, aki zebrán gázolt halálra egy fiatal nőt még februárban. Annak ellenére nem adott elsőbbséget a gyalogosnak, hogy a mellette lévő autós megállt a zebra előtt.

Szundító horgásztársa csónakját lopta el

Alvó horgásztársa félmillió forintot érő gumicsónakját lopta el egy férfi a balatonedericsi strandról. A férfi a horgásztanyáig evezett a csónakon, majd kocsijába tette és elhajtott. Egy biztonsági kamera azonban lebuktatta, néhány órán belül elfogták a rendőrök.

Utasokkal teli busz karambolozott

Utasokkal teli busz és kamion ütközött össze Derecskénél péntek este. Hatan sérültek meg könnyebben. A kamion sofőrje valószínűleg elaludhatott a volánnál, ezért tért át a szemközti sávba.

Élsportoló vízipólósok erőszakolhatták meg a 11 éves kislányt

Vízilabda edzők erőszakolhatták meg 11 éves tanítványukat. Úgy tudni, hogy az egyik sportoló olimpiai bajnok. Embert próbáló volt végighallgatni a ma már 13 éves kislány beszámolóját a történtekről - nyilatkozta a kislány ügyvédje.

BOTRÁNY: „A szexuális erőszak az egyik legaljasabb formája a gyermekbántalmazásnak!”

Mit okozhat egy ember életében a gyermekkori szexuális erőszak? Vajon az a most 13 éves kislány, aki azt állítja, hogy tizenegy évesen létesített szexuális kapcsolatot két vízilabdás élsportólval, hogyan fog ezután teljes életet élni? Gyurkó Szilvia, gyermekvédelmi szakembert kérdeztük az esetről!

Soroksári gyilkosság: nem gyilkolt, hanem segített?

Vallomásra készül a soroksári futónő meggyilkolásával gyanúsított férfi. Ügyvédje az RTL Híradónak azt mondta: ez heteken belül megtörténhet.

SÁNTA LACI&JULISKA: ezt gondolta a páros a játékról a beköltözés előtt

Az már biztos, hogy nem Sánta Laci és párja Juliska fogja megnyerni a Nyerő Páros 2. évadát. De, vajon, milyen érzésekkel indultak neki a játéknak? Miben tartották magukat erősnek, és mik voltak a félelmeik?

MEGHATÓ: ezért szereti egymást Sánta Laci és Juliska

A Fókusz kamerájának árulta el a páros, hogy mit szeretnek legjobban a másikban!

SÁNTA LACI&JULISKA: így érezték magukat a kiesés után

Sánta Laci és Juliska egyedül Tokár Tomitól és párjától kapott szavazatot. Hogy, hogyan érezték magukat a kiesésük utáni pillanatokban? Kiderül a videóból!

Humen Fesztivál: merjük elfogadni egymást

„A fociban mindent szabad, egyedül melegnek lenni nem.” ez a mondat a Mario című svájci romantikus filmben hangzik el, amit sok más díjnyertes filmmel együtt a hétvégén vetítenek a Human fesztiválon. Azon a kulturális, összművészeti találkozón, ahol mindenről lehet beszélni. Az idézett mondat igazságáról is például. Hogy a hétköznapokban is merjük megismerni és elfogadni egymást.

Mit tehet egy szülő, ha gyermeke válogatós?

Sok gyerek nem szereti a spenótot, vagy a brokkolit, sokan még a gyümölcsöket sem eszik meg. De akkor mit tehet egy szülő, ha csemetéje válogatós? Az úgynevezett kreatív tálalás például állítólag sokat segít.

Őszi divatmustra Kabát Petiékkel

Kabát Peti számára örök élmény marad a Celeb vagyok, ments ki innen. Azóta szereti az állatmintás és szőrös dolgokat, ami idén ősszel jól jön párjának, Róka Adrinak is! A Fókusz stábja a sztárpárral vette szemügyre 2018 őszi divatjának legjobb darabjait!

Rémisztő: társai előtt kapott stroke-ot a kamaszlány

Azt hitték drogozott vagy ivott az a tizenhárom éves lány, aki társai előtt kapott stroke-ot. A statisztikák riasztóak: Magyarországon évente 40-50 ezer ember kap agyvérzést.

Egyedülálló hotelszoba buliban járt a Fókusz stábja!

A Fókusz stábja ott volt a Tomorrowland semmihez sem hasonlítható óriásforgatagában, a Szigeten a furcsa budi buliban, amikor a mosdó helyén tombolnak az emberek, de ilyen fesztivált még tuti, hogy nem látott a nagyközönség!

Sánta Laciék azt remélték, hogy bekerülhetnek a top 3-ban

Gáspár Laci még saját feleségét is meglepte, amikor mégsem taktikázott, hanem a szívére hallgatott a Nyerő Párosban. De, jól tette, hogy nem szavazott legerősebb ellenfelük és legjobb barátja ellen? Így az érettségi vizsgán majdnem elbukó Juliskáékat küldték haza.

 Így motiválják gyermekeiket az RTL sztárjai

Sarkalljuk jobb teljesítményre a gyerekeinket. Megismerhetik Varga Izabella, Mérai Kata és Papp Gergő motivációs technikáit.

Anna Kendrick férfias szettben

A héten bemutatták Anna Kendrick és Blake Lively főszereplésével az Egy kis szívesség című filmet - a sztárok gyűrűjéből pedig kitűnt a szőke színésznő, hiszen ismét kifejezetten férfias szettet választott.

Mi volt gyerekkorod legnagyobb csínytevése?

Mi a helyzet a színészeinkkel és művészeinkkel? Vajon ők tettek-e rossz fát a tűzre gyerekkorukban?

Szabados Ági vakáció közben is olvas

Szabados Ági pár napra vakációzni indult, a Híradó műsorvezetője Cipruson élvezi a jó időt. Természetesen ilyenkor szinte kötelező megosztani olyan fotót, amely a tengerparton készült, háttérben a gyönyörű panorámával.

Vágatlanul Csonka Bandinál!


szerző:
2018.09.14. 16:20
Vágatlanul Csonka Bandinál!

A Szenzációs Négyes versenyzőjének nappalijában még egy homokozó is elfért. A konyháját azonban nem mutatta meg.

Dallos Bogi és Freddie új köntösbe bújtattak egy dalt

Ki ne ismerné az Első Emelet - Csakazértis szerelem című megaslágerét, mely a ‘80-as évek legnépszerűbb fiúbandáját megjelenésekor szinte azonnal a slágerlisták élére repítette? A dal most egy nem mindennapi fúzió keretein belül duettként született újjá.

Sok szereplő, kis piac

Viszonylag új fejlemény, hogy az ember nézegeti magyar vagy külföldi újságok weblapjait vagy a csak a neten létező lapokat és egyre gyakrabban fut bele abba, hogy egy-egy cikket csak pénzért olvashat el, vagy: önkéntes anyagi támogatást kérnek tőle. vége az ingyenes tartalmaknak?

Megmérgezhették az aktivistát


szerző:
2018.09.13. 19:30
Megmérgezhették az aktivistát

Családtagjai szerint megmérgezték a Putyin-ellenes megmozdulásairól híres Pussy Riot egyik aktivistáját.

 

Leomlott egy sziklafal Zakinthosz szigetén!

Heten megsérültek, amikor leomlott egy sziklafal a görögországi Zakinthosz sziget legnagyobb turista-látványosságánál, a Navagio-öbölben.

Bővült a Zsolnay kiállítás

Tizenöt új műtárggyal gazdagodott a pécsi Zsolnay-kiállítás, az új porcelánokat Híradónknak mutatták meg legelőször.

Magyar filmes sikere Amerikában

Újabb magyar filmes siker, Kovács István diplomafilmje nyerte meg az Amerikai Filmakadémia Diák Oscar-díját. Ilyet utoljára 27 évvel ezelőtt nyert magyar rendező. Az Ostrom című 23 perces film a díjnak köszönhetően bekerülhet a Legjobb Rövidfilmek versenyébe az Oscarért.

Nyárs szúrta át a kisfiú fejét

Szinte csoda, de túlélte egy kisfiú Amerikában, hogy nyárs fúródott a fejébe. A gyerek egy lombházban játszott, amikor darazsak támadták rá. Menekülni próbált, leesett, ám szerencsétlenségére arccal épp egy fém nyársra, amely átszúrta a fejét.

Európa válaszút előtt


szerző:
2018.09.13. 18:47
Európa válaszút előtt

Itt az ideje, hogy Európa globális nagyhatalommá váljon, gazdasági, politikai és katonai értelemben egyaránt - nagyjából így összegezhető az Európai Bizottság egy év múlva leköszönő elnöke, Jean-Claude Juncker nagyívű terve az Unió jövőjével kapcsolatban.

Lassabban haladnak az építkezések

 Több mint 3 és fél évig tarthat, mire elkészül egy társasház Budapesten, kétszer annyi ideig, mint egy évtizede a devizahitelezés csúcsidőszakában. Nincs elég szakmunkás, ugyanakkor egyre nagyobb lakóparkokat rendelnek

Hűtlen kezelést gyanít az LMP

Nem tüntetésre, hanem elemzésre és tájékoztatásra kapott pénzt a Civil Összefogás Fórum a Magyar Villamos Művektől - ezt válaszolta az RTL Híradó megkeresésére az állami céget felügyelő tárca nélküli miniszter. A kormányközeli szervezet két éve több mint félmilliárd forintot kapott az MVM-től, a pénzből egyebek mellett Brüsszelben tüntettek Soros György ellen.

Az ENSZ is bírálta a magyar kormányt

Szégyenletes módon lépnek fel az emberi jogi aktivistákkal szemben Magyarországon az ENSZ szerint. Magyarország új szereplő azon az ENSZ listán, amelyen például Oroszország, Kína és Szaúd-Arábia szerepel. A kormány szerint az ENSZ a listával áll bosszút azért, mert Magyarország kilépett a bevándorlásügyi egyezmény tárgyalásából,

Címlapokon a magyar kormány

Európa és a világ vezető hírcsatornái címlapon számoltak be a Sargetnini-jelentés elfogadásáról. A külföldi lapok a magyar kormány megbüntetésének és a populizmus és az antidemokratikus értékek elleni küzdelemnek tartják a szavazás eredményét. A francia elnök pedig arról beszélt: az Európai Néppártnak választania kell Angela Merkel és Orbán Viktor között.

Gulyás Gergely szerint a jelentést nem fogadták el

Kétharmados többséget kapott tegnap az Európai Parlamentben a magyar kormányt bíráló Sargentini-jelentés, ám a miniszterelnökséget vezető miniszter szerint azt nem is fogadták el. Gulyás Gergely szerint nem létezik a határozat, mert nem vették figyelembe a tartózkodó szavazatokat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!