KERESÉS search-close

rtl

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rtl"

Szulejmán 2018-11-21


szerző:
2018.11.21. 22:50
Szulejmán 2018-11-21

A szultánt lesújtja Bajazid halála, ám sejtelme sincs, hogy ki okozta valójában a halálát. Ráadásul a köszvénye is kiújult, olyannyira, hogy lábra sem tud állni. Mihrimah készen áll arra, hogy elégtételt vegyen Nurbana szultánán, aki elfoglalta Bajazid palotájának egyik legszebb lakosztályát. Szelim úgy érzi, készen áll az uralkodásra, és már semmi nem állhat az útjába.

Világbajnoki bronzérmes a magyar hajléktalan labdarúgó-válogatott

Bronzérmet nyert a világbajnokságon a magyar hajléktalan labdarúgó-válogatott. A versenyt Mexikóvárosban rendeztek meg. A magyar csapat a bronzmérkőzésen Portugáliával mérkőzött, és 6-5-re nyert. A csapatban hajléktalan, és nehéz sorsú fiatalok is játszanak, köztük egy afgán menekült fiú is, aki már 9 éve él Magyarországon. Az egyesület elnöke azt mondta, ők maguk is meglepődtek a jó eredményen.

Felborult a karácsonyi ünnepre szánt fenyőfa Eger főterén

Felborult kedden kora reggel az egriek fenyőfája, amit a Dobó téren állítottak fel az ünnepre készülődve. A balesetet egy térfigyelő kamera rögzítette. Valószínűleg a nagy szél miatt fordult ki a fa a talapzatból. Szerencsére a tér éppen üres volt, így senki nem sérült meg. A helyi városgondozó cég szerint ők nem hibáztak, valószínűleg a fa túl magas és széles volt.

Ámokfutó lövöldözött egy chicagói kórházban

Lelőtte volt barátnőjét, majd a nő munkahelyén, egy chicagói kórházban kezdett el lövöldözni egy férfi. Végzett egy ott dolgozó gyógyszerésszel és lelőtt egy rendőrt is. Az ámokfutó is meghalt, azt viszont még nem közölték a hatóságok, hogy öngyilkos lett, vagy a rendőrök végeztek vele.

Föld alatt termesztett marihuánát a téglási férfi

Öt évet kapott jogerősen az a téglási férfi, aki a föld alatt termesztette a marihuánát. Miután a rendőrök elkapták, kiderült, hogy egy könnyűszerkezetes pincerendszert épített ki egy tanyán, amit egy rejtekajtón keresztül lehetett megközelíteni. Targonca mozgatta a padló egy részét, így lehetett lemenni a növényekhez.

Óriási lángokkal égett egy gáztároló Hajdúszoboszló közelében

Órákig égett egy földgáztároló üzem Hajdúszoboszló közelében. A telepen kedd hajnalban csaptak fel a lángok. Információink szerint egy meghibásodott vezetékből kezdett szivárogni a gáz, ami belobbant. A robbanásveszély miatt, 11 kilométeres körzetben lezárták az üzemet. A tüzet végül délutánra sikerült eloltani.

Balesetek a nedves utakon


szerző:
2018.11.20. 18:09
Balesetek a nedves utakon

Életveszélyesen megsérült az a férfi, aki hétfő délután kocsijával fának csapódott Celldömölk közelében. Az autó kicsúszott a nedves útról, ahová már nem sikerült visszakormányozni. Ugyancsak tegnap Zalában a 86-os úton kamionnal ütközött egy személykocsi, utóbbi ugyancsak a nedves úton csúszott meg a baleset előtt.

Gyalogos gázolások országszerte

Alig két óra leforgása alatt három halálos gázolás is történt hétfő este. Budapesten a 19. kerületben gázoltak halálra egy nőt, aki át akart szaladni az úton. A Heves megyei Vámosgyörkön egy 59 éves, úton fekvő asszonyt ütött el egy kocsi, ő is azonnal meghalt. A Borsod megyei Szerencsen pedig egy 85 éves idős nőt gázolt halálra egy furgon sofőrje.

Halálos baleset: Frontális ütközés Dánynál

Halálos baleset történt a Pest megyei Dánynál kedd éjjel. Egy autó átment a szemközti sávba, összeütközött egy furgonnal, majd az árokba csapódott. A kocsi sofőrje a helyszínen meghalt, a furgonban hárman megsérültek. A roncsoknak nekicsapódott egy másik autó is. A rendőrség vizsgálja, hogy az áldozat fogyasztott-e alkoholt.

Alig egy hónap van hátra karácsonyig, az adventi vásárok már készen állnak!

Fagyoskodó árusok, zömében külföldi nézelődők és szakadó eső. Egy hónappal karácsony előtt így néz ki Budapesten a karácsonyi vásár. A legtöbben még csak nézelődnek, vásárolni később szoktak, az egyik árus szerint a férfiak a legutolsó pillanatig húzzák.

Gyerekjog világnap: ma mindenhol felcserélődtek a szerepek!

Mihez van joga egy tíz éves gyereknek, vagy egy 17 éves kamasznak? Joga van a szüleivel beszélni arról, hogyan nevelik, vagy joga van beleszólni, hozzászólni ahhoz mit és hogyan tanulhat a suliban? A gyerekjogok világnapján talán nekik van a legtöbb joguk ahhoz, hogy magukról beszéljenek. Ma mindenhol felcserélődtek a szerepek: a gyerekek kérdeztek, kezelték a kamerát és az RTL székház legtitkosabb helyeire is bejutottak.

Egy évvel ezelőtt tűnt el VV Fanni, még most sem tudjuk mi történt vele

Novozánszki Fanni 24 éves és pontosan egy éve nem tudni róla semmit. Mindössze annyit, hogy valószínűleg megölték. Fanni tavaly november 20-án tűnt el Budapestről. Az utolsó felvételen, ami róla készült, az látszik, hogy egy férfi cipeli le XIII. kerületi lakásából. Akkor már biztosan eszméletlen volt. Azóta mindenhol és mindenhogyan keresték, egyelőre eredmény nélkül.

Üdvözlet az Antarktiszról!


szerző:
2018.11.20. 17:35
Üdvözlet az Antarktiszról!

Ezzel a rövid, ám velős SMS-sel tudatta a világgal Rakonczay Gábor, hogy sikeresen landoltak a Déli-sarkvidéken, az Union glecsernél, egy 5 órás repülőút után. Társaival együtt lánctalpas jármű szállította a bázisra, és már el is foglalták sátraikat. Első naplóbejegyzésében arról ír, hogy bármennyire alapos is volt a felkészülés, már az első két nap nem volt könnyű, nehéz elszakadniuk a civilizációtól.

Terence Hill titokban Magyarországra jött, hogy beteg gyerekek arcára csaljon mosolyt

Váratlan vendég érkezett a Heim Pál Gyermekkórházba. Terenc Hill titokban utazott Magyarországra, hogy mosolyt csaljon a beteg gyerekek arcára és még egy filmbéli Buggy kocsiba is bepattant. Nem is olyan rég, szeptember végén járt nálunk a 79 éves színész utoljára. Akkor új filmjét reklámozta és több száz rajongó várta, hogy csak néhány másodpercre megpillantsa kedvencét. És ezt a kedvességet most egy kicsit ő is viszonozta.

Megnéztük a macskakiállítás legszebb és legkülönlegesebb cicáit!

Több mint 360 különlegesebbnél különlegesebb szőrmók látogatott ki a hétvégi budapesti macskakiállításra, ahol a cicaharc a legszebb címért zajlott. Természetesen a legkisebbek és a legméretesebbek sem maradhattak ki a buliból.

TOKÁR TOMI: Így állt a sarat a gyerek riportereknek

November 20-án, a gyerekjogok világnapján minden szerep felcserélődött. A gyerekek birtokba vették az RTL Klub székházát, a hírstúdiót és a vágószobákat, sőt még műsorvezetőket is faggathattak arról, amiről csak szerették volna.

Rakonczay Gábor megérkezett a hó és jég birodalmába

Már az Antarktiszon rója a kilométereket Rakonczay Gábor, aki nemrég érkezett meg a hó és jég birodalmába. A tervezetthez képest kicsit később tudta repülővel elhagyni Chilét, de szerencsére már nincs akadálya annak, hogy megkezdje emberfeletti menetelését a kontinens szélétől a déli sarkpontig.

Bódi Sylvi egy igazi sellő!

Amikor az időjárás engedi, Bódi Sylvi a Fülöp-szigeteken minden nap szörfdeszkára pattan. Az évek során magabiztos profivá változott át, sokan ámulva nézik a fotókat, ahogy lovagolja a hullámokat. Azt viszont kevesebben tudják, hogy a rengeteg gyakorlás mellett egy kiegészítő testmozgás is segítette abban, hogy ne essen folyton a vízbe a deszkáról: ez pedig a jóga.

Rezes Judit és Szabó Győző újra szülői örömök elé néznek!

Rezes Judit és Szabó Győző a jövő év elején újra szülői örömök elé néz. Utolsó közös előadásuk előtt pedig arról is meséltek, hogy mi alapján választottak nevet a kicsinek, és hogyan reagáltak, amikor kiderült, hogy fiuk születik majd.

Jessica Chastainnek béranya szült gyereket

Másfél évvel az esküvő után már közös gyerekkel büszkélkedhet Jessica Chastain és író-rendező férje. A kétszeres-Oscar díj-jelölt, 41 éves színésznő béranya segítségét vette igénybe gyermeke kihordásában. Az Egyesült Államokban ez egy legális és meddőséggel küzdő szülők által gyakran igénybe vett lehetőség. A kislányt Giulietta Passi Chastainnek nevezték el, és az első fotók - a babahordozóról - New York utcáin készültek róla.  

 

Pink nem kispályás, ha salsáról van szó!

Pink Mexikóban pihen rá a tavaszra, amikor észak-amerikai turnéra indul majd csapatával. Addig viszont még bőven van ideje lazítani és ehhez nem utazott messzire otthonától. Mexikóban esténként szuper hangulat kerítette hatalmába az énekesnőt, és szinte mindenkivel táncra perdült.

Mama hotel: Csepregi Éva és fia elválaszthatatlanok

Csepregi Éva és felnőtt fia elválaszthatatlanok. Olyannyira, hogy az énekesnő eladta a családi házukat és fia után költözött, így Dávidnak sem kell nélkülöznie a Mama hotelt.

Szorgalom vagy tehetség kell ahhoz, hogy valakiből sikeres zenész váljon?

Egy dolgot mindenképp érdemes tisztázni, ha valaki zenésznek vagy énekesnek adja a fejét. A siker nem jön magától. A csillagok szerencsés együttállásától kezdve a tehetség és a szorgalom is nagyban közreműködik abban, hogy a várva várt siker megérkezzen. A mai nap kérdése ezt a dilemmát járja körül.

Peller Anna szerint Miki nem csak a legjobb apa, de a legjobb anya is a világon, de mitől lesz valaki jó apa?

Azt gondolhatnánk, egyszerű arra a kérdésre felelni, hogy mitől lesz valaki jó édesapa?! A világhálón cikkek százai boncolgatják a kérdést, ilyen-olyan tanácsot adva az útkereső uraknak. Mert bár egyszerűnek tűnik a recept, manapság korántsem egyértelmű, mi egy apa tényleges feladata.

TŰZ: óriási lángokkal égett a hajdúszoboszlói gáztároló

Órákig égett egy földgáztároló üzem Hajdúszoboszló közelében. A telepen kedd hajnalban csaptak fel a lángok. A robbanásveszély miatt 11 kilométeres körzetben lezárták a környéket. A tüzet végül 35 tűzoltó segítségével, délutánra sikerült megfékezni.

5G: Sci-fi-ből valóság?

Nagy sebességgel közeledik az új, immár ötödik generációs, mindenütt 5G-nek nevezett mobil internet. Ehhez több milliárd eszköz fog egyszerre csatlakozni, beleértve például az ön villanyóráját, egyik-másik háztartási eszközét és autóját. Egyidejűleg az 5G megváltoztatja a munkahelyeket az ipartól a szolgáltatásokig. Hol tart Magyarország és mit terveznek?

Nem lehetett beadni az Otthon Melege pályázatot

A pályázatok beadásának idején leállt az Otthon Melege program weboldala. A Közép-Magyarországi régióban ma lehetett volna jelentkezni a háztartási nagygépek megvásárlását segítő támogatásra, de a honlap karbantartás miatt nem működött.

 

Elindult az utolsó táborhelyről a Déli-sark felé Rakonczay Gábor

Elindult az utolsó táborhelyről az Antarktiszra Rakonczay Gábor. Bár úgy volt, szombaton indulnak Chiléből, ami az utolsó állomás az úticélhoz, de onnan a hatalmas vihar miatt nem engedték őket felszállni, csak ma délelőtt. A csapat adásunk alatt landol. Az extrém sportoló célja, hogy gyalog jusson el a Déli sarkig. 50 nap alatt majdnem 1000 kilométer vár rá gyalog, miközben maga mögött húzza több mint 80 kilós szánját.

Meggyógyult, elrepülhetett a sérült daru

Szabadon engedték az utolsó útrakész darut a Madárkórházból. Hetekkel ezelőtt a szárnya sérült meg. Ez a madár mégis a szerencsésebbek közzé tartozik, mert még épp idejében felerősödött annyira, hogy útra kelhessen Afrikába. A napokban az utolsó Magyarországon állomásozó darvak is elrepülnek.

Megoldódott a rejtély: ezért kocka alakú a wombatok ürüléke

Egy amerikai kutatónak sikerült tudományos választ adnia egy mindeddig megmagyarázhatatlannak tűnő kérdésre - egészen konkrétan arra, hogy mitől kocka alakú a wombatok ürüléke. A cuki plüssfigurára emlékeztető ausztrál erszényes ugyanis az egyetlen ismert élőlény, amely természetesen képes produkálni a szögletes mértani idomot. A tudományos áttörés akár az építészetben is kamatoztatható lehet.

A finnek nem értik, hogy miről beszél Trump

A hónap végéig biztosan nem tudják eloltani a tüzet Kaliforniában - állítják az tűzvész megfékezésén dolgozó tűzoltók. Eddig 80 ember vesztette életét, és csaknem ezer embert keresnek. Többen előkerültek, akik nem is tudták, hogy keresik őket. Közben Finnországban teljesen értetlenül állnak azelőtt, hogy az amerikai elnök miért állította, hogy ha Kaliforniában úgy takarítanák az erdők alját, mint az észak-európai országban, akkor elkerülhető lett volna a tragédia.

1353 darab mézeskalácsszív

1353 darab mézeskalácsszívvel hívja fel a figyelmet most induló adománygyűjtésére az Ökumenikus Segélyszervezet. A mézeskalács szívek sütéséhez ismert énekesek, sportolók, színészek és az RTL több műsorvezetője is csatlakozott.

Lezárhatják Budapest nagy aluljáróit éjszakára

Lezárhatják Budapest nagy aluljáróit éjszakára- a HVg.hu adott hírt az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kidolgozott előterjesztésről. Az ötlet - elmondása szerint - Tarlós Istváné, aki az aluljárók állagát védené ezzel. A Párbeszéd képviselője szerint azonban ezzel is a hajléktalanokat akarják kiszorítani, miközben lakhatásukat továbbra sem oldják meg. A kormány szerint még nem született döntés.

Mindenhol egy jelöltet akarnak a jövő évi önkormányzati választásokon

Minden településen legyen független, de az összes ellenzéki párt által támogatott polgármester-jelölt jövőre - ezt akarja elérni az újonnan alakult Mindenki Magyarországa Mozgalom. Az egyik alapító, Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere szerint a jövő évi önkormányzati választás mérföldkő lehet az Orbán-rendszer elleni küzdelemben.

Bécsben örömmel várják a CEU-t

Bécs örömmel fogadja be a CEU-t, ha el kell költözniük Magyarországról - ezt az osztrák oktatási miniszter mondta, miután Soros Györggyel, az egyetem alapítójával tárgyalt. A magyar származású amerikai milliárdos tegnap Sebastian Kurz osztrák kancellárral is egyeztetett az egyetem sorsáról. A CEU akkor maradhatna Magyarországon, ha a magyar kormány államközi megállapodást kötne New York állammal.

„Jogszerű, hogy Gruevszkinek nem kellett tranzitzónába mennie”

Teljesen jogszerűnek tartja a kormány, hogy a hivatali visszaélésért elítélt volt macedón miniszterelnöknek nem kellett tranzitzónába menni, hanem Budapesten nyújthatta be menedékkérelmét - erről a Miniszterelnökség államtitkára beszélt a Parlamentben. Orbán Balázs a menekültügyi törvényre hivatkozott. A jogszabály szerint gyermekek, betegek és üldözöttek részesülhetnek különleges bánásmódban. A Magyar Helsinki Bizottság szerint Nikola Gruevszkin kívül más menekültre még nem alkalmazták a jogszabályt.

Letarolta a tenger a partot Tenerifén

Akkora vihar csapott le Tenerifére, hogy a felkorbácsolt hullámok még egy tengerparti szálloda egyik erkélyét is leszakították. Egy másik hotelben az étterembe tört be a víz, miközben a vendégek ott ebédeltek, de a part menti sétányokon is nagy pusztítást végzett.

Olvasók támogatását kéri a Szabad Pécs

Közösségi finanszírozással szeretné biztosítani jövőjét a Szabad Pécs hírportál.

Elszámolási vita miatt verték szét baltával a házat

Elszámolási vita miatt baltával rontott neki egy ikerpár korábbi munkaadója házának a Baranya megyei Bakonyán. Az eset még februárban történt, a támadók ellen most emeltek vádat. Az ikerpár állítja, egy általuk régebben okozott kár miatt aránytalanul sok munkát kért kártérítésként az idős ember. Ezen dühödtek fel annyira, hogy megtámadták a házát.

„Meggondolatlanság volt elszökni”

Meggondolatlanság volt, hogy elszökött. Ezt mondta a bíróságon a rab, aki tavaly szeptemberben az őt kísérő fegyőr mellett kibújt a bilincsből és elmenekült. A 34 éves férfit emiatt nem jogerősen 2 év 8 hónapra ítélték. A vádlott éppen 12 éves fegyházbüntetését töltötte –fegyveres rablás és lopás miatt, amikor elszökött.

Zavarta a kiabálás, halálra verték

Vádat emeltek az ellen a nő ellen, aki tavaly szeptemberben úgy megvert egy 75 éves budapesti férfi, hogy az belehalt sérüléseibe. A Kozma utcai börtön mellett élő idős ember azt kérte az egyik elítélt rokonától, aki az utcáról kiabált be a börtönbe, hogy ne hangoskodjon. A nő ezt zokon vette és rátámadt a férfira. Visszaeső, akár 12 évet is kaphat.

Rendőrautó és terepjáró ütközött, a rendőrök sérültek meg súlyosan

Mentőhelikoptert is riasztottak a rendőrautó és terepjáró balesetéhez, ami tegnap történt Délegyházán. Az ütközésben a rendőrök sérültek meg súlyosabban, információink szerint éjjel egyiküket meg is műtötték. Az első vizsgálat szerint a karambolt a terepjáró sofőrje okozta. A férfi előzött, de nem tudott időben visszatérni a saját sávjába.

Túl enyhének tartják a balesetet okozó sofőr ítéletét

Kiborultak, kiabáltak a bíróságon az ítéletet hallva egy három éve történt baleset sérültjeinek rokonai. A sofőrrel szemben kiszabott elsőfokú ítéletet enyhítette a bíróság. 2016 januárjában történt a baleset. Öten megsérültek, köztük ketten életveszélyesen, amikor kisbuszuk a latyakos úton megcsúszott, és egy kamionnal ütközött.  

Balesetek a csúszós utakon

Országszerte sok volt a baleset a csúszós utakon. Budapesten gyalogost gázolt, majd busznak ütközött egy autó, ami megcsúszott fékezés közben. A Csongrád megyei Domaszéken felborult egy kocsi, mert a sofőr már nem tudta irányítani a vizes úton. A Pest megyei Dánynál két autó ütközött össze, amikor az egyik kisodródott a kanyarban. A vezetéstechnikai szakértő elárulta, hogy mire kell odafigyelnünk a téli utakon.

Megérkezett az első hó!

Nemcsak az ország legmagasabb pontján, a Kékesen, hanem a Dunántúlon is havazott. Volt, aki csak azért utazott a Kékeshez, hogy a havas kilátásban gyönyörködjön, de csalódnia kellett: a köd mindent eltakart. Szombathelyen és Sopron környékén is megmaradt a hó, az Alföldön viszont csak eső esett.

NAGY ERVIN: „Próbálják kiölni az emberekből a jóérzést”

1353 darab mézeskalácsszívet készített több ismert ember, hogy felhívja a figyelmet az Ökumenikus Segélyszervezet egész évben hívható adományvonalának telefonszámára. Aki ezt tárcsázza, 250 forinttal járul hozzá a gyűjtéshez. Tavaly majdnem 400 ezren tették meg. Nagy Ervin már évek óta a segélyszervezet önkéntese. Azt mondja, manapság különösen fontos, hogy aki csak tud, segítsen a rászorulókon.

Dühében halálra verte a saját kutyáját

Dühében halálra vert egy kiskutyát. Az állatkínzás ellen és a felelős kutyatartásért demonstráltak Szombathelyen tegnap. Több százan vettek részt a megmozduláson, amit állatvédők szerveztek egy brutálisan megölt tacskókölyök miatt. A kiskutyát múlt vasárnap verte agyon egy férfi, miután összeveszett családjával.

HAVAZÁS: Gyorsan behozta a lemaradást a november

Egy hete még szokatlanul meleg volt, ma viszont már hideg, nyálkás időre ébredhettünk, több helyen havazott is az országban. Kékestetőn például már több centi hó is hullott, de az arra járó kirándulók örültek a hirtelen beköszöntött télnek.

Hosszú az út az X-Faktor döntőjéig!

Milyen hosszú és göröngyös volt a versenyzők útja idén is az élő show-ig? Mi történik közben a háttérben? Hány ember munkája van abban, hogy egy jó hangú, de mondjuk kissé félszeg tehetség szinte igazi rocksztárként vagy dívaként lép ki a színpadra? Ezt mutatjuk most meg!

Az X-Faktor eddigi nyertesei adtak tanácsokat az új versenyzőknek

Több ezer jelentkező közül jutottak be az élő show-ba, és élték át azt az izgalmat, amit az X-Faktor idei szériájának versenyzői most érezhetnek. A sikerig vezető, sírással és nevetéssel teli útról mesélnek a tehetségkutató eddigi győztesei.

Akár 35 dekás koraszülöttek életét is meg tudják menteni

Minden szülő emlékszik, hogy milyen érzés először karjában tartani gyermekét. Ezt a rendkívül fontos momentumot és a babával töltött első órát sajnos nem mindenki élheti át. Van, hogy az anyukának és az apukának napokat, vagy akár hónapokat is várniuk kell erre...

Letiltották Zámbó Jimmy dalát az X-Faktorból

Másfél hónapja gyakorolták Zámbó Jimmy egyik dalát, amikor jött a hír a kiadótól, hogy nem lehet előadni az X-Faktor élő adásában. Soha nem volt még ilyen a műsor történetében, még a király fia, Zámbó Krisztián is teljesen felháborodott, hogy miért tiltották le a slágert. Jimmy anno azt énekelte, "Még nem veszíthetek" az ügy miatt most azonban, sokan, sokat veszítettek.

Fókusz Plusz 2018-11-17


szerző:
2018.11.17. 18:55
KORASZÜLÉS: „A szülőknek nagyon nehéz ezt megélni”

Évente 90 ezer gyermek születik Magyarországon, ám több, mint 7000-en jóval idő előtt érkeznek. Azonban a koraszülött ellátás az elmúlt 40 évben óriási fejlődésen ment keresztül, mostanra az egészségügy egyik sikerágazata lett az egész világon.

OPITZ BARBARA: Az egész X-Faktor egy gyönyörűszép időszak volt az életemben

Több ezer jelentkező közül jutott be az élő show-ba, és élte át azt az izgalmat, amit az X-Faktor idei szériájának versenyzői jelen pillanatban érezhetnek. Opitz Barbinak, a 2016-os tehetségkutató győztesének egyetlen napja sem telik el úgy, hogy ne gondolna vissza a show-ban átélt varázslatos pillanatokra. Ő lett a reggaeton műfaj hazai úttörője, tehát karrierje azóta is magasan szárnyal.

SZŐRTELENÍTÉS GYEREKKORBAN: Van, aki már 8 évesen gyantáztat

A pubertással járó szőrösödés bizony sok bosszúságot okoz a kislányoknak. Sokukat az iskolában csúfolni kezdik emiatt, a szülők pedig sokszor tanácstalanok. Antal Dorottya kozmetikus azt ajánlja, mindig forduljanak szakemberhez, hiszen ha a lányok otthon tapasztalatlanul borotválni vagy gyantáztatni kezdik magukat, abból akár még sérülés is lehet.

India, a víziló imád napozni!


szerző:
2018.11.15. 18:06
India, a víziló imád napozni!

A videón India, a nílusi víziló az Új- delhi állatkertben élvezi ki a tél előtti utolsó napsugarakat. Boldogan sütteti a hasát a sekély vízben. Ezek az állatok egyébként éjszaka élik az életüket, nem is szeretik a napot. India azonban igen. Szerencsére nem fenyegeti a veszély, hogy leég a hasa, a bőre ugyanis jó vastag és barna színű.

 Ilyen módszerekkel dolgozik a lakásmaffia

Hallottak már olyan sztorikat, hogy eltartási szerződést kötnek nyugdíjasokkal, majd valahogy kijátsszák őket és megszerzik a lakásukat? Két idős emberrel is beszéltünk, akiket embertelen körülmények között, szinte fogva tartottak egy pincében. Azt mondták, hogy ők szerettek ott élni, pedig bűncselekmény áldozatai lettek. Valószínűleg fogalmuk sincs róla, hogy szállásadójuk mindenükből kiforgatta őket.

Smink és szőrtelenítés 11 évesen, de mit szólnak hozzá a szülők?

Manapság már teljesen átlagosnak számít, ha egy kislány profikat megszégyenítő módon sminkel, szőrtelenít, lakkozza a körmét, és babák helyett inkább alapozót kér ajándékba. De vajon hány éves kortól ajánlott elkezdeni a kozmetikai kezeléseket és mit mond erről a szakember?

A Zengő Motorsport csapata a legendás suzukai versenypályát is meghódította

A Zengő Motorsport csapata Kína után Japánt is meghódította, hiszen a Túraautó-Világkupa következő állomása a legendás suzukai versenypálya volt. A kocsik és egyéb felszerelések, gumik és tartalék alkatrészek negyven lábas konténerekben érkeztek, és két héten keresztül szállították őket kamionokkal, valamint hajókkal.

Bíró Ica egyelőre fellélegezhet: megúszta a kilakoltatást

Bíró Ica tegnap délután még csak reménykedett, hogy be tud menni az otthonába. Ha november 14. éjfélig nem jön a végrehajtó, akkor megússza a kilakoltatást. Ezt mondta tegnap Ica, aki alig várta, hogy éjfélt üssön az óra. Nem jöttek éjfélig. Ica fellélegezett. A budai, XII. kerületi kétszintes családi házat ugyan tavasszal elárverezték a feje fölül, de ebben a szinte kilátástalan helyzetben is optimista maradt. Úgy érzi, az eljárás nem volt szabályos. Múlt heti segélykiáltása után több ügyvéd is felajánlotta a segítségét, akiknek sikerült hibákat is találni a végrehajtásban.

Radics Gigi: rémálom szerű utazás után életreszóló kaland Ausztráliában

Radics Gigi élete egyik legszebb és legkalandosabb utazásán van túl. Az X-Faktor mentora Ausztráliában és Új-Zélandon töltött 12 napot, de az élményekhez vezető út igazán embert próbálóra sikeredett. Giginek ugyanis több mint két napig kellett utaznia, mire elérte úticélját, sőt még koncert közben is érte egy kellemetlen meglepetés.

Molnár Andi minden helyzetben megállja a helyét!

Molnár Andi minden héten vasárnap megmutat valami olyasmit, amivel otthonunkat még szerethetőbbé tehetjük. Persze a forgatások alatt ő is rengeteg újdonsággal találkozik és néha számára ismeretlen helyzetben is fel kell találnia magát.

Csuja Imre a Mikulás bőrébe bújt egy mesedarab kedvéért!

El tudják képzelni Pajkaszeg polgármesterét Mikulásnak öltözve? Ha nem, akkor mi most segítünk! Csuja Imre egy rendhagyó gyermekdarabban, Télapó bőrébe bújik majd. Az elképedés garantált, hiszen a készítők mindent felvonultatnak majd, ami egy valamirevaló mesejátékhoz kell. Lesznek manók, ufók, tűzijáték, lufik, hóesés és buborékok, na és a Mikulás csal mosolyt az apró nézők arcára.

Sárközi Ákos még sosem volt ennyire szerelmes!

Nem várt sokat a lánykérés után Sárközi Ákos, már előnászútra is elutaztak menyasszonyával. A séf egy hónappal ezelőtt, a Deák Ferenc téren kérte meg Éva kezét, akkor egy óriásplakátra íratta fel érzéseit, aztán persze le is térdelt gyűrűvel a kezében. Még egy éve sem ismerik egymást, de pontosan tudták, hogy közösen szeretnék folytatni életüket.

Kritikus típus vagy?


szerző:
2018.11.15. 16:50
Kritikus típus vagy?

A mai nap kérdésében rra voltunk kíváncsiak, hogy a 20 éves Barátok közt színészei, mennyire szigorúak magukkal és másokkal?!

Palotás Petra karrier helyett az anyaságot választotta!

Palotás Petra az anyaságot választotta a karrier helyett és nem bánta meg döntését. Az RTL klub egykori műsorvezetője 10 évvel ezelőtt költözött Németországba, hogy csak családjára koncentrálhasson. A televíziózással teljesen leszámolt, és azt állítja, a közismertség nem hiányzik az életéből. Kreatív énjét pedig könyvek írásával elégíti ki.

Súlyos tragédia árnyékolja be Szekér Gergő gyerekkorát

Megdöbbentő részleteket árult el Szekér Gergő gyerekkoráról - édesanyját már 9 éves korában elvesztette. Ráadásul brutális körülmények között: akkor már nem volt együtt Gergő édesapjával, egy volt párja végzett vele szerelemféltésből. Az X-Faktorban kiválóan teljesítő énekesnek először azt mondta gyászoló édesapja, hogy autóbaleset történt, de később kiderítette: valójában gyilkosság áldozata lett anyukája.

John Travolta nosztalgikus hangulatba került!

John Travolta már elmúlt 64 és igen szép karriert tudhat a háta mögött, nem csoda, hogy szívesen emlékezik vissza rá. Instargamjára rendszeresen tesz ki 20, 30 vagy akár 40 évvel ezelőtt készült fotókat, például a Carrie vagy a Szombat esti láz forgatásairól.

Sihell Vanessza először nekünk mesélte felkavaró történetét!

Molesztálták a Muzsika TV sztárját. Sihell Vanessza most úgy döntött, történetével kiáll a nyilvánosság elé, hátha bátorságából erőt merítenek sorstársai. Az énekesnőnek nem volt könnyű elmesélni az igazságot, és többször sírva fakadt a Story Extra kamerája előtt.

Mi a gond az átlagbérszámítással?

A KSH szerint a versenyszférában az ötnél több embert foglalkoztató cégeknél 2018-ban a havi bruttó átlagbér 337 ezer forint. Erről vita támadt. A szakszervezetek és mások nem ezt a számot vitatják, hanem azt, hogy a munkavállalók nagy többsége ennél kevesebbet vagy sokkal kevesebbet keres, ezért más bérszámítási módszert akarnak. Az is része a vitának, hogy meddig tarthat a bérnövekedés Magyarországon, s hogy milyen összefüggés van vagy nincs a bérek és a termelékenység között.

Gülfem csak egyetlen egy dolgot kér Szulejmántól!

Gülfem még sosem kért semmit sem a szultántól, így mikor lehetősége adódott, könyörögve kért valamit az uralkodótól...
 

Bayezid herceget végzetes csapdába csalták

Hiába próbált kitörni a perzsák fogságából herceg, sajnos nem sikerült, és mikor úgy tűnt, talán van megoldás a tragikus helyzetre, kiderült, a családjával együtt csapdába esett.
 

Szulejmánt szörnyű fájdalmak gyötrik

Az uralkodó állapota úgy tűnik, nem javul, és hiába orvosolják a lábán lévő köszvényt, a fájdalmai egyre súlyosbodnak.

Szulejmán 2018-11-14


szerző:
2018.11.14. 22:50

Szulejmán 2018-11-14


szerző:
2018.11.14. 22:50
Szulejmán 2018-11-14

Bajazid szökést tervez a perzsa uralkodó palotájából, ám hamarosan kiderül, hogy ez öngyilkos vállalkozás. Dephne megtudja, hogy fiát, Mehmed herceget a szultán parancsára Bulsába viszik. Biztos benne, hogy merénylet készül a fiú ellen. Nurbanu nem érzi magát és a trónt továbbra sem biztonságban, ezért újabb tervet eszel ki. Közben a sah megváltoztatja a feltételeket, ami felkorbácsolja a szultán haragját.

Magyar fotós siker: 10 éve várt a megfelelő pillanatra

Ismét rangos díjat nyert egy magyar természetfotós! Máté Bence Hollandiában kapott elismerést egyik képéért a múlt hétvégén: a madarak kategóriában győzött kócsagokat ábrázoló fotójával. Rajta kívül még egy magyar, Daróczi Csaba jutott a legjobbak közé a versenyen, amelyre ötvenöt ország fotósai neveztek. Máté Bence azt mondta, több mint 10 éve várt arra a pillanatra, amikor díjnyertes képe készült. 

40 éve telt a történelem legszörnyűbb szektás tömeggyilkossága óta

A történelem legszörnyűbb szektás tömeggyilkossága, vagy öngyilkossága. A mai napig sok a homály a Népek Temploma utolsó napjáról. 40 évvel ezelőtt az amerikai Jim Jones több mint 900 híve halt meg egyetlen nap alatt. 300 gyermek volt köztük. A néhány túlélő egy pillanatra sem tudja elfelejteni a borzalmakat.

Jótékonysági akció: költözés közben adományozhatnak

Különleges jótékonysági akcióba fogott egy pécsi ingatlaniroda. Ügyfeleiket arra kérik, ha úgyis hamarosan költöznek, akkor a feleslegessé vált tárgyaikat ajánlják fel rászoruló családoknak. A két hete meghirdetett felhívásra már több doboznyi adomány érkezett.

Elindult a nyomozás az óbudai Duna szennyezés miatt

Már a rendőrség is nyomoz az óbudai Duna szennyezés miatt. A Greenpeace egy hónapja vett mintákat az egykori gázgyár melletti partszakaszról. Eredményeik szerint súlyosan rákkeltő és egészségkárosító anyagok jutnak itt a folyóba, az érintett területet véleményük szerint le kellene zárni. A kormányhivatal is vizsgálatot indított. Szerintük is jut szennyezés a folyóba, de az nem kimutatható a Duna vízminőségében.

Versenyképesebbek a nyitott szemléletű cégek

Egyre több cégnek fontos a nyitottság, vagyis az olyan munkahelyi légkör, amelyben a dolgozókat kizárólag tetteik és teljesítményük alapján ítélik meg. A Nyitottak vagyunk kezdeményezés öt éve indult, három magyar cégvezető ötletére. Azóta több mint ezer magyar és nemzetközi vállalat csatlakozott hozzájuk, köztük az RTL Magyarország is. A ma kezdődött budapesti konferencián arról is szó volt, hogy a befogadó cégek sokkal versenyképesebbek, mint kevésbé nyitott társaik.

Oktatási szabadságot követelnek az egyetemisták

A genderszak betiltása és a Corvinus Egyetem alapítványi fenntartásba kerülése ellen tiltakoztak több egyetem hallgatói és oktatói. Szerintük a kormány durván beavatkozik a felsőoktatás és a tudományos élet autonómiájába. A diákok reggel felvonulást szerveztek az ELTE egyik kampuszánál, majd egész nap fórumokat tartottak. A kormány nem reagált a tiltakozásra.

Alapos házkutatás a csalással gyanúsított Simonkánál

Megszállták a rendőrök Simonka György érdekeltségeit. Egyszerre tartottak házkutatást békés megyei településeken, céges telephelyen, a kormánypárti képviselő otthonában, és az egyik Fidesz irodában is. Simonka mentelmi jogát két hete függesztette fel az Országgyűlés, mert az ügyészség szerint majdnem másfélmilliárdos, bűnszervezetben elkövetett csalás érintettje. A tótkomlósi Fidesz-elnök úgy tudja, pályázati iratokat foglaltak le a nyomozók.

A Fidesz szerint fenyegetik és üldözik hazájában Gruevszkit

Eszébe se jusson Magyarországnak menekült státuszt adni a volt macedón miniszterelnöknek, ezt mondják az ellenzéki pártok. A Fidesz úgy látja Nikola Gruevszkit valóban fenyegetik és üldözik hazájában. A Híradónknak nyilatkozó nemzetközi jogász szerint Magyarországnak nem kötelező kiadnia a politikust, egy ilyen döntést viszont indokolni kell. Abból pedig, hogy útlevél nélkül beengedték a volt macedón miniszterelnököt az unió területére, szerinte akár kötelezettségszegési eljárás is lehet.

Elismerte a kormány, hogy menedékjogot kért a volt macedón miniszterelnök

Másfél nap után ismerte el a kormány, hogy Magyarországon van és menedékjogot kért a hazájában börtönbüntetésre ítélt, körözés alatt álló Nikola Gruevszki, volt macedón miniszterelnök. A Miniszterelnökség tájékoztatása szerint különleges eljárásban adhatta be a kérelmét. Azt nem árulták el, hogy hogyan került Magyarországra a volt kormányfő. Macedónia nemzetközi elfogatóparancsot ad ki Gruevszki kiadatását kérve.

Magyar biciklis bankrabló Tirolban

Magyar férfi rabolt ki egy tiroli bankot hétfő délután, erről számolt be több osztrák helyi lap. A támadó álarcban lépett be a bankba, ahol megszerezte a pénzt. Két alkalmazott próbálta feltartóztatni, végül mégis sikerült a zsákmánnyal együtt elmenekülnie. Biciklivel távozott a helyszínről. A rablással gyanúsított 31 éves magyart az osztrák rendőrök még aznap este elfogták.

HALÁLOS: Nem állt meg a STOP táblánál, kamionnak ütközött a motoros

Meghalt egy 80 éves férfi kedd délután Hódmezővásárhelyen, amikor motorjával egy kamion oldalának ütközött kora délután a 47-es főúton. Az idős férfi egy mellékútról hajtott fel a főútra, a STOP-táblánál azonban nem állt meg, lassítás nélkül hajtott fel a főútra, ahol az éppen elhaladó kamion oldalának ütközött, majd elesett a motorral. Olyan súlyosan megsérült, hogy életét már nem tudták megmenteni. A helyszínelés miatt a rendőrök órákig lezárták a főutat, a forgalmat kora estig elterelték.

SARGENTINI: „Magyarország nem jó irányba halad”

A holland RTL-nek nyilatkozott hétfőn Judith Sargentini EP képviselő. Sargentini az interjúban arról beszélt, hogy Magyarországon aggasztó dolgok történnek, példaként említette a közigazgatási bíróságokat, a hajléktalantörvényt és a CEU-ügyet. Azt is elmondta, hogy a holland miniszterelnöknek a nemzetközi sajtóban is fel kellene emelnie a szavát Orbánnal szemben.

 

Rangos díjat nyert Hollandiában a magyar természetfotós

Ismét rangos díjat nyert Máté Bence! A magyar természetfotós Hollandiában kapott elismerést egyik képéért a múlt hétvégén. A madarak kategóriában győzött kócsagokat ábrázoló fotójával.

Intim képeket kért a lányoktól a videoblogger?

Kiskorú lányoktól csalhatott ki meztelen fotókat egy népszerű magyar videoblogger - írja a 444.hu. A portál úgy tudja, a férfi 2015 óta legalább tíz lánytól kért intim képeket. A férfi a legnagyobb videómegosztó oldalon működtet csatornát, több százezren követik a bejegyzéseit. Híradónknak megszólalt az egyik lány, aki akkor 14 éves volt, és állítása szerint cicanadrág nélkül akarta látni a férfi.

Féltékenységből ölhetett a 17 éves fiú

Féltékenységből ölhette meg volt barátnőjét egy 17 éves fiú januárban Budapesten. A most lezárult nyomozás adatai szerint felajánlotta, hogy hazakíséri a 19 éves lányt, útközben azonban összevesztek. A fiú ezután kést rántott elő a hátizsákjából, és a lépcsőházban leszúrta áldozatát. Ügyvédje szerint megbánta, amit tett.

Vadat gázolt a férfi, őt is elütötték

Elütött egy őzet, és miközben kereste, halálra gázolták. Hétfő éjjel történt a baleset Kőszegnél. A sofőrt elgázoló kocsi vezetője nyilatkozott az. Azt mondta, nem látta a váratlanul elé lépő férfit, akit ráadásul személyesen ismert. Fékezés nélkül ütötte el.

Forgalommal szemben hajtott fel az autópályára

A forgalommal szemben hajtott fel az M30-as autópályára egy idős férfi délelőtt. Bár többen azonnal telefonáltak a rendőrségnek, már elkéstek. A belső sávban összeütközött egy másik autóval, hárman sérültek meg. Nem sokkal később, pár száz méterre a baleset helyszínétől újabb karambol történt. Három kamion ment egymásba, amikor a terelés miatt megállt a forgalom, ketten sérültek meg.

Még nem tudták kihallgatni az érdi gázolót

Kórházban van, az állapota miatt még nem tudták meghallgatni a rendőrök az érdi gázolót. Tegnap délelőtt ütött el egy idős férfit az út szélén, aki szörnyethalt. Autójával ezután egy furgonnak is nekicsapódott, ő és a másik autó sofőrje is súlyosan megsérült. A baleset feltételezett okozója ivott és drogot is fogyasztott az eddigi vizsgálatok szerint.

Frontális ütközés: elaludt a sofőr és utasa is

Fedélzeti kamera vette fel a frontális ütközés előtti pillanatokat. Elaludt egy kocsi osztrák sofőrje és áthajtott a szembejövők oldalára. Egy autó még ki tudta kerülni, de a mögötte érkező már nem. Tegnap délelőtt történt a baleset Vas megyében, a 84-es főúton. A karambolban hárman súlyosan megsérültek.

SZABÁLYTALANSÁGOK: Egy budapesti étteremnél

A nyitott kuka mellett tárolták fedetlenül a krumplipürét, de ugyanitt voltak az ételmaradékok is, számos szabálytalanságot találtak az ellenőrök egy budapesti étteremnél.

Kuka mellett tárolták az ételt egy budapesti étteremben

A nyitott kuka mellett tárolták fedetlenül a krumplipürét, de ugyanitt voltak az ételmaradékok is, számos szabálytalanságot találtak az ellenőrök egy budapesti étteremnél.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!