KERESÉS search-close

rosewood

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rosewood"

Fogyókúrás tippek a Rosewood sztárjától!

Morris Chestnut számára igazi kihívás volt a 2013-as Buli holtunkiglan című film, ugyanis kénytelen volt megszabadulni felesleges kilóitól. Idén megjelent könyvében azt is elárulta, hogyan sikerült lefogynia!

Jaina Lee Ortiz a valóéletben a táncparkett ördöge

Kevesen tudják, de a detektívet játszó színésznő, hivatásos salsa táncos volt a Rosewood című sorozat előtt. A latin szépség emellett azt is elárulta: szerepéhez rendőri segítséget kap.

Új krimisorozat a Cool-on! Ma este érkezik a Rosewood!

A Cool-on egy újabb országos sorozat premiert láthatnak mától a nézők, ugyanis 19:15-kor érkezik a Rosewood című amerikai krimi első epizódja.

Rosewood: Magabiztos, de nem arcátlan

Morris Chestnut, a Cool-on látható vadonatúj amerikai krimisorozat, a Rosewood főszereplője és a műsor producere, Todd Harthan a FOX-nak adtak exkluzív interjút.

Rosewood: A szexi doki megkezdi a rendelést!

Amerikát már meghódította, hamarosan pedig Magyarországra is megérkezik a Rosewood, melynek főszereplője Morris Lamant Chestnut elárulta, mi lehet a sorozat sikerének titka.

Rosewood - Új krimisorozat február 22-től a Cool-on

Rosewood címmel újabb amerikai krimi érkezik a Cool-ra február 22-én. A 22 részes sorozat egy privát halottkémről, dr. Rosewood-ról szól, aki Miamiban segít a helyi erőknek. A rendőrökhöz képest sokkal felszereltebb, multifunkcionális laborja van, ő maga is briliáns és nem mellékesen menő, talán ezért is vonják be a nehezebb ügyekbe.

Új krimisorozat a Cool-on! Február végén érkezik a Rosewood

A Cool-on egy újabb országos sorozat premiert láthatnak néhány hét múlva a nézők, ugyanis február 22-én, hétfőnként érkezik a Rosewood című amerikai krimi.

Rosewood: a szerelmesek újra elbűvölték a közönséget

A Rosewood nem jutott be az Élő Showba, de most elhozták azt a dalt, amivel az első adásra készültek, az Of Monsters And Men-től a Little Talks című számot.

Így fogadták a kiesést a tiszta laposok

Gwendolin biztos benne, hogy jövőre jelentkezik, ha lesz X-Faktor, a Rosewood tagjai fáradtak, de nem adják fel, Krisztián pedig elárulta, már kapott is felkérést.
 

Tiszta lap: kit választanak a nézők?

Gwendolin, Krisztián, Benji és a Rosewood – ők az X-Faktor tisztalapos versenyzői, akik egész héten azért izgulnak, hogy ők jussanak be tizenharmadikként az élő show-ba. Összeállításunkban bemutatjuk a fiatal tehetségeket, a mentoraik pedig elmondják, kinek miért lenne ott a helye a döntőben.

ROSEWOOD: „Bizalmat keltett bennünk”

Élni akarnak a bizalommal, melyet Tóth Gabitól kaptak a tiszta lappal. Legfőbb céljuk, hogy a nézők megkapják az üzenetüket: a szeretet a legfontosabb dolog a világon.

Tiszta lappal az X-Faktor 2014 döntőjébe!

Az idei X-Faktorban új fogalmat ismerhettünk meg, ez nem más, mint a "tiszta lap". Minden kategóriából egy-egy versenyző új lehetőséget kap, a nézők pedig megszavazhatják, hogy a négy előadó közül ki kerüljön be tizenharmadikként az élő show-ba. Gwen, Benji, Krisztián és a Rosewood erről mesélnek most.

Várják tizenharmadik társukat az élő show-ba jutott versenyzők

Kialakult az X-Faktor 2014 tizenkettes mezőnye, a tiszta lapok miatt azonban még nem teljes a létszám, a nézők az első élő show-ig dönthetnek arról, hogy melyik mentor indulhasson négy mentorálttal a versenyben.

Rosewood


szerző:
2014.10.12. 20:40

Pálinka Republik


szerző:
2014.10.12. 20:35
Tóth Gabi már az első Válogatáson próbára tette a sminkjét

Bár az X-Faktor egyetlen női mentorának lett volna oka arra is, hogy sírva röhögjön néhány produkción, ő azonban egy tizenkilenc éves jegyespár, a Rosewood duettjén hatódott könnyekig.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való