KERESÉS search-close

roncs

87 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "roncs"

HABLEÁNY: folyamatosan őrzik a hajóroncsot

A kiemelés után, a csepeli szabadkikötőbe vitték a Hableányt. A helyszínelők 26 órán keresztül vizsgálták. Centiméterről centiméterre nézték át a hajót. A csepeli kikötőből az újpesti kikötőbe vitték, és a nyomozás végéig ott őrzik majd a rendőrök a Hableány roncsát.
Ide kattintva rendőrségi képgalériát is láthat a vizsgálatról.

A búvárok négy holttestet találtak a roncsban

Szeretné biztosan tudni, hogy mi történt az édesapjával. És biztosan tudni azt, hogy a Hajóroncsban őt találták meg. Eddig azonban még nem hívták, hogy azonosítsa a holttestet. Ezt nyilatkozta a Fókusznak a Hableány egykori kapitányának lánya. A búvárok ma négy holttestet hoztak a felszínre. Köztük az egyetlen gyermekét is, egy hat éves dél-koreai kislányét, akit néma tiszteletadással búcsúztattak a mentés résztvevői.

JASENSZKY NÁNDOR: bűnügyi helyszínként kezelik a roncsot

Jasenszky Nándor, a TEK társadalomkapcsolati osztályvezetője mondta el az RTL Híradónak, hogy mi történt akkor, amikor a kiemelés megkezdése után újabb hevedert kellett rakni a roncsra, illetve arról is beszámolt, hogy mennyire összetett munkának volt köszönhető az, hogy a Hableány sikeresen átkerült az úgynevezett 40-es bárkára.

Hamarosan kiemelhetik a roncsot

A kiemelés részleteiről nem sokkal adásunk előtt tartott sajtótájékoztatót a TEK a Margitszigeten. Azt mondták, az emelőhevederek már a Hableány roncsa alatt vannak, és nemsokára a Clark Ádám emelődaru is pozícióba áll. A helyszínen van tudósítónk, Litauszky Balázs.

Készülnek a roncs kiemelésére

Szinte biztos, hogy csak az ünnepek után kezdhetik meg a Hableány kiemelését 9 méteres mélységből. A terv már elkészült, a következő napokban a 22 milliméteres drótköteleket fűzik át a búvárok a roncs alatt. Közben lezárják az ablakokat és a nyílásokat is, nehogy a holttesteket kisodorja a víz a hajó kiemelésekor.

Megérkezett a Clark Ádám úszódaru a Hableányhoz

Megérkezett a hatalmas Clark Ádám úszódaru a múlt szerdán elsüllyedt Hableányhoz. Ezzel emelik majd ki a hajó roncsait várhatóan vasárnap. A Duna magas vízállása és az erős sodrás miatt különösen veszélyes volt a daru útja, két hidat is le kellett zárni arra az időre amíg a szerkezet áthaladt alattuk. Annak ellenére, hogy ez a csúcsforgalomban történt, a lezárás nem okozott közlekedési káoszt.

Legkorábban vasárnap emelhetik ki a Hableány roncsát

Legkorábban vasárnap délután kezdhetik el kiemelni a Hableány roncsát - ezt mondta az RTL Híradónak a Clark Ádám hajódaru kapitánya. Addigra apad annyit a Duna, hogy elférnek a hidak alatt és elérhetik a tragédia helyszínét. A mélyben a búvárok már cölöpökhöz rögzítették a Hableányt és az az uszály is megérkezett, amelyre a kiemelés után teszik a roncsot.

Koreai népdalt énekeltek a hajóbaleset áldozatainak emlékére

Többszázan énekelték egyszerre a Margit hídon az egyik legismertebb koreai népdalt. A spontán, a Facebook-on szerveződött kórus tagjai így emlékeztek a hajóbalesetben elhunytakra. Az éneklő tömegben a legtöbben magyarok voltak, de dél-koreaiak is csatlakoztak hozzájuk. Az egyik legismertebb dél-koreai televízió riportere azt mondta Híradónknak: meghatotta őket a magyarok együttérzése.

Újabb holttestet találtak az elsüllyedt Hableány roncsánál

Újabb holttestet találtak a búvárok Budapesten, a dél-koreai turistákkal elsüllyedt hajó roncsánál. Egy férfi teste került elő. Nyilatkozott híradónknak a magyar búvárcsapat vezetője. Azt mondta, a holttestet a hajóablakba beszorulva találták meg. Szerinte ez volt életük eddigi legnehezebb mentése. Délután a Fejér megyei Kulcsnál is előkerült egy holttest a Dunából. Azt még vizsgálják, hogy a múlt szerdai baleset egyik áldozatát találták-e meg.

Dunai hajóbaleset: összesen 9 holttestet találtak, 19-et még keresnek

Most már összesen 9 holttestet találtak meg a múlt heti hajókatasztrófa áldozatai közül. Késő délután a dél koreai búvárok a hajóroncsból hoztak fel egy holttestet, előtte pedig Budapesttől több mint 100 kilóméterre találták meg az egyik áldozatot a Dunában. 19-et azonban továbbra is keresnek a mentőalakulatok. A hajóroncsot még napokig nem tudják kiemelni - erről beszélt a Terrorelhárítási Központ főigazgatója, aki a mentés irányításáért felelős.

Mélyebben fekszik a turistahajó roncsa, mint gondolták

Hétfőn újra megpróbálnak a búvárok a Dunába süllyedt turistahajó roncsához jutni, de csak akkor ha enyhül a folyó sodrása. Ma sem a magyar, sem a dél-koreai búvárok nem láttak lehetőséget a merülésre. Közben víz alá merülő drónokkal is megpróbáltak a Hableány közelébe jutni koreai szakemberek, de ez nem sikerült. Az áradó Duna majdnem elvitte a szerkezeteket. Az azonban kiderült, hogy a korábban mért adatokhoz képest mélyebben fekszik a roncs.

Napokba telhet a roncs kiemelése

Napokba telhet még a hajóroncs kiemelése. Először a búvároknak kell feltérképezniük a hajógerinc állapotát, csak ezután hozhatják felszínre a Hableány maradványait. A negyven tonnás hajó, ami 1949-ben épült a személyhajósok szövetségének elnöke szerint jó állapotban volt. Az üzemeltető cég szerint sem lehet szó műszaki hibáról.

KERESÉS: Éjszakai felvételeink a Dunánál

Megtalálták az elsüllyedt, kisebb hajó roncsát még éjszaka a Margit híd közelében a pillértől három méterre a Duna mélyén. Két kirándulóhajó késő este ütközött össze a Parlament közelében. A helyszínen éjszaka is mintegy 100 tűzoltó, 14 mentőegység, katasztrófavédők, búvárok és rendőrök dolgoztak. A keresés reggel is folytatódott.

Kerékpáros vette észre a roncsot

Szerencséjük volt, hogy arra járt egy kerékpáros – mély árokba zuhant autójával egy román házaspár tegnap Szombathely határában. Az útról senki sem látta a roncsot, amibe ráadásul a sofőr beszorult. Egy biciklis figyelt fel a feleség kiáltozására, ő hívott mentőt. A sofőr kórházba került.

3 halott, mert nem adott elsőbbséget

Hárman meghaltak, amikor betegszállító kisbusz és tartálykocsi ütközött Tiszafüreden. A mikrobusz az út szélére borult, többen beszorultak a roncsba, őket a tűzoltók szabadították ki. Hiába érkezett két mentőhelikopter is a balesethez, egy ember a helyszínen meghalt, ketten a kórházba szállítás után vesztették életüket.

Emberi csontok az autóroncsban

Emberi csontokat találtak egy évekkel ezelőtt a Dunába merült kocsiban. Dunakeszinél egy motorcsónakos akadt fenn a roncson, ő értesítette a hatóságokat. A katasztrófavédők búvárai sokáig tanakodtak, hogyan lehetne a felszínre hozni. Előtte kipakolták belőle a szétszóródott holmikat, ekkor találtak koponya- és lábszárcsontot is. 

Van remény? Meglepő dologra bukkant az Agila törzs a Szegény Szigeten

Hogyan lehetséges, hogy a lányok nem vették észre, amikor körbejárták a szigetüket, hogy egy hatalmas hajóroncs van a tengerparton? Ráadásul nem is akármit rejtett magában ez a hajóroncs!

Helikopterbaleset Békés megyében!

Felszállás közben oldalára borult egy műtrágyát szállító helikopter Körösladánynál. A pilóta nem sérült meg, de a helikopter teljesen összetört. A szántóföldön heverő roncsot órákig vizsgálták a szakemberek, de még nem tudni, hogy miért történt a baleset.

Gyerek is megsérült a balesetben

Egy 14 éves gyerek is megsérült, miután kocsijukkal egy másik autóval ütköztek pénteken este Győrben. A kislányt és édesapját a tűzoltóknak kellett kivágniuk a roncsból. Mindkettőjüket megműtötték. Az autót, amiben a gyerek ült, az ütközés után egy villanyoszlop állította meg.

 

Meghalt, mert nem volt bekötve

Meghalt egy férfi Dunaföldváron, miután kocsijával villanyoszlopnak ütközött. Olyan súlyosan megsérült, hogy a mentők már nem tudtak rajta segíteni. A rendőrök szerint nem csatolta be a biztonsági övét.

 

Órákig ült a roncs mellett a gazdáját várva

Egy éjszaka alatt hárman haltak meg közlekedési balesetben az utakon. Gödöllőn egy fiatal, Apostagnál és Nyárlőrincnél is idősebb férfi vesztette életét. Az egyik balesetben a sofőrrel utazott a kutyája is. Az állat órákig ült a roncs mellett, és várta a gazdáját, aki nem élte túl a balesetet.

Fának rohant autójával egy várandós nő

Súlyos fejsérüléseket szenvedett egy várandós nő, aki autójával fának rohant Szentpéterfa mellett. Egy balkanyarban sodródott ki, és már nem tudta egyenesbe hozni a kocsit. A nőt a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk a roncsból. Hátul ült két kisgyereke is, ők könnyebben sérültek meg. A rendőrök még vizsgálják, mi történhetett.

Hatan sérültek meg a balesetben

Későn fékezett az autós, valószínűleg ezért csapódott hátulról neki egy bolgár mikrobusz az M43-as autópályán. A balesetben hatan sérültek meg. Öten a kisbusz utasai közül és a magyar autó sofőrje, akit a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a roncsok közül.

Halálos balestek az utakon


szerző:
2017.06.10. 18:04
Halálos balestek az utakon

Meghalt egy motoros kora reggel a Pest megyei Piliscsabán. A főúton haladt, amikor egy autó elé kanyarodott. A motor teljesen összeroncsolódott, a vezetője azonnal meghalt. Halálos baleset történt a gyulai elkerülő úton is. Ott egy autó és egy kamion frontálisan ütközött össze.

Frontális ütközés – részeg lehetett a sofőr

Valószínűleg részeg volt annak az autónak a vezetője, amelyik frontálisan ütközött egy másikkal csütörtökön éjszaka Hevesen. A vétlen autóban egy házaspár utazott, tűzoltók vágták ki őket a roncsból. A nő a hátsó ülésen feküdt, nemrég gerincműtéten esett át. Súlyosan megsérült ő és a férje is. Kórházba kellett vinni a balesetet okozó kocsi vezetőjét is.

RONCS: Kanyarban csúszott meg, mentőhelikopterrel vitték kórházba

Mentőhelikopterhez viszik a sérültet, a fiatal nőt a tűzoltók szabadították ki a roncsból. Kocsija Ópusztaszer előtt csúszott meg egy kettős kanyarban, irányíthatatlanná vált és egy út menti fának csapódott. Az autót vezető nő beszorult az ülésbe, a mellette ülő anyja sem tudott egyedül kiszállni.

Rosszul lett a sofőr, oszlopnak csapódott

Rosszul lett az idős sofőr és egy villanyoszlopnak csapódott kisbuszával hétfőn este Szegeden. A tűzoltók szabadították ki a roncsból, most kórházban van. A megsérült oszlop miatt több ezer ember maradt órákig áram nélkül. A Híradónk által megkérdezett háziorvos szerint az idős férfi már nem ülhet többet a volán mögé.

BALESET: 150 méteren keresztül vonszolta a roncsot

A román kamion a főváros felé haladt a szélső sávban, amikor a BMW fékezés nélkül hátulról a pótkocsijába rohant és alá szorult. A kamion sofőrje először semmit sem vett észre az egészből. Ezért legalább százötven méteren keresztül vonszolta a roncsot a beszorult emberekkel maga után, mire megállt.

Kiesett és a kocsi alá szorult

Az ütközés erejétől kiesett az autóból majd a kocsi alá szorult és meghalt az a 28 éves sofőr, aki hajnalban szenvedett balesetet a Csongrád megyei Pitvaroson. A kocsi négy utasát a mentők kórházba vitték. Egy másik autó sofőrjét pedig egy busz sodorta el az M5-ös autópályán. A férfi túlélte a balesetet, kórházban ápolják.

Lezuhant egy Egyiptomba tartó repülő, terrortámadás is lehetett

Megtalálták a lezuhant egyiptomi repülőgép roncsait - jelentették be este az egyiptomi hatóságok. A Párizsból Kairóba tartó utasszállítónak, 66 emberrek a fedélzetén kora hajnalban veszett nyoma a Földközi-tenger felett, néhány perccel azután, hogy belépett az egyiptomi légtérbe. Az A320-ason 30 egyiptomi és 15 francia mellett még 10 ország állampolgárai utaztak, valószínűleg senki nem élte túl a tragédiát. Egyelőre a szakemberek is csak találgatják, hogy mi okozhatta a szerencsétlenséget. Az egypitomi légügyi miniszter szerint a terrorcselekmény valószínűbb, mint bármi más.

Nem találják a kiégett kocsi tulajdonosát

A kocsi péntek reggel kapott lángra a Nógrád megyei Kazár és Vizslás között. A sofőrt ugyan kórházba vitték, de onnan később eljött, az autó pedig nem az övé. A rendőrök egyelőre hiába keresik a kocsi gazdáját. A roncs azóta is az út szélén áll.

Részegen vezetett, meghalt az utasa

Részegen vezetett, meghalt az utasa. Vasárnap hajnalban három fát is letarolt egy kocsi. A Kiskunhalas és Soltvadkert közötti útról sodródott ki. Négyen ültek benne. Egy 32 éves férfi a helyszínen meghalt. Vasárnap késő délután az M5-ös autópályán is a fák közé csapódott egy autó. Hárman kiestek a roncsból, de egy ember beszorult.

Két mentő ütközött négyen sérültek meg

Négy mentőápoló sérült meg egy balesetben Szegeden, amikor két mentőautó ütközött össze egy belvárosi kereszteződésben kedden délelőtt. Az egyik autó a megkülönböztető jelzéseit használta, egy rosszulléthez vonultak, amikor egy kereszteződésben egy másik, balról érkező mentő nem adta meg neki az elsőbbséget, és összeütköztek. A balesetben az egyik jármű az oldalára borult. A négy könnyebben megsérült mentőt kollégáik a traumatológiai klinikára vitték.

Kiégett buszt kaptak vissza


szerző:
2016.01.21. 18:20
Kiégett buszt kaptak vissza

A kiégett iskolabusz roncsát kapta vissza a dombóvári önkormányzat az intézményfenntartótól. A jármű tavaly októberben gyulladt ki, ezzel hordták a gyerekeket iskolába. A busz az önkormányzaté, de a KLIK üzemeltette. A polgármester szerint az intézményfenntartónak kellene állni a kárt, ami kétmillió forint, de ott nem akarnak fizetni.

ÖSSZEPRÉSELŐDÖTT: Fékezés nélkül csapódott a Suzukinak

Súlyos baleset történt a Borsod megyei Vatta és Bükkábrány között. A Suzuki eleje teljesen eltűnt. A kocsi orra szó szerint rápréselődött a kerekekre. Az utastér a felismerhetetlenségig összeroncsolódott. A kormány és a vezető ülés között csak néhány centiméternyi hely maradt, kész csoda, hogy a sofőr túlélte a balestet. Súlyosan megsérült a Mercedes vezetője is.

Nem vette észre a STOP táblát


szerző:
2015.11.20. 18:22
Nem vette észre a STOP táblát

A helyszínen meghalt annak az autónak a vezetője, amelyik kora reggel összeütközött egy teherautóval Kiskunfélegyháza közelében. A szemtanúk szerint a férfi túl gyorsan hajtott, nem vette észre a stop táblát, és oldalról nekicsapódott a teherautónak. A kocsi felborult, a sofőr holttestét a tűzoltók emelték ki a roncsok közül.

Vizsgálják a lezuhant gép fekete dobozát

Egyiptomi és orosz szakemberek vizsgálják a Sínai-félszigeten szombaton 224 emberrel a fedélzetén lezuhant orosz utasszállító roncsait. A gép fekete dobozait már szombaton megtalálták, de egyelőre még nem lehet tudni, mi okozhatta a balesetet. Bár az Iszlám Állam nevű terrorszervezet magára vállalta a gép lelövését, katonai szakértők szerint a nincsenek olyan fegyvereik, amelyekkel le tudnának lőni egy több mint 9000 méter magasságban repülő gépet.

Tragikus baleset Vas megyében


szerző:
2015.10.29. 18:00
Tragikus baleset Vas megyében

Egy sofőr bennégett a vezetőfülkében, miután három kamion ütközött reggel a 86-os főúton. Két jármű ki is gyulladt. A másik két sofőrt kórházba vitték. A roncsok között még órákig kutattak a rendőrök között, mert nem lehetett tudni, hogy voltak-e utasok is a kiégett kamionokban. A baleset helyszínén újra kell aszfaltozni az utat, mert a tűz miatt a burkolat is megolvadt.

Fának csapódott az autó, a sofőr meghalt

Azonnal szörnyet halt az a sofőr, akinek autója kora reggel irányíthatlanná vált, majd egy kerítést, egy oszlopot és egy tujasort letarolva árokba csapódott a Pest megyei Leányfalun. A kocsi roncsai több tíz méteren szóródtak szét. Úgy tudjuk, a férfi legalább 100 per órával száguldott, amikor az autója megcsúszott, áttért a szembközti sávba és lesodródott az útról. A rendőrök órákon át helyszíneltek.

RONCS: Egyetlen ép elem sem maradt a kocsin

Letarolt tuják, kidöntött oszlop és egy felismerhetetlenségig összetört autó. Ez a látvány fogadta a tűzoltókat a leányfalui baleset helyszínén. Még a sokat látott rendőrök és tűzoltók is megdöbbentek a roncs láttán. A kocsin egyetlen ép elem sem maradt, az alkatrészek több tíz méter hosszan szóródtak szét az úton. A baleset kora reggel történt a 11-es főúton, Leányfalu területén.

Magyar búvárfotós lett a legjobb

A világ roncsai elnevezésű nemzetközi versenyen minden hónapban egy-egy víz alatt készült fotót kellett a versenyzőknek beküldeniük. Lőrincz Ferenc főként az Adrián merül, első és második világháborús roncsokat szokott fotózni. Egy kapitányi hídról készült kép és egy egyiptomi komphajó fotósorozata is a legjobb lett.

ÜLLÉSI BALESET: Kifli alakúvá hajlott az autó

A kocsi bal oldala szinte teljesen hiányzik. A hátsó ajtó kettészakadt, a sofőrülés fölött jó negyven centit benyomódott a tető. A kocsit egy harminc év körüli férfi vezette. Úgy tudjuk, hogy a megengedettnél gyorsabban ment, ezért nem tudta bevenni ezt a kanyart.

A maláj gép szárnyát találták meg

Most már egészen biztos, hogy a több mint egy éve rejtélyes módon eltűnt maláj gép roncsait találták meg Réunion szigetén – jelentette be a maláj miniszterelnök. A Kuala Lumpurból Pekingbe tartó járatnak 2014 márciusában veszett nyoma nem sokkal a felszállás után 239 emberrel a fedélzetén.

Tűzoltók vágták ki a sérülteket a roncsokból

Ketten meghaltak, négyen pedig megsérültek, amikor Martfű és Tiszaföldvár között frontálisan ütközött két autó. Azt egyelőre nem tudni, hogy a sofőr miért tért át a szemközti sávba.

Két teherautó ütközött frontálisan

Frontálisan ütközött két teherautó csütörtök délelőtt Pécs határában a 6-os úton, az egyik sofőrt a tűzoltóknak kellett kivágniuk a teljesen összeroncsolódott vezetőfülkéből. Őt súlyos sérülésekkel vitték kórházba, a másik jármű vezetője könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

6. évad, 6. rész - Titkok a mélyben

Két különös eset ügyében nyomoz a csapat, és mind a kettő a tengerrel kapcsolatos. Booth és Brennan egy fiatalember maradványai miatt kezd nyomozni, akit minden jel szerint egy középkorú nő ölhetett meg, Cam pedig Daisyvel együtt egy másfél százada elsüllyedt rabszolga-kereskedő hajó roncsai között talált csontokat azonosít.

BALESET: A rengeteg törmelék beterítette az utat

Keresztben az úton egy szinte teljesen összetört autó az M5-ös autópályán, Kiskunfélegyháza közelében. Alig pár méterre egy másik kocsi, az árokban, ennek az eleje tört össze. Lökhárítója-, motortere összeroncsolódott, szélvédője betört. Az ütközéstől a légzsákok is kinyíltak. Az autó bolgár sofőrje hátulról rohant bele az ezüstszínű, olasz kombiba, ami az árokba csapódott. Ez is ronccsá vált, hátsó része felgyűrődött.

FRONTÁLIS: Hiányzik a kocsik eleje

Mindkét autó eleje hiányzik, a két kocsi frontálisan ütközött Cegléd mellett a négyes úton. A roncsdarabok több mint 500 méter hosszan borították be a főutat. Mindkét sofőrt életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Fának csapódott az egyenes úton


szerző:
2015.03.23. 18:05
Fának csapódott az egyenes úton

Meghalt egy 46 éves férfi Szentes és Hódmezővásárhely között a főúton, amikor autójával vasárnap késő este letért az útról és fékezés nélkül egy fának csapódott. A sofőr egyedül ült az autóban, egyelőre nem lehet tudni, hogy rosszul lett vagy elaludt a volán mögött. Az autó a felismerhetetlenségig összeroncsolódott a balesetben.

TOTÁLKÁR: Felismerhetetlenségig roncsolódott egy autó

A hatalmas ütközés következtében a motortérbe teljesen beépült a fa törzse. A jármű motorja leszakadt és a roncs alá szorult. Az utastérben a műszerfal is kiszakadt a helyéről és elmozdult.

HARRISON FORD: Ezzel a géppel zuhant le

A landolás nem volt zökkenőmentes, mert a repülő kereke beakadt egy fa koronájába, így a földhöz csapódott. Az orra le is tört, de a gép viszonylag egészben megúszta a kényszerleszállást. A felvételen az látszik, amint a pilótát kiemelik a roncsból, és mentőbe teszik. Ezután percek alatt elterjedt a hír: nem más zuhant le, mint Harrison Ford.

Harrison Ford repülőgép-balesetet szenvedett

A 72 éves színészt kórházba szállították, miután lezuhant az általa vezetett kisrepülővel. Az állapotáról különböző pletykák keringenek.

Hatalmas lánggal égett a roncshegy

Csaknem 200 tonna fémhulladék, autók, autóbuszok és hűtők roncsai gyulladtak ki kora délután Budapesten egy X. kerületi telephelyen. Még a belső kerületekből is látni lehetett a hatalmas fekete füstöt.
 

54 év után megtalálták a repülő roncsait

Egy 54 évvel ezelőtt lezuhant repülő roncsait találták meg chilei hegymászók az Andokban. Az 1961-ben katasztrófát szenvedett gép fedélzetén 24-en utaztak, köztük nyolc futballista. A repülő pontos helyzetét a hegymászók nem árulták el. Attól tartanak, hogy fosztogatók napok alatt széthordanák a roncsokat.

HALÁLOS: Négyes karambol Ceglédbercelnél

Egy autó szemből ment bele három másikba szombaton kora délután. Egy ember meghalt. Bár nehezen kivehető, de ezek egy autó roncsai. A gyűrött lemezek közül kábelek lógnak. Ez volt a kocsi eleje, amelyből kirepült a motor az ütközés erejétől.

Előzetes: Ház falának rohant az autó

Lakhatatlanná vált egy ház, miután egy autó a falának ütközött Mikepércsen. A kocsi, amelyben négyen ültek, köztük egy kisgyerek, a nappaliban állt meg. A sérülteken szomszédok segítettek, a roncsba szorult nőt a kameránk előtt emelték ki a roncsból a tűzoltók. A házban egy idős asszony lakott, szerencséjére a kertben volt, amikor a baleset történt. 6-kor az RTL Híradóban ő maga meséli el, mit élt át, és a szemtanúk beszámolóját is hallhatják.

Roncsok és holttestek a tengerben


szerző:
2014.12.30. 18:30
Roncsok és holttestek a tengerben

Megtalálták a két napja eltűnt utasszállító roncsait Indonéziában. A mentőcsapatok holttesteket is kiemeltek a vízből: a haditengerészet szerint 40 ember földi maradványát vitték partra, de egy kormányzati forrás szerint csak néhányat. Túlélő nincs. Egyelőre nem tudni, mi okozta az Air Asia légitársaság gépének tragédiáját.

Ketten meghaltak, egy kisfiú megsérült

Ketten meghaltak, ketten megsérültek, egy gyereket pedig a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk az összetört kocsiból. Három autó rohant egymásba Ceglédbercelnél, az egyik kocsi teljesen összeroncsolódott. A másik az árokban kötött ki, abból kellett kiemelniük a megsérült 10 éves gyereket a tűzoltóknak. Őt helikopterrel szállították kórházba.  

 RONCS: Felismerhetetlenségig összetörtek az autók

Mintha letépték volna a tetejét. Egy ülés és az úton szanaszét heverő alkatrészek maradtak csak meg az autóból. Hiányzik az autó eleje és a hátuljából is alig maradt valami, miután összeütközött másik két kocsival. Hogy pontosan mi történt, azt még nem lehet tudni. Csak annyit, hogy a három autó egymásba rohant Ceglédbercel határában.

Előzetes: Tűzoltók szabadították ki a gyereket

Ketten meghaltak, ketten megsérültek, egy gyereket pedig a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk az összetört kocsiból. Három autó rohant egymásba Ceglédbercelnél, az egyik kocsi a felismerhetetlenségig összeroncsolódott. A másik az árokban kötött ki, abból kellett kiemelniük a sérült 10 éves gyereket a tűzoltóknak. A drámai baleset képeit megmutatjuk este hatkor az RTL Híradóban.

RONCS: Kamionnak csapódott a kocsi

Összeroncsolódott autó az úton. A kocsit teljesen szét kellett vágniuk a tűzoltóknak, hogy hozzáférjenek a sofőrhöz. Az autó egy szemből érkező kamionnal ütközött. Az ütközés után a kamionból a gázolaj és az étolaj is szivárogni kezdett, emiatt több mint 10 órán át lezárták a 4-es utat.
 

RONCS: Többször megpördült a tengelye körül

Ez a baleset Mórahalom közelében történt. Az autó lesodródott az útról és valószínűleg többször átfordult a tengelye körül. A kocsi sofőrje olyan súlyosan megsérült, hogy nem élte túl a balesetet. Holttestét a tűzoltók emelték ki a roncsból.

A roncsot otthagyta, elmenekült


szerző:
2014.10.29. 18:02
A roncsot otthagyta, elmenekült

Egy parkoló autónak ütközött, még autója kereke is kifordult, aztán egy forgalmas út közepén állt meg. A sofőr kimászott a kocsiból és eltűnt a helyszínről.

Nem volt bekötve, meghalt a sofőr

Kettétört egy villanyoszlopot, majd az út menti bokrok közé csapódott egy autó hajnalban Dunaújvárosban. A sofőrnek esélye sem volt, hogy túlélje a balesetet.

Halálos áldozata is van a baleseteknek

Sárospatak közelében a sofőr a helyszínen meghalt, miután egy fának csapódott. Az M0-áson két kamion és egy teherautó ütközött. Bács-Kiskun megyében négy kamion rohant egymásba.

BALESETEK: Fának csapódott, felismerhetetlen lett az autó

Sárospatak közelében a sofőr a helyszínen meghalt, miután egy fának csapódott. Teljesen összeroncsolódott járműve. Az M0-áson két kamion és egy teherautó ütközött.

MEGRÁZÓ: Daruval szabadították ki az autó roncsait

A kocsi a felismerhetetlenségig összetört, nehéz elhinni, hogy ez a roncs néhány órával korábban egy autó volt. A gépkocsi a teherautó alá szorult, a tűzoltóknak ezért egy darut kellett hívniuk, hogy valahogyan le tudják emelni a roncsról.

Összelapította kocsijukat a kamion

Péntek este nyolc óra körül, az 51-es úton, Majosházánál karambolozott a személyautó egy vasat szállító kamionnal. Az ütközésben a kocsi a teherautó alá szorult, utasai azonnal szörnyet haltak.

RONCS: Frontálisan ütköztek, apa és lánya haltak meg

A vasárnap délelőtt, Tóalmás közelében történt balesetben két autó ütközött össze frontálisan, az egyik kocsi annyira összetört, hogy a tűzoltóknak teljesen szét kellett vágniuk a karosszériát.

 

Apa és lánya halt meg a balesetben

Apa és lánya vesztették életüket egy balesetben a Pest megyei Tóalmásnál. Két autó ütközött frontálisan.

Előzetes: Apa és lánya haltak meg a balesetben

Apa és lánya vesztették életüket egy balesetben a Pest megyei Tóalmásnál. Két autó ütközött frontálisan. Az egyik kocsiban négyen utaztak, mindannyiukat csak a tűzoltók tudták kiszabadítani a roncsból. Részletek az RTL-Híradóban.

Megoldódik a maláj gép rejtélye?

Két hét hiába való kutatás után, most először remény van arra, hogy megoldódik a maláj gép rejtélye! Két hatalmas, egyelőre ismeretlen úszó tárgyat fedeztek fel az Indiai-óceánon, amelyek akár a gép roncsai is lehetnek.

Roncsból mentettek embert az M1-esen

Egy kamion és egy kisteherautó ütközött a sztárda főváros felé haladó oldalán.

Befogták Clark Ádámot a Margit hídnál

Két uszályt és a korábbi Margit híd egy 25 méteres darabját emelik ki a Dunából két napon keresztül a hidat felújító munkások.

Titanic: Az óceánjáró legendája testközelből

A kutatók szerint csak néhány évtizedig marad még épen a roncs, aztán végleg összeomlik.

Európa roncstelepe lettünk


szerző:
2010.08.03. 08:36
Európa roncstelepe lettünk

Százezer autóból csak 60 ezer végzi legális bontókban.

A roncsban ragadtak a baleset után

Hárman sérültek meg szombatra virradó éjszaka Szolnokon, miután autójuk az oldalára borult.

Helyreállt a rend az M1-M7 kivezető szakaszán

Az M1-es és M7-es autópálya közös szakaszán kedd dél körül baleset történt, emiatt teljes útzár volt.

Kihalászták a Hudsonból a repülőroncsot

A gép még szombaton ütközött össze egy városnéző helikopterrel. 9-en haltak meg.

Franciaországba szállítják az Airbus roncsait

A gép maradványait a védelmi minisztérium laboratóriumában vizsgálják meg.

Eddig 29 holttestet találtak


szerző:
2009.06.09. 07:38
Eddig 29 holttestet találtak

A tenger alatti kutatórobotot szállító francia hajó szerdán érkezik meg a térségbe.

Tó mélyére száműzték a hajómatuzsálemet

Elsüllyesztették a legrégebbi magyar hajó maradványait egy bányatóban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való