KERESÉS search-close

rokonok

37 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rokonok"

ValóVilág9: így látják a villalakókat a szeretteik!

A ValóVilág9 powered by Big Brother játékosait már úgy ismerjük, mint a tenyerünket. De kik azok, akik a legközelebb állnak hozzájuk, akik minden este a képernyő elé tapadnak és izgatottan, vagy éppen pironkodva szemlélik szeretteiket? VV Greg édesanyja ITT még többet is mesélt fiáról!

Ez volt a 2018-as Survivor legmeghatóbb pillanata!

A megható pillanatok garantáltan könnyet csalnak a szemedbe! Fannit a nővére, Alexandrát az öccse, Tomit pedig az édesanyja látogatta meg.

Ha nincs vér, nincs műtét

Több beteg és hozzátartozója is panaszkodott az RTL Híradónak arról, hogy azt mondták nekik a kórházban: ha nem gyűjtenek vért rokonok, ismerősök segítségével, elmarad az operáció, mert nincs elég vér. A vérellátó igazgatóhelyettese szerint ezt kommunikációs probléma miatt mondhatják az orvosok, de az is lehet, hogy a betegek értik félre az orvost.

Mitől borul ki szinte minden kismama?

Hogyan érinti a kismamákat, hogy növekvő pocakjukat még az idegenek is meg akarják érinteni? Illik egyáltalán egy várandós nő hasához nyúlni? És mit szeretnének az anyukák a szülés után? Mit gondolnak anyukák és kismamák arról a bizonyos első hat hétről és a rokonok viselkedéséről?

Hogyan izgulnak otthon a celebek rokonai?

Lassan eltelik az első hét a dzsungelben, a celebek már áztak, fáztak, kígyót, békát láttak, de hogyan látják innen őket legközelebbi hozzátartozóik, barátaik? Meglátogattuk a Celeb vagyok, ments ki innen! játékosok hozzátartozóit, akik minden este a tévé képernyője előtt izgulnak.

Hogyan izgulnak otthon a celebek hozzátartozói?

Lassan eltelik az első hét a dzsungelben, a celebek már áztak, fáztak, kígyót, békát láttak, de hogyan látják innen őket legközelebbi hozzátartozóik, barátaik? Meglátogattuk a Celeb vagyok, ments ki innen! játékosok hozzátartozóit, akik minden este a tévé képernyője előtt izgulnak.

Fókusz 2017-12-05


szerző:
2017.12.05. 17:20
Pénzért ígértek kárpótlást

A roma holokauszt és a Don-kanyar áldozatainak a rokonait csapta be a gyanú szerint az a társaság, akiket a napokban fogtak el a Nógrád megyei rendőrök. A gyanúsítottak azt ígérték több mint 140 embernek, hogy milliós kártérítéseket intéznek nekik, cserébe néhány ezer forintos közvetítői díjat kértek.

Így kezdődött: az összes történet megrázó lesz a „Keresem a családom!-ban!”

Két évvel ezelőtt vette kezdetét az RTL Klub egyik legsikeresebb sorozata. A készítők és maga Lilu egy olyan műfajba vágtak bele, olyan történetekbe, amikről még ők maguk sem tudták, mi fog kikerekedni belőle.

Egy teljes képviselőtestület került a vádlottak padjára

A Baranya megyei Gilvánfa polgármesterét és képviselőit azzal vádolják, hogy a falu pénzén mentek nyaralni Horvátországba. Sőt, a rokonaikat is az ország egyik legszegényebb településének pénzéből vitték el. A pécsistop nevű portál szerint a vádpontok között szerepel az is, hogy eladták a falu tűzifáját. A polgármester nem akart nyilatkozni.

Unokahúgával fajtalankodhatott

Négy és fél éves unokahúgával fajtalankodhatott egy férfi a Baranya megyei Sellyén. A gyanú szerint 2014 nyarától 2015 májusáig több tucatszor molesztálta a rá bízott kislányt. Kiderült, hogy a nagybácsi többször áthívta az egyik barátját is, aki szintén bántotta a gyereket. A rendőrség szexuális erőszak és kiskorú veszélyeztetése miatt nyomoz. Mind ketten előzetesben vannak. Megrázó történet.

Havi hatszázezret keresnek

Átlagosan 600 ezer forintos havi fizetésért dolgoznak a jegybanki alapítványok által 12 milliárd forintból létrehozott Kecskeméti Duális Oktatás Zrt. alkalmazottai, köztük Matolcsy György unokatestvére, Szemerey Szabolcs. Ez azután derült ki, hogy a város korábbi polgármester-
jelöltje kikérte az adatokat. Szintén fizetést kap innen a legfőbb ügyész felesége, Polt-Palásthy Mariann, aki a felügyelőbizottság tagja, havi 300 ezer forintért.

Mészáros Lőrinc gyerekei cégét bízták meg

Mészáros Lőrinc gyerekeinek cége is kapott munkát a felcsúti kisvasút, valamint a szintén felcsúti Makovecz-stílusú kazánház építésénél. Ez a társaság honlapjáról derült ki. Az RTL Híradó kereste Mészáros Lőrincet, hogy nem érzi-e összeférhetetlennek, hogy az általa vezetett alapítvány a gyerekei cégének ad megbízásokat, de nem reagált. Az LMP szerint a projektekre adott pénzt másra is el lehetet volna költeni.

3 MNB-s szervezetben Matolcsy rokona

Egyszerre három jegybanki szervezettől vesz fel pénzt Matolcsy György unokatestvérének felesége - tudta meg az RTL Híradó. Szemerey Gabriella havonta több mint egymillió forintot keres azzal, hogy igazgató az egyik jegybanki alapítványnál, két alapítványi cégnél pedig az igazgatóság tagja. A DK-nál azt mondják, felháborító, hogy rokonokat juttatnak jól fizető állásokhoz. Az alapítványok szerint Szemerey Gabriellát szakmai hozzáértése alapján delegálták a posztokra.

A terrorista rokonait is sokkolta a támadás

Csendes, zárkózott embernek ismerték meg szomszédai a nizzai terroristát. Tunéziában élő rokonait is sokkolta, hogy egy teherautóval a tömegbe hajtott. Családja arról is beszélt, hogy Mohamed Bouhlel-nek ideg-összeroppanása is volt, mielőtt Franciaországba költözött. Tudósítónk annál a nizzai háznál is járt, ahol a támadás előtt élt a merénylő.

Panorámás nyaralót építtet Matolcsy fia

Panorámás balatoni nyaralót épít Matolcsy György fiának megbízásából az a cég, amely a jegybanki alapítványoknak is dolgozik. Az ügyről a Népszabadság írt. A céget egy olyan vállalkozás hozta létre, amelyben korábban tulajdonos volt Matolcsy György unokatestvére, Szemerey Tamás is. Az Együtt szerint ebből is látszik, hogy rokonainak juttat közpénzt Matolcsy György. Az alapítványok szerint kizárólag szakmai alapon bízták meg a céget az ingatlanfejlesztésekkel.

Tanácsadók többszázezerért a külügy cégénél

Matolcsy György jegybankelnök rokona, a kormányzati kommunikáció egyik korábbi munkatársa és egy korábban elítélt volt fideszes képviselő is havi többszázezer forintot kap a külügyminisztérium egyik cégétől - derítette ki a Magyar Nemzet. A Magyar Nemzeti Kereskedőház feladata, hogy külföldi üzlethez segítse a magyar cégeket. A Demokratikus Koalíció szerint a cég fideszes kifizetőhely. Szijjártó Péter külügyminiszter azt mondja, a szerződések törvényesek.

Megvannak Da Vinci rokonai


szerző:
2016.04.15. 18:55
Megvannak Da Vinci rokonai

A világhírű olasz filmrendező, Franco Zeffirelli Leonardo da Vinci rokona. Egyebek között ezt a meglepő rokonságot is bizonyították olasz kutatók. A tudósok több mint 40 éve kutatják azt, hogy kik lehetnek a reneszánsz polihisztor leszármazottai. Da Vincinek ugyan nem született gyereke, de több testvére is volt. Az egyik ma élő rokon azt mondta: beleszédült, amikor közölték vele a hírt.
 

3 milliárdos kárt okoztak a parkolási cégek

Több mint 3 milliárd forintos hűtlen kezelés vádjával kezdődött meg a tárgyalás Fürst György korábbi MSZP-s VI. kerületi alpolgármester ügyében. Kéttucat vádlott van, köztük a Centrum Parkoló Kft. volt ügyvezető-tulajdonosa. A vád szerint a cég 2006 és 2011 között több esetben alvállalkozóknak szervezett ki olyan feladatokat, amelyeket a parkolási társaság végzett, vagy eleve feleslegesek voltak. Az alvállalkozók vezetői között több esetben a megbízó cég beosztottjai, rokonai voltak.

Rendőrségen halt meg az előállított férfi

A hevesi rendőrségen halt meg egy férfi, akit lopás miatt vittek be. A rendőrök szerint rosszul lett, a családja viszont vizsgálatot követel. A 33 éves férfinak egy korábbi baleset miatt cső volt a torkában, azon keresztül lélegzett. A boncolás szerint a halálát fulladás okozta. Családja azt mondta az RTL Híradónak, hogy nem vádolni akarják a rendőröket, csak azt szeretnék tudni, pontosan hogyan halt meg a rokonuk.

Szokatlan párosok a konyhában

Azt már tudjuk, hogy Istenes Bence vezeti majd az új főzőshowt, de arról még mindig nem győzött meg bennünket, hogy ő le tudná-e győzni bárki anyukáját a konyhában. Hogy minden mamát levesz a lábáról egy perc alatt, az már kiderült!

Lázár rokonai 750 millióért vettek földet

Hétszázötvenmillió forintért vettek földeket Csongrád megyében Lázár János rokonai. A miniszterelnökséget vezető miniszter édesapja, nagybátyja, unokatestvére és a vele együtt élő férfi összesen több mint 500 hektár állami tulajdonú földre licitált. Lázár János szerint családja minden előírást betartva, hitelt vesz fel, hogy visszavásárolhassa azokat a földeket, amelyeket korábban elvettek tőlük a kommunizmusban. A Demokratikus Koalíció elszámoltatná Lázár rokonait arról, honnan van hétszázötven milliójuk a földvásárlásra.

Hajléktalanok gyerekei ajándékozhattak

Hajléktalan gyerekek válogathattak egy jótékonysági vásáron karácsonyi ajándékokat Dallasban, de nem maguknak, hanem szüleiknek. A szervezők ezzel akartak felejthetetlen élményt szerezni a kicsiknek, akik többsége életében először ajándékozhatta meg rokonait. Csak a texasi nagyvárosban az adatok szerint több mint háromezer hajléktalan él, egyharmaduk gyerekekkel együtt.

Megölték „ördögűzés” közben

Ördögűzés áldozata lett egy nő Németországban. A rokonai végeztek vele egy hotelszobában. Később a dél-koreai család bérelt házában egy másik asszonyt is találtak, őt kórházba szállították. Az ügyben öt embert tartóztattak le, köztük az áldozat fiát.

Nemsokára indul az RTL történetének egyik legmeghatóbb műsora

A Keresem a családom olyan embereket hoz össze, akik évek, évtizedek óta, vagy talán még soha nem láthatták egymást, pedig rokonok. Lélekszaggató pillanatok, amelyekre egy életen át vártak és csak remélték, hogy egyszer bekövetkezik.

A volt polgármester rokonai nyertek lakást

A volt fideszes polgármester anyósa és nevelt lánya nyert lakást egy belvárosi pályázaton. Karsai Károly családtagjai két, még ma is irodaként bejegyzett V. kerületi ingatlanban laknak. A vételárnak csak az egyharmadát kell kifizetniük, azt is évek alatt, részletekben. A másik kétharmadot a felújításra kellett költeniük. Az Együtt szerint nem tisztázott, hogy hogyan és mennyi pénzért jutott Karsai családja a lakásokhoz. Az önkormányzat szerint a pályázat nyilvános volt.

Tragédia Érsekvadkerten


szerző:
2015.02.27. 18:11
Tragédia Érsekvadkerten

Megölte 25 éves feleségét, majd öngyilkos lett egy 23 éves férfi a Nógrád megyei falu közelében. A rendőröket a házaspár rokonai értesítették arról, hogy a fiatal pár eltűnt, autójukkal mentek el otthonról.

Habony unokatestvérei is jól jártak

Habony Árpád rokonai is részvényesek abban a cégcsoportban, amelyhez legalább két ötödik kerületi ingatlan került kedvezményes áron az akkor még Rogán Antal vezette önkormányzattól.

Zsófika félti Aureliót


szerző:
2014.10.07. 17:30
Zsófika félti Aureliót

Hatalmas sikerrel elindult a Celeb vagyok első adása. Vannak azonban, akik nem szimpla nézőként figyelik az eseményeket. Meglátogattuk Bódi Sylvi testvérét és Aurelio párját, közvetlenül az első élő adás után.
 

Aggódó szemek figyelik a celebeket

Hatalmas sikerrel elindult a Celeb vagyok első adása. Vannak azonban, akik nem szimpla nézőként figyelik az eseményeket. Meglátogattuk Bódi Sylvi testvérét és Aurelio párját, közvetlenül az első élő adás után.
 

Fókusz 12-03-22


szerző:
2012.03.22. 20:45
Fókusz 12-03-22

Fókusz: A bejelentés - Balogh Edináék nem titkolják tovább: az év legnagyobb sztáresküvője készülődik! Kényes kérdések - Stohl Andrásnak átadtuk a Fókusz nézőinek kérdéseit! Mindegyikre válaszolt! Valóra vált álom - Bebe átölelhette rokonait Etiópiában, az énekes 36 évet várt erre a pillanatra!

Tudták, hogy kínozzák, mégsem szóltak

Jogilag nem, csak erkölcsileg felelősek a rokonai annak a lánynak, aki belehalt a brutális bántalmazásba Battonyán.

Állami állásban Zsiga rokonai


szerző:
2011.03.05. 17:05
Állami állásban Zsiga rokonai

Zsiga Marcell fideszes országgyűlési képviselő édesapja és testvére is önkormányzati állást kapott.

Mik vogymuk - mi magyarok?


szerző:
2010.01.22. 17:20
Mik vogymuk - mi magyarok?

Isa, por és hamu, ezt már tudjuk, de mi magyarok kik vagyunk? Rokonaink-e a hunok, vagy tényleg a finnugor népek között kell keresgélni? Kibogozzuk a szálakat a XXI. században!

Rokonok támadtak a családra


szerző:
2009.08.29. 11:30
Rokonok támadtak a családra

Karókkal és szúróeszközökkel felfegyverkezett társaság rontott be a ház udvarára.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való