KERESÉS search-close

robbanószerkezet

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "robbanószerkezet"

ELSŐ FELVÉTELEK: Mutatjuk a kiemelt bombákat!

Az RTL stábja a helyszínen forgathatott a budafoki bombakiemelés után. Mutatjuk az egészen közeli felvételeket azokról az egyenként 1 tonnás robbanószerkezetekről, amelyeket kiemeltek és hatástalanítottak kora délután a tűzszerészek. (a Híradó teljes riportja ITT!)

Hóna alatt vitte a bombát

Hóna alatt egy bombával ment a faluba egy fiatalember pénteken délután a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ópályiban. A második világháborús robbanószerkezetet a Kraszna partján találta rőzseszedés közben. Nem tudta mi lehet, ezért megmutatta a helyi polgárőröknek, akik azonnal hívták a tűzszerészeket.

 

Felrobbantotta magát a merénylő


szerző:
2016.06.29. 10:40
Felrobbantotta magát a merénylő

Ezen a videón pedig az látható, hogy az egyik, gépfegyveres merénylőt, feltehetően eltalálja a biztonsági szolgálat egyik embere. A földre került terroristát egy másik férfi átvizsgálja, majd hirtelen szaladni kezd. Vélhetően ekkor látta meg, hogy a merénylő robbanószerkezetet visel. Nem sokkal később fel is robbantotta magát.

Szögeket, csavarokat tettek a bombákba

Poggyászaikba rejtették a robbanószerkezeteket a brüsszeli reptér merénylői, ezt Zaventem település polgármestere mondta. Arról is beszélt, hogy a merénylők két bombát működésbe hoztak, és bár a harmadik gyanúsított is csomagszállítóra rakta a táskáját, ő pánikba eshetett, és végül ezért nem robbantotta fel a nála lévő pokolgépet. A két robbantó meghalt, a harmadikat azóta is keresi a rendőrség.

VESZÉLYES: Ezt találták a Széll Kálmán téren

Egy 15 centi átmérőjű, II. világháborús lövedéket fordítottak ki a földből. A helyszínen kiszerelték a lövedék gyújtószerkezetét, majd elszállították a robbanótestet. A Zrínyi Katonai Filmstúdió felvétele.

Pusztító gránát a Széll Kálmán téren

Építés közben II. világháborús gránátot találtak a munkások - a forgalmat elterelték, a metró sem állt meg itt, tucatnyi épületet kellett kiüríteni a környéken. A tűzszerészek szerint ilyen veszélyes robbanószerkezetet még nem találtak itt, annak idején kifejezetten épületek elpusztítására vetették be. A bombaszakértők csak speciális felszereléssel közelíthették meg.

Előzetes: Gránátot találtak a Széll Kálmán téren

A szokásosnál is nagyobb a felfordulás a fővárosi Széll Kálmán téren. Építés közben II. világháborús gránátot találtak a munkások - a forgalmat elterelték, a metró sem állt meg itt, tucatnyi épületet kellett kiüríteni a környéken. A tűzszerészek szerint ilyen veszélyes robbanószerkezetet még nem találtak itt, annak idején kifejezetten épületek elpusztítására vetették be. A bombaszakértők csak speciális felszereléssel közelíthették meg - este hatkor megmutatjuk az RTL Híradóban.

Gránátot találtak a játszótéren

300 embernek kellett elhagynia otthonát második világháborús páncéltörő gránátok miatt Győrben, miután a játszótér felújításán dolgozó munkások rátaláltak a földben a robbanószerkezetekre szerdán. Azonnal értesítették a rendőröket. A gránátokat végül a tűzszerészek elszállították, a környék lakói pedig kora este visszatérhettek az otthonaikba.

Lövedék miatt bénult meg Buda közlekedése

A robbanószerkezet nem volt nagy, viszont a Széll Kálmán tér közepén ásta ki egy markoló. A teret ki kellett üríteni, leállt az autóforgalom, a buszokat elterelték, sőt a metró is kihagyta a Széll Kálmán téri megállót.

Gránát Budapesten: 3000 embert költöztettek ki

Sosem látott felvételek a Híradóban. Megkaptuk azt a videót, amin látszik, hogyan dolgoznak a tűzszerészek. Egy második világháborús gránátot hatástalanítottak.

 

Robbanóanyagot találtak a homokban

Egy robbanóanyagot tartalmazó ködgyertyát találtak az árvízi védekezéshez vitt homokban Leányfalunál vasárnap délelőtt.

Félnek a „bombástól” lakótársai

Tartanak a lakók attól, hogy ismét bombát gyárt majd a miskolci férfi, akinek lakásából pénteken vittek el egy robbanó szerkezetet.

Bombával fenyegette a tinédzsert


szerző:
2011.08.04. 21:22
Bombával fenyegette a tinédzsert

Álbombának bizonyult az a robbanószerkezet, amit egy 18 éves ausztrál lány nyakába akasztottak. A lány 10 órán át volt a szerkezet rabságában.

Bombákat barkácsolt, mint Breivik

A lengyel Központi Nyomozó Hivatal őrizetbe vett egy 20 éves férfit, aki robbanószerkezeteket készített.

Robbantók tartják rettegésben Krakkó lakóit

Egy hónap leforgása alatt négy kisebb pokolgépes robbanás történt a dél-lengyelországi Krakkóban.

Hajszál híján tömegkatasztrófa?

Robbantásokat akart végrehajtani egy 25 éves férfi a Borussia Dortmund - Hannover bajnoki futballmérkőzésen - állítja a dortmundi rendőrség.

Több mint ezer robbanószerkezetet találtak

Befejezték a tűzszerészek a munkát annak a robbanásnak a helyszínén, ahol egy férfi meghalt, fia pedig súlyosan megsérült.

Cipősdobozba rejtett csőbomba a metróban

Egy cipősdobozba rejtett bombát találtak a római metróhálózat munkásai, az egyik üres kocsiban.

Elmúlt a bombaveszély Budapesten


szerző:
2009.06.27. 20:01
Elmúlt a bombaveszély Budapesten

Két robbanószerkezetet is találtak a tűzszerészek szombaton, az egyiket a VIII., a másikat a X. kerületben.

Bombariadó-özön Pécsett


szerző:
2009.06.19. 14:52
Bombariadó-özön Pécsett

Öt pécsi áruházban volt bombariadó pénteken délelőtt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való