KERESÉS search-close

ricsi

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ricsi"

X-Faktor: Már csak hárman maradtak!

Gáspár Laci majdnem földre vitte Puskás Petit a szombati élő show végén, Peti ugyanis az egyetlen mentor, akinek két versenyzővel jutott a fináléba. Ricsi és Dmitrij hozzátartozói is ott izgultak az első sorokban, ahogy Opitz Barbi rokonai is őrület határán lehettek izgalmukban. Az X-Faktorban ráadásul ezúttal Európában egyedülálló produkciót is láthattak.

Dorina & Ricsi: Chain Hang Low (Jibbs)

Van az a túl nagy profizmus, ami az őszinteség rovására megy? A zsűri többek között ezen is elgondolkodott a táncospár előadása kapcsán. Azonban abban mindannyian egyetértettek, hogy ismét ügyesek voltak a színpadon.

Gergő segített a Fenegyerekeknek, hogy minden hang és mozdulat tökéletes legyen

Ezen a héten Dorina és Ricsi az érzelmeket helyezik a középpontba a koreográfiájukkal, miközben Lara és Viki Gergő segítségével csiszolták a dalaikat, hogy minden hamis hang eltűnjön a produkcióikból.

Gergő, Lara és Ricsi együtt meséltek a negyedik adás izgalmairól!

A Fenegyerekek csapatkapitánya végtelenül büszke volt a gyerekeire, hiszen nagyon jól teljesítettek a színpadon. Ráadásul még Viki, a kis tehetségük is jó pontokat hozott: volt is öröm interjú közben bőven!

A táncosok egy igazi táncpárbajjal küzdöttek meg a plusz pontokért

A produkciókért kapott pontok mellé, a gyerekek extra pontokat is szerezhettek. A Kicsi Óriások táncosai ismét együtt léptek a színpadra, hogy egy igazi dance-off során elérjék, hogy mindenkinek leesen az álla a mozdulataiktól.

Új őrület hódít az Akadémián!

A Kicsi Óriások tehetségei szeretnek mókázni a szünetekben, és most rákaptak, hogy egy izgalmas kis járművel, az egyensúlyérzéküket teszteljék.

Oláh Gergő: „Mi nyitottuk az adást, ez egy nagyon nehéz dolog!”

A Fenegyerekek csapatkapitánya Dorinával és Ricsivel - a tehetséges táncos párosával - a 3. adás közben értékelte csapata teljesítményét. Milyen volt a színpadon? Hogy sikerült a produkció? Elmesélték!

Dorina & Ricsi: Senorita (Justin Timberlake)

A Fenegyerekek táncospárja most nem nyűgözte le annyira a zsűrit, mint a múlt héten, pedig most már a felkészülés alatt se voltak veszekedések, és Ricsi is utolérte Dorinát a színészkedés terén. A zsűri azonban így is hiányolta, hogy a székbe süllyedjenek tőlük.

Oláh Gergő: „Meghatódtam attól, hogy itt vagyok”

A Fenegyerekek csapatkapitánya boldogan figyelte a gyerekek teljesítményét a második adásban: végtelen büszkeség lett úrrá rajta, olyannyira, hogy a produkciók láttán az ő szeme is könnybe lábadt.

Minden táncos a színpadon! Jöjjön a buli!

Az extra körből a csapatok táncospárjai sem maradhattak ki, egy igazi táncpárbajjal robbantották fel a Kicsi Óriások színpadát.

Dorina: „Végre összecsiszolódtunk!”

A páros is csak nemrég táncol így együtt, viszont szerintük már sikerült összehangolódniuk. Dorina viszont elárulta, hogy az összecsiszolódás során inkább ő a főnök, Ricsi is bevallotta, hogy általában inkább hagyja a párját dönteni.

Így készültek a Fenegyerekek az Akadémián

A Fenegyerekek is megismerkedtek az eheti dalokkal és táncokkal. Viki, Oláh Gergő kistehetsége nagy izgalommal készült a produkcióra, Dorina a koreó tanulása közben kijelentette, hogy Gesztinek ajánlja majd a táncot. Lara pedig kapott egy kis önbizalom növelést az énekórán.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való