KERESÉS search-close

rettegnek

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rettegnek"

Kutyafalkától rettegnek Makón

Csapatokba verődött kutyafalkák tartják rettegésben Makó egyik városrészének lakóit. Az ott élők azt mondják, a kutyák mindenkit megtámadnak, aki arra jár. Van, aki reggelente bottal a kezében indul dolgozni, hogy megvédje magát. Az önkormányzat a jövő heti ülésén foglalkozik a kóborkutyákkal.

Megvadult kutyáktól rettegnek Miskolcon

Megvadult kutyák tartanak rettegésben egy családot. A saját kertjükben támadtak rájuk az állatok. Szerintük egy néhány utcával arrébb lakó család udvaráról szöknek el. Az állítólagos gazdák először tagadták, hogy az övék a két kutya. Később azt mondták, már mindkettőt elajándékozták. A megtámadott család ismeretlen tettes ellen feljelentést tett.

Tömeggyilkosságtól rettegnek Amerikában

Kirabolt egy fegyverboltot, és állítólag tömeggyilkosságra készül egy amerikai férfi, akit az FBI-tól helyi rendőrökig az egész országban keresnek. A magát forradalmárnak nevező Joseph Jakubowski egy személyesen Donald Trump elnöknek címzett levélben fenyegetőzött iskolai és templomi mészárlásokkal. A 160 oldalas levél feladásáról videót is készített az Amerika első számú közellenségének nevezett férfi.

Kóbor ebek tartják rettegésben a falut

Kóbor kutyák támadtak rá, és marcangoltak szét három disznót Máriagyűdön. A három disznóból egyet le kellett vágni, mert súlyosan sérült. A faluban élők most attól tartanak, hogy a vad kutyák egy udvaron játszó gyerekre is rátámadhatnak.

Gyerekrablásoktól rettegnek a szülők

Gyerekeket kocsiba tuszkoló szerv- vagy emberkereskedők, játszóterek vagy iskolák környékén gyanús furgonok. Isaszegen, Pestszentlőrincen, Csongrádon, de nemrég Miskolcon is látni véltek hasonlót az internetezők. Felhívások árasztják el a Facebookot már hetek óta. A rendőrség azt mondja, minden ilyen jellegű hírt komolyan vesznek, ha érkezik erről hozzájuk bejelentés. De szerintük legtöbbször az interneten keringő rémhírekről van szó.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való