KERESÉS search-close

rendhagyó

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rendhagyó"

Lakatos Márk saját példájával szeretné bebizonyítani, hogy a szépség relatív

Így sem láthatták még Lakatos Márkot, aki most modellnek állt, egy különleges fotósorozat kedvéért, amiben jól ismert képeket reprodukáltak, megfűszerezve a stylist-műsorvezető jellegzetes humorával. Márk számít rá, hogy nagy vitákat váltanak majd ki ezek a fotók, de nem bánja, mert azt reméli, hogy a magyarok is bevállalósabbak lesznek, nem csak a külföldiek.
A fotózásról ide kattintva láthatsz még több felvételt.

LAKATOS MÁRK: „Mindannyiunk teste kameraképes, minden test lehet szép”

Márk a saját példájával akarja bebizonyítani, hogy a szépség relatív és ideje mindenkinek vállalnia önmagát, akár egy szál semmiben is, ha az teszi boldoggá. Nem csak Beckham és Ronaldo közismert fotóit utánozta humorosan, de híres divatfotókat is.

Két lányt választottak meg 2018-ban az év díjlovasává

Rendhagyó módon nem egy, hanem két lányt választottak meg 2018-ban az év díjlovasává. Zengő Réka és Hoffer Hanna azért érdemelték ki a Magyar Lovassport Szövetségtől ezt a címet, mivel mindketten bejutottak korosztályukban az Európa bajnokság döntőjébe, emellett országos bajnokok lettek és rengeteg versenyt nyertek meg.

RENDHAGYÓ: így zenél Lukács Miki és Pimaszúr

Két Lukács egy csárdában egy Pappal kiegészülve – ilyen címet kaphatna ez a kis videó, amelyben Lukács Laci hallgatta meg a Reggeli két műsorvezetőjének, Lukács Mikit és Papp Gergőnek a rendhagyó produkcióját.

Görgényi Fruzsina rendhagyó módon ünnepli az idei karácsonyt!

A gyönyörű színésznő kedvesével egy teljesen új ötlettel álltak elő a szentestét illetően, ami garantáltan a szeretteiket is meg fogja lepni. Mindeközben Fruzsina már előre pontosan tudja, hogy milyen finomságok kerülnek majd az ünnepli asztalra, a szilveszterrel pedig még mindig hadilábon áll.

Rendhagyó RTL Híradó Kovács Patríciával és Scherer Péterrel

Minden szilveszterkor készül a Híradó csapata egy kis meglepetéssel. Vendég műsorvezetők érkeznek az év utolsó adásába. Ezúttal a Válótársak két sztárja, Kovács Patrícia és Scherer Péter vállalták, hogy a Hírcsárda görbe tükröt mutató híreit elmondják. Most ők is megtapasztalták, hogy azért nem olyan könnyű munka ez, mint amilyennek látszik.

 

A falra is kikerült a magyar modell!

Mihalik Enikő képét az egyik magyar, kortárs művészeti múzeum kiállításán lehet megnézni. A rendhagyó alkalomra a legjobb divatfotókat gyűjtötték össze, ezért helyet kapott Enikő portréja is. Instagram fotóján büszkén mosolyog az alkotás mellett - meg is van rá minden oka.

Lánykérés a színházi közönség előtt

Rendhagyó lánykérés! Megszakította az előadást, lefutott a színpadról és a majd ezer fős közönség előtt kérte meg barátnője kezét a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház táncosa. A lány elsírta magát, amikor meglátta, hogy párja hozzá fut, egy ideig csak bólogatni tudott, de végül kimondta az igent. A közönség hatalmas tapsviharral és fütyüléssel ünnepelte a szerelmes fiatalokat. 

Az utolsó héten megváltoznak a játékszabályok!

A Hagyjál főzni! utolsó hete nagyon különleges lesz, ugyanis visszatérnek a konyhába Pierre kedvenc családjai. Ételkritikusunk visszanézett néhány adást, és kiválasztotta azokat a gyerekeket, akiknek bőven van még mit tanulniuk a főzésről. Bár a tét továbbra is 200 000 Forint, ezen a héten az a család nyeri a pénzt, aki a finomabbat főzte, de az jut tovább, aki rosszabb ételt készített, hogy tovább tanulhassa a gasztronómia csínját-bínját.

Rendhagyó az ötödik Párbaj


szerző:
2016.04.23. 21:35
Rendhagyó az ötödik Párbaj

Ilyen még nem történt a Farmon. Levelet kaptak a játékosok, amiben az állt, hogy mind a két párbajozónak választania kell egy-egy segítőt. Sanya és Heni választása még inkább különössé tették ezt az amúgy is furcsa felállást.

Eszement vallások, fura egyházak nyomába eredtünk

Furcsa egyházak, szokatlan istenek és nem mindennapi hívőik nyomába eredünk. Japántól Amerikáig és Taipeitől Budapestig felkutattuk és meg is látogattuk az Úr rendhagyó bárányait.

Színházzal a szexuális erőszak ellen

Nem csak a fizikai erőszak, az érzelmi zsarolás és a manipuláció is lehet szexuális erőszak. Erre szeretné felhívni a figyelmet egy rendhagyó, ingyenes színházi előadással a NANE nőjogi egyesület. Az öletet részben az elmúlt időszakban történt gólyatábori esetek adták. A szervezők éppen ezért iskolásoknak szánják a darabot. A cél, hogy a diákok merjenek beszélni a szexuális erőszakról.

Kocsis Tibor modellnek állt!


szerző:
2015.10.13. 01:45
Kocsis Tibor modellnek állt!

A 2011-es X-Faktor győztese, Kocsis Tibor egy rendhagyó divatbemutatón modellként is kipróbálhatta magát, és bár élvezte a helyzetet, azt mondja, esze ágában sincs szakmát váltani.

Tárlatvezetés Geszti Péterrel


szerző:
2015.09.18. 19:05
Tárlatvezetés Geszti Péterrel

Középiskolás diákoknak tartott tárlatvezetést Geszti Péter az ARC plakátkiállításon. Az ötlet egy középiskolai tanárnőé volt, és a kiállítás szervezői úgy döntöttek segítenek megérteni a diákoknak a plakátokon látható üzeneteket. A szervezők azt tervezik, hogy a rendhagyó tárlatvezetésnek lesz folytatása más ismert emberekkel is.

Hatalmas siker a ballagó rap


szerző:
2015.05.03. 18:25
Hatalmas siker a ballagó rap

Óriási sikert aratott ballagási búcsúbeszédével egy végzős diák Szombathelyen. Varga Adrián rap-ben köszönt el egykori iskolájától. A fiú már több dalszöveget is írt, de ennyien még soha nem gratuáltak neki. A ballagási beszéde az internetre is felkerült, az elmúlt 3 nap alatt már több mint 270 ezren látták.

Rendhagyó majális a közmunka ünnepén

Vattacukor és lufi helyett lapátot kaphattak a kezükbe a közmunka ünnepére látogatók. A rendhagyó majálist a Közmunkás Mozgalom a Jövőért és a Magyar Szegénységellenes Hálózat szervezte. A józsefvárosi rendezvényen a közmunkás lét mindennapi kihívásait akarták megmutatni.

A közmunkások javítanak a statisztikán

Vattacukor és lufi helyett lapátot kaphattak a kezükbe a közmunka ünnepére látogatók. A rendhagyó majálist a Közmunkás Mozgalom a Jövőért és a Magyar Szegénységellenes Hálózat szervezte. A józsefvárosi rendezvényen a közmunkás lét mindennapi kihívásait akarták megmutatni.

Ki a legszebb disznó a vidéken?


szerző:
2015.04.01. 19:00
Ki a legszebb disznó a vidéken?

A fitneszmodelleket megszégyenítő kerek popsik és az irigylésre méltó formás lábak száma ezen a rendhagyó versenyen igen csak magasra rúgnak. Éppen, hogy csak felkerült a korona Miss Alpok-Adria szépségének fejére, máris új királynőt avattak a Miss Zselicvölgy 2015 választásán.

Mázsás malacok a vörös szőnyegen

A fitneszmodelleket megszégyenítő kerek popsik és az irigylésre méltó formás lábak száma ezen a rendhagyó versenyen igen csak magasra rúgnak. Éppen, hogy csak felkerült a korona Miss Alpok Adria szépségének fejére, máris új királynőt avattak a Miss Zselicvölgy 2015 választásán. Ásványi Eszter riportja.

Régiségek az Antik Placcon


szerző:
2014.10.19. 15:49
Régiségek az Antik Placcon

Restaurátorok, kárpitosok, amatőrök és profik voltak az első Antik Placcon. A rendhagyó piac azért jött létre, hogy bemutassa a régi, felújított vagy átalakított tárgyakat és alkotóikat, akik egyszerű háziasszonyok vagy mesteremberek.

 

Benkő Dániel és Hamvai PG világhódító terve

Dániel azt találta ki, hogy az őt szerető mai fiatalokat becsábítja a komolyzenei műfaj fellegvárába, amit úgy szeretne elérni, hogy az ő nyelvükön szólal meg: a két stílus egy zenében, igazi kortalan műfajt teremtve.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való