KERESÉS search-close

rendezvény

95 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rendezvény"

Százezrek a Múzeumok Éjszakáján

Legalább négyszázezren töltötték a szombat estéjüket múzeumban, volt, aki régi börtöncellába, míg más a jövőbe látogatott. Az idei, 17. Múzeumok Éjszakája az utazás és a digitalizáció témáját járta körül. Volt, ahol hajnalig várták a látogatókat.

Bori segítségétől függ Tamás kirúgása

Kareszék megérkeztek Heiligenblut-ba. Bence féltékeny lett. Tamás kiszolgáltatott helyzetbe került.

X-akták: összejött a csapat!


szerző:
2018.10.30. 16:20
X-akták: összejött a csapat!

Halloween alkalmából találkozott össze az X-akták egykori szereplőgárdája: egy olyan rendezvényen futottak össze Mulderék, ahol a rémisztő filmek és sorozatok sztárjai léptek fel.

Egy teljes hétvége a szépség jegyében?

Már csak pár nap és megrendezésre kerül a Beauty & Style Kiállítás. Hazánk egyetlen ilyen nagyszabású rendezvénye szakmai előadásokkal, bemutatókkal és versenyekkel is készül az érdeklődőknek. Raunicker Ivett, kiállításigazgató és Hajas László mesterfodrász meséltek.

Három napig az ízeké a főszerep

Már az első napon ezrek voltak a Magyar Ízek Utcáján a Várkert Bazárban és az előtte lévő Duna-parton. Idén először háromnapos a rendezvény, amelyen meg lehet kóstolni az ország tortáját és Magyarország Cukormentes Tortáját is. Sokan drágának találják, de azt mondják, egy évben egyszer mindenképpen meg kell kóstolni.

LMP: Gyerekeket használnak kampányelemnek

Az ombudsmanhoz fordul az LMP, mert az ellenzéki párt szerint aggasztó, hogy egyre több politikus mellett szerepelnek gyerekek különböző rendezvényeken, egyfajta kampányelemként. A Vas megyei Csepregen két napja, felújított utat avattak, és a műsor részeként az aszfaltra szórt szénán térdeltek a helyi óvodások. A polgármester szerint nincs ezzel semmi baj: a gyerekeknek nem lett bajuk, és egyébként is csak egy kedves népszokást elevenítettek fel.

Kukkants be, milyen volt az RTL 20. születésnapja!

Újabb mérföldkőhöz érkezett az RTL Klub: 20. születésnapja alkalmából megújult külsővel várta vendégeit a székházba. Most te is bepillanthatsz a zártkörő rendezvényre!

Szeptember 29-én újra „Fegyvereserők Napja”!

A szeptember végén megrendezésre kerülő esemény részleteibe Fekete Zsuzsanna és Kosztolányi Nándor engedett betekintést. Vajon milyen különlegességekkel készülnek idén a szervezők? A videóból megtudod!

Budapest ismét fehérbe borul!


szerző:
2017.09.08. 08:18
 Budapest ismét fehérbe borul!

Továbbra is hódít Magyarországon a francia hagyományokon alapuló rendezvény. Hlatky-Schlichter Hubert, főszervező mesélt a szombat esti rendezvényről, aminek a Barátok közt gyönyörű színésznője, Nagy Alexa is hatalmas rajongója!

Együtt a fehér mosolyért


szerző:
2017.09.05. 08:24
Együtt a fehér mosolyért

A dm 2006 óta foglalkozik társadalmi szerepvállalással. A Mosolygó fogacskák programot 2017-ben 5. alkalommal szervezik meg. Kanyó Roland marketing és PR menedzser mesélt a rendezvény céljáról.

Előző rész (2017. július 28.)

Joe maga alatt van Barbi Annecyba költözése miatt. Karesz már alig várja a nyomozós rendezvényt, amire meghívta Mesit. Ildikó erőszakosan győzködi Paulát, hogy neki kellene betölteni Barbi megüresedett helyét.

Következő rész (2017. július 28.)

Joe maga alatt van Barbi Annecyba költözése miatt. Karesz már alig várja a nyomozós rendezvényt, amire meghívta Mesit. Ildikó erőszakosan győzködi Paulát, hogy neki kellene betölteni Barbi megüresedett helyét.

Jön a 20. PlayIT show!


szerző:
2017.04.26. 09:09
Jön a 20. PlayIT show!

Hétvégén huszadik alkalommal rendezik meg a PlayIT show-t, mely az ország legnagyobb gamer és IT eseménye. A jubileumi rendezvény kapcsán Zsigri Gábor, a show egyik főszervezőjével beszélgetett Anna és Miki.

Tél végi népi huncutságok

Népi huncutságok és harc a legszebb böllér címért. Még vasárnap is tart a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat a  utolsó farsangi hétvégén. Idén a mindennapi hagyományainkkal találkozhatnak országszerte a kultúrházakban.

Első a biztonság!


szerző:
2016.06.11. 12:10
Első a biztonság!

Drivingcamp Innovációs Napok néven indítottak egy rendezvénysorozatot, melynek első állomásán különböző autómárkák biztonsági berendezéseivel ismerkedhettek meg a résztvevők. Lássuk a legújabb vívmányokat!

Vízi jóga az egészségért

Az egészséges életmód és az élvezet igen is jól megférnek egymás mellett. A jóga különösen megfelelő arra, hogy testünk és lelkünk is egyensúlyba kerüljön, főleg ha a csodamozdulatokat vízben végezzük.

Fogyatékkal élők vonultak Budapesten

Egyenlőség és akadálymentesítés. Ezért vonult fel vasárnap  több száz kerekesszékes, látássérült és fogyatékossággal élő ember Budapest belvárosában. A Rehab Critial Mass-t harmadik alkalommal rendezték meg, azért, hogy az egészséges és a sérült emberek közelebb kerüljenek egymáshoz.

CUKISÁG: Több mint kétszáz mopsz fürdött együtt

Több mint kétszáz mopsz gyűlt össze az első magyarországi Mopsz Egészséghétvégén.  A rendezvényen az ország legnevesebb orvosai tartottak előadásokat, és vizsgálták meg a kutyusokat, akiknek két orvosi vizit között volt idejük a kutyamedencékben is pancsolni.

Rekordot döntöttek a futók a Vivicittán

Az erős szél ellenére, minden korábbi rekordot megdöntve több mint 30 ezren futottak Budapesten a kétnapos Vivicitta fesztiválon. Közép-Európa egyik legnagyobb létszámú versenyén civil szervezetek mellett 500 fogyatékkal élő is részt vett. A szakértő szerint az utóbbi években újra divat lett a futás, ami igen hasznos, mert a rendszeres mozgás rendben tartja a vérnyomást és a közérzet is jobb lesz tőle.

Alkalmi viselet az ünnepekre

Karácsonykor nem csak a dekoráció fontos, hanem a megjelenés is. Legyen szó akár családi ünneplésről, akár egy céges rendezvényről, vagy arról, hogy az ünnepek alatt mutat be a párunk a családjának, a jó megjelenés minden esetben elengedhetetlen. Pusztai Olivér, slylist elmondta nekünk, hogy milyen aranyszabályokat kell betartanunk ahhoz, hogy biztosan ne úgy vonjuk magunkra a figyelmet, ahogy nem szeretnénk.

Minden hangszert kipróbálhatnak


szerző:
2015.10.03. 19:01
Minden hangszert kipróbálhatnak

Minden, ami könnyűzene  -  12 ezer négyzetméteren! A Syma Csarnokban vasárnap délutánig megállás nélkül dübörög a zene. A 10. Budapest Music Expo-n több tízezer hangszert lehet kipróbálni. Aki pedig zenét hallgatna, az több mint háromszáz koncert közül választhat. Az ingyenes rendezvény legfőbb célja, hogy népszerűsítse a zenélést.

Nem hagyták, hogy befejezze a beszédét

Kitapsolták a Miniszterelnökség helyettes államtitkárát a Zsidó Kulturális Fesztiválon. Latorcai Csaba a nyitókoncert előtti beszédében bírálta a rendezvény szervezőit, amiért nem engedték fellépni Petrás Máriát. A fesztivál szervezői szerint az énekesnő korábban szélsőjobboldali és antiszemita rendezvényeken is szerepelt. Petrás Mária szerint ő soha nem nézi, ki szervez egy rendezvényt.

Dugót okoztak a vasemberek Budapesten

Negyedik helyen végzett Hankó Dávid a budapesti Ironman triatlonsorozaton, amit egy új-zélandi versenyző nyert meg. Az indulók lefutottak egy félmaratont, 2 kilométert úsztak és 90 kilométert tekertek. A versenyt Budapest legszebb helyszíneire szervezték, így a budai és a pesti alsó rakpartot és számos teret, utcát le kellett zárni. Emiatt napközben komoly közlekedési dugók alakultak ki a belvárosban.

HH best of: Elfogtunk egy levelet

Nem engedélyezte a hatóság egy jótékonysági nyugdíjas est megrendezését biztonsági őrök nélkül. A hír beindította Kern András fantáziáját és tollát. Részlet a Heti Hetes best of adásából.

Melyik család közlekedett a legjobban?

Az idén negyedik alkalommal rendezték meg a "Közlekedik a család" közlekedésbiztonsági vetélkedőt. Kik örülhettek, és vajon lesz-e folytatás jövőre is?

30 millió kalóriát égettek el


szerző:
2015.06.28. 18:55
30 millió kalóriát égettek el

Húszezer ember körülbelül 30 millió kalóriát égetett el szombat este a második Mozgás Éjszakáján. Volt Zumba a Hősök terén, sárkányhajózás a városligeti tavon, és salsa a Felvonulási téren. A világon egyedülálló rendezvényen 16 sportág közül választhattak a sportkedvelők.

Rászoruló gyerekekért palacsintáztak

Első alkalommal szervezett Palacsinta Parádét az éhező szegedi gyerekek ebédeltetését segítő Egy Ebéd Egy Esély Alapítvány a Mars téri piacon. A családi rendezvényen 5000 palacsintát sütöttek. Egy-egy darabért mindenki annyit fizetett, amennyit tudott, de akinek nem volt pénze, azt sem küldték el.

A közmunkások javítanak a statisztikán

Vattacukor és lufi helyett lapátot kaphattak a kezükbe a közmunka ünnepére látogatók. A rendhagyó majálist a Közmunkás Mozgalom a Jövőért és a Magyar Szegénységellenes Hálózat szervezte. A józsefvárosi rendezvényen a közmunkás lét mindennapi kihívásait akarták megmutatni.

Barcelona-i okostelefon expo


szerző:
2015.03.25. 00:20
Barcelona-i okostelefon expo

Műsorvezetőnk Barcelonában járt, ahol ellátogatott a Mobile World Congress-re, mely a mobiliparág legnagyobb rendezvénye.

Matt Passmore jótékonykodik


szerző:
2014.09.24. 14:56
Matt Passmore jótékonykodik

A Glades főszereplője is részt vesz a Stand Up rákellenes rendezvényén.

Olimpia egy kis csavarral


szerző:
2012.09.12. 20:51
Olimpia egy kis csavarral

Nem túl gyakori a házi ötkarikás játékok száma, az még ritkább, hogy egy ilyen rendezvényen igazi olimpikonok is megjelennek. Már csaknem egy hónapja vége a londoni olimpiának, de a magyar sport olimpiai hősei még mindig megkülönböztetett figyelmet élveznek.

Ugyanott tüntetnének a jogvédők és a kormánypárt

A civilek szerint fennáll a kockázata, hogy provokátorok egymásnak ugrasztják a két tömeget.

Magyar filmeket ünnepelnek Kolozsváron

Régi és újabb alkotások, dokumentum- és játékfilmek is láthatók Kolozsváron a 11. Filmtettfeszt programjában.

Bécsbe költözik az Oktoberfest?


szerző:
2011.09.23. 22:25
Bécsbe költözik az Oktoberfest?

A híres müncheni Oktoberfest sikerét megirigyelve sörfesztivált rendeznek Bécsben is.

Hatvanezren hallgatták a magyar dalokat

Több mint tíz helyszínen összesen csaknem hatvanezren voltak kíváncsiak a Magyar Dal Napjára.

Halálos vihar a fesztiválon


szerző:
2011.08.19. 17:35
Halálos vihar a fesztiválon

Öten meghaltak, amikor vihar csapott le egy szabadtéri zenei fesztiválra a belgiumi Hasselt településen.

Vizsgálják a Magyar Szigeten történteket

Az ügyészség vizsgálja a rendezvényen történteket. Több feljelentés is érkezett, például gyűlölködő kijelentések miatt.

Bulival búcsúzunk az uniós elnökségtől

Sárkányhajó verseny, koncertek, táncbemutató, képzőművészeti foglalkozások várták az érdeklődőket.

Duna party-val búcsúzunk az EU-elnökségtől

A féléves magyar elnökséget lezáró rendezvénysorozat közel 100 programmal várja a látogatókat.

Minden jegy elkelt a Nova Rock Fesztiválra

Mivel a fesztivál az idén pünkösd hétvégére esik, a szokásosnál több autós lehet az osztrák utakon.

Népszerű volt a Sportágválasztó

Összesen közel negyvenezeren próbáltak ki különböző sportágakat a Nagy Sportágválasztó elnevezésű rendezvényen.

Összefogás a sport és a turizmus fejlesztéséért

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Hungaroring Sport Zrt. és a Magyar Turizmus Zrt. pénteken Budapesten.

Szigorított rendezvényszervezés kiskapukkal

A családi, vallási és politikai rendezvényeket nem érintené a szigorított szabályozás.

Megnyitott a Budapesti Tavaszi Fesztivál

A tizenhét napos programsorozat, ami pénteken kezdődött csaknem száz kulturális programot kínál az érdeklődőknek.

A rendőrség is felkészült március 15-re

Több tucat rendezvényt jelentettek be a rendőrségre Budapesten, a március 15-i ünnep kapcsán.

A költészet portékája az Urániában

Szombaton tartják a Költészet Vására című rendezvényt a fővárosi Uránia Nemzeti Filmszínházban.

Szobában is „szigetelhetnek” a bulira éhezők

Bárki jelentkezhet az interneten a Sziget Fesztivál kísérőrendezvényére, aki szeretné, hogy a nappalijában koncertezzenek.

Biztonságdömping az EU-csúcson


szerző:
2011.02.26. 18:03
Biztonságdömping az EU-csúcson

Térfigyelő kamerákon és műholdas nyomkövető rendszeren figyelik a rendőrök az EU-csúcson résztvevő delegációkat a nap 24 órájában.

Ellehetetleníti a szigor a bulikat?

Vizsgatemető bulit szervezett az ELTE, de csak a harmadik helyszínt találták megfelelőnek a jegyzők a készülő szigorítások miatt.

Növekvő szigor az éjszakában


szerző:
2011.02.03. 17:52
Növekvő szigor az éjszakában

Szigorítja a szórakozóhelyek és a rendezvények engedélyeinek kiadását a kormány, és a büntetéseket is felemelik.

Reklámmaraton a környezetvédelem jegyében

Ismét megrendezik szombaton a Reklámzabálók Éjszakáját, ezúttal új helyszínen: a Millenárison, a Jövő Házában

Megállapodott a Sziget és a főváros

A Sziget Kft. vállalja, hogy közterület-használat címén 50 millió forint plusz áfát fizet a fővárosnak.

Ámokfutó lőtte fejbe a kongresszusi képviselőt

Egy nyilvános rendezvényen ölték meg Gabrielle Giffords képviselőt és további hat embert az arizonai Tucsonban.

Ingyenes szabadtéri szilveszter a fővárosban

A fővárosban három helyszínen is ingyenes rendezvényeken búcsúztathatjuk az óévet.

Kultúrbomba az EU felügyelete alatt

Csaknem háromszáz kulturális program lesz idehaza és külföldön a magyar EU soros elnökség alatt.

Hátrányos helyzetűek karácsonya Pécsett

Volt olyan, aki életében most először evett csokoládét azon a rendezvényen, amelyet hátrányos helyzetű gyerekeknek tartottak Pécsett.

Forgalomkorlátozások Budapesten


szerző:
2010.11.03. 17:47
Több százan gyúrták a kolbászokat

Hatezer kiló húsból több mint 450 csapat készített egy időben kolbászt a 14. alkalommal megrendezett Békéscsabai Kolbászfesztiválon.

Vasárnapi megbocsátás a könyvtárakban

Idén is több száz programmal készülnek a könyvtárak a Könyves Vasárnapra, október 10-én. Országszerte csaknem 230 településen várják az érdeklődőket.

Fedezzük fel újra a könyvek birodalmát!

Irodalmi művekre épülő beszélgetések, előadások, olvasáshoz kötődő játékok, zenei csemegék várják a látogatókat az Országos Családi Könyvtári Napokon.

Mégsem fesztiváloznak a múzeumok

A Nemzeti Erőforrás Minisztériuma szervezési és műszaki okokkal magyarázza azt, hogy idén elmarad a Múzeumok Őszi Éjszakája.

Légy szíves, foglalkozz vele!


szerző:
2010.09.26. 15:05
Légy szíves, foglalkozz vele!

A szakadó eső ellenére is több százan látogattak el a budapesti szív napja rendezvényeire.

Vulkánkitörés és száguldás a szélcsatornában

A Kutatók Éjszakáján berregett az egyetemisták saját készítésű versenyautója is.

Múzeumok búcsúztatják az őszt


szerző:
2010.09.24. 15:30
Múzeumok búcsúztatják az őszt

Immár ötödik alkalommal rendezik meg a Múzeumok Őszi Fesztiválját szeptember 27-e és november 13-a között.

Felcsendült az Andrássy út


szerző:
2010.09.05. 19:50
Felcsendült az Andrássy út

Öt helyszínen voltak koncertek az Oktogon és a Bajcsy-Zsilinszky út között.

Ágyúdörgés, borkóstolás és koncertek Csókakőn

Középkori lovagok várják a látogatókat a Csókakői Várjátékokon, szombaton.

A derű Nyíregyházára költözik

Kezdetét veszi Nyíregyházán az év legvidámabb hete. A VIDOR Fesztivál augusztus 27-étől szeptember 4-éig tart.

Megnyitotta kapuit a SZIN


szerző:
2010.08.25. 15:23
Megnyitotta kapuit a SZIN

A fesztivál négy napja alatt több mint 200 fellépővel várják a látogatókat.

Újraéledtek a gladiátorok Szombathelyen

A XI. Savaria Karnevált tartják Szombathelyen, a rendezvénynek minden évben több mint százezer látogatója van.

Hárommilliót telefonáltak össze a 1749-en

A segélyszám mellett az ünnepi rendezvények is kínálnak lehetőséget az adakozásra.

Idén is foglalják majd a hangot


szerző:
2010.08.19. 16:08
Idén is foglalják majd a hangot

Immáron ötödik alkalommal tartják meg a Hangfoglalást Budapesten.

Húsos finomságok viadala


szerző:
2010.08.17. 15:32
Húsos finomságok viadala

Megválasztják a világ legfinomabb kolbászát, szalonnáját, és versenyre kelnek a legjobb disznósajtok, illetve kenőmájasok.

Háromnapos barokk vigalom Vácott


szerző:
2010.07.23. 10:26
Háromnapos barokk vigalom Vácott

Hét színpadon és tucatnyi más helyszínen csaknem száz program várja az érdeklődőket Vácott július 23-a és 25-e között.

Újra reflektorfényben Keszthely


szerző:
2010.07.15. 15:40
Újra reflektorfényben Keszthely

A rendezvénysorozatot idén július 29-e és augusztus 14-e között rendezik meg.

400 újdonság várja a könyv szerelmeseit

Minden eddiginél több újdonság várja az érdeklődőket a 81. Ünnepi Könyvhéten.

Kezdődik a Nemzeti Vágta!


szerző:
2010.06.01. 10:59
Kezdődik a Nemzeti Vágta!

Idén ötnapossá nőtte ki magát a Nemzeti Vágta, már szerdán elkezdődnek a programok Budapesten.

A gyerekeké a nap


szerző:
2010.05.30. 09:59
A gyerekeké a nap

A fővárosban, vidéki városokban, sőt Ausztriában is több helyszínen is gyermeknapi rendezvényekkel várják a kicsiket és szüleiket.

Tarhonyát borított a zsűrire a csalódott szakács

A kunszentmártoni rendezvényen azért robbant ki vita, mert a versenyzőnek nem tetszett az értékelés.

Lezárják a Kossuth teret a rend kedvéért

Lezárja a rendőrség pénteken a fővárosi Kossuth tér jelentős részét a parlament alakuló ülése miatt.

Majálisoznak a múzeumok


szerző:
2010.05.13. 15:16
Majálisoznak a múzeumok

Több mint száz múzeum mutatkozik be a Múzeumok Majálisán május 15-én és 16-án Budapesten.

El akarják lehetetleníteni a Media Hungary-t?

Új helyszínen, Tihany helyett Balatonfüreden rendezik meg az idei Media Hungaryt jövő kedden és szerdán.

Tűzoltó Majális a Városligetben

Az egész napos rendezvényen bemutatják a tűzoltók munkáját és a tűzvédelem legmodernebb eszközeit is.

Óriási siker volt a Tavaszi Fesztivál

Összesen 150 ezren voltak kíváncsiak a hétfő este véget ért rendezvénysorozatra. Idén a jegyek 98 százaléka kelt el.

Celebgyűlölő celebek?


szerző:
2010.03.25. 07:28
Celebgyűlölő celebek?

Sarka Kata és Tornóczky Anita állítólag örülnének, ha Kiszel Tündét kitiltanák a közéleti eseményekről.

Ünnepel az egész ország


szerző:
2010.03.15. 07:30
Ünnepel az egész ország

Huszárbemutatók, katonai parádé, gyermekprogramok, ünnepi műsorok - megemlékezéseket tartanak országszerte.

Nyugodt ünnepre számít a rendőrség

Budapesten összesen 107 rendezvényt jelentettek be eddig március 15-e kapcsán, ezek egy része viszont már hétvégén elkezdődik.

Mikulás-dömping országszerte


szerző:
2009.12.06. 18:06
Mikulás-dömping országszerte

Az ünnepi rendezvényeken sokan vettek részt a járványveszély ellenére is.

Oltassák be magukat a mikulások!


szerző:
2009.11.22. 09:29
Oltassák be magukat a mikulások!

Kerüljék a puszit, a kézfogást és a szoros kontaktust a gyerekekkel!

Antónia remek formában vezetett műsort

Ikrei születése óta először állt színpadra, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány rendezvényén.

Budapesten találkoztak a játékguruk

A videojáték-ipar ma már komoly versenytársa a hollywoodi filmeknek.

Gyerekek a virtuális útvesztőben

A szülő, ha akarja, akár azt is eldönheti, milyen játékot futtasson gyermeke számítógépe.

Rendkívüli mentős készenlét az ünnepen

A Tömeges Baleseti Egység, 50 mentőegység és 150 mentős áll majd készenlétben.

Új jegytípust vezetnének be a BKV járatain

Kizárólag rendezvényszervezők vásárolhatnák a hologramos jegyeket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való