KERESÉS search-close

rendőrkapitány

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rendőrkapitány"

Szigort ígér az államtitkár a karcagihoz hasonló ügyekben

Szigorú fellépést ígér a Belügyminisztérium államtitkára, ha máshol is kiderülne olyan eset, mint Karcagon. Ott azután mondott le a rendőrkapitány, hogy nyilvánosságra került egy felvétel, amelyen arra kéri beosztottját, ne büntesse meg a szabálytalanul parkoló helyi kórházigazgatót, mert akkor nem fog tudni szívességeket kérni tőle az állomány orvosi ellátásához.

TELJES FELVÉTEL: Kölcsönös szívességek Karcagon

A kórházi orvosokat nehogy megbüntessék, mert különben a rendőrök nem jutnak be soron kívül a vizsgálatokra – erre kéri a karcagi rendőrkapitány egyik beosztottját. A 11 perces, titokban rögzített beszélgetésben a kapitány azt is elmondja, hogyan intézné el, hogy a mozgássérült-helyre parkoló kórházi főigazgató büntetését eltöröljék. Az RTL Híradó birtokába került vágatlan felvételből kiderül, hogyan működnek a szabályokat kikerülő kölcsönös szívességek Karcagon.

Rendőrkapitány: „Ezt kisimítom, de nem hiányzik az ilyen jellegű feszültség!”

A kórházi dolgozókat ne büntessék, mert akkor nem lehet elintézni a rendőrök soron kívüli ellátását - egyebek közt ezt is mondja a karcagi rendőrkapitány azon a hangfelvételen, amely az RTL Híradó birtokába jutott. Beosztottjait kéri arra, hogy differenciáltan bírságoljanak. Úgy tudjuk, az ügyben fegyelmi eljárás folyik, de nem a rendőrkapitány, hanem a felvételt készítő rendőrök ellen.

Gulyás Gergely: Ha valódi a felvétel, bűncselekmény történt

Nem differenciálhat egy rendőr abban az esetben, ha valaki jogtalanul mozgáskorlátozott helyen parkol – ezt mondta a Híradónknak nyilatkozó ügyvéd. Szerdán számoltunk be róla, hogy az Index birtokába került hangfelvételen a karcagi rendőrkapitány állítólag arról beszél kollégáinak: nem lett volna szabad feljelenteni a városi kórház főigazgatóját.

Drogot árulhatott a kapitány fia

Bíróság elé állíthatják a körmendi rendőrkapitány fiát. Ügyében most zárult le a nyomozás, a rendőrség vádemelést javasol.

Menesztették a Bulinegyed rendőrkapitányát

Indoklás nélkül, váratlanul leváltották Budapest VII. kerületének rendőrkapitányát. Kiss Szabolcsnak információink szerint azután kellett távoznia, hogy egyeztetett volna a helyi civilekkel, akik elviselhetetlennek tartják a közrendet a Bulinegyedben. A kapitányt meghívták egy fórumra, aki jelezte is, hogy elmegy. Végül lemondta a részvételt a sajtónyilvános eseményen, nemsokkal később pedig leváltották.

Volt rendőrkapitány halt meg a balesetben

Közlekedési balesetben halt meg Kiskőrös és Szeged korábbi rendőrkapitánya. Balogh Zoltán autójával a hétfő esti nagy ködben sodródott le az útról Kiskunmajsa és Csólyospálos között. A kocsija valószínűleg megcsúszott, majd egy fának csapódott. A tűzoltók hiába szabadították ki, az 56 éves férfin már nem tudtak segíteni a mentők.

Személyesen kért elnézést a rendőrkapitány

Személyesen kért bocsánatot a IX. kerületi rendőrfőkapitány attól a budapesti doktornőtől, akit múlt vasárnap kollégái rabosítottak és hat órára fogdába zártak. A nőt a Kálvin téri metró kijáratnál három ellenőr akarta megbüntetni. Azt állították, hogy hamis a bérlete.

Vezércseréhez vezetett a járőrözés?

Leváltották a hajdúhadházi rendőrkapitányt. Kozma János alezredes menesztéséről szűkszavú közleményt adott ki a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kiss Ernő bíróságon küzd igazáért

Hétfőn a Fővárosi Bíróságon megkezdődött Kiss Ernő nyugalmazott rendőr dandártábornok munkaügyi pere.

Nincs veszélyhelyzet Esztergomban


szerző:
2010.11.25. 19:48
Nincs veszélyhelyzet Esztergomban

A védelmi bizottság nem hirdetett veszélyhelyzetet a városban, ahol két napja 20 utcában nincs közvilágítás.

Gyanúsított lett a volt rendőrkapitány

A volt II. kerületi főrendőr a gyanú szerint jogosulatlanul vett fe és használt egy benzinkártyát.

Ittasan vezetett a volt főrendőr


szerző:
2010.02.09. 18:37
Ittasan vezetett a volt főrendőr

Kiss Ernő, volt XIII. kerületi rendőrkapitányt egy órán belül kétszer fogták el ittas vezetésért.

Zavarja a tatárszentgyörgyieket a kék villogó

A dabasi rendőrkapitány szerint kevés, a lakók szerint zavaróan sok a rendőr Tatárszentgyörgyön.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való