KERESÉS search-close

rendőrbaleset

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rendőrbaleset"

Fókusz 15-02-12


szerző:
2015.02.12. 19:20
Fókusz 15-02-12

Fókusz: Áldott állapotban - Anyai örömök elé néz az Éjjel-nappal Budapest Anikója. Fiút vagy lányt várnak, és mit szóltak a sorozat szereplői? Miért szeretik? - Erőskezű politikus, kemény sportember és sztárok barátja. Minden, amit Putyinról tudni kell. Nem lett színész - 10 éve forgott a Sorstalanság. Mi történt azóta a főszereplővel? Miért nem tudott szakítani a filmezéssel?

„Villogott a fény, majd megszűnt”

Villogott a rendőrautó tetején a piros és kék fény majd kialudt a jelzés- ezt állítja Híradónknak egy hölgy, aki szemtanúja volt a szombat hajnali Üllői úti halálos rendőr balesetnek a fővárosban. A nő mindezt az ügyészségen is elmondta, mert azt szeretné, hogy mihamarabb kiderüljön a tragédia pontos oka.

Előzetes: Szemtanú a halálos rendőrbalesetnél

Látta, hogy egy ideig villog a rendőrautó tetején a piros és kék fény, majd ez megszűnt - ezt mondta híradónknak egy szemtanú, aki szemtanúja volt a szombat hajnali Üllői úti halálos rendőr balesetnek a fővárosban. A rendőrkocsi nem használt megkülönböztető jelzést és a megengedettnél gyorsabban hajtott. Ma hiába kerestük az ügyészséget, nem akartak reagálni a szemtanú állítására. Részletek 6 órakor.

Fókusz 15-02-09


szerző:
2015.02.09. 19:20
Fókusz 15-02-09

Fókusz: Sztárkavalkád - Conchita Wurst, bombariadó, merész dekoltázsok. A hazai celebvilág partija testközelből. Pótnagymama kerestetik - Fiatal felesége meghalt. Két kisgyereke mellé keres nagymamát a nagyrédei férfi. Luxus szőrmókok - Vajna Tímea is megmutatta gyönyörű cicáit. Macskakiállítás, ahol egy cica akár több millió forintot is érhet.

130-cal száguldhatott a rendőrautó

Megható megemlékezést tartottak a halálos balesetet szenvedett rendőrök emlékére. Több százan gyújtottak mécsest és gyertyát a fiatal járőrők fotói előtt a 18. kerületi kapitányságnál. Kollégák és barátok álltak csendben az épületnél. Egyikük 35, másikuk 21 évesen vesztette életét, amikor szombat hajnalban halálos balesetet szenvedtek.
 

Egy részeg autós miatt halhatott meg két rendőr

Szolgálat közben halt meg egy 35 és egy 21 éves rendőr egy budapesti hármas karambolban, egy taxisorfőrt pedig súlyos sérülésekkel vittek kórházba. A fővárosban, az Üllői úton történt a baleset.
 

RENDŐRBALESET: Hármas karambol az Üllői úton

Két rendőr halt meg a balesetben. Úgy tudjuk, hogy egy részeg sofőr okozta a tragédiát, aki a karambol után megpróbált elmenekülni, de pár utcára a helyszíntől elfogták.
 

Előzetes: Két rendőr meghalt, egy taxisofőr súlyosan megsérült

Három autó összeütközött hajnalban Budapesten. Információnk szerint egy részeg sofőr okozhatta a tragédiát, aki a karambol után megpróbált elmenekülni, de pár utcára a helyszíntől elfogták. Több halálos baleset is történt ma országszerte.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való