KERESÉS search-close

rendőrautó

74 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rendőrautó"

Lámpa nélkül kerékpárzott, elgázolták

Kivilágítatlanul, láthatósági mellény nélkül kerékpározott a férfi, akit halálra gázolt egy autó szombat éjszaka Nagykőrös mellett. A kocsi sofőrje próbált ugyan fékezni, de már nem tudta elkerülni az ütközést. A holttest a kocsi alá szorult. Egerben egy rendőrautóval ütközött össze egy taxis, aki nem adott elsőbbséget.

Videón a veszélyes manőverek

Videón a szabálytalankodó autósok. Az ország két végében Győrben és a Borsod megyei Szerencsen is: a záróvonallal nem törődő, veszélyesen manőverező sofőrökről készült felvétel. Az utóbbit ráadásul egy rendőrautó fedélzeti kamerája rögzítette. A Borsod megyei 25 éves férfit megbírságolták, és két hónapra eltiltották a vezetéstől.

LÁTVÁNYOS: Így készülnek az ünnepekre az egyenruhások

Az ünnepek közeledtével az egyenruhás testületek is igyekeznek megmutatni emberibb arcukat. Az Országos Mentőszolgálat karácsonyi videóján két mentős egymással versengve énekel ünnepi dalokat, a rendőrség pedig különleges szirénázó rendőrautókból kirajzolt karácsonyfával készül az ünnepekre.

Rendőrautó és terepjáró ütközött, a rendőrök sérültek meg súlyosan

Mentőhelikoptert is riasztottak a rendőrautó és terepjáró balesetéhez, ami tegnap történt Délegyházán. Az ütközésben a rendőrök sérültek meg súlyosabban, információink szerint éjjel egyiküket meg is műtötték. Az első vizsgálat szerint a karambolt a terepjáró sofőrje okozta. A férfi előzött, de nem tudott időben visszatérni a saját sávjába.

Egy ember utazott a szirénázó rendőrautó tetején

Egészen hihetetlen jelenetet vett fel telefonjával egy texasi autós. Egy ember utazott egy szirénázó rendőrautó tetején.

Kiszabadította magát és felült az autó tetjére menet közben

Egészen hihetetlen jelenetet vett fel telefonjával egy texasi autós. Egy ember utazott egy szirénázó rendőrautó tetején. Mint kiderült, a férfit éppen börtönbe vitték. Valahogy azonban kiszabadította magát, kirúgta a hátsó szélvédőt, aztán menet közben felült a tetőre.

Autós üldözés és összetört rendőrautók a fővárosban

Vádat emeltek két autófeltörő ellen, akiket kerületeken át hajszoltak a rendőrök tavaly tavasszal. Volt, hogy hat-hét rendőrkocsi száguldott utánuk. Üldözés közben két rendőrautó egymásba rohant. A menekülők kocsiját végül a Belgrád rakparton állították meg. Mindkét férfit elfogták, egyiküknek már egy hónappal korábban is volt ilyen ügye.

A sofőrnek köszönheti az életét

Mentősofőrnek köszönheti az életét egy férfi Budapesten. Megdöbbentő felvételt tett közzé az Országos Mentőszolgálat. A videón az látszik, ahogy a szirénázó mentőautó egy forgalmas úton robog, amikor egy zebránál elé lép egy gyalogos. Csak a sofőr gyors reakciójának köszönheti, hogy nem ütötték el.

AKCIÓ: Videó az autós üldözésről

Ámokfutó autóst üldözött egy rendőrautó árkon-bokron keresztül. A száguldozást a rendőrök kamerája rögzítette. Mutatjuk!

A rendőrautó sem zavarta az előzésnél

Ennek a zöld monstrumnak a sofőrjét még az sem zavarta, hogy rendőrök hajtanak mögötte, így is előzött az autópályán.

SOKKOLÓ: Állatkínzó rendőrről készült videófelvétel

Állatkínzó rendőrről készült videófelvétel miatt rendelt el vizsgálatot a gödöllői rendőrség, a videó a facebookon terjedt el. Egy rendőr ököllel a rendőrautó csomagtartójába vág egy kis termetű fehér állatot, majd becsukja az ajtót és beszáll az autóba.

 

Íme a legújabb magyar rendőrautók!

A legtöbb országnak megvan a maga ikonikus rendőrautója, ez pedig mostantól kis hazánkra, pontosabban országunk fővárosára, Budapestre is igaz lesz, ugyanis ezentúl a rendfenntartó köntösbe bújtatott Suzuki Vitarákra kell majd odafigyelnünk az utakon.

Felborult egy rendőrautó


szerző:
2017.06.07. 18:06
Felborult egy rendőrautó

A szemtanúk szerint a járőrautó egy másik kocsival ütközött össze, majd ezután az út közepén a tetejére borulva állt meg. A rendőrök az utas oldali ablakon másztak ki, ők is és a másik kocsi sofőrje is könnyebben sérült meg.

45 milliárdot szán új autókra a kormány

A kormány negyvenöt milliárd forintért vásárol új rendőrautókat és katonai személyautókat.  Az viszont nem derül ki, hogy pontosan mennyi autót vesznek és mire használják majd. A hivatalok egymásra mutogattak és végül senki sem árult el részleteket. Ami biztos, hogy a legtöbb pénzt, majdnem tizenhét milliárd forintot felső-középkategóriás autókra költenek. Az LMP érthetetlennek tartja, hogy miért van szükség ennyi luxusautóra.
 

10 ló vágtatott el a forgalommal szemben az M6-oson

Igencsak meglepődtek az autósok hétfőn reggel az M6-os autópályán, amikor Budapest felé 10 ló vágtatott el a forgalommal szemben. Az állatok egy telephelyről szöktek el etetés előtt. Az autópályán előttük egy szirénázó rendőrautó haladt, aki a leállósávba terelte a forgalmat, amíg a jószágok elhaladtak. A lovak nagyon részét végül sikerült leterelni egy pihenőhelyre, ahol nyugodtan legelésztek a vágtázás után.

Hajsza közben ütköztek a járőrök

Autós üldözés és összetört rendőrautók a fővárosban. Az akciófilmbe illő jelenetek szerda este a III. kerületben kezdődtek azzal, hogy a járőrök észrevették, hogy két férfi betöri egy kocsi ablakát. De ők is meglátták a rendőröket, ezért menekülőre fogták. Kerületeken át tartott a hajsza, volt, hogy már hat-hét rendőrkocsi száguldott a menekülők nyomában, de az üldözés közben két rendőrautó összeütközött. Végül az egyik férfit az V. kerületben kapták el, társát még keresik.

Szökni akart a rendőrautóból

14 évet kapott nem jogerősen az a férfi, aki meg akart szökni egy rendőrautóból 2012 decemberében. Arra hivatkozott, hogy túl szoros a bilincs, amikor a rendőrök meg akarták lazítani, rájuk támadt, és az egyikük fegyverét is megszerezte. Három lövéssel tették ártalmatlanná.

Rendőrautó tragikus balesete

Polgárőr halt meg egy rendőrautó balesetében Pest megyében. A járőrkocsit vezető rendőr pedig életveszélyesen megsérült, amikor egy autónak ütköztek Perbál közelében. Abban a kocsiban hárman ültek, egyiküket kórházba vitték. A balesetet valószínűleg az okozta, hogy a rendőrautó valamiért lesodródott az útról, és irányíthatatlanná vált. Az eddigi vizsgálat szerint a másik kocsi szabályosan közlekedett.

Kigyulladt a rendőrautó


szerző:
2017.02.19. 18:12
Kigyulladt a rendőrautó

Kerítésnek csapódott majd teljesen kiégett egy rendőrautó hajnalban, Balatonalmádiban. A környéken lakók azt hitték lövöldöznek az utcán. Az autót vezető rendőr megsérült, mentővel vitték kórházba. Egyelőre nem tudni, mi okozhatta a balesetet.

Fejjel lefelé landolt a rendőrautón

Helyszínelő rendőrautóra esett egy kocsi Nagykanizsán. Sofőrje valószínűleg későn vette észre, hogy a kocsisor lassít előtte. Az idősebb férfi már nem tudott időben megállni. Nekiment az előtte állónak, végül a rendőrautó motorháztetején landolt, fejtetőn. A sofőrt a tűzoltók szabadították ki és a mentők kórházba vitték.

Kihúzták az égő autó alól

Drámai mentés Alaszkában. Öten - köztük egy járőr - húzott ki égő autója alól egy balesetet szendevedett férfit. A történteket végig rögzítette a rendőrautó fedélzeti kamerája.

Rendőrautó elé hajtott, elgázolta

Rendőrautó gázolt el egy biciklist pénteken, Szombathelyen. A kerékpáros a bicikliútról lassítás nélkül hajtott ki az úttestre, egyenesen egy rendőrautó elé. A kocsi sofőrje hiába fékezett, nem tudta elkerülni az ütközést és elgázolta a 25 éves nőt. A biciklist kórházba szállították, úgy tudjuk, nem sérült meg súlyosan.

4 rendőrautót tört össze az ámokfutó

53 kilométeren keresztül menekült, pedig csak igazoltatni akarták a rendőrök. Egy 48 éves férfi után hajtottak egy benzinkútról a rendőrök, aki hajnali ötkor kezdett száguldásba Balatonfürednél. Végül Veszprémben fogták el. Az üldözés közben 2 rendőr és a menekülő sofőr is könnyebben megsérült.

Kétdimenziós rendőr az út mellett

Fatáblából készült kétdimenziós rendőrautót állított szolgálatba a rendőrség Zala megyében. Az autóban traffipaxozó rendőr ül, legalábbis messziről így tűnhet az autósoknak. Baleset megelőzési célból telepítették a 76-os főút mellé, de ennek nem mindenki örül.

Rendőrautó tartotta fel a forgalmat

Ismét az autópályán, belső sávban, a megengedettnél lassabban haladó rendőrautót filmezett le az Index.hu egyik olvasója. Márciusban történt hasonló eset, akkor vizsgálatot indított a rendőrség az autót vezető rendőr ellen. A mostani felvételen az látszik, hogy a rendőrautó, bár lenne helye, nem húzódik ki a külső sávba.

Három fiú ült hátul, mindannyian meghaltak

14, 18 és 21 éves fiúk vesztették életüket egy autóbalesetben a Veszprém megyei Nemesszalók közelében vasárnap hajnalban. 20 éves barátjuk vezette a kocsit. Úgy tudjuk, meglátott egy rendőrautót és száguldani kezdett. Az autó a nagy sebesség miatt lesodródott az útról és fának csapódott. Öten ültek összesen a kocsiban. Hárman azonnal meghaltak. A sofőrnek, aki információink szerint nem volt ittas, agyrázkódása lett, a mellette ülő 18 éves barátjának pedig eltört a keze.

Rengeteg baleset az utakon


szerző:
2015.05.01. 18:05
Rengeteg baleset az utakon

Frontális karambol, rendőrautó balesete, hármas ütközés. Szinte egymás után történtek a balesetek országszerte. Az egyik legsúlyosabb Cegléd közelében, a 4-es úton történt. Két kocsi frontálisan karambolozott, a sofőröket életveszélyes állapotban vitték kórházba. Veszprémvarsány határában is két kocsi ütközött, ott hatan sérültek meg, hárman súlyosan. A meteorológusok arra figyelmeztetnek, hogy a hosszú hétvégén kettős fronthatással kell számolni, ilyenkor figyelmetlenebbek lehetnek a közlekedők.

KÁOSZ: Az Erzsébet tér a gázolás után

Rendőrautók villognak az Erzsébet téren. A Volvót a lámpaoszlop állította meg, szélvédője beszakadt, a jobb eleje összeroncsolódott. A megállóban óriási volt a káosz. A kocsi a szemtanúk elmondása szerint a Lánchíd irányából érkezett, de a sofőr a József Attila úton elvesztette uralmát felette.

Rendőrautó tartotta fel a forgalmat

Nem villogott, nem szirénázott és több szabályt is megsértett a KRESZ-oktató szerint az a rendőrautó, amit az Index egyik olvasója videózott le múlt csütörtökön az M3-as autópályán. A képeken az látszik, hogy a rendőrautó, bár lenne helye, szándékosan nem húzódik ki a külső sávba. A mögötte érkezők pedig így nem tudnak előzni. Ez viszont szabálytalan. A rendőrség vizsgálja az esetet.

Menekülés közben el akarta ütni a rendőrt

Kocsijával nekihajtott a rendőrautónak, majd el akarta ütni a rendőrt egy 21 éves férfi Szolnokon. Egy közlekedési szabálytalanság után akarták megállítani a nyomozók, ám a férfi menekülni kezdett.

Részegen és majdnem pucéran száguldozott

Egy gyorshajtót kényszerítettek megállásra Ohio állam egyik sztrádáján, mire az autóból egy majdnem meztelen és erősen ittas nő szállt ki.

Rendőrautó ütközött a kereszteződésben

Egy rendőrautó karambolozott egy másik személygépkocsival szombaton kora délután Budapesten.

Zavargásokat okozott a drukker halála

Tucatnyi randalírozót őrizetbe vettek hétfőn hajnalban Nyugat-Lengyelországban, ahol zavargások törtek ki egy fiatal halála miatt.

Előzetesben marad az autós ámokfutó

A 33 éves férfi fizetés nélkül távozott egy zöldségestől, majd több kerületen át menekült a rendőrök elől.

Feje tetejére állt egy rendőrautó

Felborult egy rendőrautó Győr belvárosában miután összeütközött egy másik autóval.

Repült a rendőr a karambol után


szerző:
2011.08.02. 21:31
Repült a rendőr a karambol után

Kamera rögzítette, amikor egy autótolvaj belerohant egy rendőrkocsiba, és elsodort egy rendőrt.

Letartóztatásukig játszottak a rendőrautóban

A saját letartóztatását játszotta el két férfi az Egyesült Államokban, aminek az lett a vége, hogy letartóztatták őket.

Lopott rendőrruhában fesztiválozott

Lopott női rendőrruhában lógott be egy férfi egy zenei fesztiválra, mert már nem kapott jegyet. Végül remekül helytállt rendőrként.

Filmbe illő, hajmeresztő menekülés autóval

Autós üldözés történt Texasban. Három férfi menekült egy sportkocsival a rendőrök elől több mint egy órán át.

Rendőrautó karambolozott mentővel

Rendőrautó ütközött mentőautóval szerdán a fővárosban.

Félreértés miatt fogták el a rendőrök

A fiatalembert és édesanyját órákon át fogvatartották, mert a fiú a gyanú szerint kirabolt egy postát.

Mini rendőrautó gyerekeknek


szerző:
2011.05.11. 08:33
Mini rendőrautó gyerekeknek

Az Országos Rendőr-főkapitányság licenc engedélyével gyártott játék a gyermeknapon kerül a boltokba.

Festékoldóval terrorizálta a rendőrök autóit

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság legalább 30 kocsiját rongálta meg kromofággal.

Rendőrautóban találtak drogot Budapesten

A kocsit a XXII. Kerületi Rendőrkapitányság használta.

Rendőrautó karambolozott Szolnokon

Egy személyautó ütközött egy rendőrségi szolgálati kocsival. A balesetben hárman sérültek meg.

Helyszínelő rendőrökbe rohant egy autó

Hárman megsérültek, amikor intézkedő rendőrautóba ment bele egy másik kocsi az M1-es autópályán.

Rendőrautót vesznek Hunvald kocsijából

Elárverezik a volt erzsébetvárosi polgármester szolgálati autóját, és rendőrautókat vesznek belőle.

Ittasan, bedrogozva hajtott a rendőrautónak

Tíz métert tolatott, majd egy rendőrautónak ütközve állt meg egy férfi egy hevesi benzinkútnál.

Elítélték, mert nem ült rossz rendőrautóba

Hiába kifogásolta a motor állapotát szolgálatba lépése előtt a balesetben meghalt rendőr.

Megtáltosodtak a rendőrök


szerző:
2010.07.09. 14:38
Megtáltosodtak a rendőrök

Gyorsabb és hatékonyabb lehet a rendőri munka: kilencszáz új autót kaptak a rendőrök.

Rendőrautókba hajtott a cigicsempész

Hosszas üldözés után végül Győrzámolynál sikerült a rendőröknek megállítani a száguldó sofőrt.

Autósüldözés és lövöldözés Budapesten

A rendőrök több lövést is leadtak a kocsira, hogy megállítsák, de nem sikerült.

Szögeket dobáltak a rendőrautó elé

Lopott autóval, kétszázzal száguldott végig Győrön három férfi péntek hajnalban.

Bankkártyás fizetés a rendőrautókban

Szerdától már bankkártyával is ki lehet fizetni a helyszíni bírságokat, ha megbüntet a rendőr.

Előzetesben a markolós ámokfutó

Hivatalos személy elleni emberölési kísérlet gyanúja miatt indult eljárás a sárvári férfi ellen, aki markolójával kilapított egy rendőrautót.

Markolóval öklelte fel a rendőrautót

Markoló öklelt fel és nyomott össze egy rendőrautót vasárnap délelőtt Sárváron.

Tilosban is szabályos ezentúl a traffipax!

A KRESZ módosítása óta a forgalmat ellenőrző rendőrök bárhol megállhatnak.

Bankkártya leolvasó rendőrautókba

A fejlesztés célja az, hogy a szabálysértésekért kiszabott bírságot könnyebben be tudják fizetni az emberek.

Láthatatlan rendőrautó Pest megye útjain

A kocsin semmilyen jelzés nincs, így vadásznak a szabálytalankodókra és a gyorshajtókra.

Rendőrautó karambolozott két autóval

A balesetben az egyik kocsiban ülő nő súlyosan megsérült.

Rendőr sérült meg a karambolban


szerző:
2009.10.06. 14:19
Rendőrautóba rohant egy román kocsi

A járőrkocsi összetört, de senki nem sérült meg.

Felborult egy rendőrautó Szolnokon

Személyautóval ütközött és felborult egy rendőrautó szerdán, délután Szolnokon.

Ásóval verte be a rendőrautó szélvédőjét

A rendőrök a helyszínre érkező társaikkal tudták megfékezni a randalírozó férfit.

Árokba csúsztak az autóst üldöző rendőrök

A rendőrautóban ketten ültek, egyikük sem sérült meg.

Drogozott a határsértő ámokfutó

Megállás nélkül áthajtott a határon és több rendőrautót is összetört egy román férfi.

Balesethez igyekvő rendőr borult az árokba

A kocsiban ülő egyenruhás megúszta a borulást.

Gyógyszerre ivott, majd ütötte a rendőröket

Egy járőrkocsit is megrongált a 21 éves dühöngő. Előzetes letartóztatásban van.

Motorost üldöző rendőrautó karambolozott

Már Mogyoród belterületén jártak, amikor a járőrkocsi üldözés közben kisodródott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való