KERESÉS search-close

rendőr

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rendőr"

Életfogytiglant kapott a bőnyi rendőrgyilkos

Életfogytig tartó fegyházra ítélték a bőnyi rendőrgyilkost. A nem jogerős ítélet szerint 2016. októberében Győrkös István illegálisan tartott gépfegyverével tüzet nyitott a rendőrökre, akik házkutatást akartak tartani nála. Egyiküket fejbe lőtte. A 46 éves nyomozó rögtön meghalt.

 

ŐSZINTÉN: szeretett rendőr lenni, mégis kénytelen volt váltani

Burik Dorián Szolnokon volt rendőr, januárban szerelt le. Most egy építkezésen segédmunkás Németországban. Azt mondja, ott egy hét alatt keres annyit, mint itthon egy hónap alatt.

Rendőröket akart megvesztegetni, elítélték

Két napon belül elítélték azt a férfit, aki rendőröket próbált megvesztegetni Borsodban. A teherautósofőrt ellenőrzésre állították meg, és mivel több szabálytalanságot is találtak, meg akarták büntetni. Ő erre pénzt ajánlott, a rendőröknek, ezért bilincs kattant a csukóján. Az ügyét gyorsított eljárással tárgyalták.

Független Rendőrszakszervezet: az alacsony bérek miatt a rendőrök nem tudnak megélni

Azonnal és legalább 50 százalékkal kellene megemelni a rendvédelmi dolgozók bérét, mert az alacsony bérek miatt a rendőrök nem tudnak megélni, és egyre többen hagyják el a pályát - ezt mondta az RTL Híradónak a Független Rendőrszakszervezet. A belügyminiszter a héten bejelentette, jövőre lesz fizetésemelés, de azt még nem tudni, mekkora. A minisztérium most kérdésünkre azt közölte, ez a következő hónapokban dőlhet el.

Agyonlőtt egy rendőr egy földön fekvő nőt az USA-ban

Agyonlőtt egy rendőr egy földön fekvő nőt az Egyesült Államokban. Őrizetbe akarta venni az asszonyt, de ő ellenállt, és dulakodni kezdtek. Megszerezte a rendőr elektromos sokkolóját is, aki ezután lőtte le. A drámát valaki felvette mobiltelefonnal.

Lopás közben bukott le két férfi egy győri építkezésnél

A két férfi csaknem l  millió forint értékű, padlófűtéshez használt csöveket vitt el még szerdán. Az épp arra járőröző rendőröknek azonban gyanúsak lettek a kötegeket cipelő férfiak. Igazoltatni akarták őket, de a tolvajok futásnak eredtek.

TŰZOLTÓKOSARAS RENDŐRI AKCIÓ: Így emlékeznek vissza a rendőrök a történtekre

Gyárépület tetején bújt el, tűzoltókosárral kellett lehozni. Mindezt videóra is vették a rendőrök. A 29 éves férfi a rendőrök elől menekült Győrben szerda délután. Drogozott és a kocsijában is volt kábítószer. Az akcióról a helyszínen lévő rendőrök meséltek.

Hős rendőr mentett ki két embert az égő házból

Égő házából mentett ki egy 86 éves asszonyt, és a segítségére siető szomszédját egy rendőr Körösladányban! Vasárnap délután gyulladt ki egy családi ház a Békés megyei településen, a lángokat a szomszéd vette észre. Hívta a rendőröket, miközben többen segíteni próbáltak. Az egyik szomszéd bement a füsttel teli házba, az ablakon át próbálta az idős asszonyt kijuttatni, de sikerült neki. A járőr utánuk ment, mindannyian megmenekültek.

Leszerelt a rendőrség reklámarca

Leszerelt a rendőrség reklámarca. Egy Facebook posztban jelentette be, hogy 6 év után ott hagyja a testületet. Egyebek mellett azt írta: imádta a munkáját, de a rendőri fizetéséből nem lehet megélni, és nem látja azt, hogy bármiféle javulás várható lenne. A híradónk által megkérdezett szakszervezeti vezető szerint kevesebben jelentkeznek rendőrnek, mint amennyien évente otthagyják a szakmát.

BALESET: Rendőrökkel karambolozott Lovasi András

Hazaengedték a kórházból azt a rendőrt, aki még szerdán sérült meg súlyosan egy balesetben, Budapesten. A járőr és kolléganője szolgálati kocsijukkal éppen kikanyarodott a Dózsa György útra, amikor összeütköztek Lovasi András énekes autójával.

Biztonsági kamera rögzítette az újraélesztést

Nem gondolkodott, tette, amit kellett - ezt mondta az a rendőr, aki megmentette egy 58 éves férfi életét Debrecenben. A férfi szívinfarktust kapott a vasútállomáson, épp akkor esett össze, amikor az őrmester arra járőrözött…

Stabil az állapota az igazoltatás közben elgázolt rendőrnek

Stabil az állapota annak a rendőrnek, aki életveszélyesen megsérült, amikor társával együtt elgázolta egy szerb kisbusz szombat éjjel Tompa közelében. A kisbusz egy másik rendőrt is elütött, őt súlyos állapotban vitték kórházba. A két járőr és harmadik társuk az 53-as főúton igazoltatta az arra járó autósokat, amikor egy szerb sofőr fékezés nélkül nekik hajtott. Elaludhatott a volánnál.

Azzal védekezett, csak ott volt

A rablásban nem vett részt, csak ott volt. Ezzel védekezik az a 26 éves férfi, akit két társával együtt azzal gyanúsítanak, hogy rendőrnek kiadva magukat kiraboltak egy fiatal párt saját lakásukban. Az ő letartóztatását ma, egyik társáét már csütörtökön elrendelték. A banda harmadik tagját még keresik.

 

 

VALÓDI RENDŐRI AKCIÓ: Rendőrnek adták ki magukat a tolvajok

Rendőrnek mondták magukat, így jutottak be egy fiatal pár lakásába a rablók. Kedd hajnalban csöngettek be a győri lakásba, és fegyverrel kábítószert követeltek a pártól, majd az értékeikkel távoztak. Két feltételezett rablót már elfogott a rendőrség, harmadik társuk ellen körözést adtak ki.

1200 helyett csak 650 végzős rendőr van

Egyre kevesebben választják a rendőri hivatást. Az ország négy rendészeti szakgimnáziumában idén legfeljebb 650-en végeznek, miközben 1200 férőhely van. A pénz és a megbecsülés hiánya miatt kérdés, hogy a frissen végzettek meddig maradnak a pályán, mondja a Független Rendőr Szakszervezet egyik vezetője. A Belügyminisztériumot hiába kerestük.

Először lőttek emberre a szökött rabot megállító rendőrök

Naponta eszébe jut a lövöldözés - ezt mondta Híradónknak az egyik rendőr, aki részt vett a múlt pénteki akcióban. Őt és 11 kollégáját tüntette ki délelőtt az Országos Rendőr-főkapitányság. Többen csak járőröztek a környéken, úgy kapcsolódtak be az akciófilmbe illő elfogásba. A szökött rabot megállító rendőr hosszabban mesél az akcióról ITT.

Fizetésemelés: kitartást kér a rendőrfőkapitány

Tartsanak ki - ezt kérte az országos rendőrfőkapitány a rendvédelmi dolgozóktól, akik a fizetésükre panaszkodnak. Balogh János megígérte, hogy belátható időn belül megteremtik a munkavégzés minden feltételét. Kerestük a kormányt, hogy terveznek-e fizetésemelést, de nem válaszoltak. A DK szerint a vállalhatatlan fizetések miatt annyian hagyják el a pályát, hogy az már a magyarok biztonságát veszélyezteti.

Ötvös Csöpiként ismerte meg az ország, de ki volt ő valójában?

Bujtor Istvánt az ország Sándor Mátyásként, Bud Spencer magyar hangjaként és a keményöklű Ötvös Csöpiként ismerte meg. Ő volt a rettenthetetlen zsaru szocialista megfelelője, akinek ladás üldözéseit, és kemény pofonjait szájtátva néztük a moziban. De ki volt ő valójában?

Eltévedtek az erdőben, telefonon segítettek nekik kijutni

Telefonos segítséggel jutottak ki az erdőből az eltévedt túrázók. Az idős házaspár Bánkúton sétált, amikor valamiért letértek a túraösvényről. Először a 112-t hívták, ahonnan a helyi rendőrséget kapcsolták. Az volt a szerencséjük, hogy az ügyeletes rendőr maga is túrázó és jól ismerte a terepet, így telefonon keresztül kijuttatta őket az erdőből.

Szabadnapos rendőr mentett életet

Szabadnapos rendőr mentett életet csütörtök este egy baleset után. Két autó ütközött Dunakeszi határában. A rendőrnő észrevette a roncsokat, és azonnal segíteni kezdett. Azt mondta, hogy az egyik kocsi sofőrje - egy 46 éves nő - kirepült az autóból. Egy kerítés mellett feküdt. Nem lélegzett és pulzusa sem volt.

ÉLETMENTŐ:

Szabadnapos rendőr mentett életet csütörtök este egy baleset után. Két autó ütközött Dunakeszi határában. A rendőrnő észrevette a roncsokat, és azonnal segíteni kezdett. Azt mondta, hogy az egyik kocsi sofőrje - egy 46 éves nő - kirepült az autóból. Nem lélegzett és pulzusa sem volt.

Akik karácsonykor is dolgoznak: rendőrök, mentők, tűzoltók

Eddig kevés dolguk volt a mentőknek és a tűzoltóknak. Karácsonykor ezekben a percekben is több ezren dolgoznak, hogy mindenki biztonságban legyen. A rendőrök legtöbbször közlekedési baleseteknél intézkednek. A börtönökben pedig az őröknek is ugyanúgy kell dolgozniuk az ünnepek idején is, mint bármikor máskor.
A rendőrség karácsonyi videóját ide kattintva nézheti meg.

 

Felvette az erőszakos rendőrt a mobiljával az egyik tüntető

Telefonjával vette fel egy 21 éves tüntető, ahogy egy rendőr fenyegette, miután előállították, és a rendőrautóban állítása szerint megverték. A fiút a csütörtöki tüntetés után fogták el, mert gördeszkájával letörte egy rendőrautó tükrét. Hiába kérdeztük, a rendőrség nem válaszolt az üggyel kapcsolatos kérdéseinkre.

Karjai közül tépték ki gyermekét a rendőrök

Megrázó videó került nyilvánosságra egy New York-i letartóztatásról, ahol a rendőrök egy anya karjaiból rángatták ki a csecsemőjét. A 23 éves nő bűne az volt, hogy egy szociális központban, ahol nem volt szabad ülőhely, négy óra várakozás után leült a padlóra, és nem volt hajlandó távozni.

Életfogytiglant is kaphat a brutális rendőr

Életfogytiglant is kaphat az egykori rendőr, aki brutálisan megverte, megszurkálta, majd elásta áldozatát az Újlengyel közeli erdőben. A vád szerint pénz kellett a férfinak, aki egy ismerőse feleségéhez fordult. Az asszony nem adott neki pénzt, a férfi ekkor határozta el, hogy megöli a nőt.

Emberségből jeles: rendőr segített a veszélyeztetett kismamának

Mit tegyen az ember, ha a feleségével rohan a szülőszobára, de már az autópályán megindulnak az események? Óriási szerencséje volt Zsuzsáéknak három évvel ezelőtt, hogy az M7-esen épp arra járt Török Balázs törzs-szászlós. Azonnal rendőrautóba ültette a vajúdó kismamát, és ezzel valószínűleg megmentette kisbabája életét.

Életveszélyben a teherautóval ütköző motoros rendőr

Életveszélyesen megsérült egy szolgálatból hazafelé tartó rendőr szerda délelőtt. Motorjával Szeged közelében haladt, amikor elé kanyarodott egy teherautó. A gyakorlott motoros próbálta elkerülni a balesetet, de a lába így is a motor és a teherautó közé szorult. A teherautó sofőrje Híradónknak azt mondta, hogy a tükröt nézte, ezért nem látta a szemből érkező motorost.

Pillanatokon múlt a kocsija mellett álló nő élete

Hajszálon múlt egy asszony élete az Egyesült Államokban. Egy texasi nő egy éles kanyarban sodródott ki gépkocsijával.

Bemutatott, majd elhúzott

Bemutatott az őt üldöző rendőröknek egy motoros egykerekezés közben. Erről videót is készített, ami az internetre is felkerült. A rendőrség nem indít eljárást, mert nem tudják, hogy hol és mikor készült a felvétel.

Kerítésbe szorult őzikét mentett egy rendőr

Őzike kiszabadítását rögzítette egy amerikai rendőr testkamerája.

 

Őzikét mentett a rendőr


szerző:
2018.09.01. 18:18
Őzikét mentett a rendőr

Őzike kiszabadítását rögzítette egy amerikai rendőr testkamerája.

 

A te szívedet is ellágyítja Zserbó, a legfiatalabb drogkereső kutya!

Zserbó, a büntetés-végrehajtás kölyökkutya programjának “növendéke”. A különleges program célja, hogy kábítószer-kereső és nyomkövető kutyákat képezzenek ki, de vajon hogyan teszik ezt?
 

Ma lenne 22 éves a februári rendőrbaleset áldozata

Mátyás Balázs Tamás szülei sírva meséltek Híradónknak fiukról, akinek tiszteletére emlékművet állítottak Újpesten. Azt mondták: halála feldolgozhatatlan, egyelőre csak az élteti őket, hogy más fiatalokon segítsenek.

Újra szolgálatban a kutyaverő rendőr

Újra szolgálatba állt az a rendőr, aki ököllel ütötte meg kutyáját a Pest megyei Dányban - így tette be az állatot a járőrautó csomagtartójába. Az eset még februárban történt. Egy családi ház ablakából valaki az egészet felvette.

Egy rendőr és két járókelő élesztette újra a sofőrt

Egy rendőr és két járókelő élesztette újra azt a sofőrt, aki menet közben fának csapódott kocsijával Esztergomban, hétfőn. A beavatkozás sikeres volt: életben tudták tartani a férfit, amíg kiértek a mentők. A kocsi vezetője kórházba került, úgy tudjuk: jelenleg kómában van.

Rendőrt akart hívni egy gyermekét szoptató édesanyára

Rendőrt akart hívni egy gyermekét szoptató édesanyára a pécsi Árkád egyik biztonsági őre. Az asszony a babáját egy padon, pelenkával eltakarva etette. Azt mesélte, hogy az őr azt mondta neki, ez közszeméremsértés. A bevásárlóközpont azóta levélben két elnézést az édesanyától, azt írták: kulturált körülmények között megengedhető a szoptatás az áruházban.

Nem lesz elég tűzoltó sem?

Nem lesz elég tűzoltó és rendőr, hogyha nem változtat a kormány az elfogadott szabályokon – mondja több tűzoltó szakszervezet is. Januártól ugyanis törvényben tiltotta meg a kormány, hogy túlórapénzt fizessenek, helyette szabadnapot kell adni a rendészeti dolgozóknak.

 

Nem zavarták a betörőket a rendőrök

15 lakásba tört be Budapesten az a két férfi, akik ellen a napokban emeltek vádat. Olyan lakásokba is bementek, amelyek néhány tíz méterre voltak az ötödik kerületi rendőrségtől vagy a Legfőbb Ügyészségtől.

Szélvédőn át tüzelt a rendőr

Egy száguldó rendőrautóból, a saját szélvédőjén keresztül zúdított golyózáport egy Las Vegas-i járőr két gyilkossággal vádolt férfira. A menekülők több lövést is leadtak üldözőikre, a rendőrök ekkor kezdtek fegyvert használni. A hajszában az egyik elkövetőt lelőtték, és a másikat is eltalálták.

Miért kellett meghalnia a fiatal rendőrnek?

Balázs azért lett rendőr, mert az embereken akart segíteni. És pont ekkor, szolgálat közben halt meg. Először a Fókuszban szólalnak meg az újpesti autóbalesetben elhunyt fiatal járőr szülei.

Aranyosi Pétert bilincsben vitték el a rendőrök!

Ambrus Attila története megihlette Aranyosi Pétert is, akiből előtört egy régi emlék.

Rendőr mentett kacsacsaládot

Kacsamentés a Parlament előtt. Rendőrök állították le a forgalmat néhány percre a forgalmas útszakaszon, hogy egy vadkacsa a kiskacsáival biztonságosan átkelhessen a Duna felé.

 

Megmentette egy háromhónapos baba életét egy rendőr

Éppen hazafelé tartott, amikor egy nő a kocsijából integetett neki. Kiderült, hogy a baba mamája, és segítséget kér, mert a kisfia elájult. A rendőr újraélesztette a kicsit, majd maga vitte kórházba.

LÖVÖLDÖZÉS: támadóját lőtte meg a rendőr

Háromszor lőtte combon támadóját egy rendőr. A rendőrökre támadó férfi ámokfutását egyik nézőnk videóra vette. Íme: a videó!

40 év után fogták el Amerika egyik legkeresettebb sorozatgyilkosát

A most 72 éves egykori rendőr a gyanú szerint legalább 12 nőt megölt és 45-öt megerőszakolt 1976 és 86 között. A Kaliforniát éveken keresztül rettegésben tartó kegyetlen bűnözőt egy DNS-minta alapján sikerült megtalálni.

Társa okozhatta a rendőr halálát

Az újpesti balesetben elhunyt rendőr társa okozhatta a februári tragédiát – értesült Híradónk. A kereszteződésben két rendőrautó ütközött össze, mindkettő használta a megkülönböztető jelzést, de az egyik sofőr nem lassított a piros lámpánál, ezért karamboloztak.

Gyuri ököllel ütötte Stokit, mégsem kattant a bilincs!

Gyuri mindent elkövetett, hogy megússza az esküvőt, azonban hiába verte meg Stokit, a rendőr a nagy nap utánra tartogatta a letartóztatást...

A teljes adásért kattints IDE!

Stoki lebukott Szifon előtt...

Szifon hamar rájött, hogy Pajkaszeg rendőre Marcsinál vendégeskedett... Azt a fránya gumibotot bizony kár volt ott felejteni, Stoki!

Szifon vicces esete a szondával

Egy szonda megfújása bizony komoly kihívást jelenthet egyeseknek. Szifon például azt sem tudja, hogy szívni vagy fújni kell. És tulajdonképpen melyik csőről is van szó?

Felháborító: így bánt el a kutyával a rendőr

Egy éppen szolgálatban lévő rendőr a kis kutyát először ököllel erősen megütötte, majd szó szerint behajította a csomagtartóba. Majd, mint aki jól végezte dolgát, beszállt a kocsiba a társával együtt és elhajtottak.

 

Megütötte kutyáját a rendőr

Azonnali hatállyal felfüggesztették azt a rendőrt, aki ököllel megütött egy kutyát a Pest megyei Dányban - így tette be az állatot a járőrautó csomagtartójába. Az esetet egy családi ház ablakából vette fel egy fiú, majd feltette a Facebook-ra, ahol valóságos lincshangulat alakult ki…

Állatkínzó rendőrről készült videófelvétel

Állatkínzó rendőrről készült videófelvétel miatt rendelt el vizsgálatot a gödöllői rendőrség, a videó a Facebookon terjedt el.

 

SOKKOLÓ: Állatkínzó rendőrről készült videófelvétel

Állatkínzó rendőrről készült videófelvétel miatt rendelt el vizsgálatot a gödöllői rendőrség, a videó a facebookon terjedt el. Egy rendőr ököllel a rendőrautó csomagtartójába vág egy kis termetű fehér állatot, majd becsukja az ajtót és beszáll az autóba.

 

A fagyi visszanyal: Stoki bilincsben!

Hogyan került a bilincs Stokira? És miért pofozta fel Matyi Lacit? Teljes a felfordulás Pajkaszegen a kocsma miatt!

Egy fiatal rendőr halt meg a balesetben

Egy fiatal rendőr meghalt, három társa súlyosan megsérült, amikor összeütközött két rendőrautó éjjel Budapesten. Úgy tudjuk, ugyanahhoz az esethez riasztották őket. A balesetben egy 22 éves őrmester vesztette életét. Kollégái délelőtt a helyszínen gyertyagyújtással emlékeztek rá.

 

Részegen lövöldözött ezért, börtönbe kerülhet a rendőr

Akár 22 és fél évre börtönbe kerülhet az a volt rendőr, aki a vád szerint részegen lövöldözött egy csepeli társasházban még 2016 decemberében. Az ügyészség újabb bűncselekménnyel, lőszerrel való visszaéléssel is megvádolta.

Egykori rendőr csalta ki a pénzt

100 millió forintot csaltak ki egyik ügyfelüktől, akár 12 évet is kaphatnak. Letöltendő börtönt kért az ügyész arra a két volt rendőrre, akik a vád szerint magánnyomozóként átverték egyik megbízójukat. A rájuk bízott munkát a vád szerint el sem végezték, de újabb tízmilliókat követeltek a nőtől, aki inkább feljelentette őket.

Részegen megvert egy rendőrt

Egy év felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és kitiltottak Magyarországról egy brit férfit. Két hete a Liszt Ferenc reptéren várt átszállásra, amikor egy üzlet előtt kötekedni kezdett. Az eladók egy civil ruhás rendőrtől kértek segítséget, de neki ideje sem volt intézkedni, a fiatalember egy ütéssel leterítette. A verekedést az üzlet térfigyelő kamerája felvette.

RTLII Híradó 2018-01-16


szerző:
2018.01.16. 21:30
Rendőrök mentették meg az életét

Rendőrök mentettek ki a füstből egy 77 éves, mozgáskorlátozott nőt Karcagon, miután berobbant a cserépkályhája. Betörték az ablakot, mert az ajtó zárva volt: így jutottak be a házba.

Rendőr mentette ki a tűzből

Az ölében hozta ki lángoló házából a bent lakó idős, mozgáskorlátozott asszonyt. A magatehetetlen nő pánikba esett, miután valami kigyulladt az előszobában. Sokkos állapotban ült az ágy szélén és kiabált, hogy mentsék meg. A környékbeliek hívtak segítséget.

Rendőrt húzott el kocsijával

Rendőrt húzott el kocsijával egy drogos férfi Floridában. A járőr eszméletlen állapotban talált a sofőrre és utasára. Ám amikor az autó vezetője magához tért, a gázra lépett. A rendőr nem hagyta elmenekülni. Az egész jelenetet felvette a járőr testkamerája.

 

Új szuperhős születik?


szerző:
2017.12.06. 18:00
Új szuperhős születik?

A 4 éves Kristóf nemcsak rendőr, hanem másodállásban tűzoltó is szeretne lenni, hiszen minden vágya, hogy megmentse az embereket, akárcsak egy igazi szuperhős!

Sok perbáli szégyenkezik

Semmi köze a kormányzat kommunikációjának ahhoz, hogy sokan félnek az idegenektől - ezt mondta Lázár János arra, hogy pár napja Perbálon három egyetemistához hívtak ki rendőröket.

Drón-rendőrök lephetik el Dubai egét

Drónokon repülő rendőrök és drón-taxik lephetik el Dubai egét a következő években. Ráadásul ez már nem csak a tervezőasztalokon létezik, hanem az első kísérleti járművek drónok már fel is szálltak.

 

Kenőpénz elfogadásával gyanúsítják a rendőrt

Bilincsben vittek el egy rendőrt a tompai határátkelőről. Kenőpénz elfogadásával gyanúsítják. Azzal, hogy fejenként 100 euróért, több mint 30 ezer forintért olyan bosnyák és szerb állampolgárokat léptetett be az országba, akik ott sem voltak a határátkelőn.

 

Rendőrök vitték el a részegen verekedő Kareszt

Kareszben újra fellángolt a féltékenység, amikor Mesi nem akart lefeküdni vele. A lány Gergővel járőrözött egész nap, barátja pedig úgy döntött követi őt, de semmi gyanúsat nem látott. Mesi viszont észrevette Kareszt, és szakított vele. A fiú később bocsánatot akart kérni, de amikor újra fellobbant benne a féltékenység, nekiesett Gergőnek és őrizetbe vették őt.

Karesz lefújta Gergő rendőrautóját

Miután Gergő újra belerondított Karesz és Mesi közös programjába, Karesz úgy döntött ideje bosszút állnia, és lefújta a rendőr kocsiját. Barátnője viszont hamar rájött, hogy mit tett, és arra kényszerítette Kareszt, hogy tegye jóvá a tettét.

Mesi Karesznak: „Csak magaddal törődsz…”

Karesz teljesen kikészült, amikor megjelent náluk Mesi és az apja, azzal, hogy Mesi otthagyja a munkahelyét és elkezdi a rendőri tanulmányait. Ráadásul a lány, egy rendőr ismerősével töltötte a napot, ami még jobban felidegesítette a fiút. Karesz mindent megtett annak érdekében, hogy eltántorítsa barátnőjét a rendőri pályától, de ennek csak veszekedés lett a vége.

Következő rész (2017. augusztus 29.)

Mesi rendőr apja elzavarja Bécy embereit a hajóról. Mikor Paula tudomására jut, hogy Tamás a háta mögött már talált is egy lakást, dühbe gurul. Az esti koccintáson már forr a levegő Tamara és Joe között.

Meglepetéskoncertet adott Kevin Bacon

A Gyilkos hajsza színésze egy csapat rendőrt lepett meg az amerikai Alexandria városában.

Két és fél évvel apja halála után született meg a kislány

Két és fél évvel apja halála után született meg egy rendőr kislánya New Yorkban. A férfi és a társa szolgálat közben lett egy brutális merénylet áldozata. Az özvegy kérésére azon az éjszakán az orvosok levették férje spermáját, így vált valóra az apa nélkül is a házaspár álma, hogy egy nap gyerekük legyen.

Részegen lövöldözött a rendőr

Több doboz sört ivott meg a gyanú szerint mielőtt lövöldözni kezdett az a volt rendőrtiszt, aki ellen a napokban zárta le a nyomozást a Budapesti Nyomozó Ügyészség. A férfi még tavaly decemberben lövöldözött egy csepeli társasházban, miután összeveszett egy takarítóval. Többször a plafonba lőtt és egy célzott lövést is leadott rá. Ráadásul kiderült, hogy olyan speciális lőszereket használt, amelyeket nem is tarthatott volna magánál, mivel sokkal súlyosabb roncsolást okoznak, mint a normál lőszerek.

Kutyákra lőtt a rendőr

Amerikában nyilvánosságra hozták annak a rendőrnek a testkamerás felvételeit, aki két békés kutyára lőtt magánterületen Minneapolisban. A tulajdonos biztonsági kamerás felvételén is látszott, hogy az egyik kutya a farkát csóválva közelít a rendőr felé, amikor az rálő. Majd a másik kutyát is megsebesítette. Az állatok túlélték, de ápolásra szorulnak. A rendőr bocsánatot kért.

AMERIKAI RENDŐR: Meglőtt két kutyát

Fegyverrel érkezik a hátsó kertbe a rendőr a kutya a farkát csóválva lassan közelít felé, ő pedig rálő. Az állat összecsuklik és menekülni próbál. Közben megjelenik egy másik kutya, fut a rendőr felé, aki újra tüzel, ezt az állatot is eltalálja. Most hozták nyilvánosságra, hogy mit rögzített a járőr testkamerája két héttel ezelőtt az egyesült államokbeli Minneapolisban. Mindkét állat jól van, de ápolásra szorulnak. A rendőr bocsánatot kért!

Életét kockáztatva vitt ki egy asszonyt a lángoló házából egy rendőr

Életét kockáztatva vitt ki egy asszonyt a lángoló házából egy rendőr, Pilisvörösváron. Az asszony nem tudott kimenekülni, így a rendőr az ölében vitte ki az utcára. Ezután újra berohant: a kerti locsolóval próbálta oltani a lángokat, amiket végül a tűzoltók fékeztek meg. A nő és megmentője is füstmérgezést kapott – kórházba kerültek, de már jól vannak. Úgy tudjuk: egy égő cigaretta miatt gyulladt ki a ház.

Sebestyén Ági szexi rendőrnőként büntette meg Pumped Gabót

Gabót nem mindennapi látvány fogadta a velencei szállodában, Ági ugyanis szexi jelmezbe bújt, hogy kicsit feldobja a külföldi romantikázást. Nézd meg, hogyan fogadta a srác rendőrnőnek öltözött barátnőjét!

Rendőr diák segített egy gyilkosság felderítésében

Még csak tanulja a szakmát, de máris segített egy gyilkosság felderítésében egy rendőr diák. A 39 éves férfi olyan információkat adott leendő kollégáinak, amik alapján pár óra alatt elfogták az áprilisi, balatonföldvári gyilkosság gyanúsítottját. Az áldozat a balatoni éjszakai élet egyik ismert alakja volt. A rendőrtanuló kitüntetést kapott.

Árokban guggolva vadászott a rendőr a gyorshajtókra

Az árokban guggolva, rejtőzködve traffipaxoló rendőrt fotózott egy autós a Zala megyei Sármelléken, majd feltöltötte közösségi oldalára. A fotót néhány nap alatt több ezren osztották meg. A döntő többség nem tartja etikusnak a hasonló sebességméréseket, ahogy a rendőrség sem. Állítják, hogy a rendőr saját döntése volt az, hogy elbújik az autósok elől. Fegyelmi indul ellene.

Arcon szúrta, 10 évre ítélték

Ártatlan, mert csak védekezett. Ezt mondta a másodfokú tárgyaláson az a férfi, aki arcon szúrt egy szabadnapos rendőrt 2015 decemberében Budapesten. Áldozatának maradandó sérülést okozott. A támadó a bíróságon a családjára hivatkozva enyhébb büntetést kért, végül az első fokon kiszabott 13 év fegyház helyett 10 évet kapott.

Hős lett a politikusból


szerző:
2017.03.23. 18:05
Hős lett a politikusból

A terrortámadás két új hőst adott Nagy-Britanniának. Az egyik a rendőr, aki próbálta megállítani a támadót a londoni parlamentnél, de az megkéselte őt. A másik pedig az a politikus, aki megpróbálta a rendőrt újraéleszteni. Hiába.

A rendőrség megzavarta Erika és Gyuri romantikázását

Hiába az öröm a csokor miatt, és hiába magyarázta ki magát Gyuri, a rendőrök igazoltatják ők, a forgalmi és a jogsi azonban Stokinál maradt...

Gyuri még Stokit is beveti, hogy ne kelljen elmennie az esküvőre

Gyurinak megvan rá az oka, hogy miért nem akar elmenni az esküvőre, és minden követ megmozgat, hogy Pajkaszegen maradjanak Erikával, a lány azonban hisztizni kezd...

Mi ütött Stokiba?


szerző:
2017.03.16. 09:00
Mi ütött Stokiba?

Ha megnézed A mi kis falunk hetedik részét, kiderül, miért próbál meg Stoki a legfurcsább módokon felülni a biciklijére!

Erika már nem bírt magával, és az autóban esett Gyurinak!

Erika nem bírta megvárni, míg hazaérnek Gyurival, így az autóban kezdte el csókolgatni kedvesét, azonban hamar vége lett a huncutkodásnak...

Gyuri elütötte Stokit!


szerző:
2017.03.09. 22:35
Gyuri elütötte Stokit!

Gyuri tuningolt járgánya kis híján kivasalja Stokit és a biciklijét! A polgármester azonban szabadságon van, így fittyet hányva legyint az eset láttán...

Szabó Győző számára igazi kihívás az igazoltatás!

Stoki megbüntetné Gyurit gyorshajtásért és számos egyéb szabályszegésért, azonban Szabó Győzőnek meggyűlik a baja a papírlapokkal...

Gyuri hatóság elleni erőszakot követett el! Szegény Stoki...

Gyuri számos szabálysértést követett el, de mind közül a legsúlyosabb csak ez után következett...

Tűzoltó mentette meg a rendőrt

Munkába igyekvő tűzoltó húzott ki egy sebesült rendőrt a füstölő kocsijából szerda reggel Várpalotánál. A rendőr Székesfehérvárra tartott, amikor egy busz nem tudott bevenni egy kanyart, áttért a szemközti sávba, és az autójának csapódott. A buszon 25-en utaztak, senki sem sérült meg. Az autót vezető rendőrt viszont mentővel vitték a veszprémi kórházba.

HŐS TŰZOLTÓ: Így segítettem!


szerző:
2017.03.02. 17:02
HŐS TŰZOLTÓ: Így segítettem!

Egy munkába tartó tűzoltó emelt ki egy balesetet szenvedett rendőrt füstölgő autójából. Felmérte a helyzetet, és irányította a segítőknek jelentkezőket. A sérült rendőrt ezután kórházba szállították.

15. rész - Idegen gyereket visz magával haza a rendőr!

Kovácsovics Zita értetlenül fogadja, amikor a rendőrként dolgozó élettársa, Attila az egyik bevetéséről egy idegen fiúval, Milánnal tér haza...

Mit csinál Stoki félmeztelenül az utcán?

Zömbikné nem tudja hova tenni a helyzetet, amikor összefut Pajkaszeg rendőrével, aki egyszál alsónadrágban tolja a kukát az utcán. Vajon milyen magyarázatot ad Stoki?

Nem társai miatt halhatott meg

Nem társai ölték meg a Bőnyben lelőtt rendőrt - ezt állapította meg a napokban elkészült fegyverszakértői vélemény. Eszerint tavaly októberben a halálos lövést Györkös István gépfegyveréből adták le, a szakértők pedig már a lövedéket is azonosították. A férfi ügyvédje viszont továbbra is kitart amellett, hogy az áldozatot a kollégái sebezhették meg halálosan.

Jégen rekedt őzet mentettek


szerző:
2017.02.14. 16:24
Jégen rekedt őzet mentettek

Jégen rekedt őzet mentettek meg a rendőrök Berettyóújfalu közelében hétfőn.

Nyakon szúrta a rendőrt – 13 év

13 évet kapott az a férfi, aki nyakon és arcon szúrt egy rendőrt tavalyelőtt decemberben Budapesten. Egy villamosmegállóban kötött bele a szolgálaton kívüli rendőrbe, csak a szerencsén múlt, hogy nem vágta el a nyaki ütőerét. A férfi azt állította, hogy nem is volt nála kés, a rendőr magát vágta meg verekedés közben. Az orvos szakértő szerint ez lehetetlen.

Stoki akcióban


szerző:
2017.02.02. 22:25
Stoki akcióban

Stoki rajtakapja Erikát és Lacit, akik épp Teca pálinkáját próbálják megszöktetni, így a rendőr végre kiélheti bilincselős vágyait!

Amikor nem csak a lopás, de a letartóztatás is balul sül el

Nem elég, hogy Erikát és Lacit tetten éri Stoki, még a bozóttal és a szavakkal is meggyűlik a bajuk...

Bakik az első részből!


szerző:
2017.02.02. 22:25
Bakik az első részből!

Bakikból A mi kis falunk forgatásán sem volt hiány! Mutatjuk az első epizód legjobbjait!

SZABÓ GYŐZŐ:

A vidéki környezetet nagyon élvezte Szabő Győző is, aki az RTL Klub legújabb saját gyártású sorozatában A mi kis falunkban Stokit, a közösség rendjének fáradhatatlan őrét játsza majd. A színész nagyon élvezi a sorozatban alakított szerepét, Győző azt is elárulta a Fókusz stábjának, hogy melyik volt a kedvenc kelléke a forgatások során.

Jogerősen gyógykezelésre ítélték

Jogerősen is kényszergyógykezelésre ítélték azt a férfit, aki két éve nyáron egy hatalmas konyhakéssel alkaron szúrt egy rendőrt Budakalászon. A férfi anyja kért segítséget a rendőröktől, mert őt és lányát késsel üldözte ki a házból a fiatalember. A Szegedi Ítélőtábla helyben hagyta az elsőfokú ítéletet, miszerint addig kell a férfit kényszergyógykezelés alatt tartani, amíg nem javul az állapota.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való