KERESÉS search-close

rend

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rend"

Gyilkolásra felhatalmazott mesterlövészeket vetnek be

Gyilkolásra felhatalmazott mesterlövészeket vetnek be hamarosan a hatóságok Rio de Janeiróban. Az lesz a feladatuk, hogy kilőjék azokat, akiknél fegyver van. Ezt is megígérte a nemrég megválasztott szélsőjobboldali brazil elnök. Emberi jogi szervezetek hevesen tiltakoznak.

 

Melyik a villa legrendetlenebb párosa?

Kiderült, hogy mit gondolnak a párok egymásról! Vajon kit tartanak a legrendetlenebbnek a villában?

Korbáccsal őrzik a rendet

Az ellenzéki tüntetések szétveréséről hírhedté vált kozákok segítik majd a rendőrség munkáját az oroszországi foci-vébé alatt. A korbáccsal és botokkal felszerelt félkatonai szervezetet azokkal szemben szokta bevetni az államhatalom, akik ellen a rendőrség jog szerint nem léphet fel.

Hogyan házimunkáznak a sztárok?


szerző:
2018.04.25. 08:40
Hogyan házimunkáznak a sztárok?

Egy kutatás szerint a háztartási feladatok közül a mosogatáson vitatkoznak legtöbbet a párok. Ez jelentősen befolyásolhatja a kapcsolat élettartamát, hogy a férj és a feleség miként osztja meg egymás között a házimunkát. Mi a helyzet Tücsiéknél és Cooky-éknál?

Anger Zsolt Klaudiának:

Klaudia egyszerűen nem bírta elviselni, hogy rendetlenség és kosz van a táborban, nemtetszésének pedig hangot is adott. Anger Zsolt azonban egyáltalán nem értett egyet a szőke lánnyal...

Miért jelent örök problémát a takarítás?

Egy friss felmérés szerint a rendrakásban, takarításban férfiak és nők egyaránt gyűlölik az ablakpucolást, de a vasalás és mosogatás is mumus. Magyarországon úgy tűnik még mindig szégyen takarító segítségét kérni, pedig minden háztartásban be tud állni a legrendetlenebb állapot.  
 

PELLER ANNA ÉS MIKIKE:

A Peller család megosztja a házi munkát: Anna rendmániájának köszönhetően semmi sem marad láb alatt, Mikike pedig szakács tudását is beveti, ha kell. Peller Anna édesanyja pedig a mosást vállalja magára. Azonban náluk is megvan az utált feladat, ami nem más, mint az ablakok tisztán tartása, így erre csak három évente egyszer kerít sort a család.

Norbi terrorban tartja társait?


szerző:
2016.04.18. 19:55
Norbi terrorban tartja társait?

Brigi átadta staféta helyett a pince kulcsot, a tarisznyát és az asztalfőt. Így most az lesz, amit Norbi mond, ő pedig nem várakozott, egyből belecsapott a közepébe. A szikra kipattant, a parázs felizzott, de a lángok még korántsem érték el az eget...

Heni és Attila egymásnak estek a konyhában

Attila teljes mértékben kihasználja a Heti Gazda címet, és mindenkit ott kap el, ahol csak ér. Henit például a konyhában ordította le, miután nem volt megelégedve a séf teljesítményével. Ehhez persze Heninek is volt pár szava.

Szigor az iskolában: büntetés régen és ma

Nem is volt olyan rég, mikor még a tanárok testi fenyítéssel válaszoltak a rendetlenkedő diákoknak, közkedvelt módszer volt ez a 60-as, 70-es években. Kóbor Jánost ugyan soha nem ütötte meg pedagógus, de némely osztálytársa kapott rendesen a csínytevésekért.

Következő rész (2015. szeptember 3.)

Róbert még bukott helyzetét is a maga javára fordítja. Hogy teszi rendbe Bözsi, amit Aliz összekutyult? Péter végleg megszabadul Hannától?

Kis gép, nagytakarítás - gőzgokart

Mindenki egzotikus autócsodák bemutatásához szokott műsorunkban, azonban most következzen egy kis masina, ami nagyobb testvérei karbantartását szolgálja.

Közös próba a Hiperkarmával


szerző:
2015.06.23. 23:00
Közös próba a Hiperkarmával

Idén először a banda egy próba keretein belül találkozott, ahol jó pár felest elfogyasztottak. Robi édesanyja ezt kiszimatolta, majd kezébe vette az irányítást fia lakása és életvitele fölött. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Csak csajok 10-10-21


szerző:
2010.10.21. 09:05
Csak csajok 10-10-21

Csak csajok: Egy divatos amerikai életmódprogram szerint, ha felszámoljuk magunk körül a rendetlenséget, az az egész életünket pozitív irányba változtatja meg és végül szeretni fogjuk magunkat. Tényleg igaz a mondás, hogy rend a lelke mindennek, vagy az a helytálló, hogy a zseni átlát a káoszon? A csütörtöki Csak csajokban kiderül.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való