KERESÉS search-close

rejtett kamerás felvétel

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rejtett kamerás felvétel"

Bejutottunk a gettóba, ahol fillérekért adják-veszik a varázsdohányt

Ha van hírhedt helye Budapestnek, a Hős utcai gettó mindenképp az. Két lepusztult épület, ahol nagyban megy a drogbiznisz, és a legmocskosabb kábítószereket árulják, tulajdonképpen a rendőrök szeme láttára. Most épp azt, amit varázsdohánynak hívnak, és ami – ahogy a környéken mondják – zombit csinál a fogyasztókból. Akárki nem juthat be a gettóba, nekünk azonban sikerült rejtett kamerás felvételeket készítenünk.

Leálltak a CT-vizsgálatok Ajkán

Nem használhatják az ajkai kórház CT berendezését. A leállításról szóló miniszteri határozatot megszerezte az RTL Híradó. Az ajkai és környékbeli betegeknek most Veszprémbe kell menniük CT vizsgálatra. A lépést a betegbiztonsággal indokolják. A veszprémi kórház főigazgatója azt mondta: már több mint 10 éves és nagyon elavult az ajkai CT. Veszprémben most plusz műszakot vállaltak, hogy el tudják látni a betegeket. Az ajkai kórház vezetője hétfőre ígért interjút.

Műkincsek eladásából finanszírozzák a dzsihádot

Dollár tízmilliókat érhetnek a Szíriából és Irakból ellopott műkincsek, amelyeket az Iszlám Állam terrorszervezet ügynökei a feketepiacon értékesítenek. Minderről partnerünk, az amerikai CBS tévé készített rejtett kamerás felvételeket. A riporter vásárlónak adta ki magát Isztambulban, az ajánlatokra pedig nem kellett sokat várnia.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való