KERESÉS search-close

rehabilitáció

37 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rehabilitáció"

Demi Lovato ezzel a poszttal tért vissza!

Az amerikai énekenő most osztott meg először képet magáról a közösségi oldalán, mióta kijött a rehabilitációról.

Újrakezdés - sokadszor


szerző:
2018.11.06. 16:20
Újrakezdés - sokadszor

Több hónapig kezelték rehabilitáció intézetben Demi Lovato-t, de a napokban elhagyhatta a kórházat.

Egy éve küzd a hintából kizuhant fiú

Krisztofer tavaly Várpalotán felült egy extrém hintára, ami leszakadt, ő pedig 20 métert repült ki, fejjel a betonnak. Azóta rehabilitáción van, nem tudják, mikor épül fel, de még azt sem, hogy mikor mehet végre haza a családjához?!

Sztrókbetegek, akik elvesztették a régi életüket

Kulka János nemrég jelentette be, hogy visszavonul a színpadtól, és felmond a Katona József színházban. A színész két éve kapott sztrókot, azóta nagyon ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt. Az nagyon nagy dolog volt, hogy a választások előtt részt vett az RTL szavazásra buzdító kampányában. Hogy látjuk-e még színpadon vagy filmekben, még nem tudni. Mert aki sztrókot kap és maradandó károsodást szenved, lassan és nehezen rehabilitálódik.

Rehabilitáció kutyáknak


szerző:
2018.02.03. 18:29
Rehabilitáció kutyáknak

Azoknak a menhelyi állatoknak indított programot a Miskolci Állatsegítő Alapítvány, amelyek nehezen tűrik az ember közelségét, bizalmatlanok, és ezért esélyük sincs gazdát találni. A menhely szerint ezután majd nagyobb eséllyel fogadják örökbe ezeket a kutyákat is. 13 állat vesz részt a programban, mindegyikkel egy-egy önkéntes foglalkozik.

 

Ma már nem tabu a szülés utáni rehabilitáció

Rendkívüli terhelés, megnyúlt és kitágult szervek, süllyedések, meggyengült szalagok – mindezeket a terhesség okozza, ami 9 hónapon keresztül nagy mértékben igénybe veszi a női testet. Másrészről viszont az örömteli babavárás mindenféle fizikai igénybevételt feledtet. A szülés utáni rehabilitációt azonban csak nagyon kevesen úszhatják meg.

Ilyen volt ÉNB Lali kényszerpihenője!

Éjjel-Nappal Budapest Lali sérült lábával rehabilitációra szorult, ezért Ausztriába utazott wellneszezni. Persze a kalandok itt sem kerülték el. Vajon, hogy telt a két nap lazítás?

Óriási az öröm: Joe végre hazatért!

Amikor Joe reggel végre visszatért a rehabilitációról, Barbi nagyon boldog volt, ám a boldogsága nem tartott sokáig, mert Sári újra az értésére adta, hogy továbbra sem bocsát meg neki a Zsófival kapcsolatos hazugsága miatt...

Lassabban gyógyul a vártnál!


szerző:
2017.01.10. 17:25
Lassabban gyógyul a vártnál!

Koncz Gábor 2016 végén gerincműtéten esett át: azért volt szükség a beavatkozásra, mert súlyos gerincsérve már elviselhetetlen fájdalmat okozott neki. Bár eleinte úgy számoltak, hogy a színész rehabilitációja hat hetet vesz majd igénybe, most úgy tűnik, egyelőre továbbra sem számíthatnak rá munkahelyén.

Somogyi Zoltán kipróbálta a víz alatti futást!

A hidromasszázs csípőproblémák javítására, erőnlét javításra és sport rehabilitációra is ajánlott. Lássuk, hogyan működik!

Ha ezeket a tüneteket tapasztalod, azonnal fordulj orvoshoz!

A pikkelysömör egy egész szervezetet érintő betegség. Szerencsére ma már gyógyítható, viszont nagyon fontos időben elkezdeni a kezelést.

Díjazták a ferencvárosi felújítást

Ingatlanfejlesztési Oscar-díjat nyert a ferencvárosi tömbrehabilitáció. Magyar projekt először kapta meg az építészeti szakma legnagyobb elismerésének számító díjat településfejlesztés kategóriában. Az elmúlt 25 év alatt 1 milliárd eurót, vagyis több mint 300 milliárd forintot költöttek a programra, a teljes rehabilitáció legalább 10 évig tart még.

Kurd sebesültek Magyarországon

Kiderült, sebesült kurd katonákat ápolnak Budapesten. A Honvédkórházba érkező sérültekről a Magyar Idők című lap számolt be. A múlt héten négy katona és egy tolmács érkezett, és négy hetes rehabilitáció után utaznak haza. Nem ők az elsők, februárban már volt egy ilyen csoport Budapesten. Amikor Magyarország csatlakozott az Iszlám Állam elleni koalícióhoz, humanitárius segítségnyújtást is vállalt. A döntéshozók szerint ettől nem lesz nagyobb az ország terror-fenyegetettsége.

Üzent Kulka János családja


szerző:
2016.04.27. 18:00
Üzent Kulka János családja

A súlyos műtéten átesett színészről mindenfélét hallhattunk már, emiatt hozzátartozói is megelégelhették a pletykálkodást.

Javul Kulka János állapota

Gyorsabban javul Kulka János állapota, mint ahogyan azt az orvosok remélték volna – tudatta közleményben a színész családja. A legújabb hírek szerint a stroke-ot kapott művész a környezetével minden gond nélkül kommunikál, egyre több mindent képes a maga megszokott módján és humorával kifejezni. Kulka rehabilitációja megkezdődött, ez előreláthatóan hónapokat vehet majd igénybe.

Leküzdte a drogot Demi Lovato?


szerző:
2016.03.18. 17:45
Leküzdte a drogot Demi Lovato?

„Tavaly sok életet és még több halált tapasztaltam – de végig csináltam... Józanul.” - írta Demi Lovato közösségi oldalán. Öt évvel ezelőtt feküdt be egy rehabilitációs intézetbe, ahol függősége mellett depresszióját is kezelték.

Kozsó nem vett vissza a fordulatszámból

A halál torkából jött vissza, Kozsó másfél évvel a kritikus operáció és újjászületése után még néha keresi a szavakat interjú közben. Szerelmével együtt álltak kameránk elé, és ahogy a lány a kórházi ágy mellett a legnehezebb időszakban, most is segít az énekesnek.

Előző rész (2015. november 3.)

Liza álmai összetörnek Ágnes jóvoltából. Zsófi kihasználja Miklós bűntudatát, hogy pénzt szerezzen tőle a rehabilitációra. Ádám hazajövetele felforgatja Hanna életét.

Következő rész (2015. november 3.)

Liza álmai összetörnek Ágnes jóvoltából. Zsófi kihasználja Miklós bűntudatát, hogy pénzt szerezzen tőle a rehabilitációra. Ádám hazajövetele felforgatja Hanna életét.
 
 

RÉKASI KÁROLY:

Rékasi Károly belevetette volna magát a munkába, de orvosa egyelőre átírta terveit. A rehabilitáció alatt nem ajánlatos dolgozni. A színész pedig úgy döntött, hogy inkább most minden utasítást betart, hogy később úgy tudjon dolgozni, ahogy azt ő önmagától is elvárja.

Késik a visszatérés: Rékasi Károlyt öthetes rehabilitációra küldték

Rékasi Károly még egy kis időt kér, mielőtt újra visszatérne a képernyőre és a színpadra. Bár hetekkel ezelőtt már a Barátok közt stúdiójában mesélt a visszatérésről és a tervekről, most még is újra kellett tervezni az elképzeléseit.

Drogfüggőség: Mit tehet a szülő, aki későn veszi észre, hogy nagy a baj?

Elég néhány hónap és súlyos drogfüggővé válhat egy hetedik, nyolcadik osztályos gyerek. Mit tehet egy szülő, aki észreveszi a változást, de versenyt fut az idővel és a szer ismeretlen hatásával. Egy tizenhárom éves fiáért küzdő anya állt kameránk elé, aki végigjárta azt az utat, amit egy szülő sem szeretne.

Tervek az egészségügy átalakítására

Nyolc térségre osztanák fel az országot, így szerveznék át az egészségügyet.

Tisztázta testvérét Tóth Gabi


szerző:
2011.07.22. 19:49
Tisztázta testvérét Tóth Gabi

Az egyik legtehetségesebb magyar énekesnőről pénteken több lapban is megjelent, hogy komoly bajban van. Tóth Veráról már hónapok óta terjednek mindenféle információk. Most a család megállapodása szerint Gabi mondja el, amit a nyilvánosságnak szánnak.

A szeretet segíti egy kis élet rehabilitációját

A súlyos balesetet szenvedett kisfiú rehabilitációjára gyűjtenek, ugyanis az eddig összegyűlt adomány nem elég az összes kezelésre.

Mozognak Kubica ujjai


szerző:
2011.02.22. 20:47
Mozognak Kubica ujjai

Elhagyta az intenzív osztályt Robert Kubica a Renault Forma 1-es pilótája.

Donortól kapta a hangját


szerző:
2011.01.21. 18:55
Donortól kapta a hangját

Újra képes beszélni egy amerikai nő egy különleges transzplantánciós műtétnek köszönhetően.

A szeretet segít a hídtragédia túlélőjének

Hazatérhetett Jászberénybe a Jászság Népi Együttes súlyosan sérült művészeti asszisztense.

Korrupt orvosokat vettek őrizetbe


szerző:
2010.11.25. 18:34
Korrupt orvosokat vettek őrizetbe

Az Országos Rehabilitációs és Szociális Szakértői Intézet két orvosszakértője akár több száz ezer forintért százalékolt le embereket .

Újra dutyiban Lindsay Lohan


szerző:
2010.09.24. 20:50
Újra dutyiban Lindsay Lohan

Visszaküldte a börtönbe Lindsay Lohant a Beverly Hills-i bíróság, mert a színésznő megbukott a drogteszten.

Önzetlenül segítő négylábúak

A segítőkutya a fogyatékos rehabilitáció újfajta, költséghatékony eszköze lehet.

Csúszik Overdose utazása


szerző:
2010.01.04. 14:34
Csúszik Overdose utazása

Patkóproblémák miatt csak később indul németországi rehabilitációjára a csodaló.

Overdose hazatért


szerző:
2009.11.06. 19:23
Overdose hazatért

Magyarországon folytatódik Overdose rehabilitációja, miután a telivért hazahozták Angliából.

Egyre fiatalabbak a stroke-betegek

A szakorvosok szerint az agyi érkatasztrófát csak megelőzni lehet.

Visszatérhet Overdose


szerző:
2009.05.20. 15:50
Visszatérhet Overdose

Tulajdonosa szerint egy hónap múlva lehet megmondani, mikor versenyezhet újra a ló.

Amikor mindent elölről kell kezdeni

Egy súlyos sérülés után fontos a rehabilitáció, hogy a beteg visszatalálhasson önmagához.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való