KERESÉS search-close

reflux

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "reflux"

Tilos a csípős és az alkohol Nagy Alexandrának

A Barátok közt Fekete Alízának rengeteg dologról kell lemondania. Nagy Alexandránál néhány éve gyomorfekélyt és refluxot állapítottak meg, ezért a színésznőnek egy csomó dolognak búcsút kellett intenie. Többek között az alkoholnak, a fűszeres és csípős ételeknek. Ez utóbbiak mennek neki a legnehezebben, Alexandra ugyanis imádja az egzotikus ízeket.

 

Napi Doktor: Mi okozhatja a hányingert?

A hányinger vagy émelygés a legkellemetlenebb tünetek közé tartozik, amivel nem is nagyon tudunk mit kezdeni. Érdemes azonban a végére járni, hogy mi okozza, gyakran ugyanis csak egyszerű gyomorrontásra gondolunk, pedig komolyabb probléma is állhat a háttérben. Dr. Hidvégi Edit gasztroenterológus segítségével jártuk körbe a témát.

Napi Doktor: Mit tehet az anya, ha refluxos a baba?

Sok szülő panaszkodik, hogy refluxos a kisbabája, és emiatt gyakran nyűgösködik, sír, nehézségekbe ütközik az etetése, és talán még a hízása is elmarad a várttól. Honnan ismerhető fel a reflux, mi okozza, és mit lehet tenni ellene?

Ilyen a reflux!


szerző:
2014.11.17. 10:11
Ilyen a reflux!

Részlet a Dr. Tóth 2014. november 17-i adásából.

Reggeli - Csak csajok 12-01-18

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Csak csajok 11-04-19


szerző:
2011.04.19. 09:05
Csak csajok 11-04-19

Csak csajok: A keddi Csak csajokban megmutattuk a legdivatosabb tavaszi kabátokat, sőt azt is elárultuk, hogy milyen alkathoz melyik fazon a legelőnyösebb.

Csak csajok 10-04-27


szerző:
2010.04.27. 10:00
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való