KERESÉS search-close

rajzolás

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rajzolás"

Itt a módszer, amivel bárki megtanulhat rajzolni!

A jobb agyféltekés rajzolás segítségével, manapság már bárki alkothat mesterművet. Ám a sikerélményen kívül számos más hatása is van ennek a technikának, amiért érdemes belevágni.

Mindenki tud rajzolni?

Két hölgy, akik bejárták Indiát, a Szegedi fegyházat és a menekülttáborokat. A közös mindegyikben az volt, hogy rajzot tanítottak, hogy felnőtteknek, hol pedig gyerekeknek. Ki és mit rajzol ezeken a helyeken, valamint mit tudunk kifejezni rajzainkkal, erről beszélgetünk Zabó Kittivel és Bajczi Mariannával.

Nem rajzolhatnak a menekült gyerekek

Nem rajzolhatnak a pályaudvarok aszfaltjára a menekült gyerekek, mert az szabálysértés, és akár meg is büntethetik érte a szüleiket. Ennek ellenére háborús élményekről tanúskodó aszfaltrajzok borítják több vidéki és fővárosi pályaudvar aszfaltját is.

5317 ember ragadott krétát az Andrássyn

És ezzel megdőlt a szimultán együtt rajzolás Guinness-rekordja vasárnap.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való