KERESÉS search-close

rajongótábor

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rajongótábor"

Top 5: Tinikortól plasztikázott családtagok milliós rajongótáborral

Kis túlzással ebben a familiában még a kutyák is átestek plasztikai műtéteken. A családtagok mintha egymást akarnák felülmúlni a túlzásba vitt szépészeti beavatkozásokkal…Rajongótáborukat viszont ez úgy tűnik, egyáltalán nem zavarja.

Delhusa Gjon: „A zene olyan, mint a napsugár”

Az énekes már alig várja, hogy belépjen a stúdióba, hiszen hamarosan egy meglepetésvendég érkezik hozzá. Delhusa őszintén mesélt rajongótáboráról és a zene szeretetéről.

Aki még a sztárokat is felülmúlja rajongótáborával

Akár egy terápiával is felér, annyi pozitív energiát kapunk Pál Feri atyától, aki egyébként római katolikus pap, és mentálhigiénés szakember. A Portréban mesél a nő és a férfi kapcsolatáról, hogy mitől vagyunk oly különbözőek, a család és a gyermek összetartozásának fontosságáról.

Fókusz Plusz 14-06-07


szerző:
2014.06.07. 19:30
Fókusz Plusz 14-06-07

Fókusz Plusz: Slágergyárosok - Tomboló közönség, hatalmas rajongótábor. A mulatós és a popzene legnépszerűbb előadói vallanak sikerük titkáról. Skótok a skótok? - Precízek a németek vagy sznobok a franciák? Nálunk élő külföldieket kérdeztünk arról, mi igaz a róluk szóló sztereotípiákról.

X-Ajándék a Fókusz nézőinek


szerző:
2010.12.23. 19:35
X-Ajándék a Fókusz nézőinek

Az egész napos rohanás ellenére a Fókusz nézőinek is készítettek a faktorosok egy kis ajándékot, boldog karácsonyt kívánva ezzel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való