KERESÉS search-close

rajongó

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rajongó"

Elképesztően cuki ajándékot kaptak a Survivor játékosai a rajongóktól!

Facebookon alakult egy csoport, ahol a Survivor rajongók tartják egymással a kapcsolatot. A Fecsegők ezúttal igazán meglepték Robit és Gábort, mert egy hihetetlenül szuper ajándékot kaptak a srácok Eszterrel és Benivel együtt.

Rácz Jenőt sírva szólította meg egyik rajongója

A séf épp egy fotózáson vett részt, amikor egy fiatal kislány és az apukája megszólították. A találkozás annyira jólesett Jenőnek, hogy egy posztban is megemlékezett róla.

˝Ő megnyerte volna az egész X-Faktort, ha tud énekelni!˝

Juhász Patrik Zoltán ’Pazo’ hatalmas rajongója az X-Faktornak, ezért jelentkezett az idei évadba. Habár a továbbjutást nem, de Ramitól egy ölelést, egy autogramot, a mentoroktól egy-egy aláírást, a közönség tapsviharát és Alex elismerését is bezsebelhette.

 

Nézd meg a produkciót!

Trump rajongója a bombagyártó

Egy büntetett előéletű Donald Trump-rajongót gyanúsítanak az amerikai hatóságok azzal, hogy az elmúlt napokban 14 levélbombát küldött az elnök bírálóinak, köztük két volt, demokrata párti elnöknek és az Oscar-díjas Robert de Nirónak. Ismerősei szerint az 56 éves férfi zavarodott. Fiatalon amatőr testépítő és férfi sztriptíztáncos volt.

Majka visszatért a focipályára

Elérkezett a nagy nap, és a fiú ismét stoplis cipőt húzhatott. A rajongók a pálya széléről szurkoltak, majd a meccs végén egyből megrohamozták őt.

Survivor képkeret a Facebookon: mutasd meg az ismerőseidnek, hogy az Agilának vagy a Gagambának szurkolsz!

Ha nyomon követed a Survivor - A túlélők viadalát, és van kedvenc törzsed, változtasd meg a profilképedet Facebookon, és tudasd mindenkivel, hogy a Gagambának vagy az Agilának szurkolsz!

Hogy él Pásztor Anna a fenyegetések árnyékában

Pásztor Anna kirobbanó személyiség, nem nehéz rajongani érte, de a beteges imádat azért, amivel egy férfi hónapokon át üldözte, mostanra rendőrségi ügy lett. Anna vagány nő, és nem hajlandó félni, de az élete átalakult, amióta gyilkossággal fenyegették...

Újra késsel közelített egyik rajongója Pásztor Anna felé

Az énekesnő múlt szombaton, a 4-6-os villamoson zenélt csapatával, a Házon kívül stábja is ott forgatott vele. A koncert előtt lépett oda a sztárhoz egy férfi, aki előhúzott a zsebéből egy kést, mondván: azzal kér autogramot. Pásztor Anna bár megrémült, de azonnal kikapta a kezéből a kést. Azt mondta, nem hajlandó félelemben élni.

Ryan Goslingért kampányolt, és megkapta a színészt!

Ezzel a cikkel üzennénk a Gosling-rajongóknak: van remény! Ha eleget kampányoltok érte, hogy meglátogasson titeket a színész, akár még össze is jöhet az álmotok.

„Majdnem elbőgtem magamat! Nagyon reméltem, hogy ez kamu!”

Niki mindvégig bízott abban, hogy a Balázs által felvázolt és Laci által folytatott X-Faktoros történet csak egy rossz vicc...

„Laci úgy érzi, hogy nem kedveltek minket annyira, mint mi benneteket”

Sánta Laci és Juliska úgy érezték a legjobbnak, ha meglátogatják Gáspár Laciékat, és tisztázzák a köztük lévő félreértést. Azonban meglepő dolgok derültek ki a beszélgetés során.

Dwayne Johnson újra egyik rajongójának üzent!

A színész ismét bebizonyította, hogy óriási szíve van. Egyik rajongója üzent neki, ő pedig azonnal reagált, hiszen a fiú szomorú története nagyon megérintette.

Az Anikó Show-ban a celebek álla is leesett!

A rajongás bizony nem ismer határokat. Kedvenc sztárjaink a legelvetemültebb és a legcukibb rajongóikkal találkozhattak a stúdióban.

Nézd meg, kiért rajong Christina Aguilera!

Az énekesnő nemrég posztolt egy nagyon menő fotót, ahol kedvenc sportolójával pózol! Mutatjuk!

Madonna nagy Clean Bandit rajongó

Egy jó slágernek még a sztárok sem tudnak ellenállni. Most épp Madonnáról derült ki, hogy ha meghallja a Szigeten is fellépő Clean Bandit slágerét, a Solo-t, azonnal énekelni kezdi a refrént.

Eljegyezték Ariana Grande-t!

Ariana Grande rajongóinak többsége még azt sem dolgozta fel, hogy kedvencük párra lelt, erre itt a bombameglepetés: az énekesnőt eljegyezték.

Mi az a musical.ly?


szerző:
2018.05.29. 18:00
Mi az a musical.ly?

Az új trend kifejezetten népszerű a mai fiatalok körében, hiszen te magad is sztárrá válhatsz. Mindössze annyit kell tenned, hogy egy adott zenére tátogsz és táncolsz.  Alexandra is nagy rajongója az új divatnak, ráadásul több mint 600 követője van. A kommentek miatt azonban párja egyre inkább féltékeny…

Koholák Alexa születésnapi ajándék lett

Anett egy kisebb meglepetéssel készült hatalmas kedvencének, ráadásul mivel közeleg a lány születésnapja, szeretné, ha Alexa eltöltene vele egy napot.

Nyertes Zsuzsa nem bírta ki könnyek nélkül

Anikó olyannyira imádja Nyertes Zsuzsát, hogy minden egyes magazint eltesz, amiben a színésznő szerepel. Most egy saját írású verssel készült neki, amibe Zsuzsa bele is könnyezett…

Czutor Zoli keresztapa lesz?


szerző:
2018.04.25. 18:00
Czutor Zoli keresztapa lesz?

Niki egy nem mindennapi kéréssel érkezett kedvenc zenészéhez, hiszen azt szeretné, ha ő lenne kislánya keresztapja! Vajon mit szól ehhez Zoli?

Didi a „lányával” duettezett

Mónika és a Didi L'amour énekese szinte apa-lányaként szeretik egymást, amiért a nő most köszönetet szeretne mondani. Sőt, egy közös dalt is el szeretne énekelni Didivel!

Ismét hatalmas arc volt a „Szikla”!

A nemrég magyarul üzenő Dwayne Johnson megint alkotott!

Hűha! Katus Attila hajnalban különös telefonhívást kapott…

A tegnapi Anikó Show-ban kedvenc sztárjaink a legnagyobb rajongóikkal találkozhattak, de vajon milyen kínos szituációkba keveredtek már követőikkel? Elárulták!

Katus Attila közelebbről is megismerkedett a zumbával

Laci Katus Attila legnagyobb rajongójának tartja magát, ráadásul egy fellépés során a fitneszguru felhívta a férfit magához a színpadra. Laci most vissza szeretné adni az akkor átélt élményt, és egy nem mindennapi zumba órával készült Attilának.

Csocsesz „teljesen leteperte” Marikát

Marika hatalmas Csocsesz rajongó, és ahogy a nő fogalmaz: az énekes „teljesen leteperte” őt. Marika csülköt készített legnagyobb kedvencének, és semmi mást nem kér cserébe, csak a „Kocsma dalt”.

A nő, aki az összes Barátok közt epizódot látta!

Szilvi rajong az idén huszadik születésnapját ünneplő sorozatért, ráadásul nincs olyan rész, amelyet ne látott volna. Mérai Kata a legnagyobb kedvence, akivel most személyesen is találkozhatott.

Delhusa Gjon legnagyobb rajongójáról emlékezett meg

Móni anyukája hatalmas Delhusa Gjon rajongó volt, aki az énekes arcképét is magára tetováltatta. A lány az édesanyja halála után ismét találkozott Gjon-nal, és nem érkezett üres kézzel.  

Mérai Kata egy rajongójához megy feleségül?

A színésznő igyekszik válaszolni a rajongói levelekre, de sajnos ez nem mindig olyan egyszerű. Sőt, az is előfordult már, hogy valaki házasságot ajánlott fel neki…

Delhusa Gjon: „A zene olyan, mint a napsugár”

Az énekes már alig várja, hogy belépjen a stúdióba, hiszen hamarosan egy meglepetésvendég érkezik hozzá. Delhusa őszintén mesélt rajongótáboráról és a zene szeretetéről.

Paxel és Rami sosem adja fel?


szerző:
2018.03.07. 18:00
Paxel és Rami sosem adja fel?

Paxel és Rami nagyszámú követővel büszkélkedhető vloggerek, akikhez most egy rajongójuk, Viktor érkezett. A fiatal fiú annyira szereti a párost, hogy mikor Paxel fel szeretett volna hagyni a videózással, ő egy mozgalmat is elindított. Most pedig egy nem mindennapi meglepetéssel ajándékozta meg kedvenceit.

VV Soma erotikus álmokban is hódít

Viki gyengéd érzelmeket táplál VV Soma iránt, ráadásul intim álmai is voltak már a Való Világ győztesével. A lány alig várta, hogy végre-valahára személyesen is találkozhasson kedvencével.

Aleska igazi múzsa lett!


szerző:
2018.03.02. 18:00
Aleska igazi múzsa lett!

Tominak évek óta tetszik Aleska, ráadásul a fiú az interneten már többször is írt a lánynak, és minden vágya, hogy randira hívhassa őt. Most egy saját rajzzal készült, és még egy érzelmes verset is szavalt Aleskának.

Aleskára néha a frászt hozzák a rajongói

Aleska nem véletlenül izgult annyira a stúdióba lépés előtt, hiszen már az is előfordult vele, hogy egy elvetemült rajongó ijesztő módon próbált a közelébe férkőzni. Ezt ti sem fogjátok elhinni!

Ilyenre még nem volt példa: óriási meglepetés a Barátok közt stúdiójában!

Ladányi Zalán 13 éves kora óta rajong a sorozatért, de nemcsak a színészekért, hanem a forgatókönyvírókért is. Már régóta tervezi Zalán, ha felnő, ő is a sorozat írói közé szeretne tartozni, és ezért mindent meg is tesz. A most 16 éves fiúnak pedig az egyik álma teljesült azzal, mikor kiderült, bepillanthat egy jelenet forgatásába. A Barátok közt vezető írója, Várkonyi Zoltán mutatta be Zalánnak a stúdiót, amit nem először látott, de most is örömmel nézett körbe, miközben Vili bácsival és Novák Lacival is összefutott.

Gábor: „Kiszel Tünde megvan!”

Gábor az ország legnagyobb autogramgyűjtője, ráadásul olyan világsztároktól van aláírása, mint Jennifer Lopez vagy Cristiano Ronaldo. Egy valaki azonban még hiányzik neki, aki nem más, mint Kiszel Tünde. A nagy pillanat most elérkezett!

Kiszel Tünde még mindig rajong a bugyikért!

A művésznő lelkesen mesélt élményeiről, hiszen egyszerre két rajongó is érkezett hozzá az Anikó Show-ban. Sőt, azt is elárulta, hogy már ezer darabos bugyi gyűjteménnyel büszkélkedhet. De vajon mit gyűjtene még szívesen?

Gergely Robi legnagyobb rajongójával duettezett

Mária 18 éves kora óta rajong az énekesért, ráadásul nemcsak mint előadóművész, de mint férfi is tetszik neki. A hölgy egy fagyitortával érkezett a stúdióba, hiszen azt olvasta, hogy az énekes imádja a fagylaltot. Sőt, az Emanuel című dalt is el szeretné énekelni kedvencével.

Húha! József minden reggel Bíró Ica mellett ébredt

A férfi minden egyes napja a Metál Lady-vel indult, hiszen a barátnője reggelente az ő videóira tornázott. Akkor dobbant meg először József szíve, és most elhatározta, hogy egy randevúra is elhívja Icát. Viszont nem kizárólag József érkezett a művésznőhöz, hiszen Mária is hatalmas rajongója…

Sebestyén Ági és VV Lóri újra együtt?

Szilveszter az igazi „nőideálját”, Sebestyén Ágit szeretné meghódítani. A fiú anno az Instagramon is felvette a kapcsolatot Ágival, aki akkor kosarat adott neki, hiszen párkapcsolatban élt. Most viszont szabad a pálya, hiszen Ági és VV Lóri már szakítottak, de a volt Való Világ versenyző még most sem adja fel. Vajon melyik fiú győzedelmeskedik?

Erdei Zsoltot imádják a gyerekek

Három lurkó is érkezett az ökölvívó bajnokhoz, akik hatalmas példaképként tisztelik őt. Olyannyira, hogy egy saját edzésre is el szeretnék hívni Zsoltot, ráadásul legnagyobb örömükre a stúdióban is megmérkőzhettek vele.

Rács mögött Miley Cyrus rajongója

Veszélyes megszállottá vált Miley Cyrus egyik rajongója, ezért a Los Angeles-i rendőrség őrizetbe vette. A férfi hetek óta bombázza az énekesnő Instagram profilját üzenetekkel: azt írta, imádja és meg fogja látogatni: sőt, azt is tudja, hogy juthat be a házába: így végre "együtt lehetnek".

 

Gal Gadot gyerekkori álma válik valóra

Csak azért mert Gal Gadot az utóbbi években Wonder Woman-né vált a filmvásznon nem jelenti azt, hogy ő ne rajongana kitalált karakterekért! Gyerekkora óta követi a majd 30 éve futó Simpson családot, így igazi megtiszteltetés számra, hogy az egyik epizódban hamarosan ő is feltűnik animált formában.

ÉNB Lalit a városon át üldözték rajongói!

Az egyik legnépszerűbb napi sorozat szereplője úgy gondolta, ideje körbe néznie Budapesten, hogy ezúttal ne a rajongói találják meg őt, hanem ő a rajongóit. Egy biztos, Lalit nem érte csalódás!

A Vámpírnaplók színésznője hihetetlen dolgot tett rajongójáért

Nina Dobrev imádja a követőit, és nemrég be is bizonyította, hogy bármit megtenne értük. Egy tinilány kívánságát teljesítette, nem is akárhogyan!

Lali, Joe és Gabi megleptek egy rajongót

Lali, Gabi és Joe különleges ajándékkal lepte meg az Éjjel-Nappal Budapest egyik legnagyobb rajongóját! A Szlovákiában élő Zsuzsinak férje, Zoli szervezett le egy találkozót a három sztárral, 30. születésnapja alkalmából.

 

Story Extra 2018-01-30


szerző:
2018.01.30. 16:15
A semmiből bukkant elő a vadonatúj Harry Potter film!

A rajongók fanatizmusa szinte már-már olyannyira ijesztő, hogy alig találunk szavakat. Ha hiszitek, ha nem, most egy közel egy órás filmet készítettek!

Váratlan meglepetés érte Celine Diont

Celine Dion felhívta egyik rajongóját a színpadra, akiről azonban kiderül, hogy kissé többet ivott a kelleténél, láthatóan nem volt teljesen beszámítható állapotban. Szorosan megölelte kedvencét, énekelt a mikrofonba, és szeretett volna beszélni is. Hogy, mi történt ezután? Kiderül a videóból!

Kelemen Anna mindig az utolsó pillanatban szalad az ajándékokért

A vlogger örül neki, ha inspirálhatja a rajongóit, még akkor is, ha egy visszafogott kis sztriptízzel lepik meg szeretetből. A vlogolás és az Anikó Show-élménye mellett persze a karácsony is szóba került. Nem hiszitek el, mitől jön meg mindig a karácsonyi hangulata!

Győzike örökbefogadott egy fiút?

Attilának Gáspár Győző a példaképe, akinek az eleganciája mindig is lenyűgözte a fiút. A 19 éves rajongó most csajozós tippeket szeretne kérni idoljától, ráadásul arra szeretné megkérni Győzikét, hogy fogadja a keresztfiának.

Kelemen Anna erotikus táncot kapott

Csongor bármit megtenne, hogy Kelemen Anna közelébe kerülhessen. Most el is érkezett számára ez a szent pillanat, ráadásul az első találkozás után rögvest egy randevút is szeretne kérni a vloggertől. Először a bicepszével nyűgözte le Annát, majd egyhamar sikamlóssá vált a fiú udvarlása…

Lakatos Márkot elbűvölte 7 éves rajongója

A 7 éves Nelli imádja Lakatos Márkot, és bár olvasni még nem tud, a stylist könyve már meg van neki. A kislány alig várja, hogy találkozhasson kedvencével, akit shoppingolni szeretne elhívni, és egy közös műsort is szívesen tervezne vele. Márk sem érkezett üres kézzel, és ő is meglepte pici rajongóját.

 Fanninak „vége” lett, amikor meglátta kedvencét

Fanni akkora Opitz Barbi-rajongó, hogy még egy rajongói oldalt is szerkeszt az énekesnőről. A lányt az X-Faktor győztesének gyönyörű hangja és hajkoronája is lenyűgözi, most pedig egy verssel készült neki. Barbi mindezt a „Végem” című slágerével hálálta meg.

Karácsonykor Lakatos Márk a legjobb ajándék!

A stylist egy tüllszoknyás hercegnővel találkozott az Anikó Showban, és a kis rajongójának természetesen ajándékokkal is készült. Márkkal viszont már az is sokszor előfordult az ünnepek alatt, hogy ő maga volt a meglepetés. De vajon ő hogyan ünnepel a családjával?

Istenes Bence:

Sebestyén Balázs, Istenes Bence, Hosszú Katinka, Kasza Tibi és Majka. Már csak néhány nap van december nyolcadikáig, amikor kiderül, hogy ki viszi haza a Comet-gömböt a nagyágyúk háborújában: ki lesz a legjobb social média szereplő?

Majka:

Szavazz kedvencedre a cometlive.hu oldalon vagy az RTL24 applikáción keresztül!

Abaházi Nagy Líviát randira hívta a rajongója

Zoltán szívét a 2017-es X-Faktor egyik énekesnője, Abaházi Nagy Lívia rabolta el. A férfi ő maga is kedveli az operát, így most az énekhangjával próbálja levennie a lábáról Líviát, hiszen többször is eljátszott egy közös duett gondolatával. Sőt, még egy randevútól sem riad vissza!

Bereznay Danira rátalált a szerelem?

Fanni imádja a „szőke, kék szemű, magas pasikat”, így nem véletlen, hogy Bereznay Dani is pont a zsánere. Bár a lány a válláig sem ér az X-Faktor énekesének, ez mégsem tántorítja el attól, hogy egy családi ebédre hívja el őt. Sőt, egy macit is hozott Daninak - amit nem mellesleg be is fújt a saját parfümével– és hőn reméli, hogy a fiú egy dallal hálálja meg az ajándékba kapott plüssállatot.

Berta Danit imádják a lányok


szerző:
2017.11.24. 18:00
Berta Danit imádják a lányok

Dorinát annyira elbűvölte Dani seprűgitárja, hogy szívesen megtanulna játszani rajta. Az X-Faktor énekese nem volt rest, és beavatta Dorinát a nem mindennapi hangszer rejtelmeibe, majd hamarosan egy másik lányrajongó is érkezett hozzá, aki egy Whitney Houston dallal készült neki.

Dobó Ágit Konyhafőnök-rajongó anyukája készítette fel a versenyre

Ági anyukája nagy rajongója a Konyhafőnök szériáinak, végigkövette az előző évadokat, pont ezért is féltette lányát a nehéz feladatoktól. Persze, igyekezett minél jobban felkészíteni Ágit, egyedül a szimultán főzésről feledkezett meg...

Nádai Anikó ajándékkal lepte meg legkisebb rajongóját

A napokban 100. adását ünnepelhette az Anikó Show. Anna és Gábor Anikóval fel is idézték a legjobb pillanatokat. Ráadásul a 100. adásban Anikóra egy meglepetés is várt: egy hatalmas rajongója, az 5 éves Dominik fejezte ki neki hódolatát. A kisfiút most Anikó ajándékozta meg, nem is akármivel.

ÉNB Maja babát vár!


szerző:
2017.11.02. 11:35
ÉNB Maja babát vár!

Maja 4 év után búcsúzott az Éjjel-Nappal Budapesttől, és most magánélete egy fontos fordulóponthoz érkezett, ugyanis babát vár! Vagy babákat? Mutatjuk!

Rocknagyik és rockpapák: avagy a zenében és rajongásban nincs korhatár!

Úgy tűnik a rock zene nem csak halhatatlan, de kortalan is. Megtaláltuk az ország legelszántabb nyugdíjas metálrajongóját, és azt a pécsi legendát, akinek lakása már valóságos zarándokhely lett.

Fejszével próbáltak Frabatóra támadni

Az ősi mágus számtalan fenyegető üzenetet kapott már pályafutása során, egyszer pedig egy fejszével rontott be egy férfi a stúdióba... Ha kíváncsi vagy, hogyan alakult a történet, és további érdekességeket tudnál meg Frabatóról, nézd meg vele készült exkluzív interjúnkat! Ne feledd, ma délután is 17 órától Anikó Show az RTL Goldon!

Sihell Ferry:

Henna és Sihell Ferry nagyon fontosnak tartják, hogy jó kapcsolatot ápoljanak a rajongóikkal, és mindent meg is tesznek ezért. Nézd ma 17 órától az Anikó Show-t az RTL Goldon, mert ők is a műsor vendégei lesznek!

Young G rajongói gyakran elvetik a sulykot

Young G rengeteg zenészért rajongott tiniként, de a legnagyobb példaképe Tupac Shakur volt. A ValóVilág egykori játékosa számára jóleső érzés, hogy rajonganak érte, de állítja, hogy bárkiből lehet sztár, ha igazán akarja. Ha kíváncsi vagy, hogy mi az, amit Béci nehezen tud elviselni a rajongóitól, nézd meg vele készült interjúnkat! Ma 17 órától Anikó Show az RTL Goldon!

Pataky Attilát zavarba hozta az egyik rajongója

Az Edda Művek énekese, mint minden fiú gyermek, először az édesanyjáért rajongott, majd utána jött a zene iránti szeretet. Ha kíváncsi vagy, hogy mivel sikerült teljesen zavarba hoznia őt egy rajongójának, nézd meg Pataky Attilával készült interjúnkat! Ma 17 órától ő is az Anikó Show vendége lesz az RTL Goldon!

Szulejmán-rajongóknak: tudod, ki van a képen?

Teszteld magad! Hétköznapi öltözékben is felismered kedvenceidet?

Ki lopta el Miló Viki fél pár edzőcipőjét?

Tudtad, hogy a tini Miló Viki ágya fölött Bruce Lee poszter volt? Miből lesz a cserebogár! A ma már csak edzőként tevékenykedő Viki mesélt nekünk gyermekkori vágyairól, a hírnév megéléséről és arról, hogy mit tett vele egy elvetemült rajongója.

L.L. Junior:

L.L. Junior rengeteg előadóért rajong, 13 évesen pedig még Michael Jacksonnal is találkozhatott. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen érzés a rapper számára, hogy ennyi rajongója van, és milyen kedves emlékek kötik fanjaihoz, nézd meg exkluzív interjúnkat vele!

Rippel Feri első példaképe az édesapja volt

A Rippel fivérek először Amerikában tettek szert hírnevükre, majd Magyarországon is egyre többen kezdték el követni őket. Hogyan érintette Ferit az ismertség és kikért rajongott gyermekként? Exkluzív interjúnkból kiderül!

Jennifer Lawrence nekiesett egy budapesti rajongójának

Jennifer Lawrence sokak kedvenc színésznője jelenleg, amiben semmi meglepő nincs. Tehetséges, csinos, és még jófej is, legalábbis a legtöbb róla szóló hír ezt sugallja. Úgy tűnik azonban, hogy egy rajongót már biztosan elvesztett, ráadásul kis hazánkból.

Sütő Enikő:

Sütő Enikő közszereplőként és magánemberként is próbál irányulni valamiféle jó felé, és ezt igyekszik a rajongói felé is kommunikálni. Az egykori modell úgy gondolja, hogy attól még, hogy olykor feltűnik a médiában, még semmivel sem különb a többi embertől, de tudja, hogy felelősségel jár az ismertsége. Kapcsolj 17:00-kor az RTL Goldra, mert Sütő Enikő az Anikó Show-ban fog vendégeskedni!

Kabát Pétert motiválják az ellenszurkolók

Kabát Péter tisztában van vele, hogy megosztó személyiség, de ez egy cseppet sem zavarja, sőt állítása szerint ez ösztönzőleg hat rá. A focista igyekszik ott segíteni, ahol tud, legyen szó akár egy ajándék mezről, vagy beteg gyermekek támogatásáról. Kapcsolj 17:00-kor az RTL Goldra, mert Kabát Peti is az Anikó Show-ban vedégeskedik majd!

Értük rajong Rubint Réka!


szerző:
2017.09.11. 11:00
Értük rajong Rubint Réka!

Amikor Réka Budapestre érkezett, nem győzte kapkodni a fejét, annyi ismert embert látott a főváros utcáin. A fitness edző megosztotta velünk, hogy ő kikért rajong, kitől sikerült eddig autogramot szereznie és melyik kedvencével készített közös fotót. Réka számára ugyanakkor nagy megtiszteltetés, hogy ő érte is több ezren rajonganak, és segíthet más embereknek, reményt, hitet, célokat adhat nekik. Kapcsolj 17 órakor az RTL Goldra, mert Rubint Réka is az Anikó Show vendége lesz!

Életet mentett Dwayne Johnson rajongója

A 10 éves Jacob O’Connor a medencében fuldokló kisöccsét húzta ki a vízből, majd elkezdte szakszerűen újraéleszteni. Jacob a mozdulatokat kedvenc filmje egyik jelentéből idézte fel: a San Andreas-ban a Szikla mentette meg egy szereplő életét hasonló módon.

Az AK26 megajándékozta legnagyobb rajongóit

Péter és Tamás imádják az AK26-ot. A srácok évek óta hallgatják az AK dalait, nyomon követik pályafutásukat, és ha idejük engedi, fellépéseikre is elmennek. A srácok az Anikó Show-ban találkozhattak először példaképeikkel, és hála Hiro és Giajjenno jó szívének, nem üres kézzel mentek haza.

Patrik az arcára tetováltatta kedvence nevét!

Patrik számára rengeteget jelent Mr. Busta és az ő munkássága, ezért úgy döntött, hogy az alkarjára tetováltatja a zenész művésznevét, azonban itt nem állt meg a srác! Most már Patrik fején és arcán is megtalálható egy-egy tetkó, ráadásul a mellkasát is egy hatalmas RTM felirat díszíti.

Lali kimenti fuldokló rajongóját a vízből

Miután Lali megbántja rajongóját, észreveszi, hogy Mancika fuldoklik a vízben. Miután hősiesen kimenti a lányt, a vízimentős elhinti, milyen tehetséges vízimentő lehetne belőle, Laller pedig elhatározza, hogy elvégzi a tanfolyamot.

Attilát felesége sem tántorítja el a sanzonkirálynő Gyöngyikétől

Attila az X-Faktorban szeretett bele Gyöngyibe, aki azonnal levette őt a lábáról a hangjával. A férfi azóta rendszeresen üzenetekkel bombázza az énekesnőt, és egy cseppet sem érdekli, hogy mit szól mindehhez a felesége, Ági. Elérkezett a nagy találkozás pillanata!

Rajongóból házastárs: nem lehetetlen!

Vajon hogyan sikerül kiemelkedni a sikítozó lánytömegből? Vagy milyen fondorlatokkal tudjuk elérni, hogy a világ egyik legismertebb színésznője felfigyeljen ránk? Ha eddig azt gondolták, hogy a népszerű sztárok elérhetetlenek, akkor most jól figyeljenek, mi bebizonyítjuk az ellenkezőjét.

Story Extra 2017-07-25


szerző:
2017.07.25. 17:25
Adele szomorú hírrel szolgált rajongóinak...

Június 28-án ért véget Adele turnéja, és a jelek szerint a jövőben soha többé nem áll színpadra az énekesnő...

Ilyen videóüzenetet még sosem kapott a Ham ko Ham!

A 2016-os X-Faktor legjobb zenekara nem hitt a szemének, avagy a fülének, mikor megnézték a nekik szánt üzenetet…

50 évvel fiatalabb Benkő Dániel párja

Átverés vagy igaz szerelem? Felrobbantotta a bulvársajtót a hír, mi szerint Benkő Dániel összejött 50 évvel fiatalabb rajongójával. Stábunk meglátogatta a lantművészt és kedvesét, akiket szerelmük legintimebb részleteiről is kérdeztünk.

Story Extra 2017-05-17


szerző:
2017.05.17. 16:55
Nem fogod elhinni, milyen kéréssel fordultak David Boreanazhoz rajongói!

A sorozatsztár elárulta, hogy mik voltak az eddigi legbizarrabb kérdések, amiket a rajongói feltettek neki a közönségtalálkozók alkalmával.

Keleti Andiról kiderült: igazi Konyhafőnök rajongó!

Andi újként még remegő kezekkel látott neki az ételének, de Zének közben elmesélte, nem egy fogást ellesett az előző szériákból. Egy dologra nem volt felkészülve: az időre!

Meglepte idős rajongóját Clooney

George Clooney valóra váltotta egy 87 éves rajongója álmát. A hölgy egy idősek otthonában él az angliai Readingben. Ugyanott, ahova 2014-ben költözött a filmes szupersztár feleségével. Az otthon alkalmazottai írtak neki, hogy a néni minden nap megemlíti, hogy szeretne találkozni a színésszel, aki legnagyobb meglepetésükre vasárnap délután egy csokor virággal jelent meg náluk.

A mi kis falunk legnagyobb rajongói már jártak Pajkaszegen!

Az RTL Klub népszerű sorozatának legnagyobb rajongói akár több száz kilométert is képesek voltak megtenni, hogy láthassák A mi kis falunk forgatásainak helyszínéül szolgáló Pilisszentléleket.

Itt a nagy februári ÉNB kvíz-Lássuk, mennyire vagy képben!

Ha úgy érzed, hogy igazi Éjjel-Nappal Budapest rajongó vagy, és egész hónapban nyomon követted a sorozat alakulását, ezt a kvízt pont neked találták ki! Jöjjön 2017 második kvíze, lássuk, mennyire emlékszel a februárban történtekre!

 

Gyorsulási verseny Geszti módra

Tour de flanc, avagy egy igazi hamisítatlan gyorsulási verseny Rapülők módra. Huszonhárom év különbséggel újra lejátszotta a nyaktörő gyorsulási versenyt Geszti Péter és az egyik legnagyobb Rapülők rajongó, Jenő. Természetesen a 23 évvel ezelőtti verdák pontos másával.
Gigászi csata következik…

Újra villant a tetkó!


szerző:
2017.01.24. 17:25
Újra villant a tetkó!

Pribelszki Norbi részéről nem ritka, hogy Instagram profilján megmutatja meztelen felsőstestét - persze a hölgyrajongói legnagyobb örömére. Legutóbb is készített egy  póló nélküli szelfit, amin jól látszik a tetoválása az oldalán.

KERESTETIK: A Rapülők '94-es rajongója

A Rapülők tagjai februárban dupla koncerttel térnek vissza, amire nagyon szívesen várják azt az 1994-es Rapzaj című filmükben szereplő úriembert, aki arról emlékezett meg a több mint tíz évvel ezelőtti filmben, hogy hogyan versenyzett Geszti Péterrel.

Előző rész (2017. január 17.)

Joe kómába kerül. Bori reggel fényképeket kap, amelyeket egy ismeretlen készített róla. Maja és Kristóf értesítik a rendőrséget, akik őrizetbe veszik Zsoltot.

Mata Ricsi bemutatta legfiatalabb rajongóját!

A 2016-os X-Faktor második helyezettje, Mata Ricsi tündéri videót osztott meg egyik rajongójáról, aki teljesen odáig van Ricsiért.

Meghökkentő dologra szánta el magát Tóth Gabi rajongója!

Az énekesnőt rengetegen szeretik és követik, ám vannak, akik komoly jelüket is adják rajongásuknak. Sőt, akad olyan is, aki a vérét adja szeretett énekesnőjéért!

Tóth Gabi arcát tetováltatta magára

Pop Csabiról eddig csak a kiváltságosok és az igazán bennfentesek hallhattak. A fehérvári előadó munkásságát nem sokan ismerték, videóit csak pár százan látták. Eddig. Pop Csabi most úgy döntött, Tóth Gabit tetováltatja a bal karjára, de nem azért hogy ő is híres legyen, hanem azért, mert évek óta rajong az énekesnőért, és alaposan megfontolta.

Joseph Gordon Levitt nem titkolja rajongását

Joseph Gordon Levitt hatalmas Star Wars fan - erre egy tavalyi fotója a legjobb bizonyíték. Az ébredő Erő premierjén tetőtől-talpig beöltözött Yodának! A legfrissebb csillagok háborúja film kapcsán elő is bányászta ezt a képet Twitter-csatornáján. Ezek szerint továbbra sem csinált titkot nem múló imádatából.

Találkozott hősével a kisfiú

Találkozott Lionel Messivel az az afgán kisfiú, aki az év elején lett híres, miután elterjedt a fotója a világon. A felvételen egy kék-fehér csíkos nejlonzacskóból készített Messi mezben volt. Murtaza Ahmadi híre eljutott az ötszötös aranylabdás futballistához is, aki egy mezt és egy focilabdát küldött neki. A hirtelen jött hírnév miatt azonban a családnak el kellett menekülnie hazájából. Most Pakisztánban élnek, és a gyerek a katari labdarúgó-vébé szervezőinek köszönhetően találkozhatott kedvencével.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!