KERESÉS search-close

rabság

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rabság"

4. rész (előzetes) - Szenvedélyed rabja lettél!

Július 3-tól minden hétköznap 17:00-tól Anikó #show az RTL Goldon! Nádai Anikó civil vendégekkel beszélget majd hétköznapi témákról, a klasszikus talkshow műfaji sajátosságaiból adódóan ugyanakkor itt sem hiányzik majd a dráma, az érzelem és persze az intrika sem. A műsorba folyamatosan várják a jelentkezőket a www.rtlgold.hu oldalon keresztül

Fókusz 2017-01-09


szerző:
2017.01.09. 18:55
Kényszerzubbony került a két párbajozóra!

Ati és Gina kaptak egy-egy kényszerzubbonyt. A két párbajozót támogatóik segítették az alapvető dolgok végrehajtásában, Dávid pedig úgy érezte magát, mintha a bolondok házában lenne.

Büntetni akarta a kislányt, mert rossz volt

Már jobban van, kiengedték a kórházból azt a kislányt, akit szülei embertelen körülmények között tartottak fogva Kislétán. A családról úgy tudták a szomszédok, hogy példás családi életet élnek. Csak azt tartották furcsának, hogy az egyik gyereket szinte sosem látták. Ennek ellenére sem a szomszédok, sem az iskola nem gondolta, hogy bármi baj lehet náluk. A kislány jó tanuló volt. Az sem volt furcsa senkinek, hogy 11 évesen mindössze 21 kiló.

BEZÁRT KISLÁNY: Kutyatálba kapott inni

A szomszédok csak ritkán látták a kislányt, azt mondják, a gyerek olyankor általában a kertben dolgozott, és szülei folyamatosan szemmel tartották.
 

Előzetes: Csak meg akarta büntetni a kislányt, mert rossz volt

Ezt vallotta a nyomozóknak az ötgyerekes anya, aki 11 éves kislányát embertelen körülmények között tartotta fogva Kislétán. Apró, cellaszerű helyiségbe zárta, odabent csak egy matrac és egy bili volt. A szomszédok azt mondják, a szülők ezt a kislányukat nem szerették. Hogy szerintük miért, elmondjuk 6-kor az RTL Híradóban, ahol azt is megtudhatják, az iskola igazgatója szerint is rossz volt-e a gyerek.

Rabságban tartották kislányukat


szerző:
2015.04.29. 18:00
Rabságban tartották kislányukat

Saját, 11 éves kislányát tartotta rabságban egy házaspár a Szabolcs megyei Kislétán. Azt mondták, azért zárták be, mert visszabeszélt és lopott az iskolában. Az alultáplált, mindössze 21 kilós gyermeket a spájzból kialakított, két négyzetméteres, fűtetlen helyiségbe zárták, ahol nem volt világítás. Egy bili és egy matrac volt az összes berendezés. A szörnyűség akkor derült ki, amikor a kislány egy apró ablakon át vizet kért a szomszédtól. Olyan súlyosan alultáplált, hogy kórházban kezelik.

Előzetes: Saját kislányát tartotta rabságban egy házaspár Kislétán

Azt mondták, azért zárták be, mert visszabeszélt. Az alultáplált, mindössze 21 kilós gyermeket a spájzból kialakított, két négyzetméteres, fűtetlen helyiségbe zárták, ahol nem volt világítás. Egy bili és egy matrac volt az összes berendezés. A szörnyűség akkor derült ki, amikor a kislány egy apró ablakon át vizet kért. Ezt meghallotta egy falubeli. Részletek hatkor az RTL Híradóban.

XXI. század 12-10-30


szerző:
2012.10.31. 00:10
XXI. század 12-10-30

XXI. század: Mindszenty József, a magyar katolikus egyház feje rabként élte le élete egyharmadát, de még a fogságból is a magyar egyház ügyeit intézte. Fel- vagy félre ismerte-e a helyzetet? Kell-e politikájáért boldoggá avatni?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való