KERESÉS search-close

rab

79 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rab"

Életfogytiglant is kaphat a szökött rab

Akár életfogytig tartó büntetést is kaphat a rab, aki pénteken megszökött a Fővárosi Törvényszékről. A nyilatkozó ügyvéd szerint akciójával legalább 4-5 bűncselekményt követett el. A legsúlyosabb, hogy a rendőrökre lőtt. A férfi akkor szökött meg, amikor elítélték.

Nem vették észre, hogy cellatársai bántalmazták

Nem vették észre a bántalmazást, ezt állították börtönőrök a brutálisan megkínzott, majd meggyilkolt rab ügyében zajló tárgyaláson. A férfit a vád szerint cellatársai heteken át kínozták, végül 2017 májusában belehalt a bántalmazásba a szombathelyi börtönben. Három rabot vádolnak a gyilkossággal, a mai tárgyaláson a börtön alkalmazottai és az aznap riasztott mentők is felidézték, mire emlékeznek.

Az álmennyezeten át akart megszökni, nem jutott messzire

Az álmennyezeten keresztül akart megszökni egy rab az egyik amerikai börtönből. Csak pár méterre jutott, az őröknek sikerült megállítani és ártalmatlanítani. A botcsinálta szökevény akcióját a biztonsági kamerák is felvették.

Nyomoznak a rab halála miatt

Rokonai szerint megverhették azt a férfit, aki még két hete lett öngyilkos a Márianosztrai börtönben. Ezért feljelentést tettek. Tudomásukra jutott, hogy a férfit egy egyszemélyes zárkába vitték, mert összeveszett a cellatársaival. Azt azonban nem értik, hogyhogy nem vették észre, hogy mire készül, ugyanis a biztonsági zárkát folyamatosan kamerával figyelik. A Központi Nyomozó Főügyészség nyomozást rendelt el az ügyben.

Ahol nem számít, ki vagy - egy nap a váci börtönben

A börtönben mindenki egyenlő, vallják a rabok. Mindegy kik a szülei, milyen családból érkezett és milyen anyagi körülmények között élt kint. Ha valaki börtönbe kerül személyiségét betűkre és számokra cserélik. Kap egy nyilvántartási számot, onnantól ez alapján fogják őt beazonosítani. A börtönévek alatt a legnagyobb kincset veszíti el, a szabadságát. A sztereotípiákkal ellentétben. Bárki ide kerülhet. Egy rossz döntés, egy meggondolatlan cselekedet egyenes út a börtönbe.

Börtönben készült videót posztolt egy szökött rab

A rab a szabadulása előtt, a budapesti Venyige utcai börtön zárkájában készült a felvétel, amit azután töltött fel a közösségi oldalra, hogy hazament. Oda viszont csak nyomkövetővel engedték, mivel egy másik ügye miatt lakhelyelhagyásra ítélte a bíróság. Néhány nap múlva levágta a lábáról a szerkezetet, a rendőrség azóta körözi.

Nyomoznak a rab levele miatt


szerző:
2018.09.03. 18:06
Nyomoznak a rab levele miatt

Hamis tanúzás miatt nyomoznak a lúgos orvos ügyével kapcsolatban. Még tartott a támadással vádolt orvos pere, amikor a védelem egy levelet kapott. Ebben valaki megpróbálta a megtámadott nő jelenlegi barátjára terelni a gyanút. A levélről kiderült, hogy valótlanságokat tartalmaz, ezért indult most nyomozás az ügyben.

Egy ember utazott a szirénázó rendőrautó tetején

Egészen hihetetlen jelenetet vett fel telefonjával egy texasi autós. Egy ember utazott egy szirénázó rendőrautó tetején.

Kiszabadította magát és felült az autó tetjére menet közben

Egészen hihetetlen jelenetet vett fel telefonjával egy texasi autós. Egy ember utazott egy szirénázó rendőrautó tetején. Mint kiderült, a férfit éppen börtönbe vitték. Valahogy azonban kiszabadította magát, kirúgta a hátsó szélvédőt, aztán menet közben felült a tetőre.

Rabosították Kis Grófót?


szerző:
2018.07.15. 06:00
Rabosították Kis Grófót?

Két éve azért tettek Kis Grófo ellen feljelentést, mert Abonynál ő és testvére a gyanú szerint leszorítottak egy autóst az útról, aztán egy családi vita miatt verekedni kezdtek. A Fókusznak nyilatkoztak azok a férfiak, akikkel dulakodtak. Szerintük az énekes testvére fegyvert is fogott rájuk.

Órákig üldözték a szökött rabot

Mozgó rabszállító autóból szökött meg hétfőn reggel, délutánra elfogták. A börtönbüntetését töltő férfit éppen másik helyre szállították, amikor Cegléd határában egyszerűen kiugrott a lassító rabszállítóból és elmenekült. Azonnal keresni kezdték a 4-es főút melletti gabonaföldeken, még helikoptereket is bevetettek. Végül egy ceglédi cég telephelyén találták meg, úgy tudjuk, előtte pénzt és ruhát lophatott magának.

Bréking: a brit rab 40 napja nem volt vécén!

Már 40 napja hiába várják, hogy székletet ürítsen egy brit rab. Vajon milyen egészségügyi következményekkel fog járni Lemarr Chambers döntése? Dr. Balaicza Erika belgyógyász válaszolt.

93 forintos percdíj a raboknak

93 forintos percdíjon telefonálhatnak a rabok, ez pedig a keresetük nagy részét elviszi a Magyar Helsinki Bizottság szerint. Ha pedig tönkremegy a kétezer forintos börtöntelefon, a javításra is több ezer forintot kell fizetniük. A Bünetés-Végrehajtás Országos Parancsnoksága szerint szigorú szabályoknak kell megfelelnie a telefon-szolgáltatónak, ami plusz költségeket jelent.

 

Az interneten fenyegetőzik a rab

A Facebookon fenyegeti ismerősét a sopronkőhidai börtön egyik rabja. A videó, amelyen pénzét követeli, vasárnap jelent meg profilján. Vizsgálat indult, hogy kiderüljön, hogyan jutott be a telefon a börtönbe. Ez ugyanis szabálytalan.

 

Haza akart menni a kórházból a szökött tolókocsis rab

Csak haza akart menni - ezt mondta kihallgatásán az a rabnő, aki szerdán szökött meg egy kórházból egy kerekesszékkel. A 43 éves nőt a Semmelweis Egyetem klinikáján kezelték. Úgy tudták, nem tud járni, ezért csak naponta kétszer ellenőrizték a börtönőrök. Szerdán a reggeli vizit után tűnt el. Másnap a Keleti pályaudvaron, egy vonaton ült. Ott ismerte fel az egyik utas. Most újra börtönben van, és a szökés miatt eljárás indult ellene.

Megszökött a lebénult rab

Kerekesszékben szökött meg egy félig lebénult rab a budapesti Semmelweis Egyetem neurológiai osztályáról. Információink szerint a nő azt használta ki, hogy rövid ideig senki sem figyelt rá. Az őrök naponta kétszer ellenőrizték,  másodszor már nem találták a helyén. Adásunk előtt nem sokkal megtalálták, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságánál vizsgálatot indítottak.

Újabb poszt a szombathelyi börtönből

Megint a szombathelyi fegyházból facebookozhatott egy elítélt. A Hír TV szerint egy kábítószer-kereskedelem miatt elítélt férfi a cellájából posztolt fotókat és kommentelte ismerősei bejegyzéseit. Az intézmény belső vizsgálatot indított az ügy tisztázására. Év elején éppen egy hasonló eset után váltották le a szombathelyi börtön akkori igazgatóját.

Szökni akart a rendőrautóból

14 évet kapott nem jogerősen az a férfi, aki meg akart szökni egy rendőrautóból 2012 decemberében. Arra hivatkozott, hogy túl szoros a bilincs, amikor a rendőrök meg akarták lazítani, rájuk támadt, és az egyikük fegyverét is megszerezte. Három lövéssel tették ártalmatlanná.

Tetőről csapott le a kommandós

Kommandós akció a belvárosban. Öngyilkossággal fenyegetőzött egy férfi tegnap este az V. kerületben. A rendőrök akarták elfogni, mivel nem ment be a börtönbe. Amikor meghallotta, hogy az ajtaján kopogtatnak, kiállt a párkányra és azzal fenyegetőzött, hogy a mélybe veti magát. A TEK kommandósai végül bejutottak a lakásba, ahol sikerült ártalmatlanná tenni, majd őrizetbe vették.

Kötéllel mentett életet a rab

Akár a profi életmentők, létra és kötél segítségével húzta ki a beszakadt korcsolyázót az elítélt rab a Kaposvár melletti Deseda tóból. Azt mondja, közben recsegett körülötte a jég. Az elítélt férfi december óta van otthon, lábán nyomkövetővel. Szabadulásuk előtt fél évvel olyan elítéltek élhetnek ezzel a lehetőséggel, akiket kevesebb, mint öt évre ítéltek, és nem erőszakos bűncselekményt követtek el.

Nyomoznak a rab halála miatt

Meghalt egy rab a budapesti Kozma utcai börtönben még szombaton. Úgy tudni, halála előtt két őrrel verekedett, ezután vesztette el az eszméletét. Próbálták újraéleszteni, hiába. Az ügyészség hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás gyanúja miatt nyomoz. A rab, egy 44 éves férfi, erőszakos bűncselekmények miatt volt rács mögött, korábban kilenc évre ítélték, a büntetésből még évei lettek volna hátra. Gyanúsított még nincs.

Brutális börtönlázadások

Több száz rab szökött meg egy brazil börtönkórház pszichiátriai osztályáról, miután fellázadtak és több épületet is felgyújtottak. Ez már a sokadik zavargás az utóbbi napokban az országban, vasárnap egy másik börtönben legalább 25 rab halt meg, amikor két rivális banda egymásnak esett. Az áldozatok közül többet lefejeztek, de volt, akit élve elégettek.

A szögesdrót sem állta útját a szökevénynek

Bravúros módon, a több mint öt méter magas fallal és szögesdrót-kerítéssel védett tököli börtönből szökött meg tavaly októberben egy fiatalember. Most emeltek vádat ellene. A dömsödi tolvajt 40 rendbeli lopás miatt ítélték el, de alig két hónapig bírta a bezártságot. Két nap alatt elkapták, de addigra már újra lopott, így most a szökés mellett ezért is felelnie kell a bíróság előtt.

Megszólaltak a Kis Grófo ügyben dulakodó férfiak

Rabosították Kis Grófót a rendőrök. Annak a verekedésnek a következményképpen vették le a mulatós sztár ujjlenyomatait, amelyről a Fókuszban több mint egy hónapja számoltunk be elsőként. Azért tettek Kis Grófo ellen feljelentést, mert Abonynál ő és testvére a gyanú szerint leszorítottak egy autóst az útról, aztán egy családi vita miatt verekedni kezdtek. A Fókusznak nyilatkoztak azok a férfiak, akikkel dulakodtak. Szerintük az énekes testvére fegyvert is fogott rájuk. A Ceglédi Rendőrkapitányság garázdaság gyanújával nyomoz az ügyben.

Kiengedték a legfiatalabb rabot

Kiszabadult a börtönből a legfiatalabb fogvatartott Izraelben. A 12 éves palesztin lányt azért ítélték el, mert beismerte, hogy izraelieket akart megkéselni. Fellebbezés után végül elengedték.

Elfogták a rabot, barátnője miatt szökött meg

Kétnapos hajtóvadászat után elfogták a rendőrök azt a férfit, aki a tököli börtönből szökött meg még vasárnap délután. Egy dömsödi hétvégi házban bukkantak rá, ahol vele volt barátnője is. Kiderült, hogy a 20 éves férfi azért szökött meg, mert hiányzott neki élettársa és a családja.

Farkas György László

Farkas György László vasárnap délelőtt oldott kereket a tököli Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézetéből, ahol két hónapja raboskodott, mert nem bírta kisfia, és élettársa nélkül. Látni akarta őket.

 Farkas György László köddé vált Tökölön!

Megszökött a szigorúan őrzött tököli börtönből, a lopásért egy évre ítélt férfi átmászott a magas drótkerítésen. A fegyintézet történetében ez 15 éve nem sikerült senkinek. Farkas györgy Lászót most keresi a rendőrség, ha elkapják a szökés miatt akát három évre is nőhet a büntetése. 

Minden rabnak lesz saját mobilja


szerző:
2015.08.03. 18:10
Minden rabnak lesz saját mobilja

A Büntetés-végrehajtási szervezet 20 ezer készüléket már meg is vett, 42 millió forintért. Az elítéltek törvényesen most csak levélben tarthatják a kapcsolatot rokonaikkal, de az általunk megkérdezett kriminálpszichológus szerint ez nem elég.

Vérlázító: Milliókat követel a szigetszentmiklósi lány gyilkosa

Ötven milliót követel lánya gyilkosától, a felháborodott édesapa alig tudja türtőztetni magát a dühtől, amit azért érez, mert lánya gyilkosa Strassbourghoz fordult. Tíz millió forintra perli a magyar államot, mert szerinte embertelen körülmények között tartják a börtönben. Az apa azt mondja, elperli a pénzt a férfitól, aki tönkretette a családját. A tragédiát máig nem tudták feldolgozni.

Milliókat követel az államtól Dominika gyilkosa

Ötven milliót követel lánya gyilkosától, a felháborodott édesapa alig tudja türtőztetni magát a dühtől, amit azért érez, mert lánya gyilkosa Strassbourghoz fordult. Tíz millió forintra perli a magyar államot, mert szerinte embertelen körülmények között tartják a börtönben. Az apa azt mondja, elperli a pénzt a férfitól, aki tönkretette a családját. A tragédiát máig nem tudták feldolgozni. Újvári Mihály riportja.

Csúnyán túljárt a börtönőrök eszén a drogbáró

A mexikói börtönőrökön röhög az egész világ. Elképesztő rafináltsággal játszotta ki ugyanis a fegyőröket a világ legbefolyásosabb drogbárója, a „Köpcös” néven híressé vált Joaquin Guzmán Loera, aki a hétvégén szökött meg Mexikó egyik szuperbiztonságosnak tartott börtönéből.

A nagy szökés: a mexikói drogbárót nagy erőkkel keresik

A mexikói börtönőrökön röhög az egész világ. Elképesztő rafináltsággal játszotta ki ugyanis a fegyőröket a világ legbefolyásosabb drogbárója, a „Köpcös” néven híressé vált Joaquin Guzmán Loera, aki a hétvégén szökött meg Mexikó egyik szuperbiztonságosnak tartott börtönéből. Ásványi Eszter riportja.

Élve fogták el három hét hajsza után a szökött amerikai fegyencet

A férfi társával együtt június elején szökött meg egy olyan börtönből, ahonnan még senkinek nem sikerült. Mindketten gyilkosságért ültek. A férfi két lövést kapott, így állította meg egy rendőr egy tisztáson. Társa néhány nappal ezelőtt nem adta meg magát, ezért lelőtték.

Nem találják a szökött gyilkosokat

Továbbra sem találják azt a két fegyencet, akik megszöktek egy szigorúan őrzött börtönből az Egyesült Államokban. Még üzenetet is hagytak a gyilkosságért elítélt rabok. Lelépésük körülményeit az amerikai sajtó a nagy sikerű Remény rabjai című filmhez hasonlítja, nem véletlenül.

 

Kimenekítették Tóásó Elődöt Bolíviából

Kalandos körülmények között hagyta el Bolíviát Tóásó Előd. Ki kellett menekíteni az országból, ahol csaknem 6 évet raboskodott, mert az ottani hatóságok szerint merényletre készült az elnök ellen. Vádalkuval idén februárban szabadult, de azóta sem kapta vissza az útlevelét. Így nem tudta elhagyni Bolíviát, ahol azt mondta, folyamatosan veszélyben érezte magát.  A külügyminisztérium segítségével végül a Baptista Szeretetszolgálat menekítette ki.

TÓÁSÓ: A kimenekítés utáni első mondatok

Akár egy kémfilmben. Egy kisbuszból filmezték a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai Tóásó Elődöt, ahogy megérkezett a titkos találkozóra. Holmijait egy hátizsákba pakolta, így vágtak neki a kalandos útnak. A csaknem hat évet Bolíviában raboskodó Tóásó és a mentőcsapat ezután a chilei határ felé indult, ahonnan Brazíliába mentek tovább. Innen repülővel utaznak Európába, majd haza.

Gabriela Spanic újra az RTL Klubon

A népszerű venezuelai színésznő ezúttal A szerelem foglyai című sorozattal kerül képernyőre. Ha imádtad a Második esélyt, A bosszú angyalát és a Riválisokat, akkor ez a széria is garantáltan elnyeri majd a tetszésedet!

Ütötte-verte, megalázta zárkatársát

Egy hétig ütötte-verte és megalázta zárkatársát egy rab Budapesten, a Kozma utcai börtönben, az elítélt végül belehalt sérüléseibe. Az esetet az egyik rab jelentette az őröknek. A súlyosan sérült férfit orvoshoz vitték, de már nem tudtak segíteni rajta. Egy börtönőrnek és egy ápolónak is bíróság elé kell állnia, most emeltek vádat ellenük.

Amit eddig nem láttál: Így zajlott a Villa-farsang!

Találkozás Aladdinnal, rabszöktetés, és a bohócok sötét titka. Fenomenális produkciókat láthattunk a Villában farsang alkalmából. Tudtátok, hogy árnyékban nő az uborka?

Fókusz 14-08-07


szerző:
2014.08.07. 19:30
Fókusz 14-08-07

Döbbenet - Továbbra sem térnek magukhoz Bajor Imre barátai, nem tudják elhinni, hogy a színész már nincs köztünk. Válasz a vádakra – Újabb támadások érték a lelőtt maláj gép túlélőjét. Mi igaz abból, hogy rabságban tartott egy lányt? Négylábú Einstein - Melyik az ország legokosabb kutyája? Mit várhatunk egy havanyéztől, egy pumitól, vagy akitától?

Teszteltük: Börtönkoszt vagy kórházi menü?

Egy angliai vizsgálat szerint a börtönökben a rabok finomabb ételeket kapnak, mint a kórházakban a betegek. Riporterünk Baracskán nézett be a konyhára és kostólta a börtönkosztot, aztán egy budapesti nagy kórházban tesztelte a viszonyokat.

Exkluzív: Magyar Róbert a rács mögött adott interjút

Büntetésének 7. napján adott interjút Magyar Róbert, miután a spanyolországi Marbellán elkapták a rendőrök. A fekete seregnek nevezett, 1000 főre saccolt bűnszervezet vélt feje 2010 januárjában szökött meg lakásából, ahol házi őrizetben volt.

Fókusz 12-02-16


szerző:
2012.02.16. 19:59
Fókusz 12-02-16

Fókusz: Sokkoló felvételek - Három év után most láthatta újra hozzátartozóját. Károly drogcsempészet miatt ült Peru kegyetlen börtönében. Együtt buliztak - Végigizgulták a tegnapi show-t a kiesett VV5-ösök is. Saját kiválasztásukat is megtartották. Divatőrület - Egyre többen keresik őket. Kikből lesznek az igazi jó stylistok és miért van szükség rájuk?

Peruban raboskodó magyar drogfutárok nyomában

Azok mondják el történetüket, akik tudták, mit tesznek: sok pénzt akartak keresni, és szándékosan vállalták a veszélyt. Peruban azonban nincsenek véletlenek. Volt olyan, aki a kokaint óvszerbe rejtette, majd lenyelte. A reptéren azonnal lekapcsolták.

Csütörtökön már börtönben ébred Stohl

Szerdán börtönbe megy Stohl András. Nem kivételeznek vele, ugyanúgy rabruhát visel és börtönnapirend szerint él majd, mint a többiek.

Gyógynövény-termesztőket képeznek a börtönökben

A gyógynövény-termesztő hiányszakma, a programban részt vevő munkaügyi központokkal egyeztetve indítják az új képzéseket.

Sétálva szökött meg a tárgyalása után

A veszélyes dél-afrikai bűnöző tárgyalásának végén a távozó tömegbe vegyülve egyszerűen kisétált a teremből, és eltűnt.

Jótékonykodtak a kreatív rabok


szerző:
2011.07.28. 18:57
Jótékonykodtak a kreatív rabok

Saját festményeiket árvereztették el sátoraljaújhelyi rabok, a bevételt a helyi mentőszolgálat kapta.

Megaláztak egy fogvatartottat


szerző:
2011.06.08. 17:52
Megaláztak egy fogvatartottat

A magyar állam megsértette az embertelen és megalázó bánásmód tilalmát Csüllög Zsigmonddal szemben.

Föld alatti járaton át léptek meg a rabok

Csaknem 500 tálib rab szökött meg egy börtönből a dél-afganisztáni Kandahár tartományban.

Kidumálták magukat a debreceni börtönből

Nagy dumások vetélkedtek csütörtökön a debreceni Büntetés-végrehajtási Intézetben. A versenyre 14 rab jelentkezett.

Az első interjú Tóásó Előddel


szerző:
2011.04.13. 21:05
Az első interjú Tóásó Előddel

Két év után először sikerült interjút készíteni a Bolíviában raboskodó magyarral.

Amnesztia a békesség kedvéért


szerző:
2011.02.17. 13:35
Amnesztia a békesség kedvéért

A líbaiai vezető, Moamer Kadhafi a megbékélés jegyében több mint 100 rabot engedett szabadon a börtönökből.

Állandó ordibálás van a börtönöknél

Százezer forintra büntetné a Belügyminisztérium azokat, akik bekiabálnak, vagy kintről üzennek a raboknak.

Rabok varrnak a rendőrökre


szerző:
2011.01.12. 09:00
Rabok varrnak a rendőrökre

A váci és a kalocsai büntetés-végrehajtási intézetben készítik majd a rendőrség ruháit és cipőit.

Kutyaiskola a kecskeméti börtönben

Hat fiatalkorú rab tanította egy menhely kutyáit, a terápiás program a börtönlakókra is jó hatással volt.

11 rab még mindig szökésben


szerző:
2010.10.12. 12:16
11 rab még mindig szökésben

Öt elítéltet elkaptak a rendőrök, egy ember magától ment vissza az Állampusztai Börtönbe, hárman pedig szabadságuk idején kifizették a büntetésüket.

4 halott a „bérgyilkos börtönben”

Rabtársai öltek meg négy elítéltet egy mexikói börtönben, egy vasárnap kitört zavargásban.

Sokba kerülnek a rabok az adófizetőknek

Pintér Sándor szerint, ha a fogvatartottak dolgoznak, akkor el tudják tartani magukat és nevelőiket, sőt, még az államnak is hasznot hoznak.

Segély a börtönből


szerző:
2010.06.22. 17:40
Segély a börtönből

Adományt gyűjtöttek az árvízkárosultaknak a börtönök munkatársai.

Holtan találtak egy rabot


szerző:
2010.04.22. 18:34
Holtan találtak egy rabot

Halálra vertek egy palesztin foglyot egy izraeli börtönben – állítják a palesztin hatóságok.

Erőemelő bajnoksággal ünnepeltek a rabok

A versenyt Húsvét alkalmából rendezték. A börtönben így próbálják színesebbé tenni az ünnepet.

Már nem láthatták élve rab fiukat

Napokig kórházban feküdt egy rab, de a börtön nem szólt családjának, csak mikor már meghalt.

Rejtélyes sebek a halott fegyencen

Az ügyészséghez fordult egy asszony, mert szerinte testvérét megverték a gyorskocsi utcai fogdában.

Holtan találták az egyik leghírhedtebb foglyot

Holtan találták börtöntcellájában Jean-Pierre Treiber-t, aki tavaly médiaszenzációvá vált vakmerő szökésével.

Elfogták a szökött rabot


szerző:
2010.02.05. 17:42
Elfogták a szökött rabot

Még nem tudják, hogyan tudott kiszabadulni a bilincsből és eltűnni a rendőrök elől.

Megszökött egy rab Budapesten


szerző:
2010.02.04. 21:43
Megszökött egy rab Budapesten

A megbilincselt fogoly akkor lógott meg a rendőröktől, amikor egyik helyről a másikra szállították.

Tagadják, hogy halálra verték a rabot

Vádat emeltek a 9 kaposvári börtönőr ellen, akiket a februári bántalmazással gyanúsítottak.

Öngyilkos lett egy őrizetes


szerző:
2009.08.28. 07:30

Felégették börtönüket a rabok


szerző:
2009.08.23. 11:38
Felégették börtönüket a rabok

A fegyintézetben lázadás tört ki, és az elítéltek több épületet lángba borítottak.

Pénzbüntetés helyett ült, de megszökött

A férfi nem tért vissza munkahelyén a mosdóból, felügyelője hiába kereste.

Cipőfűzőjével akasztotta fel magát a rab

Mire a felügyelők észrevették, már nem tudtak segíteni rajta.

16-an egy cellában! Túlzsúfoltak a börtönök

Bírálja az ombudsman a Gyorskocsi utcai börtön bezárását.

Guantanamoról irány a paradicsom


szerző:
2009.06.10. 10:20
Guantanamoról irány a paradicsom

Egy apró, Csendes-óceáni ország, Palau fogad be 17 Guantanamóról szabaduló rabot.

Tömeges szökés egy perui börtönből

A több tucat rab késekkel támadt az őrökre a kitörésük előtt.

Szakmát kapnak a szabaduló egri elítéltek

Azt remélik, a rabok szabadulásuk után, szakmájukkal könnyebben elhelyezkednek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való