KERESÉS search-close

rúdtánc

76 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rúdtánc"

Fésűs Nellynek bejött a rúdsport

Szenzációs eredményt ért el a színésznő, Fésűs Nelly a rúdsport magyar bajnokságon. Ezüstérme azért is csillog különösen erősen, mert Nellynek egy éve még semmi köze nem volt ehhez a sportághoz. A kétgyermekes anyuka tavaly ősszel, a Szenzációs Négyes forgatásán ismerkedett meg ezzel a sporttal.

A profik között lett világelső a rúdtáncban egy magyar lány!

„Every dream begins with one step, azaz minden álom egy lépéssel kezdődik!- ez a mottója a 22 éves Bernadettnek, aki rúdtáncban a profik között lett világelső néhány hete Angliában a Pole Theatre világbajnokságon!

Magyar páros nyerte a rúdtánc világbajnokságot!

A tatabányai lányok Londonban egyikük megható történetével nyűgözték le zsűrit és a közönséget. A skizofrénia című koreográfiát Reni saját édesanyja ihlette

Világbajnokok lettek a magyar rúdtáncosok

Molnár Renáta és Prokl Violetta az angilai Pole Theatre világversenyen nyerte meg a dráma kategóriát. Produkciójukat, amely a Skizofrénia nevet kapta, még a zsűri is megkönnyezte. Saját élményből táplálkoztak, Renáta édesanyja ebben a betegségben szenved, így van, hogy nem ismeri meg saját lányát sem. Ezt a különleges kapcsolatot dolgozta fel a tatai páros.
A teljes produkciót ide kattintva nézheti meg.

Világbajnokok lettek a magyar rúdtáncosok

Molnár Renáta és Prokl Violetta az angliai Pole Theatre világversenyen nyerte meg a dráma kategóriát. Produkciójukat, amely a Skizofrénia nevet kapta, még a zsűri is megkönnyezte. Saját élményből táplálkoztak, Renáta édesanyja skizofréniában szenved, így van, hogy nem ismeri meg saját lányát sem. Ezt a különleges kapcsolatot dolgozta fel a tatai páros.

RÚDTÁNC: Ezzel az előadással lettek világbajnokok a magyarok

Világbajnokok lettek a magyar rúdtáncosok. Molnár Renáta és Prokl Violetta az angliai Pole Theatre világversenyen nyerte meg a dráma kategóriát. Produkciójuk a Skizofrénia nevet kapta.

Szilárdot megverik egy sztriptízbárban!

Miután Szilárd (Nagy Ervin) észreveszi, hogy egyik tanítványa táncol a rúdon, azonnal odasiet, hogy számonkérje. Hiába, hiszen biztonságiőrök állnak az útjába!

Rúdtáncoló tinik A Tanárban

A tinilányok nagy bálványa, Ember Márk új külsővel és szokatlan szerepkörben jelenik meg A Tanárban. Ő Milán, az éjszaka császára, egy kétes hírnevű szórakozóhely gátlástalan tulaja. Akinél tizennyolc éven aluli lányok is táncolhatnak a rúd körül. Ez a feladat pedig bármelyik színésznőnek kihívás lenne. Szász Juli is táncórákat vett, és megküzdött saját szégyenérzetével is.

A Tanár – Az egyik diákból rúdtáncos lesz?

Most szombaton jön a sorozat második évadának befejező része. Kíváncsi vagy, milyen fordulatok várnak Szilárdra és diákjaira? Most belenézhetsz!

50 méter magas épület tetején rúdtáncolt

Elképesztő magasságokra tör egy orosz rúdtáncos, Marina Korzhenevskaya egy 50 méter magas épület tetején tartott bemutatót.

Fésűs Nelly rúdtánccal viszonozta férje meglepetését

Fésűs Nelly egy testhez simuló latex ruhába bújt szexi rúdtánc produkciójához, így kedveskedve újdonsült férjének.

Fésűs Nelly a házasságkötő teremben tudta meg, hogy a saját esküvőjén van

Fésűs Nelly férjhez ment a hétvégén: a színésznő a házasságkötő teremben tudta meg, hogy a saját esküvőjére érkezett, ugyanis a férje titokban szervezte meg a nagy napot. Az érzelmes pillanatokért nézd meg a videót!

Szülés előtt két órával még a rúdon táncolt

Christina Spirig szerint neki a rúdtánc segített abban, hogy felépüljön az első szülése után, ami rendkívül nehéz volt. A 31 éves nő azt is elárulta, hogy a gyakorlatok közben kisbabája általában aludt, így ő nyugodtan táncolhatott.

Szexi! A fiúk teljesen beindultak Maya Gold produkciójától…

A pornószínésznő körül eddig is csak úgy izzott a levegő, ráadásul az egyik este egy vadító rúdtánccal korbácsolta fel a kedélyeket.

Rúdtánc negyven felett


szerző:
2018.05.29. 18:00
Rúdtánc negyven felett

Mónika 45 évesen ’most vagy soha’ alapon vágott bele a sportba, ami rengeteg önbizalmat adott neki. Marosvölgyi Noémi egy hatalmas példaképe, akivel most személyesen is találkozhatott.

Story Extra 2018-01-11


szerző:
2018.01.11. 16:15

Rúdtánc duciknak


szerző:
2017.10.18. 18:50
Rúdtánc duciknak

Ausztráliában rúdra pattannak a teltkarcsú nők is. Sydney egyik elővárosában egyre több duci hölgy dönt úgy: rúdtáncolni fog. Azt mondják: nem csak fogyni tudnak így, hanem az önbizalmuk is nő. Sokan korábban rossz ötletnek tartották, hogy rúdtáncoljanak. Aztán indult egy csoport, és azóta több tucat eddig szégyenlős nő pörög a rúdon.

Pikáns fotó - Szóval így edz a szexi híresség!

Jobb lesz megfogadni a szépség tanácsát, hogy nekünk se teljenek unalmasan az alakformálás percei!

Kíra szexi rúdtánccal kényeztette Milánt

Míg Karesz megpróbálja szorosabbra fűzni kapcsolatát Mesivel, addig Milánt rúdtánccal villanyozza fel Kíra, ezzel kizökkentve őt Hajni miatti rosszkedvéből.

LÁTVÁNYOS: így táncolnak a rúdsport szerelmesei

Elképesztő izomzat, lélegzetelállító trükkök, lenyűgöző előadások és némi erotika jellemezte a vasárnap estét az egyik budapesti klubban. A Pole Theatre Hungary-n a nézők örökre szóló élménnyel gazdagodhattak - a rúdsport szerelmesei alaposan kitettek magukért, hogy megmutassák – ebben a sportágban bizony ők a legjobbak.

 Ezek után mindenkinek megváltozik a véleménye a rúdtáncról

A rúdtánc nem erotikus hókuszpókusz, hanem látványos és nagyon nehéz sport. Egyebek mellett ezt is bizonyítani szerették volna a világ legjobb rúdtáncosai, akik először gyűltek össze Budapesten. Olyan verseny az övék, amely sokkal jobban hasonlít színházi showhoz, mint amit elsőre sokan gondolnak, ha meghallják: rúdtánc.

Fókusz 2017-05-12


szerző:
2017.05.12. 17:25

Rúdtánc bajnok a Reggeliben!


szerző:
2017.05.11. 07:26
Rúdtánc bajnok a Reggeliben!

Holoda Péter, a Frenák Pál társulat tagja, végül a rúdtáncnál kötött ki. A táncművész négyszeres magyar bajnok, februárban ezüstérmes lett a PoleArt nemzetközi rúdversenyen a férfi elit kategóriában, most pedig megnyerte Art kategóriában a Pole Theatre Hungary versenyt, melynek egyben abszolút győztese is lett, így kvalifikálta magát az októberi Pole Theatre World-re. A táncos Annáékat is elkápráztatta bemutatójával!

 

Rúdtánc: Három magyar lány uralta a világbajnoki dobogót

Aleska, Kata és Noémi, három magyar lány uralta a világbajnoki dobogót. Bár Aleskának a karikája volt túl nagy, Noéminek meg a ruháját nem találta szabályosnak a zsűri, végül minden akadályt leküzdve a porondon legyőzhetetlenek voltak. Hajmeresztő gyakorlataikat napi több órás edzéseknek és a fantáziájuknak is köszönhetik.

RÚDTÁNC: A legszexisebb sport a világon!

Kata és Noémi hetente ötször 2,5 órákat próbálnak, hogy minél tökéletesebbre fejlesszék a gyakorlatokat. A sok próbának meg is lett az eredménye: 16 ország 100 versenyzője közül ők lettek a legjobbak páros kategóriában rúdsportban, sőt Noémi egyéniben is megszerezte a világbajnoki aranyérmet Rigában.

RÚDTÁNC: Nem csak a nők sportja!


szerző:
2016.11.08. 18:14
RÚDTÁNC: Nem csak a nők sportja!

Mosonmagyaróváron járunk, Holoda Péter, háromszoros Pole Art magyar bajnok épp tanítványaival gyakorol. 14 éves kora óta meghatározza az életét a tánc és a színpad, ez meg is látszik a mozgásán. Azt mondja, ha valaki először jön el hozzá rúdtánc órára, érdekes módon, először azt kell tudatosítani benne, hogy melyik a jobb és a bal oldala. A rúdtánc azonban nem csak a testtudat kialakításában segít.

Fókusz 2016-11-08


szerző:
2016.11.08. 17:25

Fókusz 2016-10-18


szerző:
2016.10.18. 17:25
Molnár Niki másképp csinálja

A Hungary’s Got Talent egykori versenyzője, Molnár Nikolett tavaly ősszel bebizonyította az országnak, hogy a rúdtáncon való pörgés több mint sport.

Molnár Niki óvodás kislánya is rúdtáncol

Méghozzá nem is akárhogy. A fiatal tehetség még csak öt éves, de míg más gyerekek a játszótéri mászókákon gyakorolják az akrobatikus mozdulatokat, addig ő édesanyja figyelmét a rúdon és a karikán élvezi. A videóból pedig kiderül, hogy felnőtteket megszégyenítő módon űzi ezt a már-már sportnak is nevezhető mozgásformát, ami habár lehet, hogy sokak számára hihetetlennek tűnik, mégis jótékony hatással van a gyermekek fejlődésére.

A rúdtánc már nem a szexről szól

Molnár Nikolett nyolc hónapos terhes volt, amikor először rúddal találkozott, azóta az öt éves kislánya is megszállottja lett ennek a sportágnak.

Fókusz 2015-11-06


szerző:
2015.11.06. 17:25
Fókusz 2015-11-06

A boldogító nem - Mi az oka a rengeteg válásnak, és a férfiak vagy a nők kezdeményezik inkább? Az új RTL-es sorozatban sokan magukra ismerhetnek. Esélylatolgatás - Ki nyeri a tízmillió forintot a Konyhafőnökben? Jönnek a döntő előtti utolsó, feszült pillanatok. Igazi tehetségek - Elkápráztatták a zsűrit, és a közönséget is. Bemutatjuk a Hungary’s Got Talent rúdtáncosát, és a Quartzbox két fiatal művészét is.

HGT: Bemutatjuk a 4. válogató tehetségeit!

Néhány marék homok és némi festék kell hozzá, a többi pedig már csak az alkotókon múlik. A Quartzbox két fiatal tehetsége, Áron és Dániel lenyűgözte a zsűrit a világon egyedülálló színezett homokanimációval. A két barát a képzőművészeti egyetemen találkozott egymással, ott találták ki, hogy valamit alkotni kellene közösen. A téma adott volt mivel Dani édesapja, Cakó Ferenc 40 éve készít animációs filmeket, a világ minden jelentős filmfesztiválján nyert már díjat és jelölték már Oscar-díjra is.

Nem csak 50 kilósan lehet rúdon pörögni

Eda Marbury nem volt mindig ilyen magabiztos a testével kapcsolatban, nemrég felfedezett szenvedélye azonban segített neki abban, hogy végre elfogadja önmagát. Miután leküzdötte az anorexiát, átesett a ló túloldalára, és azért kezdett el enni, hogy ezzel elviselhetőbbé tegye depresszióját. Ma már rendszeres rúdtánccal gondoskodik a lelki és fizikai egyensúlyáról egyaránt.

Látta már Adát rúdtáncolni? Ha nem, akkor azonnal kattintson!

Vagyis valójában rúdfitness, de a lényeg ugyanaz: embertpróbáló dolgokat kell csinálni egy rúdon. És úgy tűnik a műsorvezetőnek ez eléggé megy, legalábbis a Facebookra feltöltött fotói alapján.

Pirner Almának kisfia lesz


szerző:
2015.06.05. 02:00
Pirner Almának kisfia lesz

A rúdtáncosnő ezt a napokban tudta meg. A négy hónapos kismama, tavaly ősszel házasodott össze szerelmével, Attilával. Születendő gyermekük nevéről azonban még nem döntöttek.

Rúdtáncosnak állt Munkácsy Kata

A Barátok közt egykori sztárja jelenleg fogorvosi pályára készül, így most ezekben a napokban éjt nappallá téve tanul az emelt szintű érettségire és a felvételire. Kikapcsolódásképpen pedig rúdtáncra jár.

Reflektor 15-04-28


szerző:
2015.04.29. 02:00
Reflektor 15-04-28

Reflektor: Összefogtak a sztáranyukák. Rúdtáncosnak állt Munkácsy Kata.

Takarás nélkül: Dennis a rúdtáncon

Dennis és Laci megmérkőzött egymással a Párbaj előtt. Dennis rúdtáncos számát azonban az adásban csak takarással láthattuk, most viszont itt a 18+ verzió!

Három Párbaj-győzelem is kevés volt a Fináléhoz

A két nagy rivális csapott össze a VV7 utolsó Párbaján. Laci és Dennis között már azóta érett ez az összecsapás, amióta megromlott a viszonyuk. De itt is csak egy nyerhetett, egyikük számára karnyújtásnyira a cél előtt, véget ért a ValóVilág.

Laci nyerte a macsó-párbajt


szerző:
2015.02.28. 21:25
Laci nyerte a macsó-párbajt

Löttyemelgetés, futás kajálás közben, rúdtánc. 2:1 arányban Laci nyert, hogy melyik versenyszámban, kiderül a videóból.

Rúdtáncosok rekordkísérlete


szerző:
2015.02.28. 19:05
Rúdtáncosok rekordkísérlete

35 hölgy másfél napon át rúdtáncol és rúdakrobatikázik egyetlen perc megszakítás nélkül. A maratoni edzést péntek délelőtt kezdték, és szombat éjszaka negyed 12-ig kell tornázniuk, hogy megdöntsék a 2010-es rekordot. Akkor 24 órán át táncolt egy másik csapat megszakítás nélkül.

Baleseti sebészből lett rúdtánc-világbajnok

Európa- és világbajnok Szlávy Eszter. Mindezt úgy, hogy jelenlegi duópartnerével, Tänczer Katalinnal az Európa bajnokság előtt három héttel álltak össze. Azóta azonban már együtt is oktatják a rúdtáncot és készülnek egy márciusi versenyre.

HAJMERESZTŐ: Pózok a rúdon


szerző:
2015.01.24. 16:59
HAJMERESZTŐ: Pózok a rúdon

Dinamika, erő, hajlékonyság. Ez jellemzi Szlávy Eszter és Tänczer Katalin világbajnok rúdtánc-koreográfiáját.
 

Szexi rúdtánc a Villában


szerző:
2014.11.26. 12:02
Szexi rúdtánc a Villában

A buli hevében a fiúk és a lányok egyaránt kedvet kaptak egy kis pörgéshez.

Fókusz 14-10-29


szerző:
2014.10.29. 18:00
Fókusz 14-10-29

Fókusz: Káosz Kozsó körül - Elhunyt az énekes édesapja - állította ma egy napilap. Egy másik szerint viszont él. Mi az igazság? Nő a feszültség - VV Éva Aleskára féltékeny, Nyertes Zsuzsa pedig már nem bírja a dzsungelt. Hozzátartozók elemzik a helyzetet. Tömény erotika - És jönnek az ország legjobb rúdtáncosai. Megdöbbentő felvételek.

Egy kemény sport, amit átfűt az erotika

Közel negyven nő, falatnyi ruhában veszélyezteti a testi épségét egy 4 méteres fémrúdon. Ez a magyar freestyle rúdtánc bajnokság, amelyet a hagyományos akrobatikus versenyekkel ellentétben – bár nem ez a cél-, valóban átfűt az erotika! Itt még a szilikonos melltartópánt és a ballagós konty is a show része.
 

Fókusz 14-03-13


szerző:
2014.03.13. 18:30
Fókusz 14-03-13

Fókusz: Kiderül az igazság! - Cipő halála után egy évvel megszólal a zenész édesanyja. Gizi néni megrendítő vallomása. A legkínosabb bakik - elrontott himnuszok és népszerű előadóik. Vajon eltűnhetnek az internetről? A rúd királynője - a világ legerotikusabb sportágában lett világbajnok a magyar tájépítő mérnök.

Elképesztő mutatványok a rúd királynőjétől

Tájépítész, mérnök, vágó, tanár és világbajnok. Felsorolni is nehéz, hogy mi mindennel foglalkozik még Bardóczy Ilka, akiről bátran állíthatjuk, hogy igazán sokoldalú személyiség. De hogyan lesz egy mérnökből kétszeres rúdtánc világbajnok?

Reflektor 14-03-07


szerző:
2014.03.08. 00:15
Reflektor 14-03-07

Reflektor: Pásztor Anna megmutatja a kisfiát. Rúdtáncra perdültek a sztárok.

Rúdtáncra perdültek a sztárok

Rózsa György eleinte rossz szemmel nézte, hogy a lánya rúdtáncórára jár, később azonban megbarátkozott a gondolattal. A népszerű televízióssal és Csillával egy bemutatón beszélgettünk, ahol több híresség is feltűnt.

Fókusz 13-10-15


szerző:
2013.10.15. 19:45
Fókusz 13-10-15

Fókusz: Útra keltek - Gyuri bácsi saját találmányával erősíti magát a koncertjei előtt, Klárika is erőt ad neki. Veszélyes erotika? - A legkeményebb kihívás a rúdra felkapaszkodni. Mit kell tudni a profi rúdtáncosoknak? Mit vegyek fel, drágám? - Csak a papucsok fogadják el párjuk kritikáját? Gardrób körkép Nagy Feróval és Oláh Gergővel.

Veszélyes erotika: a rúdtáncolás legjobbjai

Hajmeresztő mutatványok, fejjel lefelé lógás vagy pörgés a levegőben, melynél minden pillanatban azt találgatja a néző, vajon a rúdtáncos most ép bőrrel megússza vagy lezúg a magasból. A kulisszatitkokra most a Miss Poledance versenyen derült fény.

Fókusz 13-09-26


szerző:
2013.09.26. 19:45
Fókusz 13-09-26

Fókusz: Szembesítés - Meglátogattuk az X-Faktor legkülöncebb versenyzőit. Mit szólnak ők saját produkciójukhoz? Mesterfogások – Rúdtáncedzés Kelemen Annával. A botránykirálynő ezt a sportot is ki akarta próbálni. Bátor lépés - Az első magyar játékvezető, aki rasszizmus miatt fújt le egy meccset. Drámai helyzet a lelátókon?

Rúdtánc megmérettetések Kelemen Annával

Anna nem bánta, hogy első testformáló óráján a Fókusz kamerája forgott. A magas sarkújától ugyan nem volt hajlandó megválni és a rúddal többször is meggyűlt a baja, de hősiesen küzdött a mesterfogásokkal.

A rúdtánc már a férfiak körében is hódít

Fényes fém rudak, amelyek körül általában szexis, kisportolt lányok lejtenek táncot. A nyakatekert figurák mögött komoly sportteljesítmény lakozik, amelyre hosszú évtiezedek után ma már a férfiak is vállalkoznak.

Fókusz 13-04-29


szerző:
2013.04.29. 19:50
Fókusz 13-04-29

Fókusz: Vége a találgatásoknak! - Hónapok óta mindenki csak találgat, leleplezzük az X-Faktor új mentorcsapatát. A rúd királynői - Már tízezren űzik az egyik legszexibb, de legkeményebb sportot Magyarországon. Jönnek a legjobbak! Örök agglegények - Sármosak, híresek és sikeresek, de közel a negyvenhez eszük ágában sincs megnősülni.

Diadalt aratott a hajlékony női szépség

A rúdtánc-sport egyik világbajnoka tájépítész szakmája mellett keresett testet-lelket megmozgató kikapcsolódást, és idővel a gravitációt és mindenki mást is legyőzött. Azóta már több ezres tömeg követi.

Dér Heni keményen szereti


szerző:
2012.09.15. 00:50
Dér Heni keményen szereti

Legalábbis, ami a sportot illeti. A Sugarloaf énekesnője új, kőkemény edzésformát talált, rúdtáncolni kezdett.

Olimpiai lovas távolugrás, krokett, galamblövészet és rúdtánc?

Hajdanvolt olimpiai sportágak az akadályúszástól a lovas távolugrásig és a krokettől a racketsig. Olyan különleges és vicces versenyszámok, amelyekre már kevesen ismernek, és még kevesebben űznek.

Fókusz 12-05-15


szerző:
2012.05.15. 20:45
Fókusz 12-05-15

Fókusz: Berobbantak! - Hatalmas siker A gyanú árnyékában. A szereplők élete egy nap alatt a feje tetejére állt. Utolsó vallomás - Csézy a Fókuszban búcsúzik el végleg egykori szerelmétől és élettársától. Mutasd a jegyeidet! - Volt, akit átlökdöstek, és volt, akire büszkék voltak. Elemeztük a hírességek érettségi bizonyítványát.

Fitt-testű rendőrnők és bajnokok a rúd körül

A legszebb testű rendőrnő és a rúdtáncsport legelszántabb képviselői között egy izmos férfi. A fitnesz legkülönbözőbb ágazatainak világklasszisait Magyarországon tényleg tömegek követik.

Anyuka taszította le trónjáról Pirner Almát

Az bizonyos, hogy a rúdtánchoz hatalmas tudás és erőkifejtés kell, de az eredmény nagyon látványos. Új magyar bajnokunkat is a táncművészet emelte ki az egyébként szemrevaló mezőnyből. Barbara a közelgő világversenyen is esélyes lehet.

Egy 33 éves anyuka a legjobb magyar rúdtáncos

A 33 éves, egygyermekes édesanya a tornászat és a tánc elemeit ötvözte a krómrúdon.

Közösen hódította meg a rudat Veronika és Jerzy

Jerzy a Való Világ után azt mondta, szeretné abbahagyni korábbi munkáját, de akkora iránta az érdeklődés, hogy még nem volt ideje másik állás után nézni. Így tehát hirtelen Veronika oldalán találta magát, és ők ketten egy új műfaj képviselői lettek.

Villamoson hódítottak a csábos rúdtáncosok

Csütörtökön akadtak néhányan, akik részesei lehettek a különleges akciónak, melyben kiderült, hogy a villamos kapaszkodója és az utcai lámpa rúdja, milyen kreatívan használható.

Fókusz 10-09-21


szerző:
2010.09.21. 20:40
Fókusz 10-09-21

Fókusz: Az apjuk, Nyári Karcsi Michael Jacksonnak zenélt, Phil Collins-szal és Frank Sinatrával játszott együtt. De meddig juthatnak a lányai? Alíz és Edit szinte berobbant az X-Faktor színpadára. Nyolc hónappal a csepeli kettős gyilkosság után exkluzív interjút adtak a Fókusznak a bűnsegédlettel gyanúsított Deme Gábor szülei!

Szexi lányok dögös show-ja a rúdon

A másodszor megrendezett országos bajnokságon összesen 14 lány pályázott a rúdtánc királynője címre.

Fókusz 10-06-16


szerző:
2010.06.16. 20:45
Fókusz 10-06-16

Fókusz: Teljes az X-Faktor csapata! Rúdtáncrekord Pirner Almával. Végignézte barátai halálát. Kulka János Dustin Hoffman nyomdokában.

Dögös csajok a rúdon


szerző:
2010.06.16. 20:31
Dögös csajok a rúdon

Pirner Alma és tanítványai profi módon tekeredtek izmos testükkel a rúdon. Mindezt 24 órán keresztül tették. Hogy produkciójukkal sikerült-e Guinness rekordot felállítaniuk, a Fókusz riportjából kiderül.

Pirner Alma fedezte fel a szexi kiscsillagot

Kollár Betty rúdtánc-tudományával lenyűgözte a Csillag születik zsűrijét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való