KERESÉS search-close

részeg autós

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "részeg autós"

A virágágyásban landolt egy részeg autós

Körforgalomba csapódott egy részeg autós Budapesten. Úgy tudjuk, hogy fékezés nélkül ment neki a Clark Ádám téri körforgalom szegélyének, ami megdobta az autót. A kocsi több métert repült, majd a virágágyásban landolt. A sofőrnek nem lett baja, de az autó motorja és futóműve kiszakadt. Daruval kellett kiemelni a körforgalomból.

Olajfoltok buktatták le


szerző:
2016.06.15. 18:30
Olajfoltok buktatták le

Hiába próbált eltűnni a baleset után, az olajfoltok a házáig vezették a rendőröket. Részegen borult fel kocsijával egy 22 éves férfi hétfő este Bakonyszombathelyen. Kimászott a kocsiból, majd segítséggel kerekeire állította és traktorral hazahúzta az összetört autóját. Pechjére valaki szólt a rendőröknek, eljárás indult ellene és még a jogosítványát is elvették.

Részeg férfi okozott balesetet


szerző:
2015.11.18. 18:02
Részeg férfi okozott balesetet

Részeg férfi okozott balesetet kedden este Szegeden. Olyan magas volt a helyszínen mért véralkohol szintje, hogy az bűncselekménynek számít, így bilincsben vitték el. A férfi az egyik forgalmas úton hajtott neki egy éppen forduló autónak, úgy hogy az totál károsra tőrt. A benne ülő nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Fegyvert fogott a kutasra, hat évet kapott

Hat évet kapott az a volt titkosszolgálati dolgozó, aki egy benzinkútról próbált fizetés nélkül elhajtani még 2013-ban. A Nemzetbiztonsági Szakszolgálatnál dolgozott őrként, amikor részegen, hamis rendszámú autóba tankolt, és nem akart fizetni. A benzinkutasra ráfogta szolgálati fegyverét, aki ennek ellenére egy ideig visszatartotta a támadót.

BIZTONSÁGI KAMERA: Így próbálta megállítani a részeg autóst

10 liter vizet zúdított a benzinkutas a fekete autóba. A sofőrt akarta így megfékezni, aki részegen, fizetés nélkül próbált volna elhajtani. Úgy tűnik, nem félt az autóstól, pedig a biztonsági kamerák felvételén az is látszik, hogy a férfinak fegyvere is volt. A kutas egy hirtelen mozdulattal ki is kapta az anyósülésről a pisztolyt. A fegyvert, amit fehér körrel jelöltük, aztán ki is dobta a kukába. Végül mégsem tudta a kúton tartani az autóst. Az elhajtott a kocsival, de nem jutott messzire. Az eset még 2013-ban történt, hat évet kapott az autós.
 

Belecsapódott a vétlen autóba


szerző:
2015.04.03. 18:00
Belecsapódott a vétlen autóba

Híradónk információi szerint részegen, benyugtatózva vezetetett az a férfi, aki tegnap éjjel halálos balesetet okozott a Nagykőrösi úton. Úgy tudjuk a sofőr jóval a megengedett sebesség felett száguldott, több mint 150 km-h-val csapódott neki a vétlen autósoknak. A balesetben egy ember meghalt, a karambolt okozó kocsi sofőrjét a rendőröknek és a tűzoltóknak kellett lefogni, mert őrjöngeni kezdett és nem akarta, hogy kórházba vigyék.

Részegen gázolt el öt gyalogost


szerző:
2014.11.09. 18:05
Részegen gázolt el öt gyalogost

Részegen hajtott a gyalogosok közé egy uatós a Veszprém megyei Nagytevelnél hajnalban. Egy 19 éves édesanya meghalt a balesetben, négyen pedig súlyos, illetve életveszélyes állapotban vannak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való