KERESÉS search-close

részeg

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "részeg"

Bécy gyógyszertől bódultan, teljesen szétcsúszva vitte haza Tamást a munkahelyéről

Tamás véletlenül túl sok gyógyszer vett be a fájdalmaira, amitől teljesen kikészült…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Trokán Nóra tanárnője lerészegedett

Szilárd, Lilla és Júlia együtt mentek el a tanár úr 20 éves osztálytalálkozójára, ahol egy összecserélt pirulás doboz miatt az igazgatóhelyettes elázott.

Elesett és mérgében visszapillantókat tört

Elesett a hóban, ez pedig annyira feldühítette, hogy rongálni kezdett. Ezt mondta a rendőröknek az a fiatalember, aki a gyanú szerint több autó visszapillantó tükrét is letörte éjjel Debrecenben. Úgy tudjuk, hogy a gyanúsított részeg volt. A rendőrök még a helyszínen elfogták.

Reni a sárga földig itta magát?

Úgy tűnik, kemény buli volt az éjjel, hiszen Vivi részegsége után Reni is egyhamar felöntött a garatra. Csoki pedig teljesen kiakadt...

Jogsi nélkül, részegen vezetett, leégette a házat

Többször elítélték már ittas vezetésért és kábítószer birtoklása miatt is - most két év börtönt kapott az a sofőr, aki még 2014-ben jogosítvány nélkül, részegen egy ház falának hajtott Püspökladányban. Az udvaron kidöntött egy gázcsonkot, a gáz belobbant és minden porig égett…

Teherbe ejtette az unokáját

Teherbe ejtette unokáját a nagyapa - 12 év fegyházra ítélték. A kislány mindössze 14 éves volt, amikor először megerőszakolta, majd ezt több mint egy éven át folytatta. Meg is fenyegette a kislányt, aki sokáig senkinek nem mert szólni. A férfi azt állítja, csak egyszer feküdt le a lánnyal, de olyan részeg volt, hogy arra sem emlékszik.

Szilárd meztelenül fürdőzött Karolával

Szilárd és Karola görbe estét tartottak, aminek a végén ismét közel kerültek egymáshoz…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Lali 30. születésnapja legendásra sikerült!

Lali 30 éves lett. Karola kiborult Teóra. Borit felkavarta Áron felbukkanása.

31 autó tükrét rúgta le a részeg fiatal

Egy részeg fiatal 31 autót rongált meg szombat hajnalban Budapesten. A gyanúsított a legtöbb autóról a visszapillantó tükröt rúgta le. A rendőröket egy szemtanú értesítette, majd a térfigyelő kamerákon is észrevették, hogy mit csinál, ezután kapták el. Az első becslések szerint több százezer forint a kár.

Orsi eszméletlen állapotba talált rá az anyjára

Miután Zsuzsa és Joe összevesztek, Orsi felkereste az édesanyját, akit borzalmas állapotban talált meg…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamara az utcán szedte össze a részeg, sérült Marcit

Tamara aggódva kereste Marcit, akit végül részegen, a sérülésétől legyengülve talált meg…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Ayse szakítani akar Milánnal?

Ginger váratlanul megjelent Joe-nál. Tamara rájött, hogy Marcit megkéselték. Ayse hazatért, de távolságtartó lett Milánnal.

Marcit részegen, Teót gyászolva találták meg a behajtók

Miután Marci besokallt, Teó bárjába menekült, ahol rátalált Gekkó, a pókerjátékos...

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Teó részegen randalírozott az utcán és Szofiéknál

Joe-nak rá kellett jönnie, hogy ő sem lesz már fiatalabb. Teó szembesült azzal, hogy mennyi mindent vesztett el. Anna Boriék kedvében akart járni.

Bence: „Soha nem éreztem magam ilyen tehetetlennek és szomorúnak…”

Marci újabb mélypontra jutott, miután megtudta, hogy Bence és Orsi között már akkor is volt valami, amikor még Ő járt Orsival…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bori befogadta Annát a Bécy-villába

Bori felkereste Annát. Bence aggódása a testvéréért fokozódott. Evelin segíteni próbált Laurának, hogy legyőzhesse a félelmeit.

Bence Teónak: „Marcinak azért van az iskolában a helye, hogy ne olyan legyen, mint te…”

Bence megpróbálta jó útra terelni öccsét, aki azonban csúnyán átverte őt.

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Részegen, más kocsijával rombolt

Büfébe hajtott egy autós Vásárosnaményban, a Tisza-parton. A kocsi a vendéglőben állt meg, teljesen tönkretette a berendezést. A baleset nem sokkal zárás után történt, így az épület már üres volt, ezért nem történt tragédia. A kocsiban egy részeg férfi ült, akinek nincs jogosítványa. Azt mondta a rendőröknek, hogy fáztak a barátnőjével, amikor megláttak egy kocsit, amiben benne volt a kulcs. Beültek, majd amikor beindították az autó megindult.

Bence szenvedélyes csókkal támadta le Orsit

Orsi a barátnője, Zita szülinapi bulijának a szervezésébe menekült a Bence miatti feszültség elől. Miközben Orsi és Marci átéltek egy szerelmes bulis estét, addig Bencéből előtörtek az érzelmek, és a fájdalmáról őszintén beszélt Teónak. Ezt követően Bence frusztráltan és részegen felbukkant a bulin, ahol először összetűzésbe került Marcival, majd túláradó érzelmekkel megcsókolta Orsit.

Tamarát örömlánynak nézték a rendőrök

Tamarát és Teót kényes helyzetben kapták el a rendőrök. Bence képtelen volt kordában tartani Orsi iránti érzéseit.

Bori rámászott a részeg Tamásra

Bori teljesen kikészült, amikor Roland bevallotta neki, hogy nem csak egy éjszakát töltött el Annával, hanem kapcsolatot akart kezdeni vele, és el akarta hagyni érte Borit. Elkeseredettségében, Bori titokban le akarta inni magát a klubban. Közben összefutott Tamással, aki a Szofi miatti csalódottsága miatt legalább annyira maga alatt volt, mint Bori. Fájdalmukban egymásra találtak és a Bécy házban ittak tovább. Ott Bori annyira meghatódott, Tamás kedves vigasztalásától, hogy az összezavarodottságában le akart feküdni vele.

Ököllel ütötte négy diákját egy részeg tanár

Egy balatonszárszói üdülőben voltak osztálykiránduláson, amikor állítólag a nyugalmazott rendőr, a diákok hangoskodása miatt kezdett dühöngeni. Már nyomoznak az ügyben.

Dalma:

Dalma magára haragította Laurát, amikor amiatt savazta, hogy szeretne fotómodellként szerepelni. Dalma szabadkozott, mert ő nem rossz szándékkal mondta, amit mondott, és mert tényleg kedveli Laurát. Őszintén bocsánatot kért tőle, és sikerült is kiengesztelnie. Kettesben töltötték a napot, egy kicsit be is csíptek, és Dalma rájött, hogy mennyire tetszik neki Laura, mert nemcsak szexi, de van benne mélység és temperamentum is. Részegen elpróbálták Laura jelenetét, eközben pedig egy csók is elcsattant kettejük között.

Szofi: „Nem akarom, hogy Bécy ott legyen az esküvőnkön…”

Dalma megsértette Laurát. Orsi összezavarodott Bence szavaitól. Szofi kijelentette, nem akarja, hogy Bécy részt vegyen az esküvőjükön.

Ilyen volt, amikor Orosz György „részegen” vezetett műsort

Részlet a 21. évad nyolcadik részéből:

Néha még a legjobbakkal is megesik, hogy kábultan, egy orvosi kezelés után ülnek be a keverő pultok mögé. Egy gond volt csupán Orosz Györggyel, semmi sem maradt meg neki abból a pár órából. De később a szülei meséltek neki...

Nézd vissza itt a teljes adást!

Marci: „Orsinak le kell innia magát ahhoz, hogy velem legyen?”

Orsi nem bírta tovább Tamás lakásában, mikor már nemcsak Teó volt ellene, hanem Marci is lekezelően bánt vele. Evelinnek és Laurának sírta el a bánatát, akik igyekeztek tartani benne a lelket. Miután Orsi némi alkohol segítségével próbált bátorságot meríteni, úgy döntött, elindul Marcihoz. Az események azonban nem várt fordulatot vettek, a fiatalok pedig csúnyán összevesztek.

SZÁGULDOZOTT: kidöntötte a villanyoszlopot, rommá törte autóját

Oszlopokat tarolt le egy autós Győrben. Valószínűleg részegen. A szemtanú elmondja, hogyan száguldozott az autós a balesetveszélyes útszakaszon.

Joe Lalinak: „Tűnjetek el, gyűlöllek benneteket!”

Lali bajba keveredett a faluban. Roland és Bori egy sérült kisállatról gondoskodtak. Levente felfedte az igazi arcát Laurának.

Szilárd egy picikét lerészegedett...

A Tanár ötödik része is bővelkedik majd az izgalmakban, most bele is nézhetsz, hog ezek milyen hatással is lesznek Szilárdra, aki nemkicsit néz majd a pohár fenekére. Ne feledjétek: szombat este 20:00-kor folytatódik a sorozat!

Nem várt vendég toppan be Tóbiáshoz

Tóbiás és Kristóf idilli reggelijét egy ismerős váratlan érkezése szakítja félbe…

Patrik: „Rám szállt a csaj, és le*****tt”

Patrik egy ferde éjszaka alkalmával összegabalyodott egy lánnyal, ami persze nem is lenne nagy bökkenő egy fiatal fiúnál, kivéve, ha az említett lány a legjobb barátod szerelme. Patrik most elhatározta: bevallja bűnét.

Rolandnak a vállán kellett hazavinnie a részeg Annát

Egy kirohanása után, Anna Lilivel menekült el a házból. Amikor Lili faggatózni kezdett Anna ugyan bevallottaa, hogy úgy érzi, Roland kisgyerekként bánik vele, de azt tagadta, hogy szerelmes lenne belé. Este Anna a klubban túl lőtt a célon és a Lili által riasztott Roland még épp időben érkezett ahhoz, hogy megmentse a lányt két erőszakos alaktól.

Ayse és Milán családja leült tárgyalni

Milán és Ayse leültek beszélni a lány szüleivel. Anna teljesen kikészült Roland miatt. Joe rájött, hogy ideje változtatnia az életén.

Részeg volt az elgázolt gyalogos

A férfi a 87-es főúton sétált, akkor ütötte el egy autó. A sofőr azt mondta, hogy a szemből érkező kocsi elvakította, ezért nem vette észre időben a gyalogost. Utána pedig már hiába fékezett. Az elgázolt férfit súlyos sérüléssekkel vitték kórházba.

Ilyen részegnek még sosem láttad a Barátok közt Ádámját!

Pont egy évvel ezelőtt a fotós úgy érezte, romokban van az élete, a párkapcsolata, és a munkája is. Két kétségbeesés közepette az alkoholhoz fordult, és mikor Hanna megpróbálta őt megvigasztalni, abban a percben rámászott a fiatal lányra.

Ittas 12 éves okozott balesetet

Öt ember halálát okozta egy 12 éves fiú Mexikó fővárosában. Természetesen nem volt jogosítványa és még részeg is volt.

Ivott és drogozott is a sofőr

Részeg volt és kábítószert is fogyasztott mielőtt autóba ült a gyanú szerint az a férfi, aki még tavaly gázolt el két embert Budapesten, a VIII. kerületben. A sofőr felhajtott a járdára, majd egy villanyoszlopnak ütközött. Egy 42 éves nő maradandó sérüléseket szenvedett, egy 86 éves férfi viszont másnap belehalt sérüléseibe.

Részegen vezetett, tükröket tört

Három autót rongált meg kocsijával egy részeg sofőr szombaton, ugyanabban az utcában. Kettőnek az oldalát húzta meg, a harmadiknak a tükrét törte le, majd elhajtott. Úgy bukott le, hogy visszament a helyszínre, mert a saját tükre is letört, azt akarta megkeresni.

Joe Marcinak: „Ha még egyszer meglátlak Orsi mellett, nem tudom, mit csinálok veled...”

Gábornak sikerült rávennie Joe-t, hogy tegyen még egy kísérletet arra, hogy megszerezze álmai műhelyét. Sajnos Orsi miatt ez nem jött össze, Joe-nak ugyanis haladéktalanul a lerészegedett lányért kellett mennie az iskolába. Joe nagyon leteremtette Orsit, és megtiltotta Marcinak, hogy kapcsolatot tartson az unokahúgával. Amikor aztán végre odaértek a műhelyhez, a tulajdonos már nem volt ott.

Karesz és Lili durva bosszút álltak Danin

Lili és Karesz berúgtak együtt, majd eldöntötték, hogy bosszút állnak Danin és Evelinen. Elmentek a Bécy-házba és szétverték Dani szobáját, majd miután ennek megünneplésére is ittak még egy kicsit, egymás karjaiban kötöttek ki.

Piros: ˝...ezért is bocs, de nem a legbocsabb!˝

Fényes nappal, részegen próbált lopakodni Piros a Herczeg villa udvarán, ám nem sok sikerrel. Akkora zajt csapott, hogy szinte azonnal feltűnt a jelenléte. Richárd próbálta jobb belátásra téríteni a lányt, de vajon mi lesz ennek a vége?

Piros eljátszotta a maradék esélyét?

Richárd nem tudta megakadályozni Piros vallomását. A lány berontott a nappaliba, hogy kiadja magából érzéseit és gondolatait. Az egyetlen ember, aki örült ennek a jelenetnek, az Lili volt...

A teljes adásért kattints IDE!

Piros részegen mászott be a Herczeg villába

Nagy bánatában felfalt egy egész tál rumba áztatott mazsolát. Majd az alkohol hatására összeszedte minden bátorságát, hogy kitálaljon érzelmeiről szerelmének.

A teljes adásért kattints IDE!

Egy részeg miatt ütköztek össze

Egy részeg férfi miatt történt baleset Vas megyében, amikor Rönökön, a 8-as főúton, a kivilágítatlan biciklijét tolta át a sötétben - ezt a 112 Press hozta le elsőként. Az érkező autós az utolsó pillanatban meg tudott állni, de a kocsiba belerohant a mögötte haladó, a balesetben a ketten sérültek meg.

Iszákos keresztszülők?


szerző:
2017.12.15. 18:00
Iszákos keresztszülők?

Mariann és Szabolcs két éve vannak együtt, és már a második babájukat várják. A fiatal pár most azért érkezett, hogy megkérjék barátaikat: legyenek születendő gyermekük keresztszülei. Bár Szabolcs kétkedve áll a dolog előtt, hiszen állítása szerint barátaik szeretnek felönteni a garatra…

Niki Gábornak: „Zoé azért ment el, mert mindenkin uralkodni akarsz…”

Gábor hiába ellenezte, Niki Evelinnel együtt mégis elfogadta a lábmodell-munkát. Útban a fotózásra Niki és Evelin összefutottak Danival és Lilivel, ami kizökkentette Evelint a nyugalmából. A fotózáson megjelent Gábor, aki részegen követte a lányokat és kiverte a balhét, mire Kornél felmondott Nikinek.

Gábor részegen kirúgatta Nikit

Gábor kiakadt. Tamás provokálni kezdte Teót. Karesz rendhagyó szülinapot eszelt ki.

Evelin Orsinak:

Evelin Zoéval és Orsival akarta tölteni a napot, egészen addig, míg meg nem ismerkedett egy jóképű pasival. Napközben aztán elmentek bulizni, ahol összekaptak, Evi pedig hazaküldte Orsit, aki ahelyett, hogy elment volna, ott maradt és leitta magát. A lányt Tamara találta meg, aki hazavitte az albiba Joe unokahúgát, majd jól beolvasott a férfinak.

Bori Karolához vezető nyomot talált?

A ház lakói keresni kezdték Karolát. Tamara megismerkedett Orsival. Evelin és Orsi csúnyán összekaptak.

Evelin leitatta Orsit

Evelin, még Joe ultimátumának lejárta előtt, szerzett egy próbanapot magának egy rendezvényszervező cégnél. Azért, hogy megünnepelje a munkát, elment Orsival iszogatni, mit sem tudva arról, hogy a lánynak éppen iskolában kéne lennie. Evi részegen vitte haza Orsit, Joe pedig mérgében olyan mondott a lánynak, amit később még nagyon megbánhat.

Fizetőkapunak hajtott a részeg

Horrorbaleset Kaliforniában. Teherautó hajtott a San Francisco-ba vezető egyik híd fizetőkapujába. A bent ülő útdíjkezelő meghalt. A sofőrt őrizetbe vették a rendőrök. A gyanú szerint részegen vezetett.

Részeg biciklis miatt büntették

A jogosítványa bánhatja egy férfinak, hogy koccant egy szabálytalan kerékpárossal. A rendőrség szerint hiába ment a biciklis az egyirányú utcában forgalommal szemben, ráadásul ittasan, elsőbbséget kellett volna adni neki. A biciklis 20 ezres bírságot kapott, a sofőrt nem jogerősen 50 ezer forintra büntették és három hónapra eltiltották a vezetéstől.

Jennifer Lawrence nekiesett egy budapesti rajongójának

Jennifer Lawrence sokak kedvenc színésznője jelenleg, amiben semmi meglepő nincs. Tehetséges, csinos, és még jófej is, legalábbis a legtöbb róla szóló hír ezt sugallja. Úgy tűnik azonban, hogy egy rajongót már biztosan elvesztett, ráadásul kis hazánkból.

Halálra verte turista társát

Súlyos agy és mellkasi sérüléseibe halt bele az az új-zélandi férfi, akit egy ausztrál vert meg tavaly tavasszal Budapesten. A támadó ellen – emberölés miatt – most emelt vádat az ügyészség. Az áldozatnak az volt az egyetlen bűne, hogy megpróbálta lecsitítani, a részegen, agresszíven viselkedő férfit.

Evelin részegen rámászik Rolandra

Miután Dani többször is visszautasítja Evelint, és az albérletből is el kell költözniük, a részeg lány szenvedélyesen rámászik Rolandra egy lelkizős beszélgetést követően.

Milán és Karesz leitatják Győző unokahúgát

Milán és Karesz szülinapi bulit szerveznek Győzőnek, akinek viszont vigyáznia kell az idegesítő unokahúgára, Anitára. A fiúk, hogy elcsitítsák a kellemetlenkedő Anitát, leitatják a lányt, aki viszont vállalhatatlanul részeg lesz.

Nem volt kedve részegen hazagyalogolni, autót és biciklit lopott

A 26 éves férfi kocsival egy háznak tolatott, a nem sokkal később elemelt kerékpárral pedig egyszerűen felborult egy szántóföldön. Végül gyalog sétált haza. Másnap rendőrök mentek érte, mivel visszaeső, gyorsított eljárásban 3 év börtönt kapott.

Berángatták a részeget

Az ablakban kapott el egy részeg férfit egy tűzoltó Kínában. Az elképesztő jelenetet többen is felvették - mindjárt mutatjuk. A fiatalember kiugrani készült, de nem hagyták. A tűzoltó az utolsó erejét is összeszedve tartotta, míg végül egy társával behúzták az ablakból.

Részeg sofőr tört össze kocsikat

Biztonsági kamera rögzítette, ahogy egy ittas sofőr összetört két parkoló autót csütörtökön Győrben. Egyikre szó szerint felkaptatott autójával, majd azon egyensúlyozva állt meg. Végül lehajtott róla, ezzel még jobban összetörve a már amúgy is megrongált kocsit. A rendőrség ittas vezetés miatt nyomoz.

Három nap alatt kétszer raboltak

Három nap alatt kétszer rabolt egy társaság Budapesten! Egyik áldozatuk olyan részeg volt, hogy védekezni sem tudott, mégis megverték és elvették három ezer forint értékű telefonját. A két rablásban alig harmincezer forint értékű volt a zsákmány, de az erőszakos bűncselekmények miatt mindhárman akár nyolc évre is börtönbe kerülhetnek.

Illedelmes trafikrabló


szerző:
2017.04.07. 18:10
Illedelmes trafikrabló

Részegen, majd bedrogozva rabolt trafikot, 3 és fél év börtönt kapott. Méltányos büntetés – ezt mondta a bíró az indoklásban. A rabló 2015-ben Budapesten, majd Szegeden próbált meg kifosztani egy-egy dohányboltot, akár 12 évet is kaphatott volna. Az utolsó szó jogán mindenkitől bocsánatot kért, a bíróság szerint valóban megbánta tettét. Még az előzetesből is kiengedték.

Az alpolgármester támadhatta meg

Puskával támadt részegen egy gazdára Tordas alpolgármestere múlt csütörtökön a gyanú szerint - ezt az áldozat most mesélte el Híradónknak. Azt állítja, hogy a földjén tartott terepszemlét, amikor az arrafelé vadászó alpolgármester megjelent, kiabálni kezdett, ráfogta a megtöltött puskát, majd a fegyverrel többször megütötte. A gazdának sikerült elmenekülnie. A támadót elkapták, és amikor megszondáztatták, kiderült, hogy részeg volt. A rendőrség eljárást indított.

Saját fia ölhette meg a nőt

Brutálisan bántalmazta, majd megölte saját anyját egy férfi a Somogy megyei Mernyén. Egy vita fajult el ennyire, a férfi részeg volt. Még a helyszínen elfogták a rendőrök. A család szerint a kertben tartott állatok miatt kezdődött a veszekedés.

Nem segített a barátján

Ismerőse lakásán, meztelenül találtak rá egy férfi holttestére Alibánfán. A két férfi sokat ivott, majd egyikük miután felkelt, többször elesett, megütötte magát, végül a padlón töltötte az éjszakát. Barátja csak reggel vette észre, hogy a földön fekvő férfi nagyon rosszul van, ezért átment a szomszédokhoz segítségért. Mire visszaért, barátja már nem élt. A rendőrök szerint nem kizárt, hogy megmenthették volna a férfi életét, ha időben kap segítséget.

Részegen szúrhatta le élettársát

Ki sem tudták hallgatni, olyan részeg volt az az 55 éves férfi, aki a gyanú szerint vasárnap nyakon szúrta egy késsel élettársát Hajdúböszörményben. Miután kijózanodott, mindent beismert a rendőröknek. Úgy tudjuk, az asszony el akarta hagyni, ezért szúrta le. A 48 éves nőt válságos állapotban vitték kórházba, ahol azonnal megoperálták, az állapota azóta stabil.

Láttál már részeg mókust? – Mutatjuk!

Két évvel ezelőtt a harkály hátán repülő menyét után részeg mókus lett az internetezők új kedvence. A kis rágcsáló egyszerűen képtelen volt egy domboldalon felmenni, és közben vidáman ugrándozott is. Több ittas mókusról is készült felvétel, az állatok valószínűleg erjedt gyümölcstől csíptek be.

Részegen okozhatta a balesetet

Részeg nevelőanyja vezette az autót, tíz éves kislány halt meg a balesetben. A frontális ütközés még pénteken történt Szobnál. A gyerek apja is a kocsiban ült, a Vác online úgy tudja ő is ittas volt. A szülők könnyebben sérültek meg, a kislányt a helyszínen újraélesztették, de a kórházban meghalt.
 

Nagyon részeg volt a rongáló

Fél liter pálinkát és két sört ivott, mielőtt összekarcolta a 78 kocsit. Ügyvédje szerint ezt mondta az a férfi, aki a rendőrség szerint szombat hajnalban rongált meg parkoló autókat Budapesten. A rongáló azt állítja: semmire sem emlékszik. Ma helyezték előzetes letartóztatásba, de azt az eszközt továbbra sem találják, amivel a kocsikat összekarcolhatta.

Csaknem nyolcvan autót karcolt végig

Csaknem nyolcvan autót karcolt össze egy részeg férfi Budapesten, a gyanú szerint. Szombat hajnalban garázdálkodott a Nagymező utca környékén, amikor egy járókelő követni kezdte. Végül ő szólt a rendőröknek, akik perceken belül elkapták a rongálót. Az RTL Híradó úgy tudja: kihallgatásán azt mondta: annyira részeg volt, hogy még arra sem emlékszik, hogy mivel karcolta össze a kocsikat. A javítás autónként akár többszázezer forintba is kerülhet.

Gesztesit elítélték


szerző:
2017.01.06. 17:25
Gesztesit elítélték

Ítéletet hirdetett a bíróság Gesztesi Károly november elején okozott autóbalesetében: 2 évig nem vezethet autót, ezen kívül fizetnie kell a perköltséget, és  a 400 000 forintos büntetést is. Elsőre súlyosnak tűnhet a büntetést, de ítélethirdetéskor kiderült, mennyire volt ittas a színművész. Alaposan felöntött a garatra: véralkoholszintje meghaladta a 2.5 ezreléket, ami gyakorlatilag alkoholmérgezést jelent.
 

Részegen repült volna a pilóta

Nem engedtek felszállni egy repülőt az utasok Indonéziában, miután kiderült, hogy a pilóta részegen szállt fel a gépre. Ez akkor derült ki, amikor a hangosbemondóban összefüggéstelenül, akadozó nyelvvel kezdett el beszélni. Később kiderült, hogy már a biztonsági ellenőrzésen is alig tudott áttántorogni, mégis hagyták volna repülni.

Sírva kért bocsánatot


szerző:
2016.12.22. 18:02
Sírva kért bocsánatot

Elsírta magát az RTL kamerája előtt a férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy októberben megtámadott és meg akart erőszakolni egy 21 éves lányt Debrecenben. A támadással gyanúsított férfi a bíróságon nyilatkozott az RTL Híradónak. Azt mondta, olyan részeg volt, hogy azt se tudja mi történt.

Barbi részegen mindent bevall Joenak?

Barbi őszinte vallomás helyett gátlástalanul leissza magát. Amikor részegen hazaér az albérletbe, Joe rájön, hogy valami nem stimmel és veszélyben a házassága.

Gajdos Zoltán és a részegek tízparancsolata

Részlet a 18. évad 7. részéből

Rengeteg részeggel találkozik a munkája során, és általában mindegyik ugyanazokon a fázisokon megy keresztül, miután felébreszti őket. Minden a néptánc gyakorlatokkal kezdődik...

Ámokfutó a karácsonyi vásárban

Ámokfutó miatt voltak veszélyben a kecskeméti karácsonyi vásárban lévők szombat este. Először két autót tört össze, majd felment a járdára, elsodort egy gyalogost, végül a vásárban álló kisvasútnak ütközött. Ezután megpróbált elmenekülni, a járókelők fogták le. Kiderült, hogy a 22 éves fiatal részegen, jogosítvány nélkül vezetett.

Előző rész (2016. december 09.)

Karola és az apja újra egymásnak esnek. Gábor képtelen ellenállni Niki csábításának. Bori tök részegen megy haza az albérletbe.

A részeg Mogács Dániel nem ismer tiltákosat

Részlet a 18. évad 6. részéből:

Az alkohol veszélyes lehet, főleg akkor, ha az ember annyira felbátorodik tőle, hogy bárhova bemegy, ahova nem kellene. Így keveredett verekdős-rendőrös kalandba a humorsita is.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Nem fogod elhinni, mi történt éjjel Vivivel!

Vivi annyira becsípett az esti buliban, hogy reggel még mindig úgy érezte, be van baszcsizva. A lány elmesélte Dávidnak, hogy mi történt vele éjjel, de a srácot nem hatotta meg Vivi története...

Részegen lövöldözött a rendőr

Részegen lövöldözött önvédelmi fegyverével egy rendőr Budapesten. A tiszt egy takarítóval veszett össze egy csepeli társasház lépcsőházában. Úgy tudjuk, zavarta, hogy a férfi túl hangosan dolgozik. Először a plafonba lőtt többször, majd célzott lövést is leadott a takarítóra.
A lövedék átszakított egy ajtót, és a falba fúródott. A rendőr végül lenyugodott, letette a fegyvert, így kollégái őrizetbe tudták venni.

 Ghaith Pharaon valójában török cukrász lenne?

Váncsa Istvánt gyermekkori szomszédjára emlékeztette a szaúd-arábiai üzletember története, míg Kuncze Gábornak inkább egy részegről szóló vicc ugrott be...

Alvó utast fosztott ki


szerző:
2016.09.22. 18:10
Alvó utast fosztott ki

Kora reggel lopta el egy alvó utas telefonját egy férfi Budapesten a 196-os buszon. A lopást rögzítette a busz biztonsági kamerája. A tolvajt az sem zavarta, hogy mások is utaztak a járaton. Az elmúlt hónapokban egyre többször fordult elő, hogy kifosztottak utasokat Budapesten. A 6-os villamos végállomásán szinte hetente kapnak el a rendőrök zsebtolvajokat, akik az alvó, részeg utasokra vadásznak a villamoson vagy a megállókban.

Mici cici „kalandjai”: a nagy leleplezés

A szőke bombázó eddig buzgón rejtegette domborulatait, de egy részeg hajnalon győzött a meztelenség és megpillanthattuk a kebleit. 

Megtámadták és kirabolták a taxist

Megtámadtak és kiraboltak egy taxist szombat éjjel Budapesten. A sofőr már a kocsiban összeveszett a feltehetően részeg utasokkal, majd félreállt a Kosztolányi Dezső téren és megkérte őket, hogy fizessék ki a fuvart. A páros férfi tagja azonban kikapott a kezéből néhány ezer forintot és elfutott. A sofőr üldözni kezdte őket, de jött két közterület-felügyelő.

Vivien: „Aranyosak a többiek, de már látom, hogy...”

Vivien részegen szemtől szembe bevallotta az ágya fölött lévő kamerának, bébinek, hogy bár kissé berúgott, még tökre nem csatt kész, és villatársairól is elmondta véleményét.

Részegen, jogsi nélkül karamboloztak

Ittasan, jogsi nélkül, forgalomból kivont kocsival okozott balesetet egy 22 éves lány. Két társával Tatabányán autózott, amikor a garázssoron nekicsapódtak az épületeknek hajnalban. A sofőr súlyosan, mellette ülő ismerőse könnyebben sérült.

Születésnapja alkalmából fagyit rabolt

Kilenc adag fagylaltot és egy üveg üdítőt rabolt egy gönci fagyizóból egy 46 éves férfi. Azzal fenyegette az eladót, hogy nyakon szúrja, ha nem ad neki ingyen fagyit. A születésnapját ünnepelte, sokat ivott. A rendőröknek azt mondta, annyira be volt rúgva, hogy nem is emlékszik rá, mit tett.

Részegen kötötte el a buszt, majd összetörte

Részegen buszt lopott egy 19 éves fiatal Szentesen, de nem jutott messzire. Tábláknak és autóknak is nekiment, majd egy szűk mellékutcában árokba hajtott, így ért véget az ámokfutás. Azt még nem tudni, hogy mi volt a terve a busszal.

Nem vette észre, hogy halálra késelte

Már előzetesben van az a hevesi férfit, aki szerdán megkéselte az élettársát. Részegen összevesztek valamin, majd megszúrta a nőt. Ezután mindketten lefeküdtek aludni. Mire a férfi felébredt, élettársa már halott volt. A késelőt emberöléssel gyanúsítják.

Gordonék csellel akarták kifizettetni a desszertet a vendégekkel

Citrus gyümölcsök pezsgőkrémmel, ez volt a mai desszert. A lányokban persze felmerült a kérdés: mi történik, ha véletlenül túl sok pezsgőt használnak? Gordon nem aggódta túl, szerinte a részeg vendégek amúgy is nagyobb eséllyel fizetnek majd az ételért.

Így „fújta” a szondát a részeg autós

Egy részeg autóson röhög fél Kína. A sofőr sehogy sem akarta megfújni a szondát az őt igazoltató rendőröknek. Olyan arcokat vágott a próbálkozás közben, hogy egyből az internet sztárja lett. Végül persze nem úszta meg, kiderült, hogy ivott, így egy ideig nem vezethet.

Betörés közben sörözött, majd elaludt

Annyira részeg volt a betörő, hogy elaludt az udvaron Győrújbaráton. Így találtak rá a háziak hétfő reggel. A 37 éves férfi gondosan kipakolt minden értéket a fészerből, majd jól meghúzta a magával vitt sört és egyszerűen elaludt. Arra ébredt, hogy rendőrök keltegetik. Mivel lopnia így nem sikerült, csak kísérlet miatt indult eljárás ellene.

Elaludt a részeg betörő


szerző:
2016.05.23. 16:00
Elaludt a részeg betörő

A házigazdák reggel találtak rá az alvó férfira az udvaron. A betörő még vasárnap este kipakolta  a fészert, gondosan összekészítette a fűnyírót, meg a két biciklit, amit el akart vinni. Aztán, mint aki jól végezte dolgát, meghúzta a magával vitt sört és egyszerűen elaludt. Arra ébredt, hogy rendőrök keltegetik.

Konyhakéssel szurkált, hét évet kapott

Dühében kaszabolt, nem pedig szándékosan szúrt. Ezt mondta szerdán a bíróságon az a férfi, aki két évvel ezelőtt három embert megsebesített egy konyhakéssel egy győri kocsmában. A támadó többször is visszatért aznap a kocsmába, a szemüvegét kereste, amit egy dulakodás közben vesztett el. Harmadik alkalommal két konyhakést is vitt magával és részegen két vendéget és a felszolgálót is megszurkálta. A bíróság szerdán jogerősen 7 év börtönre ítélte.

Halálra gázolta barátait: három év börtönt kapott

Jogerősen három év börtön három ember haláláért. Barátait gázolta halára és testvérét is elütötte az a dunaegyházi férfi, aki három éve részegen, egy közösen átmulatott éjszaka után ült autóba. Barátai közül ketten a helyszínen, egy ember később a kórházban halt meg, testvérének eltört a lába. A férfi annyira részeg volt, hogy a többiek kísérték haza. Otthon viszont lefekvés helyett autóba ült és visszaindult a kocsmába. Ekkor gázolta el a négy embert.

Liza mindent bevall a részeg Milánnak?

A részeg Milánt Karesznek kell felcipelnie a hajóra. Ott megint összefutnak Lizával, aki nem veszi be Karesz színjátékát, és azzal vádolja a fiút, hogy még mindig szerelmes belé, de ezt a részeg Milán is hallja.

Részegen támadt a feleségére Nicolas Cage

Rendbontás és családon belüli erőszak miatt vették őrizetbe Nicolas Cage amerikai filmsztárt New Orleansban, öt évvel ezelőtt.

Orosz György részegen még az asszonyt is elhagyja

Részlet a 17. évad 1. részéből:

Megvan az a pillanat, amikor atom részegen heversz a buli közepén és beugrik: az asszony ezért megöl? Orosz Györgynek élénk emlékei vannak a dologról. A sztoriban persze akadt érthetetlen részeg halandzsa, pucér lift-kalandok és sógornőt akaratlanul taperolás is.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Részegen megszúrta az ápolót a detoxban

Megszúrt egy ápolót a detoxikálóban egy elsőéves egyetemista Budapesten. A részeg fiatalembert - aki még szerdán hajnalban támadt az ápolóra - gyorsított eljárásban egy év nyolc hónapos börtönre ítélték, de büntetését három év próbaidőre felfüggesztették. A szociológus hallgató a bíróságon azt mondta, semmire nem emlékszik, az ápolótól pedig bocsánatot kért.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való