KERESÉS search-close

rémálom

38 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rémálom"

Nyári úszótáborból rémálom: Vince édesapja mai napig a felelősöket keresi

Vince egyhetes nyári úszótáborban volt, most éberkómában fekszik. A 7 éves kisfiú egy vízicsúszda medencéjében merült el, és majdnem 6 és fél percig volt víz alatt. Édesapja mai napig nem érti, hogy történhetett meg mindez. Az ügyben hamarosan ítéletet hoznak, de bűncselekménnyel csak az úszómestert vádolják. Pedig az apa szerint másokat is felelősségre kellene vonni.

Kabát Petiék nyaralása rémálommá változott

Még a nyáron történt az eset, amikor Amerikából szerettek volna visszatérni. A repülőtársaság azonban közbeszólt.

Kabát Petiék rémálomszerű hazaútja

Kabát Petiék az Egyesült Államokban nyaraltak a nyáron, ám a repülés haza borzalmasra sikerült. A légitársaság ugyanis, mellyel utaztak volna, becsődölt, járatukat törölték és 2 millió forintjukba került hazajönni.

Órákon át himbálóztak ég és föld között

Rémálommá változott a városnéző kirándulása annak a 65 embernek, akik órákon keresztül himbálóztak ég és föld között a meghibásodott kölni libegőn. A szerkezet azután állt le, hogy az egyik kabin nekiütközött a kábeleket tartó oszlopnak. Több mint 100 tűzoltót kellett kivezényelni a mentéshez, akik végül mindenkit épségben hoztak le az 50 méteres magasságból.

Rémálom! Ludwig visszatért?

Szörnyű pillanatoknak lehetünk a szemtanúi: Ágnes felriad álmából, és úgy látja, halottnak hitt férje áll az ágya mellett!

 

Mi történik Berényi Ágiéknál: már Liza is veszélyben van?

Brigitta szépen kitervelte az Ágnes elleni merényletet, viszont azzal nem számolt, hogy miatta Liza akár veszélybe is kerülhet.

Hürrem rémálma valósággá válik?

Mindenkit utolér az idő múlása, és ez alól a szultána sem kivétel. Hürrem jól látja, hogy a hárem tele van gyönyörű és fiatal lányokkal, akikből komoly vetélytársak is lehetnek. Így okos nő létén, hogy megelőzze a bajt, saját maga választ ágyast a szultánnak. Sajnos az érzésein ez nem változtat, a félelem, a féltékenység és a rettegés rányomja bélyegét a szultána álmára.

Rémálom a trolin: nem várta meg a sofőr a fiatal anyukát

Egy huszonkét éves anya a Hősök terénél szeretett volna leszállni kisbabájával a troliról, de a babakocsiját nem tudta egyedül levinni a jármű lépcsőjén. Ekkor egy utas felajánlotta segítségét. A sofőr azonban nem várta meg, amíg leemelik azt, az anya szerint rácsapta az ajtót a gyermekre. Így a babakocsi a segítőkész idegennel leszállt, az édesanya meg a trolin maradt. Az ügyben a BKV-nál azonnali vizsgálatot indítottak, fedélzeti kameraképét lementették és elemezték.

 

Gáspár Lacit élve eltemették

Két évvel ezelőtt az énekes egyik rémálma teljesült, ugyanis a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban a föld alá temették. Az ijesztő pillanatokat Laci nem bírta csak egy percig elviselni, de így is büszke lehet magára, hiszen önként vállalta be a feladatot a félelmei ellenére.

VIDEÓ – Hatice rémálma nagyon ijesztő!

A szultána fájdalma olyan erős, hogy még mindig nem tudta feldolgozni Ibrahim elvesztését. Hatiche most azon munkálkodik, hogy meglelje szerelmének nyughelyét. A módszerei boszorkányosak!

Ottó egy hős – Jól ellátta az erőszakos Rókus baját

Hanna lassan, de biztosan kezdi kiheverni a tragikus randi szörnyű pillanatait. Már rég megbánta, hogy nem hitt Natasának, és nem volt óvatos. Azzal viszont nem számolt a lány, hogy Rókus egyszer csak betoppan hozzá.

Valóra válik Nóra rémálma?

Peti nem bírta már tovább a folyamatos lelkiismeret-furdalást, bűntudatot, és mindent bevallott édesanyjának. Juli lassan kezdi összerakni a kockákat, és úgy dönt, beszél Nórával.

Fókusz 2016-06-07


szerző:
2016.06.07. 18:55
Mi a félelem valójában? - Feldmár András válaszolt

Ugyanazoktól a félelmektől kell megszabadítani az embereket ma, mint kétezer évvel ezelőtt. Az emberek ugyanúgy rettegnek az élet nehézségeitől, mint akkoriban. Hét évvel ezelőtti interjúnk következik Feldmár Andrással.

Szulejmán felfedi féltett titkát

Szulejmán nem bírja tovább magában tartani súlyos titkát, és tanácsot kér Kádi Efenditől. Az uralkodó nem tud mit kezdeni a bűntudattal, amit Ibrahim halála miatt érez.

Felajzott elefánt taposott halálra egy brit turistát Thaiföldön

Rémálom lett az álomnyaralásból: lánya szeme láttára taposta halálra az apját egy elefánt a thaiföldi hétvégén.

Pascal élete rémálommá változott

Kómában volt, amikor a tudta és beleegyezése nélkül lefotózták a kórházi ágyában? A tahitótfalui férfi nem érti, hogyan kerülhetett fotója a cigisdobozokra, amivel a dohányzás veszélyeire hívják fel a figyelmet.

Tudta nélkül lett a cigisdobozok szereplője?

Kómában volt, amikor a tudta és beleegyezése nélkül lefotózták a kórházi ágyában? A tahitótfalui férfi nem érti, hogyan kerülhetett fotója a cigisdobozokra, amivel a dohányzás veszélyeire hívják fel a figyelmet.

Karácsonyi időbeosztás okosan

A karácsonyt megelőző pár nap, vagy adott eetben hét, sokaknak valódi rémálommá változtatja az ünnepi készülődést, a ráhangolódást, ugyanis azok a bizonyos előkészületek, mint a bevásárlás, főzés, a fa beszerzése, befaragása, feldíszítése komoly terheket ró a családtagokra, és akkor még nem beszéltünk a háromnapos instant rokonlátogatásokról, ami sokszor komoly logisztikázással és nem kevés feszültséggel jár… Arra voltunk kíváncsiak, hogy sztárvendégeink, Györgyi Anna és Hajdu Steve mennyire tudatosak ebben, valamint, szakértőt is hívtunk, Hamar Domonkost, akitől azt szeretnénk megtudni, hogyan is kell ezt jól csinálni, vagyis karácsonyi időbeosztás okosan!

„Mobbing”: vagyis hogyan kerüljük el a munkahelyi pszichoterrot?

Megszoksz vagy megszöksz? Az álommunkahely könnyen rémálommá változhat akkor, ha a főnökünk egyszer csak pikkelni kezd ránk. Ez a mobbing, vagyis a munkahelyi terror egy fajtája. De nem csak ez okozhat álmatlan éjszakákat, hanem például a kollégák is, akiknek lehetetlenség megfelelni. Ezekről beszélgettünk Orvos-Tóth Noémivel.

Megvadult, lázadó kamaszok

A kamaszkor talán minden szülő legnagyobb rémálma, nem hiába él a köztudatban a mondás: „Kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond…” Ez egy nagyon érzékeny korszak mind szülő, mind pedig gyerek életében, és nagyban befolyásolja a felnőttkori kapcsolatukat is. Hogyan éljük túl ezt az időszakot? Szakértőnk, Szy Katalin klinikai szakpszichológus, és egy tapasztalt apuka, Rókusfalvy Pál tanácsait kértük.

Az ágy alá bújtatta gyerekeit a lövöldözéskor

Az ágy alá bújtatta a gyerekeit a lövöldözés alatt, ezt mondta Híradónknak a családapa, aki a tatabányai támadó áldozatainál lakik albérletben. A szomszéd pedig a ház túlső felébe menekítette családját, és felhangosította a tévét, hogy gyerekei ne hallják a lövöldözést. Mindannyian bezárkózva várták, hogy vége legyen a rémálomnak. Tatabányán szombaton hajnalban egy 40 éves férfi lelőtte anyját és mostohaapját, majd a kiérkező rendőrökre is tüzet nyitott. Végül hosszú alkudozás után a terrorelhárítóknak megadta magát.

Előzetes: Az ágy alá bújtatta a gyerekeit a lövöldözés alatt

Ezt mondta Híradónknak a családapa, aki a tatabányai támadó áldozatainál lakik albérletben. A szomszéd pedig felhangosította a tévét, hogy gyerekei ne hallják a lövöldözést. Mindannyian bezárkózva várták, hogy vége legyen a rémálomnak. Tatabányán szombat hajnalban az anyját és mostohaapját lőtte le egy férfi, majd a kiérkező rendőrökre is tüzet nyitott. Hogy mit éltek át a szomszédok, megtudhatják 6-kor az RTL Híradóban.

A vita a tetőfokára hág

Ramsay séf tudja, hogy az egyetlen módja annak, hogy kihúzza a bajból az éttermet, ha eléri, hogy Brenda és Fay közös nevezőre jussanak.

Tények és tévhitek az álmokról

Mindenki álmodik, csak nem mindegy, hogy mit és mikor. Egy alvásszakértővel beszélgettünk az álmodás folyamatáról, fázisairól és a rémálmok mögött húzódó lelki tényezőkről.

Rémálom a nyaraláson

A nyaralásoknál elfordulhat, hogy kellemetlen meglepetés várja a pihenni vágyókat. Koszos, csótányokkal teli szállodai szobák, lerobbanó busz, a kifejezett kérés ellenére is hiányzó gluténmentes étkezési lehetőség. Mit tehetünk, ha a nyaralás rémálommá változik? Kiss Anita az NFH szóvivőjét kérdeztük.

19. évad, 13. rész - Valóra vált rémálom

Semir rémálomból ébred. Andreát meglőtték, az életéért küzd. Amikor egy étteremben randiznak, még nem gondolja, hogy a rémálom valósággá válhat egy adathordozó miatt, amit a zsebébe csempésznek. A pendrive-ot egy konzulátusról lopták el, amikor értékeket kerestek a konzul irodájában. A betörők azonban nagy bajba kerülnek, mert egy könyörtelen alvilági banda vadászik rájuk, ezért rejtik észrevétlen Semir zsebébe az adathordozót. Ám ettől kezdve Andrea és Semir élete is veszélyben van.

Nőkkel vásárolni maga a rémálom?

Egy új kutatás szerint gyakran több mint 40 órát vesz igénybe az a folyamat, amíg egy nő eljut a vásárlás gondolatától a termék kifizetéséig. Hogy van ezzel Szabó Zsófi, Nacsa Olivér és párja, Pataki Szilvi?

Megszökött elrablóitól egy 13 éves győri fiú

Minden szülő rémálma az, ami a napokban egy vidéki fiúval történt. Patrikot hazafelé két huszonéves férfi elrabolta, és az elmondás alapján egyikük még erőszakoskodott is vele. Patriknak azonban sikerült elszöknie. A történtekről a fiú és apukája mesélt nekünk.

Így vernek át a társkereső oldalakon

A fiatalok ismerkedési szokásairól szerettünk volna riportot készíteni. Riporterünk regisztrált hát az egyik legnépszerűbb, és egyben legveszélytelenebbnek tartott társkereső oldalra. Az első ember, akivel levelezni kezdett, talán mindenki rémálma. Mert ami ezek után történt, arra egyáltalán nem számított senki.

Kétmillió a gyilkosság nyomravezetőjének

Állandóan felriad éjszaka, és rémálmok gyötrik. Ezt mesélte Híradónknak az az asszony, akinek férjét egy ismeretlen megölte, amikor betört családi házukba még december 22-én a Győr-Moson-Sopron megyei Gyarmaton. A nő annyira fél és megviselték a történtek, hogy csak kamerán kívül mert beszélni a történtekről. Eközben a rendőrség kétmillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít megtalálni a gyilkost.

Fókusz 14-10-30


szerző:
2014.10.30. 18:00
Fókusz 14-10-30

Fókusz: Hoppárézimi! - Zemlényi Zoltán ma már sikerként éli meg balesetét, és köszönetet mond gázolójának. Átverés? - Lelepleztük az áramot megtakarító csodakütyüt: semmire se jó, mégis megveszik. Rémálmok fogságában - Hogyan tudunk megszabadulni az agresszív éjszakai álmoktól? Szabó Dávid megpróbálta...

Álomcsapda: Van menekvés a rémálmainkból?

Visszatérő démonok, zuhanás, menekülés, néma sikolyok. Vajon létezik módszer, amellyel mindezt magunk mögött hagyhatjuk?
 

Félelem és rettegés a hálószobában

Visszatérő démonok, zuhanás, menekülés, néma sikolyok. Vajon létezik módszer, amellyel mindezt magunk mögött hagyhatjuk?
 

Rezes Judit gyakran alszik kisfiával

A színésznő szerint fontos a szülői jelenlét gyermekünk álomba szenderülésénél. Judit sokszor mesél kisfiának elalvás előtt és másnap kikérdezi a lurkót álmairól. Pszichológus szakértőnk a csecsemőkortól egészen az óvodás korig jellemezte az álmok és rémálmok témáit.

Visszatérő rémálmok gyötrik Szabó Dávidot

Verejtékkel ébredés, kiabálás alvás közben. Néhány ismérve a rémálmoknak, melyekhez egyébként ugyanúgy társíthatunk jelentést is. Szabó Dávid elárulta, milyen rémálmai vannak, Szili Zsuzsanna pedig igyekezett tanácsokkal ellátni őt, és minket is, hogy miért is éljük át ezeket a kellemetlen pillanatokat.

Fókusz 12-12-27


szerző:
2012.12.27. 19:25
Fókusz 12-12-27

Fókusz: X-Karácsony - Ott voltunk Oláh Gergő első klubkoncertjén, és megkaptuk a döntősök szenteste készített házivideóit is! Összetört szívek - Esküvők és szakítások, jönnek az idei év legzűrösebb szerelmi viszonyai. Rémálomból valóság - A Fókuszban bemutatott éhező családnak magunk vittük el az adományokat! Banduláéknál szem nem maradt szárazon!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való