KERESÉS search-close

rámpa

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rámpa"

Hiába van rámpa, nem használható

Hetek óta kész, mégsem lehet használni a győri vasútállomás akadálymentes bejáróját. A mozgáskorlátozottaknak lépcsőzni kell, mert a főbejárat rámpáját körbekordonozták. A MÁV közölte: az akadálymentesítés az állmáson épülő kormányablakhoz kapcsolódik. Az azonban még nem készült el, addig pedig a rámpákat sem lehet használni.

Nyolc fordulós akadélymenetesítő rámpa

Nem mindennapi megoldással akadálymentesítették a szilágyi orvosi rendelőt. Az épülethez mintegy nyolcvan méter hosszú, 8 fordulós, kacskaringós rámpa készült. A ránézésre labirintusnak tűnő kivitelezés az egyetlen megoldás volt a polgármester szerint. A falu vezetője állítja, műszaki akadályai voltak annak, hogy például lépcsőlift épüljön.

 

9 lépcsőfok választja el a külvilágtól

9 lépcső - ennyi választ el a külvilágtól egy miskolci kerekesszékes férfit. Egy húszemeletes épületben lakik, születésétől fogva rokkant, beszélni és járni is alig tud. Évek óta küzd azért, hogy építsenek egy rámpát a házhoz, amin könnyebben ki tudna menni, de eddig csak ígéreteket kapott. A lépcsőházban több mozgássérült és idős ember is lakik, a rámpa nekik is nagy segítség lenne.
 

Egetverő rámpa a télisportok szerelmeseinek

Egy 34 méter magas mesterséges rámpa épül a fővárosi '56-osok terén a világklasszis síelőknek és boardosoknak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való