KERESÉS search-close

prototípus

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "prototípus"

Szép új világ - új magyar járművekkel

A XX. századi Magyarországon a mérnökök számtalan jármű tervével álltak elő. Prototípusokat készítettek, amelyekkel gyorsabban, kényelmesebben, biztonságosabban utazhattunk volna. De – és ez is közös bennük  –, egyikből sem lett sorozatgyártás. Pedig néhány darabtól biztosan szebb lett volna a világ.

Eltörte a lábát a buszról leszakadt kerék

Autóbuszról elszabaduló kerék okozott balesetet szerda este Budapesten. Egy prototípus bal hátsó kerekei estek ki. Az egyik nekicsapódott egy gyalogosnak, aki a közeli villamosmegállóban volt. Eltört a lába és a medencecsontja is megsérült.

A törpeautógyártás gyöngyszemeit mustráltuk

Az elmúlt száz évben bármelyikből lehetett volna sikersztori, de végül mindegyik találmány megrekedt a prototípusnál. A legújabb már igazi városi csúcsmodell, megoldhatná a dugók és telített parkolók problémáját. Vajon mi az akadálya, hogy nem indulhat belőle tömeggyártás?

A jövő villamosa Szegeden


szerző:
2010.09.06. 18:11
A jövő villamosa Szegeden

A légkondicionált, 210 férőhelyes villamos 2012-től teljesít szolgálatot a városban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való