KERESÉS search-close

protokoll

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "protokoll"

Ilyen a gyereknevelés a királyi családban

A következetes gyereknevelést nem lehet elég korán elkezdeni, és a jó útra való terelgetés az idő előrehaladtával sem ér véget. Ez alól még a brit királyi család sem kivétel, elég csak visszaemlékeznünk a királynő 90. születésnapi ünnepségére, amikor is II. Erzsébet még Vilmost is rendre intette.

#metoo és az angol királyi család

Török Gabriella protokollszakértő elmondta, hogyan robbantott ki botrányt Katalin hercegné!

Meglepő szabályok: miként öltözködhet a brit királyi család?

Kik és milyen protokoll szerint öltöztetik II. Erzsébet brit uralkodót és Katalin hercegnét? Hogyan teremtettek ők ketten nagyon eltérően divatot? Miért van akkora jelentősége a királynő kézitáskájának, és miért borul ki Anglia, ha Katalin merészebben öltözködik?

Kabát Petiék szakértővel készülnek az első báljukra

A szerelmeseket meghívták a hétvégén megrendezésre kerülő Story-gálára. A Reggeliben éppen ezért kaptak pár etikett-tanácsot Török Gabriella, protokoll szakértőtől, sőt korábbi táncleckéikről is meséltek Annának és Mikinek.

Leteszteltük VV Somát és Pumped Gabót

Illik tudni viselkedni! – avagy a srácok mennyire vannak tisztában a szigorú szabályokkal?! Szerencsére a fiúkat nem hagyta magára a Story Extra stábja a témával kapcsolatban…

Bombafenyegetés miatt szállt le egy utasszállító a Liszt Ferenc reptéren

Ferihegyen szakította meg útját tegnap délelőtt egy német légitársaság Berlinből az egyiptomi Hurghadába tartó járata. A repülőgép Belgrád térségében fordult vissza Budapest irányába miután a légitársaság jelezte a pilótáknak a veszélyt. A leszállást követően a készenléti rendőrök átvizsgálták a gépet, bombát nem találtak. Vendégünkkel Márványi Péterrel, szakújságíróval az ilyen esetekben érvénybe lépő protokollról beszélgettünk.

Juncker: „Jön a diktátor!”


szerző:
2015.05.23. 18:33
Juncker: „Jön a diktátor!”

Diktátornak nevezte és kedvesen megpofozta Orbán Viktort az Európai Bizottság elnöke. Jean-Claude Juncker Rigában találkozott a magyar kormányfővel - előbb Diktátor felkiáltással üdvözölte Orbán Viktort, majd bal kézzel kissé nyakon vágta. A miniszterelnök sajtófőnöke szerint Orbán Viktornak kifejezetten jó a kapcsolata Junckerrel, ezért nem kell meglepődni a jeleneten. A híradónak nyilatkozó protokollszakértő szerint viszont túl messzire ment a bizottság elnöke. Az MSZP úgy látja, a pofon és a megszólítás annak a jele, hogy lenézik Orbán Viktort.

Mennyi borravalót illik adni?

Éttermekben, szállodákban, de bármilyen szolgáltatás igénybevételekor okoz fejtörést, hogy adjunk-e borravalót, és ha igen, akkor mennyit? Mi a szokás külföldön, például, ha elmegyünk nyaralni? Ebben segített nekünk Gáspár Ágnes protokoll szakértő segítségével.

Pénzt ajándékba, de hogyan és mennyit?

Sorban jönnek a ballagások, esküvők, amikor legtöbbször pénzt ajándékozunk. Itt jön a kérdés, hogy mennyit és hogyan? Ebben kértük Lacfi Ágnes protokoll szakértő segítségét.

Virág etikett


szerző:
2015.03.26. 09:54
Virág etikett

Sokszor esünk gondolkodóba: ha vendégségbe megyünk, milyen virágot vigyünk, vágottat vagy cserepest, a vágottból hány szálat, milyen fajtát, mikor adjuk át? Ezekkel a kérdésekkel kapcsolatban segített eligazodni protokoll szakértőnk, Dr. Szilágyi-Puskás Katalin.

Protokolláris hiba Clintonné módra

A külügyminiszter nem hajolt meg Akihitó előtt, Micsikó császárnénak pedig két puszit adott az egyszerű kézfogás helyett.

Szigorú szabályok a pazar esküvőn

A 22 oldalas protokoll-ismertetőben minden olyan előírást megfogalmaznak, amit követnie kell majd a ceremónia résztvevőinek.

Odasurrant a pápához egy kisfiú


szerző:
2011.02.02. 20:28
Odasurrant a pápához egy kisfiú

Megzavarta szerdán a Vatikánban a pápa e heti látogatásának protokollját egy brazil kisfiú.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való