KERESÉS search-close

produkció

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "produkció"

Kovács Pál: Névtelen (Saját dal)


szerző:
2018.11.11. 21:20

USNK: They said (Saját rap)


szerző:
2018.11.11. 21:20
Váradi Krisztián: Meggyfa (Horváth Tamás)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Váradi Krisztián produkciója!

Erdélyi Barnabás: You Are The Reason (Calum Scott)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Erdélyi Barnabás produkciója!

Nagy Krisztián: Mondd, miért szeretsz te mást (Máté Péter)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Nagy Krisztián produkciója!

Szekér Gergő: Nobody's Perfect (Jessie J)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Szekér Gergő produkciója!

Balogh Krisztofer László: Tartozom (Berki Tamás)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Balogh Krisztofer László produkciója!

Kovács Pál: Névtelen (Saját dal)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Kovács Pál produkciója!

What'sUpci:  Ez a vonat, ha elindult, hadd menjen (Csík zenekar)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme a What'sUpci produkciója!

USNK: They said (Saját rap)


szerző:
2018.11.11. 18:55
USNK: They said (Saját rap)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme az USNK produkciója!

Helo Zep!: Sweet Dreams (Marilyn Manson)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme a Helo Zep! produkciója!

Ricky and the Drunken Sailors: Use Somebody (Kings of Leon)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme a Ricky and the Drunken Sailors produkciója!

The Gentleman Band : I Don't Want to Miss a Thing (Aerosmith)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme a The Gentleman Band produkciója!

Stolen Beat: Paparazzi (Pixa feat. Hiro)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme a Stolen Beat produkciója!

Kurokava Takayuki: That’s What I Like (Bruno Mars)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Kurokava Takayuki produkciója!

Kárász Ervin: Hol voltál? (Saját rap)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Kárász Ervin produkciója!

Nagy Apolka: People Help The People (Birdy)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Nagy Apolka produkciója!

Zdroba Patrik: It's A Man's Man's Man's World (James Brown)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Zdroba Patrik produkciója!

Ölveti László: I Put a Spell on You (Screamin' Jay Hawkins)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Ölveti László produkciója!

Balog János: Dance With My Father (Luther Vandross)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Balog János produkciója!

Arany Tímea: Stone Cold (Demi Lovato)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Arany Tímea produkciója!

Tasi Dominika: One (U2)


szerző:
2018.11.10. 20:00
Tasi Dominika: One (U2)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Tasi Dominika produkciója!

Tamáska Gabriella: I Wish (Stevie Wonder)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Tamáska Gabriella produkciója!

Ádám Szofi: Bang Bang (Nancy Sinatra)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Ádám Szofi produkciója!

Urbanovics Vivien: Endless Love (Diana Ross & Lionel Richie)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Urbanovics Vivien produkciója!

Csányi Rita: Green Eyes (Saját dal)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Csányi Rita produkciója!

Király Dominika: Toy (Netta)


szerző:
2018.11.10. 20:00
Király Dominika: Toy (Netta)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Király Dominika produkciója!

Stolen Beat: Párizs (Hiro)


szerző:
2018.11.04. 22:00

Szekér Gergő: Jealous (Labrinth)


szerző:
2018.11.04. 18:55
Szekér Gergő: Jealous (Labrinth)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Szekér Gergő produkciója!

Kozma Ferenc: You Raise Me Up (Josh Groban)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Kozma Ferenc produkciója!

Károlyi Róbert: Minden változik (Animal Cannibals)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Károlyi Róbert produkciója!

Fazekas Béla:  Love Runs Out (One Republic)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Fazekas Béla produkciója!

Porkoláb Zoltán: Mercy (Shawn Mendes)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Porkoláb Zoltán produkciója!

Balogh Krisztofer László: Say Something (Great Big World)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Balogh Krisztofer László produkciója!

Váradi Krisztián: Origo (Pápai Joci)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Váradi Krisztián produkciója!

Kovács Pál: Éjszaka van (Esti Kornél)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Kovács Pál produkciója!

Nagy Krisztián: A boldogság Te vagy (Takács Nikolas)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Nagy Krisztián produkciója!

CsM Projekt: Sehol se talállak (Quimby)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme a CsM Projekt produkciója!

Stolen Beat: Párizs (Hiro)


szerző:
2018.11.04. 18:55
Stolen Beat: Párizs (Hiro)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme a Stolen Beat produkciója!

Band of Streets: Apuveddmeg (Wellhello)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme a Band of Streets produkciója!

Marzipan B: Közkút (Kesh)


szerző:
2018.11.04. 18:55
Marzipan B: Közkút (Kesh)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme a Marzipan B produkciója!

The Gentleman Band: Shape of You (Ed Sheeran)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme a The Gentleman Band produkciója!

What’sUpci: Iz protesta (Begini)


szerző:
2018.11.04. 18:55
What’sUpci: Iz protesta (Begini)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme a What’s Upci produkciója!

Dinamic Duo: Opera N2 (Vitas)


szerző:
2018.11.04. 18:55
Dinamic Duo: Opera N2 (Vitas)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme a Dinamic Duo produkciója!

Helo Zep!: Anarchy In The U.K. (Sex Pistols)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme a Helo Zep! produkciója!

Ricky and the Drunken Sailors: I Feel Lonely (Sasha)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme a Ricky and the Drunken Sailors produkciója!

USNK: Dead Inside (Saját rap)


szerző:
2018.11.04. 18:55
USNK: Dead Inside (Saját rap)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme az USNK produkciója!

Rózsás Magdolna: Respect (Aretha Franklin)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Rózsás Magdolna produkciója!

Nagy Apolka: Dirty Dirty (Charlotte Cardin)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Nagy Apolka produkciója!

Ölveti László: Unchain My Heart (Joe Cocker)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Ölveti László produkciója!

Sebastian Hosu: Mack The Knife (Frank Sinatra)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Sebastian Hosu produkciója!

Kárász Ervin: Ave, C-zár (Saját dal)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Kárász Ervin produkciója!

Simkó Róbert: I Want It All (Queen)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Simkó Róbert produkciója!

Kurokava Takayuki: Happier (Ed Sheeran)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Kurokava Takayuki produkciója!

Balog János: You Can Leave Your Hat On (Joe Cocker)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Balog János produkciója!

Klaudia Radiczva: Listen (Beyoncé)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Klaudia Radiczva produkciója!

Zdroba Patrik: All By Myself (Celine Dion)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Zdroba Patrik produkciója!

Erdélyi Barnabás: Kezdjük újra (BRNY)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Erdélyi Barnabás produkciója!

Szologhjan Edgár: I'm Yours (Jason Mraz)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Szologhjan Edgár produkciója!

Gáspár Laci: ˝A fülemmel hánytam˝

"Ezek kik?" - tette fel ByeAlex a nagy kérdést. Bari Tamás, Litavszky Gábor, Kiss Attila Andor és Burcsa László remélték, hogy közös produkciójuk megdobogtatja majd a mentorok szívét. Puskás Peti visítva röhögött, Laciból pedig egészen más reakciót váltott ki a mentőautóra hasonlító hangeffekt...

Boda Izabella: The Climb (Miley Cyrus)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Boda Izabella produkciója!

Vincefi Sheila: Flashlight (Jessie J)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Vincefi Sheila produkciója!

Pfeifer Melany: Márti dala (Anna and the Barbies feat. Kiss Tibi)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Pfeifer Melany produkciója!

Illi Ráhel: Symphony (Clean Bandit feat. Zara Larsson)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Illi Ráhel produkciója!

Horváth Viktória Rebeka: Mamma Knows Best (Jessie J)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Horváth Viktória Rebeka produkciója!

Király Dominika: Don't You Worry 'Bout A Thing (Tori Kelly)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Király Dominika produkciója!

Csányi Rita: Cloud of smoke (Saját dal)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Csányi Rita produkciója!

Duró Nilla: Freedom (Anthony Hamilton & Elayna Boynton)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Duró Nilla produkciója!

Tamáska Gabriella: I’m Not The Only One (Sam Smith)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Tamáska Gabriella produkciója!

Docsa Dóra: Champs Elysées (ZAZ)


szerző:
2018.11.03. 20:00
Docsa Dóra: Champs Elysées (ZAZ)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Docsa Dóra produkciója!

Urbanovics Vivien: Cry me a river (Ella Fitzgerald)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Urbanovics Vivien produkciója!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!