KERESÉS search-close

prémium

30 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "prémium"

Tévedésből kapták meg fizetésük hússzorosát

Nagy örömmel láthatták egy belga gyár dolgozói, hogy idén kivételesen ők is kaptak éves bónuszt a cégtől, méghozzá meglehetősen nagyvonalút: fizetésük közel hússzorosát utalták át számlájukra. Hamar kiderült azonban, hogy csodák nincsenek. A jutalomból ugyanis csak véletlenül részesültek egy bérszámfejtési hiba miatt, és az összeget vissza kell fizetniük.

Nyugdíj: átlagosan 16 ezer forint járhat

Egy átlagos nyugdíjas 16 ezer forint prémiumra számíthat novemberben - így számol az RTL Híradónak nyilatkozó szakértő. Vagyis négyezer forinttal többet kaphatnak, mint tavaly, mert a gazdasági növekedés is nagyobb.

Séf: „Kötelességetek felismerni ezeket az alapanyagokat!”

Az első feladatban egy prémium termékekkel telepakolt pult várt a versenyzőkre. Mindegyik különlegességgel találkozhattak már a verseny folyamán, így a Séf figyelmeztette őket: nincs lehetőségük hibázni.

„Sokat dolgoztak, jár a jutalom”

Rendkívüli támogatást kértek a Belügyminisztériumtól, miközben milliós jutalmakat osztott a polgármesternek és helyettesének a harkányi önkormányzat. A képviselőtestület a település fideszes vezetőjének hat havi, helyettesének három havi prémiumot szavazott meg.

Prémium a nyugdíjasoknak


szerző:
2017.10.18. 18:45
Prémium a nyugdíjasoknak

Még idén összesen több tízezer forint plusz juttatásra számíthatnak a nyugdíjasok. Nyugdíjprémiumot fizet a kormány novemberben, mert a gazdasági növekedés 3 és fél százalék fölött lesz – erről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt a Parlamentben az Idősek Tanácsa ülésén.

Átlag 220 ezer forint pluszpénz

Több tízezer forint pluszra számíthat egy átlagnyugdíjas idén - a Portfólió számítása szerint. Novemberben, most először kapnak majd prémiumot a 3 és fél százalékot meghaladó gazdasági növekedés miatt. Emellett nyugdíj korrekcióra is számíthatnak, mert a tervezettnél nagyobb az infláció. Sőt, várhatóan idén karácsonyra is küld Erzsébet-utalványt a nyugdíjasoknak a kormány. Az Együtt szerint a választások miatt kezdett osztogatásba a kabinet. 

Munkaerőhiány és milliós jutalmak

Több milliós jutalmakat kaptak a tavalyi munkájuk után az állami cégek vezetői. A MÁV elnöke hatmillió forintot kapott, a Posta új vezetője mindössze öt hónapnyi munka után ötmilliót, de volt olyan cégvezető, aki majdnem 10 milliót a fizetésén felül. Mindezt a fejlesztési minisztérium árulta el az MSZP kérdésére. Az ellenzéki párt szerint felháborítóak a milliós jutalmak. A szakszervezet azt mondja: eközben például a vasútnál hatalmas a munkaerőhiány, épp az alacsony fizetések miatt. A kormány nem indokolta meg a jutalmakat.

Új prémium fikciós sorozatot készít az RTL Klub

Az RTL Klub tavaly ősszel hatalmas sikerrel robbant be a heti fikciós filmsorozatok piacára a Válótársakkal. A siker pedig azt is jelenti, hogy újabb sorozatot rendelt be az RTL Klub A mi kis falunk címmel, melynek forgatási munkálatai már javában zajlanak.

Íme a Lexus új csodaautója


szerző:
2016.04.16. 12:00
Íme a Lexus új csodaautója

Fantasztikus formák, innovatív technológia, egyedi megjelenés. Az új Lexus IS 200t-re mindegyik jellemző. Az arisztokratikus kinézetű járgány valójában egy utcai versenyautó.

Pénzjutalom a városvezetőknek


szerző:
2016.02.03. 18:26
Pénzjutalom a városvezetőknek

Megjutalmazták Harkány vezetőit. A polgármesternek 2,7 millió forintos prémiumot, a korábban hitleres képet megosztó Remmert Ferenc alpolgármesternek 630 ezer forint jutalmat szavazott meg a Baranya megyei fürdőváros képviselőtestülete. Az Együtt szerint ez elfogadhatatlan. A Fidesznél azt mondták, továbbra is azt tartják helyesnek, ha a polgármesterek nem vesznek fel jutalmat.

Ez nem Mondeo, ez Vignale!


szerző:
2015.12.13. 11:40
Ez nem Mondeo, ez Vignale!

Az új Ford Mondeo Vignale prémium mivoltját nem feltétlen magában az autóban, hanem inkább a hozzá tartozó szolgáltatásokban kell keresnünk. De hogy mit is tud pontosan a Vignale, az kiderül a videóból!

Turbós modell: Lexus NX200t


szerző:
2015.10.25. 12:40
Turbós modell: Lexus NX200t

Bemutattuk a Toyota prémium márkájának, a Lexusnak az első benzines turbós motorral felszerelt modelljét. Egy precíz teszt végén pedig nem maradhatott el, hogy kipróbáljuk milyen is gyorsulni egy ilyen autóval.

Milliárdos jutalom a magyar focistáknak?

Igaz a napok óta terjedő hír, miszerint akár 1 milliárd forint prémiumot is szétoszthatnak a magyar válogatott tagjai között, ha továbbjutunk a Norvégia elleni Európa bajnoki pótselejtezőn? Ez játékosonként harminc millió forintot jelentene. Természetesen nemcsak a rajongók és a focit távolról szemlélők véleményére voltunk kíváncsiak. 

Fókusz 2015-10-22


szerző:
2015.10.22. 17:25
Fókusz 2015-10-22

Újabb bravúr - Magyar lányé a világ második legszebb arca. Dalma a különdíjakat is elvitte Tajpejben, végül feljutott a dobogóra is. Milliárdos jutalom - Fejenként harminc milliót kapnak focistáink, ha bejutunk az Európa Bajnokságra? A magyarok túlzásnak tartják a gigantikus prémiumot. Mi volt a baj? - Hibát hibára halmozott a Hungary’s Got Talent bűvész-szerelmespárja. Archívumunkban megdöbbentő felvételekre bukkantunk róluk!

Akár 1 milliárd forintot is összefocizhat a magyar válogatott

Mindezt a Norvégia elleni Európa bajnoki pótselejtezőn, mindössze 180 perc alatt. A hír néhány napja szinte az egész magyar sajtót bejárta, igaz hivatalosan senki sem erősítette meg.

Mert megérdemlik: Milliós jutalom minisztériumi dolgozóknak

Átlagosan csaknem másfél millió forintos prémiumot kapott 2200 államigazgatási dolgozó, fejenként. Ez négy hónapnyi fizetésük. Az összesen 3 milliárd forintnyi bónuszt azok között osztották ki, akik az uniós pályázatok kifizetésén dolgoztak.

Lexus NX200t


szerző:
2015.04.26. 12:10
Lexus NX200t

Helyszínünk Nizza prémium, fényűző, tengerrel, extrákkal. Tesztalanyunk a Lexus pedig szintén prémium, fényűző tengernyi extrával!

25 milliárd prémiumot kaphatnak


szerző:
2014.10.31. 18:35
25 milliárd prémiumot kaphatnak

Összesen 25 milliárd forintnyi prémiumot kaphatnak jövőre az adóhivatal dolgozói, ha jól teljesítenek. Ez a költségvetés tervezetéből derült ki. A jutalom akkor jár, ha a miniszter által meghatározott adóbeszedési tervet teljesítik a dolgozók.
 

Csak látszólag csökkenhet a vezetők bére

A kétmillió forintos bérkorlátozás nem érvényes a fizetésen felül járó vezetői prémiumokra.

Balogh Zsolt is busás jutalmakat kapott

Csaknem 52 millió forintot kapott bérén felül a BKV-tól a cégnél eltöltött 27 hónap alatt Balogh Zsolt - írja a Népszava.

Jutalomosztás az APEH-nél és a VPOP-nál

Egyhavi pluszfizetést kaptak, pedig a pénzügyminiszter korábban azt mondta, hogy idén nincs pénz a jutalmazásokra.

Milliókat vennének el az állami vezetőktől

Csökkenne a prémium és a végkielégítés, de Simor András jegybankelnök kivétel. Igazságos lenne-e az úgynevezett mágnástörvény?

Busás prémiumok az MTV-nél


szerző:
2009.10.08. 10:15
Busás prémiumok az MTV-nél

Az utóbbi három évben több százmillió forint jutalmat fizetett ki vezető munkatársainak a Magyar Televízió.

Lassan gyarapítják a krízisalapot

Az állami cégvezetőknek csak a harmada utalta át tavalyi jutalma felét a krízisalapba.

"A BKV-nál nincsenek titkok!"


szerző:
2009.08.28. 17:53

Ezért mondott le csaknem az összes vezető a titoktartási prémiumáról.

Nem fizeti vissza a pénzt a BKV-igazgató

A személyzeti igazgató 100 milliós végkielégítést kapott, de tovább dolgozott.

Meneszthetik a vagyonkezelő vezérét

Tátrai Miklós nem hajlandó elárulni, kik azok az állami cégvezetők, akik nem adták vissza a prémiumuk felét.

1,4 milliós fizetést kap Szilvásy

Ehhez prémium is adódhat, mértékéről azonban még nincs döntés.

Milliók a távozó kormánytagoknak

Veres János 7 milliót, Göncz Kinga és Szilvásy három havi bért viheti haza, Gyurcsány jótékony célokra ajánlotta fel végkielégítését.

„Arcpirító vezetői fizetések”

Az állami vállalatok vezetőinek fizetéscsökkentését kéri a Fidesz.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való