KERESÉS search-close

pontok

59 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "pontok"

Eljött a nagy döntés: három csapat mehetett fel a galériára

A feladatokat követően lezárult a középdöntő első szakasza. A legtöbb pontot gyűjtő csapatok automatikusan továbbjutottak a következő fordulóba, azonban az utolsó csapat tagjaira még várt egy mégmérettetés.

Küzdelem a pontokért: a gyerekek ismét csapatokba rendeződtek!

A döntő első két napjában csapatokban mérkőznek meg egymással a juniorok, hogy pontokat gyűjthessenek. Az egykori legjobb sárga csapat tagjai dönthették el, kivel szeretnének együtt dolgozni.

Eldőlt, hárman már be is jutottak a döntőbe!

A legjobban teljesítő csapat tagjai automatikusan bejutottak a döntőbe. Vajon a sárgák, a zöldek vagy a kékek gyűjtötték össze a legtöbb fakanalat?

Vége a pontversenynek: a zöldek bejutottak a döntőbe!

Lezárult a csapat küzdelem, véget ért a pontokért folytatott harc. A legtöbb előnyt és egyben pontot gyűjtő csapat automatikusan bekerült a döntőbe! Anna, Győző és András örülhetett a legjobban az eredményhirdetésen.

Eredményhirdetés: két csapat biztosan jutott tovább a következő körbe

Miután a kék és a zöld csapat ugyanannyi pontot (hatot) gyűjtött össze, ők biztosan továbbjutottak a következő körbe.

A sárga csapat pontok nélkül maradt az első napján?

Az első és második feladatban a kékek szerezték meg a pontokat és a velük járó előnyöket. A 3. kihívás és a fermentált zöldségek után vajon megint ők örülhettek a zsűri döntésének?

A Kistehetségek megidézték a 90-es évek slágereit

Kincső, Olívia és Viki egyszerre, ámde mégis egyéni produkciókkal léptek színpadra, hogy külön-külön pontokat szerezhessenek a csapatuknak.

Eszti & Zsolti: Don't Let Me Down (The Chainsmokers)

A Lázadók táncospárja is nagy érzelmi hullámvasúton ment keresztül a felkészülés alatt, hiszen Zsolti nagyon elfáradt. Ennek ellenére ismét olyat hoztak a színpadra, amivel lenyűgözték a zsűrit.

Petra: Elzárt övezet (Caramel)

Petra a múlt heti küzdelem után még inkább bizonyítani akart, ezt félig teljesítette is Geszti Péter szerint. Azonban a túlságosan erős megfelelési kényszer egy kicsit rányomta a bélyegét erre a produkcióra is, az erős hatása ellenére is.

Viki & Olivér: Brotherswing (Caravan Palace)

A zsűri múlt heti kritikái miatt Viki és Olivér egy teljesen új stílusban, a swingben próbálta ki magát a színpadon. A kezdeti félelmek után pedig teljesen beleszerettek ebbe a stílusba. Vajon ez a produkciójukon is átjött?

Peti: Bennünk a világ (Rácz Gergő)

Noha most is akadtak hibák az előadásában, Peti így is lenyűgözte a zsűrit, hiszen szerintük egyre biztosabb: a Kisördögök énekese erre született.

Dorina & Ricsi: Chain Hang Low (Jibbs)

Van az a túl nagy profizmus, ami az őszinteség rovására megy? A zsűri többek között ezen is elgondolkodott a táncospár előadása kapcsán. Azonban abban mindannyian egyetértettek, hogy ismét ügyesek voltak a színpadon.

Lara: Domino (Jessie J)


szerző:
2016.10.02. 20:00
Lara: Domino (Jessie J)

Lara nagyon örült, amikor megkapta ezt a dalt, és ez a színpadon is átjött az előadásából. A zsűri sok-sok szépet mondott neki, a kérdés már csak az volt, hogy a pozitív kritikákat pontokra is váltják-e.

Kovácsovics Fruzsina:

A Kisörögök csapatkapitánya mindig próbálja jókedvre deríteni a gyerekeket, még akkor is, ha kevesebb pontot kaptak, mint elképzelték. Fruzsi szerint ugyanis nem a pontok a legfontosabbak. 

Kiss Ramóna:

A LÁzadók csapatkapitánya a 4. adás alatt értékelte a csapata teljesítményét és a zsűri pontjait. Noha, kevesellte a pontokat, egyetértett Geszti Péterékkel.
 

Újabb csapattól kellett elbúcsúznunk!

Rengeteg lenyűgöző produkció, könnyek és boldogság. Sok minden történt a negyedik adásban is, azonban itt is elérkezett a Finálé ideje, ahol eldőlt a pontok sorsa, és így egy csapaté is.

Vajon milyen pontokat kaptak a paparazzi kistehetségek?

Miután Tóth Gabit kivallatták és elköszöntek az énekesnőtől, jöhetett a zsűri értékelése. Geszti Péterék végigvették, hogy melyik kistehetség, hogyan teljesített, és pontokkal jutalmazták őket.

Petra & Kornél: American Idiot (Green Day)

A Vagányok táncosai nem arattak osztatlan sikert a Green Day slágerre táncolt koreográfiájukkal. A legnagyobb kritika Geszti Pétertől érkezett, aki azt mondta: egy picit rutinból tolták le az egészet.

Cili: Take Me To Church (Hozier)

Geszti Péter szerint a Vagányok énekese, Cili egy igazi érzelmi hulálmvasúton vitte végig őket: jó és rossz részek váltogatták egymást a dalában, ezzel pedig zavarba hozta az ítészeket. Spáh Dávid viszont éppen Cili előadásával szerette meg ezt a Hozier számot.

Eszti & Zsolti: Objection (Shakira)

Ha már az újdonságoknál tartunk: Eszti is nagy kihívás elé nézett, hiszen tangóznia kellett párjával. Zsolti, latintáncos lévén már korábban is találkozott ezzel a stílussal, így megpróbált mindenben segíteni Esztinek. Szerencsére, ez sikerült is!

Petra: Please Don't Stop The Music (Jamie Cullum)

Petra már a próbák alatt befeszült tőle, hogy egy jazz dalt kell énekelnie a műsorban, és ezt az érzést még a produkciója közben sem tudta levetkőzni magáról. Ennek meg is lett az eredménye: Geszti Péterék azért drukkoltak, hogy képes lesz-e végigvinni az előadást a Lázadók énekese.

Dorina & Ricsi: Chango (Gina Martin & Latin Xpress)

Ez a hét az újításokról szólt: Dorina és Ricsi az eddigi hip-hop stílust állatias koreográfiára cserélte. Konkrétan állatokat alakítottak a táncuk során, amivel ismét sikerült lenyűgözniük az ítészeket.

Lara: Read All About It (Emeli Sandé)

Lara is új stílust hozott a negyedik adásra, egy lassú és komoly Emeli Sandé dalt. A produkció végén még örömkönnyek is hullottak, hiszen Lara boldog volt, hogy jól teljesített. Spáh Dávid is elérzékenyült az előadástól: "Ne sírj, mert akkor én is sírok".

Viki & Olivér: Crazy In Love (Beyoncé)

A zsűri kifejezetten örült neki, hogy a 4. adásra szinte már teljes volt az összhang Viki és Olivér között. A cuki ölelések kapcsán persze azonnal felmerült a "ki kivel jár az Akadémáin" kérdéskör.

Peti: Blame It On The Boogie (Jackson 5)

Peti egy teljesen új stílust hozott most a Kicsi Óriások színpadára: az eddigi lírai balladák után egy igazán pörgős dalt énekelt el a zsűri előtt, aminek meg is lett a hatása, végre eltűnt a sokat emlegetett gombóc a torkából. Főleg akkor, amikor tapsoltatni kezdte a közönséget.

Tóth Vera: „Nagyon büszke vagyok a gyerekeimre!”

A Vagányok csapatkapitánya hiába ébredt fáradtan a 3. adás napján, a gyerekek mindent elfeledtettek vele, annyira ügyesen teljesítettek a színpadon.

Oláh Gergő: „Mi nyitottuk az adást, ez egy nagyon nehéz dolog!”

A Fenegyerekek csapatkapitánya Dorinával és Ricsivel - a tehetséges táncos párosával - a 3. adás közben értékelte csapata teljesítményét. Milyen volt a színpadon? Hogy sikerült a produkció? Elmesélték!

Kovácsovics Fruzsina: „Nem annyira emlékszem, hogy mi történt, annyira izgultam!”

Mit élt át a Kisördögök csapatkapitánya a harmadik adás alatt? Óriási izgalom volt Fruzsiban, és persze a versenyzőiben is. Nemcsak a pontokról, de a gyerekek felkészülésésről és a próbákról is mesélt egy kicsit.

Pontszerzés, sztárvendégek, búcsú: mi történt a harmadik adásban?

Molnár Tibi és csapata: Nina, Emma, Kevin és Martin, vagyis a Torpedók búcsúztak elsőként a Kicsi Óriások színpadától. A csapatok közötti versengés viszont folytatódik tovább, jövő héttől azonban már új időpontban, vasárnaponként 18.50-től találkozhatnak a nézők az RTL Klubon a Kicsi Óriások tehetségeivel.

Eszti és Zsolti egy lírai tánccal készültek

Érzelmek katarzisa a színpadon. Eszti és Zsolti egy igazán megható koreográfiát adtak elő, amellyel az eddigi közös történetüket szerették volna elmesélni. Meg is lett az eredménye: három 10 pont és a boldogságtól könnyező Eszti.

Kincső: Szívtörő (Barbee)

A Lázadók kistehetsége szerelmi tanácsokkal látta el a közönséget, amivel azonban megosztotta a zsűrit. Volt, aki elolvadt, volt, aki többet várt, másokat pedig a modell értékű mozdulatával  nyűgözött le. Na, de mi a helyzet a fiúkkal?

Petra: All Of Me (John Legend)

Petra mindenképpen bizonyítani szeretett volna ezen a héten, és sok pontot szerezni a csapatának. A John Legend számmal ez sikerült is. A siker mellett azonban a könnyek sem maradhattak el, hiszen a kislányt nagyon meghatotta, hogy édesapja is ott ül a közönségben.

Viki & Olivér: Jump (Kris Kross)

Spáh Dávidék kifejezetten örültek, hogy Olivér hétről-hétre egyre jobban kinyílik Viki mellett. Tánc közben most már egy-két mosolyt is eleresztett!

Olívia: Hung Up (Madonna)


szerző:
2016.09.17. 20:32
Olívia: Hung Up (Madonna)

A Kisördögök kistehetsége kedvenc énekesnőjétől, Madonnától adott elő egy dalt, ami végtelenül boldoggá tette őt és a zsűrit is. A szöveggel nem lehetett gond, hiszen anyukájával folyton Madonnát hallgatnak.

Peti: Végső vallomás (United)

Peti újra belefutott a lámpalázba, és az izgalmak miatt megint megjelent a torkában a kis gombóc. Erre a zsűri is figyelmeztette, hiszen enélkül a produkciója is jobb lehetett volna.

Martin: Apuveddmeg (Wellhello)

Martin igazi rapperré lényegült a színpadon, ami nagyon bejött a zsűrinek. Azonban a beszélgetés során felmerült a múlt heti adás vége, amikor a kistehetség krokodil könnyeket hullatott. Kiderült miért: ő szerette volna az extra pontot magának.

Emma & Kevin: One Way Or Another (One Direction)

A párosnak nagyon fontos volt, hogy jól teljesítsenek, hiszen szerettek volna minél több pontot gyűjteni a csapatuknak. Persze, nem Kevin és Emma volt a leglelkesebb, hanem a közönség között ülő titokzatos hölgy, akiről kiderült, hogy Emma anyukája.

Nina: Eső (Margaret Island)

Nina egy magyar dalt kapott, amivel Geszti Péter szerint gyönyörűen megtalálta a közös hangot: egyszerű volt és tiszta, mint egy kis patak.

Petra & Kornél: Show Me How You Burlesque (Christina Aguilera)

A páros most igyekezett arra koncentrálni, hogy Kornél igazi pasi lehessen és végre ő kerüljön a közéépontba. Ennek nemcsak partnere, Petra, de a zsűri is nagyon örült.

Vivi: I Wanna Be Loved By You (Marilyn Monroe)

Vivi már attól boldog volt, hogy a gyönyörű Marilyntől énekelhetett egy dalt, a zsűri pedig nem győzött gratulálni a kistehetségnek. Spáh Dávid a dal egyik részletét még külön el is ismételtette a kishölggyel.

Cili: Jöjj még (Tóth Gabi)

Cili kicsit félve állt a színpadra, hiszen egy nagyon érzelmes dalt kapott, és nem szerette volna elsírni magát a színpadon. Végül sikerült elfeledtetnie a zsűrivel, hogy egy kislány áll a színpadon.

Viki: Mein Herr (Liza Minelli)

Egy szteppcipő, egy énekes legenda dala és egy kistehetség. Viki egy Liza Minelli dallal állt a zsűri elé, és ő is megosztotta az ítészek véleményét. Az viszont biztos, hogy a cipő talpa tükörnek is tökéletes.

Dorina & Ricsi: Senorita (Justin Timberlake)

A Fenegyerekek táncospárja most nem nyűgözte le annyira a zsűrit, mint a múlt héten, pedig most már a felkészülés alatt se voltak veszekedések, és Ricsi is utolérte Dorinát a színészkedés terén. A zsűri azonban így is hiányolta, hogy a székbe süllyedjenek tőlük.

Lara: Ég veled (Dér Heni)


szerző:
2016.09.17. 19:10
Lara: Ég veled (Dér Heni)

Lara egy Dér Heni slágerrel lépett a Kicsi Óriások színpadára, amivel megosztotta a zsűrit: Geszti Péter és Spáh Dávid a kisebb hibák miatt szigorúbban osztotta ki a pontokat, miközben Földes Esztert teljesne lenyűgözte.

Hogy állnak a pontversenyben jelenleg a Kicsi Óriások csapatai?

A tehetségek minden héten pontokat gyűjtenek a produkcióikkal a csapataiknak. A 2. adásban ugyan még nem volt kiesés, de a jelenlegi pontokat továbbviszik majd a következő hétre. Nézzük, mi a helyzet most!

Kovácsovics Fruzsina: „Nagyon-nagyon izgultam értük!”

A Kisördögök csapatkapitánya mesélt egy kicsit a gyerekek teljesítményéről és a végtelen izgalomról, ami a második adás kulisszái mögött bujkált. Az apró hibák ellenére, Fruzsi szerint hétről-hétre egyre jobban hisznek magukban a gyerekek.

Kiss Ramóna: „Bízunk abban, hogy eljutunk, ameddig csak tudunk!”

Ugye, a második adásban még egyetlen csapattól sem kellett búcsúznunk, azonban elkezdődött a pontgyűjtés. Ramóna, a Lázadók csapatkapitánya többek között erről és a gyerekek produkcióiról is mesélt.

Jöjjön a finálé és a pontok!

A második adás végén Balászék összesítették a csapatok pontjait, azonban a végső állás előtt a zsűri még kategóriánként kiosztotta az extra pontokat is, ami teljesen felborította a sorrendet.

Dorina: „Végre összecsiszolódtunk!”

A páros is csak nemrég táncol így együtt, viszont szerintük már sikerült összehangolódniuk. Dorina viszont elárulta, hogy az összecsiszolódás során inkább ő a főnök, Ricsi is bevallotta, hogy általában inkább hagyja a párját dönteni.

Lara: Tejút (Rúzsa Magdi)


szerző:
2016.09.10. 20:59
Lara: Tejút (Rúzsa Magdi)

Lara teljes átéléssel adta elő a legújabb dalát, amivel teljesen levette a lábáról a zsűrit. Annak ellenére, hogy mekkora energiával énekelt, egy-két hamis hang azért előfordult. Jöttek is a pontok a végén!

Balázs: „A távolba elnézel sejtelmesen, ott mindenki megőrül”

Legutóbb mindenki azért olvadozott, mert Kevin királylánynak nevezte Emmát, most pedig azzal hódított, hogy mindenkit elcsábított a pasis tekintetével. A zsűri a pontok terén is jutalmazta a párost, akik Spáh Dávid szerint az este legszebb mozdulatait mutatták be.

Nina: Everything (Michael Bublé)

Nina még sosem járt énektanárhoz, azonban az Akadémián már ezt is megtapasztalhatta. Az előadás közben a zsűri szerint mégis akadt pár hamis hang, Geszti Péter szerint lesz ez még jobb is!

Hogyan értékelte a zsűri a kistehetségek bátor kérdéseit?

Miután a gyerekek elbűvölték és egy picit zavarba is hozták Istenes Bencét és Csobot Adélt, jöhetett az értékelés! A zsűri mindegyiküknek közösen osztotta ki a pontokat, amiket a csapatuknak gyűjtöttek.

Petra és Kornél mindig ölelésekkel motiválják egymást

A folyton pörgő lábú páros most is szinte már elektromossággal töltötte fel a színpadot! Geszti Péter viszont észrevett egy apróságot a páros között, amire azonnal rá is kérdezett.

Cili: Something's Got a Hold On Me (Christina Aguilera)

Cili egy óriási párbaj után jutott be Tóth Vera csapatába, így most is egy nagyhangú énekesnőtől énekelt egy dalt, ráadásul a kedvencétől: Christina Aguilerától. A zsűrit lenyűgözte, egyedül arra kapott panaszt, hogy talán egy picit túlzottan is koncentrált az előadásra.

Földes Eszter: „Teljesen összekovácsolódtatok!”

Eszti és Zsolti ugyebár a Válogatók során lettek egy pár, úgyhogy csupán pár hetük volt rá, hogy megszülessen közöttük az összhang. A zsűri szerint ez már most megvolt, Geszti Péter viszont még egy picivel többet várt volna a pártól.
 

Petra: Ain't Got Far To Go (Jess Glynne)

Kiss Ramóna énekese, Petra most az első adásban előadott lírai, lassúbb dal helyett egy igazán pörgős számot hozott. A zsűri azonban azt érezte, hogy a kislányhoz nem illett annyira ez a stílus. Nem robbantak az energiák, a zsűrinek hiányzott a kislány önbizalma.

Peti: Love Yourself (Justin Bieber)

Peti nagyon örült, hiszen imádja a Justin Bieber dalt, amit kapott. Ez a produkcióján is meglátszódott, hiszen a zsűri szerint az első adásban jelentkező izgalom már eltűnőben volt a mostani fellépése során.

Geszti: „Viki, nem féltél egy kicsit Olivértől?”

Viki és Olivér párosánál az előző adásban a zsűri leginkább Olivér vagány és menő - pontosabban patent menci - hozzáállásán lepődött meg. Pont emiatt a koreográfia fontos részét képezte a vagányság félredobása, amit egy közös harmónikus táncra váltanak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való