KERESÉS search-close

politikai tanácsadó

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "politikai tanácsadó"

140 tanácsadót fizetnek

Havonta 85 millió forintért 140 politikai tanácsadó dolgozik a kormánynak - ez is kiderült azokból az adatokból, amelyeket Mesterházy Attila, szocialista képviselő kért ki a minisztériumoktól. A legtöbb tanácsadó Lázár János minisztériumában dolgozik, összesen 39, Simicskó István, honvédelmi miniszter viszont senkinek nem fizet tanácsadásért. Azt, hogy kik adnak tanácsokat a minisztereknek, nem árulták el.

Finkelstein: A lényeg, hogy legyen ellenségkép

Ha azzal kampányolsz, hogy ezt vagy azt a csoportot kidobod az országból, inkább lehet esélyed, mintha valami racionális dologról, például a nyugdíjreformról beszélsz - ezt mondta Orbán Viktor nem hivatalos tanácsadója Arthur J. Finkelstein egy 5 évvel ezelőtti rendezvényen. A hangfelvételt a 444.hu mutatta be. A Fidesz szerint a menekültek elleni lépéseknek nincs köze a politikai tanácsadóhoz.

Orbán: két napja találkoztam Finkelsteinnel

Rendszeresen kapcsolatban vannak, legutóbb két napja járt Orbán Viktornál Arthur Finkelstein amerikai politikai tanácsadó – ezt mondta az RTL Híradónak a miniszterelnök. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön azt mondta: ő nem is hallotta a világszerte ismert tanácsadó nevét. Azt ugyanakkor sem a Fidesz, sem a kormány nem árulta el, hogy kitől kapja a fizetését Finkelstein. A politikai tanácsadó nemrég közös angliai céget alapított Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadóval. Az Együtt szerint átláthatatlanok Orbán és tanácsadóinak kapcsolatai.

Orbán rendszeres kapcsolatban van Finkelsteinnel

Legutóbb két napja járt Orbán Viktornál Arthur Finkelstein amerikai politikai tanácsadó – ezt mondta az RTL Híradónak a miniszterelnök. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön azt mondta: ő nem is hallotta a világszerte ismert tanácsadó nevét. Azt ugyanakkor sem a Fidesz, sem a kormány nem árulta el, hogy kitől kapja a fizetését Finkelstein. A politikai tanácsadó nemrég közös angliai céget alapított Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadóval. Az Együtt szerint átláthatatlanok Orbán és tanácsadóinak kapcsolatai.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való