KERESÉS search-close

polip

49 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "polip"

Kis Bernit szétszedték a kóstoláson

Mentora csalódottan kóstolta a lány polipos ételét, és előre figyelmeztette Bernit, ezért az ételért nem sok jót kap majd zsűritársaitól… így is történt.

Kis Berni ölre ment a forró polippal

A versenyző nem tudta, hogy a megfőtt, forró állatot hogyan vegye ki az óriási üstből. Szenvedését mentora egy idő után már nem tudta tovább nézni.

A meglepetés polipok sokkolták a versenyzőket

Az első feladatban űrlényként lebegő polipokkal és karfiollal kellett dolgoznia a versenyzőknek. Az ötletelésben nem maradtak egyedül, a séfek tuti tippeket adtak nekik.

Tanulj a séfektől: ismerd meg a csápos állatok feldolgozását!

AZ első feladatban csápos, tapadókorongos állatok vártak a versenyzőőkre. Miután sokkot kaptak, a séfek közösen készítették fel őket a feladatra.

Rami dühében kidobta az ételét?

Kiss Ramóna nagyon megkívánta a bébi polipokat, egy gond volt csak: nem tudta, mit is készítsen belőlük. Mentorát meglepte, hogy nem a megszokott módön pörög.

Márk hihetetlen gasztro-élményt szerzett Koreában

A műsorvezető újra izgalmas helyeken járt, amiről boldogan mesélt Raminak. Persze, amikor a picit meghökkentő polip ételéről mesélt, akkor még Rami is ledermedt.

Hozzávágott egy polipot a fóka

Ha nem látnánk ezt a videót, el sem hinnénk, hogy mi történt egy új-zélandi fiatalemberrel. Kajakozás közben egy fóka odaúszott és hozzávágott egy polipot…

 

CUPP: Polippal csapta arcon a kajakost a fóka

Nem mindennapi élményben volt része annak a kajakos, társaságnak, akik Új-Zéland partjainál szállta partra a napokban. A fiúk épp teszteltek egy új akciókamerát, amikor felfigyeltek egy polippal küzdő fókára. Azt persze senki sem gondolta volna, hogy a nagy birkózásban a polip egyik csápja épp egyikük arcán landol majd.

Féltek hozzányúlni a lényhez

Különös lény keltett riadalmat a nagy esőzések után a Győrhöz közeli Banán, egy családi ház udvarán. A Kisalföld.hu is közzétette a fotókat, amiken egy furcsa, dülledt szemű poliphoz hasonló lény látható. Stábunk közelebbről is megvizsgálta!

FURA LÉNY: a kertben


szerző:
2018.06.15. 16:54
FURA LÉNY: a kertben

Egész éjjel ott hevert a titokzatos állat a család kertjében – nem mertek hozzányúlni, mígnem stábunk másnap közelebbről is megnézte…

Emerencia majdnem rosszul lett a hátráltatásuktól!

Miután a zöldek húzták be az első pontot, ők mehettek a titokszobába a zsűrivel. Itt különféle főelemeket választhattak a pirosaknak, ők végül a polipra szavaztak. Emerencia bánatára...

Paprikás krumpli - polippal?!


szerző:
2018.02.23. 07:31
Paprikás krumpli - polippal?!

Az Év Ifjú Séftehetsége, Kovács Péter egy klasszikus magyar ételt ötvözött egy nem mindennapi állat húsával - és hogy milyen lett a végeredmény? Kiderül a Kifőzdéből!

Haumann Máté bevállalta a polipot!

Máté már az első feladatban bátor volt: a kihúzott májkrém helyett inkább cserélt egyet, és egy extrém polipot épített az ételébe. Vajon jól döntött?

Vigyázat, támadnak a Konyhafőnök kalózok!

A gyerekeket egy tengeri pult fogadta, azonban a zsűrit sehol sem látták. Nem kellett viszont sokat várniuk: a konyhába három veszélyes kalóz érkezett, a Séf vállán ráadásul egy óriási ara papagáj csücsült. De honnan volt az a sok finomság a pulton?

Konyhafőnök: Ti már főztetek polipot?

A híres főzőműsor első évadának is megvoltak a nehézségei, ugyanis az egyik adásban egy polippal találták szembe magukat a versenyzők. Szerencsére a séf megmutatta, hogyan is kell előkészteni ezt a nyolckarú állatot.

Győző sokkolta a zsűrit a horror nyársával!

A színész egy finom ételt tett le a zsűri elé, azonban amikor Rozina elérkezett a jobb oldalon pihenő nyárshoz, elborzadt. Hirtelen a Rémségek kicsiny boltjában érezte magát.

Zé Tarján Zsófinak: „A méret, az igenis lényeges nálad”

Zé elé egy óriási polip tál került, aminek jócskán neki kellett vetkőznie! A csápok nagyságából viszont levonta a következtetését Zsófival kapcsolatban.

A séf Andrásnak: „Megalkottam azt az ételt, amit te megálmodtál”

A séf hiába fordítgatta a tányért, minden szögből csúnyának látta Sváby András ételét, ezért fogta az egészet és újra tálalta!

A polip kóstolásnál megmondták: rántani mindenek felett & horror nyársak kíméljetek

Volt itt minden: gigantikus csápok támadtak, kitört a panír-láz, horrorisztikus nyársak riogattak, miközben "a séf elrepült az űrhajójával".

Győző puzzle-ként építgette a polip receptjét!

Hiába az előny és a felszabadult idő, Győző nem tudta, mit kezdjen a polippal. Folyamatosan agyalt, és apró darabonként rakosgatta össze az ételét.

Sváby András folyamatosan újratervezett, mint egy GPS

András a nagy lemaradásban nem tudta, mit is készítsen a polipból: állandóan átalakította a receptjét. Tapasból így lett inkább polip pörkölt?

Horváth Éva: „Ne paráztass már Zé, ezt nem illik egy kismamával!”

A fenti mondat a titokzatos ládák miatt hangzott el, amiben óriási polipok rejtőztek. Természetesen a versenyzőknek nem kellett útmutatás nélkül nekiesniük a csápoknak: a séf gyorstalpaló polip tanfolymat tartott nekik.

Az András-Győző párviadal örökké tart majd? Utánajártunk!

A kulisszák mögött elkaptuk a versenyzőket, ahol feltettük a kérdést: meddig tart ez a harc kettejük között? András és Győző viccesen meséltek a csatáról, és a polip pucolás árnyoldalairól.

Peller Anna polipvariációi

Fördős Zé filozófiája, hogy rántva minden jobb, azonban azt még nem próbálta, amit Anna: polipot még sosem panírozott be. Hogy jó ötlet-e? Kiderül itt!

Tarján Zsófi grillezett polipja karfiol steak-kel

Zsófi egy óriási adag ételt tett le a zsűri elé, ami meg is lepte Zét. Egyedül a tálalással és az adagokkal volt gond, hiszen a nagy csápokkal elfedte a csodálatos karfiol steak-jét!

Sváby András savanyú-citromos polipraguja

A séf szerint egyáltalán nem érződött András ételén, hogy hátráltatva volt. Csupán az étel kinézetével nem volt elégedett, ezért újratálalta a polipot.

Tóth Szabi főtt és grillezett polipja

A séf nem érezte azt a 60 perces munkát Szabi ételében, amit elvárt volna. Maga a polip csápok pedig kicsit rágósak maradtak! A teljes értékelést itt megnézheted!

Szabó Győző polipfasírtja citrus pürével

Győző a polip pogácsájával és a karfiol krémjével lenyűgözte a zsűrit, Rozina egyedül azt nem értette, hogy a Rémségek kicsiny boltjából hozott horror nyárs, miért került a tányérra.

Sárközi Ákos újabb különleges alapanyagra csapott le!

A Konyhafőnök zsűritagjáról már jól tudjuk, hogy mesterien bánik a legkülönlegesebb ételekkel is. Most sem volt ez másképp! Kíváncsi vagy milyen extrém étek került ki a kezei közül?

Márknak 10 perc hátránnyal és egy polippal kellett megküzdenie

Márk még sosem dolgozott polippal, így nem örült, amikor ezt pörgette ki a szerencse kerékkel. Ráadásul az első 10 percben nem is dolgozhatott - ezt az időt megpróbálta a tervezésre felhasználni.

Polip zöldségvariációkkal

Zé szerint Márk polipja nem készültek el rendesen, inkább a zsenge részeket kellett volna használnia, amik nagyon finomak lettek.

Heidi a jóspolip nyomdokaiba lép


szerző:
2011.02.12. 16:47
Heidi a jóspolip nyomdokaiba lép

A lipcsei állatkert kancsal oposszumja nem futballmérkőzéseket, hanem az Oscar-díj nyerteseit tippeli majd meg.

Íme, az új polipsztár!


szerző:
2010.11.04. 02:42
Íme, az új polipsztár!

Hatalmas csinnadrattával, élő tévéközvetítéssel mutatták be az oberhauseni állatkert új lakóját.

Kimúlt a nyolckarú fociszakértő

Az oberhauseni állatkert keddi bejelentése szerint elpusztult Paul, a világhírű jós-polip.

Nem eladó a nyolckarú orákulum


szerző:
2010.07.17. 19:36
Nem eladó a nyolckarú orákulum

Az oberhauseni állatkert nem adja a madridiaknak Pault, a világhíressé vált jóspolipot.

Kérdezd a polipot!


szerző:
2010.07.15. 09:28
Kérdezd a polipot!

Továbbra is az érdeklődés középpontjában áll Paul, a németországi jós-polip.

Nem jósol többé Paul


szerző:
2010.07.13. 07:33
Nem jósol többé Paul

Paul nemcsak a németek mérkőzéseinek kimenetelét találta el, hanem a németek nélkül zajló döntőt is.

Lebukott Paul, a nyolclábú orákulum

A tengerbiológusok szerint Paul csak egy betanult feladatot végez.

Disznó és majom tört a polipjós trónjára

A hollandok világbajnoki győzelmét jósolta meg pénteken egy tallini csimpánz és egy disznó.

Megfenyegették a puhatestű sztárt

A jós polip ismét akcióban: spanyol és német győzelemre tippelt.

A döntőről is jövendöl a tévedhetetlen polip

Pénteken mutatja majd meg, hogy mi lesz az eredménye a harmadik helyéért vívott meccsnek.

Kitört a nyolckarú jósok háborúja

Riválisa akadt Paulnak, az oberhauseni jós-polipnak egy norvég puhatestű személyében.

Elkeserítette a németeket a polipjós

Paul ugyanis azt tippelte, hogy a szerda esti elődöntőt nem a németek nyerik.

Paulért aggódnak az állatvédők

A PETA szerint szabadon kellene engedni azt a Paul nevű polipot, aki eddig mindig megjósolta a német válogatott győzelmét.

Német győzelmet jövendöl a polip

Gondozói szerint az állat eddig is jó érzékkel jelezte előre, hogy melyik mérkőzésén diadalmaskodik, és melyiken veszít a német válogatott.

Nyolckarú rabló lopta el a búvár kameráját

Egy polip rárontott a búvárra, kicsavarta kezéből a digitális kamerát és elmenekült.

Nyolckarú zsenik Indonéziában


szerző:
2009.12.15. 12:40
Nyolckarú zsenik Indonéziában

A tudósok legnagyobb megdöbbenésére kiderült, hogy egy polipfaj képes az eszközhasználatra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való