KERESÉS search-close

police.hu

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "police.hu"

Ne az alkohol vezessen!


szerző:
2019.06.14. 16:44
Ne az alkohol vezessen!

Újabb megható kisfilmmel hívja fel az ittas vezetés veszélyeire a rendőrség a figyelmet. Egy elképzelt család tragédiáját mutatja be, amely egy italozós baráti este után történt. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ezzel a kisfilmmel akarja felhívni a figyelmet az ittas vezetés veszélyeire.

HABLEÁNY: a Duna teljes déli szakaszán folytatják a keresést

A 2019. május 29-én történt dunai hajóbalesetben elsüllyedt Hableányt június 11-én reggel kiemelték a Dunából. A kiemeléskor a hajóban négy holttestet találtak, majd ezt követően az áldozatokat azonosították. A kutatásban résztvevők továbbra is megduplázott létszámmal, a Duna teljes déli szakaszán az összes bevethető hajóval, valamint parti egységekkel megerősítve folytatják a keresést.

70 milliós heroin fogás


szerző:
2017.02.14. 12:29
70 milliós heroin fogás

A rendőrök egy gyáli lakásban közel 25 ezer adag, összesen 5,83 kilogramm heroint találtak, amelynek az utcai forgalmi értéke mintegy 70 millió forint.

A szomszédjától lopott, és még a lábnyomait sem tüntette el

A rendőröknek viszonylag könnyű dolguk volt a Polgáron történt betöréssel: az udvaron megtalálták az elkövető lábnyomait, és nem is kellett messzire követni őket, ugyanis a tettes a szomszédban lakott.

Kirabolta a plébániát, de kifelé menet fennakadt a kerítésen

Meglehetősen balfék betörőről adott hírt a Police.hu: a debreceni plébániát kifosztó férfit az egyik ott dolgozó hölgy szedte le a tüskés kerítésről, amelyen nem sikerült átvergődnie. A zseniális hírt változtatás nélkül közöljük!

Fejszenyéllel bántalmazta vitapartnereit

Történetünk szereplői: egy férfi, egy nő, három másik férfi, egy kamion, és egy hiányos fuvarlevél. Meg persze egy baltanyél. Horror, krimi és tipikus kelet-európai komédia keveréke a Police.hu-ról!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való