KERESÉS search-close

pofon

70 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "pofon"

Laura felpofozta és faképnél hagyta Matyit

Laurának rosszul sült el a randija Matyival…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bokszmérkőzésre készülnek A Tanárban!

Mit kezdenek a Tanár úr diákjai a gazdag, nagyképű elit iskola csapatával? Becsületbeli ügy a ringben és azon kívül is? A Tanárban felbukkan az az iskolaigazgató, aki visszaélt hatalmával és zaklatta fiatal kolléganőjét. Kinek a szégyene, kinek a titka és ki mit tehet ilyenkor? Ott voltunk a forgatáson elcsattant hatalmas pofonoknál is!

Párbaj - Blackjack - 5. évad 1. rész

A vadonatúj évadban egy párbaj dönti el a győztes csapat sorsát. Hajdú Péter és Dömsödi Gábor most szó szerint „megtanították egymást kesztyűbe dudálni”, és a pofonoktól sem rettentek vissza…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

 Dömsödi Gábor szívesen megpofozta volna Balázst...

A mindent eldöntő párbaj végén Gábornak még volt lehetősége egy utolsó pofonra, ám Hajdú Péter helyett Balázst szemelte ki magának. Vajon a műsorvezető beleegyezett az "ajánlatba"?

A Blackjack játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

 

Ütötte diákját: felmentették a nyíregyházi tanárt

Felmentették a pedagógust, aki ütötte a diákjait az egyik nyíregyházi szakgimnáziumban. Az esetről elsőként az RTL Híradó számolt be még 2017-ben. A tanárt most jogerősen is felmentette a bíróság, mert a diákok és szüleik nem kérték a tanár megbüntetését. Így bár súlyosan megsértette a gyerekek méltóságát, emiatt nem vonhatták felelősségre.

Nádai Anikó: „Soma, anyám nem ütött meg az elmúlt húsz évben!”

A kékeknek meg kellett vitatniuk, hogy saját magukat erősítik a séffel vagy a pirosakat hátráltatják. Anikó nem értett egyet Somával, és ennek egy tasli lett a vége.

Lindsay Lohan házhoz ment a pofonért

Internetes adásban ütötték le Lindsay Lohan amerikai színésznőt. A botrányairól ismert híresség saját maga vette fel, ahogy zavart állapotban zaklatni kezd egy hajléktalan családot. A gyerekeit féltő anya végül behúzott neki egyet, amitől a színésznő a földre került.

Brutális gladiátorharc: egymást pofozták a villalakók!

A kvízkérdések után újabb feladattal kellett szembenézniük a játékosoknak, és bizony a védősisakokra is nagy szükségük volt…

Hogyan büntessük jól a gyereket?

Van, aki még mindig a jól irányzott atyai pofonra esküszik, a pszichológus szerint viszont nem ez a legcélravezetőbb megoldás. Kinek mi a módszere – megkérdeztük!

Krisztián Karolának: „Az, hogy szétrakod a lábad, nem tehetség…”

Karola alig várta, hogy elmondja mindenkinek, hogy elmehet a világkörüli tetováló turnéra, ám döbbenetére kollegái gyűlölettel és értetlenkedéssel fogadták a hírt. Krisztián ráadásul azt vágta a fejéhez, hogy Karola direkt feküdt le Krisszel azért, hogy betartson Nórinak.

Marci és Orsi együtt menekültek el otthonról

Marci úgy döntött elszökik. Lili megpróbált szólni Daninak a terhességről. Karola lelkesedését letörték a kollegái.

Teó: „Nem tudom, hogy történhetett ez, megütöttem a fiamat…”

Orsi egyest kapott az iskolában, mert Lali görényei tönkretették a kiselőadásához készített vázlatokat. Marci azzal az ötlettel állt elő, hogy álljanak bosszút, de a csínytevés közben megrongálták a tanár kocsiját. Mikor ez kiderült, Joe-t és Teót is értesítették, de mivel Orsit az iskolából való eltanácsolás fenyegette, Marci hősiesen magára vállalta a balesetet.

Mesi Lilinek: „Ha nem ismernélek, azt hinném, terhes vagy…”

Lili bepánikolt. Marci bajba keverte Orsit. Karolától karnyújtásnyira kerül az álma.

Angéla a földre zuhant, miután Péter megütötte

Szilvia gondoskodott arról, hogy Angéla megtudja, mi történt közte és Péter között néhány órával korábban. A lány teljesen kiborult, pedig akkor még nem is gondolta, hogy partnere mi mindenre képes...

A teljes adásért kattints IDE!

Karesz férjezett nővel kezdett ki?

Míg Mesi randit beszélt meg egy sráccal az interneten, Kareszt meglátogatta egy régi iskolatársa azzal, hogy osztálytalálkozót szervez. Karesz eleinte borzalmasan érezte magát, de egyszer csak megjelent Fanni, aki egyből megdobogtatta a fiú szívét. A közös vacsora során közelebb kerültek egymáshoz a lánnyal, de amikor Karesz megcsókolta őt, Fanni felpofozta, ráadásul a lány férje is megjelent! Karesz letörten ment haza a lakóhajóra, ahol a totál kikészült Lilivel és a többiekkel egy búsulós estét tartottak.

Sosem látott apa-fia háború a Barátok köztben!

Hét évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon Vili bácsi úgy döntött, beszél fiával, és mindörökre lezárja azt a szörnyű konfliktust, ami Bokros Gizi miatt robbant ki. Géza szerint az ex-rúdtáncos egyáltalán nem illik az apjához, és néhány keresetlen megjegyzés után Vili bácsinál elszakad a cérna, és jól felpofozta Gézát.

András: „Ha nem csináltam semmit, akkor is ütött”

András az édesanyjával, Margittal szeretné rendezni a kapcsolatát. A fiúnak nehéz gyermekkora volt, hiszen nemcsak anyukája, de nevelőapja is több alkalommal kezet emelt rá.

Felfüggesztettet kaphat az apa

Felfüggesztett börtönbüntetést kaphat az apa, mert pofon ütötte fiát. A 11 éves gyerek szeme bevérzett. A bokodi férfi ellen a napokban emelt vádat az ügyészség védekezésre képtelen személy elleni súlyos testi sértés kísérlete miatt. A gyermekbántalmazásokkal is foglalkozó egyik jogvédő egyesület szerint évente 200 ezer gyerek válik családon belüli erőszak áldozatává. Közülük harmincan nem élik túl a bántalmazást.

Barátok közt: Emlékeztek még erre? Bartha Zsolt így ütötte ki Novák Lacit!

Két évvel ezelőtt a sorozat nézői ismét megtapasztalhatták, hogy Bartha Zsolt sosem tréfál, illetve előbb pofozkodik, minthogy megbeszélné az adott emberrel a konfliktust. Novák Laci akkor egy kicsit túltolta a poénkodást, aminek meg is lett az eredménye.

Fókusz 2017-04-19


szerző:
2017.04.19. 17:25
Robi döntés elé állította Barbit

Robi közölte Barbival, hogy otthagyta miatta Zsuzsit. Miután ismét összegabalyodtak, a mit sem sejtő Joe zavarta meg őket. Robi pedig úgy döntött, ad a lánynak pár nap gondolkodási időt, hogy tisztázza magában az érzéseit.

Galambos Lajos: „Megpofoztak!”

A híres trombitás élete fenekestül felfordult, miután sikkasztással vádolták. Sajnos azóta sincs könnyebb dolga, legutóbb vandálokat fogott a birtokán, akik a tettlegességtől sem riadtak vissza.

Annuska felpofozta Istenes Bencét

Tamás anyukája annyira dühös volt a fiára, hogy szegény Bencén vezette le a feszültségét, de a műsorvezetőnek hála, Tomi gazda sem úszta meg a dorgálást.

Videó a pofonról: provokálhatták a tanárt

Provokálták a tanárt, mielőtt elcsattant a pofon. Ezt mondták többen is Híradónknak abból az iskolából, ahonnét kikerült egy mobiltelefonnal készített felvétel. A rövid képsoron az látszik, hogy a tanár határozott léptekkel odamegy egy diákhoz, és nagy erővel megüti. A rendőrségen senki sem tett feljelentést, az ügyben a videót látva kezdtek nyomozni.

A Transformers főszereplője megütött egy diákot a liftben

Shia LaBeouf ismét furcsa szituációba keveredett. A színész az oxfordi egyetemen „zaklatta” a diákokat zárt liftajtók mögött. Meg is lett az eredménye.

Leütötték a spanyol kormányfőt

Mariano Rajoy egy kampányrendezvényen volt, amikor teljes erőből arcul ütötte egy 17 éves fiú. A pofont egy kamera is rögzítette. A miniszterelnök nem sérült meg súlyosan, és közölte: nem tesz feljelentést támadója ellen.

A lány, vagy a taxis verekedett?


szerző:
2015.12.07. 18:15
A lány, vagy a taxis verekedett?

Fojtogatta és nemi erőszakkal fenyegette három taxis - ezt állítja egy lány, aki egy fővárosi szórakozóhelyről akart hazajutni. Történetét az Index írta meg először. A lány azt állítja, pénteken, miután taxit hívott, rosszul lett a kocsiban és hiába kérte, a sofőr nem állt meg. A taxitársaság szerint a lány hazudik, sőt, ő pofozta fel a sofőrt, aki csak ezután hívta a kollégáit.

Megelőzhető lett volna Dávid atyai pofonja?

A Válótársak első része számos szülő és gyermek konfliktust feszeget: Mit tehet egy apa, ha hazugságon fogja lányát? És mit tehet az emberlánya, ha megszégyenítve, pofontól égő arccal kell haza kullognia?

Az utcán rabolták ki a volt szépségkirálynőt

Az utcán pofozták fel, majd lopták el az értékeit Polgár Ildikó fitneszmodellnek. A volt szépségkirálynőt többször megrángatta támadója, leteperte a földre, és kicsavarta kezéből a telefonját.

Előző rész (2015. október 5.)

A legénybúcsú tragédiába torkollik. Vajon Péter kihasználja, hogy Balázs elüldözte Hanna anyját? A közösséget megosztja, hogy Júlia megpofozta Timit.

Hanna megpofozza, majd megöleli az anyját.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. augusztus 14-i epizódjaiból!

Hanna pofon vágja Alizt, és elmondja Ádámnak, hogy Aliz lefeküdt Petivel.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. július 2-i epizódjaiból!

A tisztelgés útjában volt a kislány

A királynő előtt ütött meg egy katona egy kislányt Nagy-Britanniában, persze véletlenül. A hat éves Maisie Gregory virágcsokrot adott át az uralkodónak. Csakhogy túl közel állt egy tisztelgő katonához. 

Nem csak Orbán kapott pofont


szerző:
2015.05.26. 18:50
Nem csak Orbán kapott pofont

Az Európai Bizottság elnöke közvetlen stílusáról ismert, és Orbán Viktor megpofozása és diktátornak nevezése mögött nincs semmi. Ezt válaszolta a múlt heti esettel kapcsolatban az Európai Bizottság elnökének szóvivője egy keddi brüsszeli sajtótájékoztatón. A szóvivő szerint Jean Claude Juncker csak a fárasztó és hosszú üdvözlési ceremóniát akarta mókázással feldobni. Mint a következő összeállításból kiderül a bizottság elnöke nemcsak a magyar kormányfővel viccelődött a múlt heti csúcstalálkozón.

Juncker: „Jön a diktátor!”


szerző:
2015.05.23. 18:33
Juncker: „Jön a diktátor!”

Diktátornak nevezte és kedvesen megpofozta Orbán Viktort az Európai Bizottság elnöke. Jean-Claude Juncker Rigában találkozott a magyar kormányfővel - előbb Diktátor felkiáltással üdvözölte Orbán Viktort, majd bal kézzel kissé nyakon vágta. A miniszterelnök sajtófőnöke szerint Orbán Viktornak kifejezetten jó a kapcsolata Junckerrel, ezért nem kell meglepődni a jeleneten. A híradónak nyilatkozó protokollszakértő szerint viszont túl messzire ment a bizottság elnöke. Az MSZP úgy látja, a pofon és a megszólítás annak a jele, hogy lenézik Orbán Viktort.

Előző rész (2015. május 12.)

Kap-e Zsolt egy második esélyt? Fel tud-e állni Krisztián ennyi pofon után? Mi lesz Attilával bizonyíték nélkül?

Következő rész (2015. május 12.)

Kap-e Zsolt egy második esélyt? Fel tud-e állni Krisztián ennyi pofon után? Mi lesz Attilával bizonyíték nélkül?

Miért nem segítünk, ha látjuk, hogy valakit zaklatnak?

Hónapok óta nőket inzultál egy férfi a 4-6-os villamoson. Felpofozza őket, kiabál, vagy csak lökdösődik, miközben a bántalmazottak környezetében lévő emberek semmit nem tesznek. Vajon miért nem segítünk egymásnak, és hogyan lehet eredményesen fellépni egy zaklatóval szemben? Belső Nóra pszichiáterrel kerestük a válaszokat.

Hazapofozta a fiát, hogy ne legyen áldozat

Hazapofozta tüntetni készülő fiát egy dühös anya a Baltimore-i zavargások közepette. Az erről készült videó Amerika slágere lett.  Az asszony azt mondta: egyedül neveli hat gyerekét, és nem akarta, hogy egy szem fia úgy végezze, mint az a fiatalember, akinek halála miatt tört ki a zendülés. A keleti parti városban kijárási tilalom van hatályban.

Felpofozták az X-Faktor szívtipróját

A 2014-es X-Faktor felfedezettje, Nagy Ricsi saját bevallása szerint ritkán kap kosarat a női nem képviselőitől, azt pedig elképzelhetetlennek tartja, hogy egy lány pofonnal válaszoljon a közeledésére. A napokban azonban mégis így járt, sőt, az első pofont még jó néhány követte.

Reflektor 15-04-14


szerző:
2015.04.15. 01:55
Reflektor 15-04-14

Reflektor: Nagy Ricsit felpofozták. Schell Judit húszévesen lett anyuka.

Gyerekeket pofozott fel a buszsofőr

Megpofozta a hódmezővásárhelyi ifjúsági kosárlabdacsapat két 11 éves játékosát egy magáncég buszsofőrje. A csapat Nagykőrösről tartott hazafelé, amikor a gyerekek hangoskodásán a buszvezető felidegesítette magát, és megütötte a két fiút.

Több tanár is veri a diákokat Gádoroson?

Rendszeresen pofozzák a diákokat, az egyik tanár botot is tart a tábla mellett, azzal üt rájuk - ezt mondta több szülő is az RTL Híradónak a gádorosi általános iskoláról.

Előzetes: Egyre több szülő panaszkodik

Rendszeresen pofozzák a diákokat, az egyik tanár botot is tart a tábla mellett, azzal üt rájuk - ezt mondta több szülő is az RTL Híradónak a gádorosi általános iskoláról. Részletek hat órakor az RTL Híradóban.

Előzetes: Technikaórán bántalmazták

Szédült, hányt és még ma sem emlékszik a technikaórára. Ezt mondta szüleinek az a 9 éves gádorosi gyerek, akit állítólag a tanárnője többször pofon vágott, majd bántalmazott a technikaóra végén a római katolikus egyház által fenntartott általános iskolában. Este hatkor megtudhatják, ki értesítette a szülőket és mit mond az iskola.

Gyerekverés: Heves indulatokat váltott ki Ferenc pápa mondata

Heves indulatokat váltott ki Ferenc pápa nyilatkozata, miszerint egy kisgyerek nevelésébe belefér, ha a szülei néha a fenekére csapnak. Kóbor Jánoséknál például abban a helyzetben jogos a fenékre, vagy kézre ütés, ha a gyerek magát komoly veszélybe sodorná. Temesvári Csilla riportja.

 

A pofon nem erőszak?


szerző:
2014.11.20. 18:15
A pofon nem erőszak?

A gyerekek majdnem fele szerint nem számít erőszaknak, ha kapnak egy pofont - ez derül ki az UNICEF gyerekvédelmi szervezet egyik legfrissebb kutatásából, amit csütörtökön, a Gyermekjogi Világnapon tettek közzé.
 

NAGY RICHÁRD: „Ez a pofon erősebbé tett”

Ricsit, Tóth Gabi küldte haza a 2013-as Mentorházból. A fiú szerint ez a pofon kellett neki ahhoz, hogy ráébredjen, mit is akar valójában és hogy megerősödjön.

Agresszívvá teheti az embereket a hőség?

Felborzolta a magyar közéletet a hétfőn felpofozott brit terhes nő esete. A BKV azóta elbocsátotta a verekedő sofőrt, akiről kiderült, hogy így elveszti szolgálati lakását, amelyben 7 éves kislányával lakott. Az embereket nagyon megosztja a történet.

Pofon a megélhetésért


szerző:
2013.03.13. 23:05
Pofon a megélhetésért

A nyugdíjas, aki megpofozta a parlamenti képviselőt. Elszakadt a cérna, mert elvették a pénzüket.

Házon kívül 13-03-13


szerző:
2013.03.13. 23:05
Házon kívül 13-03-13

Házon kívül: Elszakadt a cérna: a nyugdíjas, aki nekiesett a polgármesternek, aki kormánypárti országgyűlési képviselő is. Már csak pár hét a kilakoltatásig: az erdőbe megy majd lakni az anya és a lánya? Számba vettük, milyen lehetőségeik vannak, hogy ne kerüljenek az utcára. Égből pottyant lehetőség: titokzatos jótevő segített a párnak, akik több mint 10 éve egy erdei kunyhóban élnek. Most saját otthonhoz juthatnak.

Élet a boksz után: újabb pofonok, újabb küzdelmek

Van, aki depresszióba esett, más megküzdött a rákkal, és volt, akit a börtön szele csapott meg. Ki hogyan boldogult sikeres ökölvívó pályafutása után a ringen kívül? Kokó több fronton is megtalálta a számítását, Kótai Misi fogorvosnak készül, Balzsay Karcsi edzősködik és pereskedik.

A pofonok földjén a VV5 versenyzői

Azt előre sejtettük, hogy lesz néhány nagyobb pofon a vasárnapi Boksz Gálán, de hogy ilyen izgalmas meneteket láthatunk majd, az még Erdei Zsoltot is meglepte.

Reflektor 11-12-12


szerző:
2011.12.13. 00:10
Reflektor 11-12-12

Reflektor: Fergeteges X-Faktor-koncert a Corvin sétányon. A pofonok földjén a ValóVilág 5 versenyzői.

Veronika pofonnal, a Fókusz pedig kamerával várta Cristofelt

A nézők kívánságára egy napra visszatérhetett kiábrándult szerelméhez. A szájhős Cristofel péntek délután a Fókusz kamerája előtt hagyta el villámlátogatása után a villát.

Pofozkodott a cseh miniszter


szerző:
2011.09.22. 10:57
Pofozkodott  a cseh miniszter

A cseh pénzügyminiszter kikéri magának, hogy verekedett volna, és azt állítja, hogy ő csak néhány pofont adott egy ordítozó fiatalembernek.

Börtön atyai pofonért


szerző:
2011.09.02. 15:12
Börtön atyai pofonért

Bíróság elé állítják Svédországban azt az olasz turistát, aki Stockholm utcáin lekevert egy pofont a fiának.

Hatalmas pofon csattant a polgármesteren

Vérzett a szája és agyrázkódást is szenvedett Újkenéz polgármestere akkora pofont kapott saját háza előtt.

Orvosra rontottak Jánoshidán


szerző:
2011.05.06. 12:29
Orvosra rontottak Jánoshidán

Nyomozást indított a rendőrség a csütörtöki, Jánoshidán történt pofozkodás miatt.

Bántalmazta diákját az igazgatónő

A hajdúhadháziak szerint a gyerekek rendszeresen lógnak az iskolából és nagyon agresszívek.

Pofon miatt küldik rács mögé


szerző:
2011.03.22. 03:03
Pofon miatt küldik rács mögé

Pofon vágott egy járókelőt, ezért börtönbe kell vonulnia egy miskolci fiatalkorú fiúnak.

Élő adásban mentek ökölre a művészek

Egy író és egy festőművész verekedett össze az egyik ukrán országos televíziós csatorna élő politikai talkshow-jában.

Pofonok csattantak a hittanórán


szerző:
2010.10.01. 16:13
Pofonok csattantak a hittanórán

Három gyereket megpofozott, egyiküket a fülénél és a hajánál fogva vezette ki az óráról egy hittantanár.

Pofon csattant a szlovák parlamentben

Az egyik képviselőnő pofozkodása és a házelnök magánjellegű repülőútja miatt is folyik eljárás.

Nagy pofonok, kínos helyzetek


szerző:
2010.02.10. 20:33
Nagy pofonok, kínos helyzetek

Bemutatjuk a legbotrányosabb pofonokat, amelyek világsztárok és politikusok arcán csattantak, és akár halálosak is lehettek volna.

Nyomoz a rendőrség Schobert Norbi ügyében

Feladta magát a rendőrségen az a férfi, aki megütötte Schobert Norbit. Sass László a hétfői Fókuszban elmondta, hogy nem a tartozás miatt vágta pofon a fittness celebet, és már bánja tettét.

Nyilatkozott Norbi támadója!


szerző:
2010.02.08. 19:00
Nyilatkozott Norbi támadója!

László vallomást tett a rendőrségen, előtte pedig a Fókusznak beszélt a történtekről.

Kiütötték Berlusconi fogait


szerző:
2009.12.13. 20:29
Kiütötték Berlusconi fogait

A milánói dóm egy miniatűr másával ütötték arcon az olasz kormányfőt.

46 kilós pofonosztó amazonok


szerző:
2009.10.19. 20:48
46 kilós pofonosztó amazonok

Egy boxedző szerint a nők sokkal kitartóbbak, mint a férfiak, mégsem ismerik el őket eléggé.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való