KERESÉS search-close

piros csapat

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "piros csapat"

Zsolt elárulta, ki lehet a gyenge láncszem a top 6-ban

Zsoltot igazán szórakoztatja, hogy Patrik őt szemelte ki nagy ellenfeléül. Vajon ő kit lát annak a csapatban? És ki lehet most a leggyengébb? Kifaggattuk!

Rácz Jenő két versenyzője a Veszélyzónában!

Az eredményhirdetések után kiderült, hogy két piros versenyző teljesített a legrosszabbul ma. Vajon a séf melyikük kezét engedi el?

Rácz Jenő: „Lejárattok engem, az éttermet, saját magatokat is!”

Bogi és Ákos összekülönböztek az előkészületek alatt. Később pedig az óriási sietségben a rendetlenség is elszabadult a konyhában. A pirosak mentora kiakadt.

Rácz Jenő csalódott Juliskában…

Jenő hiába kérte a konyhafőnököt, hogy ne készítsenek karfiol szuflét, mégis azt csináltak. A séf nagyon kiakadt Juliskára.

Rácz Jenő áhítata végül átszállt Zére is a kóstoláson

Jenő nagyon elégedett volt a csapatával, azonban ez szemet szúrt Zének és azonnal kifigurázta a séf értékelését.

Zsolt elvágta az ujját, de nem akart leállni a főzéssel

A csapat konyhafőnöke nagyon elvágta az ujját, még az arca is véres volt, de nem akart leállni. Zé szólt rá, hogy jön hozzá az orvos.

Zsolt és Vini egymás agyára mentek?

Vini folyamatosan ellenőrizgette Zsoltot, ami miatt a csapattársa már kezdte felhúzni magát.

A zsűri rózsát etetett a pirosakkal

Zé nem értette, hogy mit keres egy esküvői csokor a tortában. Pont emiatt is döntöttek úgy, hogy legyen az a versenyzők feladata, hogy elfogyasszák.

Induljon a kiképzés! Kezdődik a Konyhafőnök - Visszavágó elődöntője!

A Válogatónak vége, kialakult a két séf 12 fős csapata! Az elődöntőkben a séfek mentorként tanítják a versenyzőket, és felkészítik őket a végső küzdelemre. A két séfnek egy hete van a kiképzésre, így az elvárások kemények...

Sánta Juliska megkapta Rácz Jenőtől, amire vágyott

Juliska pirosba öltözött, a séf kedvenc halát hozta el a versenybe, hiszen csakis egy dolgot akart Rácz Jenőtől...

Sánta Juliska el akarja csábítani Rácz Jenőt?

Juliska határozott vágyakkal érkezett a versenybe, éppen emiatt is hozta el a séf egyik kedvenc alapanyagát, ráadásul piros színbe öltözve.

Rácz Jenő kidobta a kékek egész főételét?

Ha valaki ehetetlen elemet tálal fel, akkor az biztosan a kukában végzi. Vajon Rácz Jenő min kapta fel a vizet?

Rácz Jenőnek kellett rendet tenni Kabát Petiék tálalásánál?

Kabát Peti nagyon kómotósan tálalt, ráadásul az utolsó percekben a feszültség is előjött a pirosakból. Vajon minden felkerül a tányérjaikra?

Panyik Anita: „Két perc és elsírom magam!”

Anita konyhafőnökként teljesen bepánikolt. Rácz Jenőnek kellett odalépnie hozzá, hogy végre megnyugtassa kicsit a versenyzőjét.

Panyik Anita és Tomán Szabina összebalhéztak!

A piros csapatban nagy lett a feszültség a két lány között. Anita úgy érezte, hogy minden teher az ő vállát nyomja, miközben nem is ő volt a konyhafőnök.

A zsűri szavai miatt újra kitört a vita a pirosaknál?

A főzés alatti veszekedés úgy tűnt, a kóstoláson sem enyhül. Dóri és Peti továbbra sem értettek egyet, és ennek hangot is adtak.

Folytatódtak a harcok Kovács Dóri és Király Peti között

A piros csapatban nem enyhültek az indulatok. Dóri folyamatosan pánikolt, mindenki rohangált, és semmiben sem értettek egyet...

Kabát Peti: „Dóri, beszélj már normálisan”

A pirosaknál a főzés alatt szinte végig állt a bál. Dóri stílusa miatt nemcsak Király Peti, de még Kabát Peti is rászólt, hogy hagyja abba.

Ilona megsértődött és egy szót sem szólt Eszterhez

Mindenki azt hitte, hogy a könnyek után a pirosak végre zöldágra vergődnek egymással... nem így történt. Ilonának annyira elege lett Eszterből, hogy nem volt hajlandó hozzászólni, és a félbehagyott feladatait sem folytatta, egészen Zé érkezéséig.
 

Ilona: „Eszter, ha miattad megyek haza, kinyírlak!”

A piros csapatban sem volt túl nagy az egyetértés, ráadásul Ilona a főzés végére megsértődött, úgy érezte, Eszter minden szavát semmibe veszi. Vajon ez milyen hatással lesz a gombócaikra?
 

Sovi és Emerencia hangos vitája hátráltatta a csapat munkáját?

A pirosaknál se volt feszültségmentes a főzés, Sovi és Emerencia végig veszekedték az egészet, amivel már Zsófit is felhúzták. A konyhafőnök megpróbálta csitítani őket, de az üvöltözés így sem akart abbamaradni.

A legjobbak választhattak csapatot!

Dávid és Zsófi dönthettek róla, hogy kikkel szeretnének együtt dolgozni a belvárosi étteremben. Ráadásul az is rajtuk múlt, hogy kire, milyen posztokat osztanak. Nézd meg, hogy állt össze a piros és a kék csapat.

Dugd el: a pirosak bármit elvehettek a zöldek pultjáról!

Veszélyes hátráltatást kaptak a zöldek: a piros csapat bármilyen készülő elemet elvehetett a pultjukról. Persze, Péterék nem hagyták magukat: amit csak tudtak, eldugtak, sőt ráadás főzelékekkel is készültek.

A piros csapat főzelékei

A harmadik feladatban háromféle főzeléket kellett készítenie a csapatoknak. Hogy hogyan is sikerültek az ételek? Nézd meg a kóstolást!

A piros csapat vízparti növényekből készült étele

A második feladatban vízparti növények vártak a csapatokra, de mielőtt nekikezdtek volna a főzésnek, a Séf adott nekik poár tippet. Kíváncsi vagy a kóstolásra?

A piros csapat borjúszűzből és tonhal konzervből készült étele

Az első feladatban szűzből és tonhal konzervből kellett főételt alkotnia a csapatoknak. Kíváncsi vagy, hogyan sikerültek az ételeik? Nézd meg itt a kóstolást!

Zsófi és Sovi egy emberként üvöltöttek Emerenciával

Emerencia nem igazán tudott mit kezdeni első hallásra a feladattal, ezért Zsófi próbálta ötletekkel segíteni. Végül nagyon feszes lett a tempójuk a konyhában, amitől Zsófi és Sovi is pánikolt, főleg Emerencia miatt, aki nem siette el a tálalást, hiába teltek gyorsan a percek.

Zsófinak elgurult a gyógyszere - elindult a tortamentés

Zsófi nagyon örült a tortás feladatnak, azonban a sütés közben nem egyszer szembe kellett nézniük a problémákkal. Elszúrt kávéhabok és kásás krémek övezték az útjukat.

A pirosaknak fogalmuk sem volt róla, mit főznek?

Sovi konyhafőnökként megint elveszett a részletekben, nem gondolta ki, milyen pastákat készítsenek. A lányok próbálták ötletekkel és kérdésekkel bombázni csapattársukat, de ez sem segített.

Zsófi átvette a vezetést Emerenciától

A pirosak is folyamatosan az idővel küzdöttek a főzés alatt, azonban a csapatmunkával sikerült mindig behozniuk magukat. Ugyan Emerencia volt a konyhafőnök, átengedte a vezetést Zsófinak, aki sokkal jobban átlátta a folyamatokat.

A piros csapat pastái

A második feladatban a zsűri kedvenc tésztáit kellett elkészítneie a csapatoknak, Gianni útmutatása alapján. Kíváncsi vagy, hogyan sikerültek a pasták? Nézd meg a kóstolást!

Sovi nem érezte magát biztonságban Emerencia mellett

Az utolsó feladatban már Emerencián volt a sor, hogy győzelemre vezesse a pirosakat. Sovi azonban nem bízott a lányban, ezért folyton kérdezgetett tőle. Végül Zsófi szólt rá, hogy hagyja Emerenciát dolgozni.

A pirosak életveszélyesen főznek: Sovi földhöz vágta a habot?

A piros csapatban ugyan megérkezett végre a határozottság - Zsófi volt a konyhafőnök -, azonban a feszültségeknek így sem lett vége. Zsófi folyamatosan Sovival feszengett, amin a nagy kapkodás egy kicsit sem segített.

A piros csapat ládás meglepetése

A második feladatban titokzatos ládákat eresztett le a zsűri a csapatok előtt, akik csakis a szaglásukra támaszkodhattak a választásnál.

Zsófi Sovinak: „Ne legyél már hímsoviniszta gyökér!”

Az első főzés alatt Sovi feladata lett volna, hogy irányítsa Emerencia és Zsófi munkáját, a fiú azonban semmiben sem tudott döntést hozni. Pánikolásával ráadásul a már elkészült elemeiket is összekutyulta.

A piros csapat tengeri étele

Az első feladatban egy látványos rákhajó várta a csapatokat, amelyen rengeteg különlegesség bújt meg. A válogatás után jöhetett is a főzés, utána pedig a zsűrin volt a sor, hogy végigkóstolja az ételeket.

A pirosak a nagy feszkók ellenére is összetartanak

Emerencia, Sovi és Zsófi első közös napja nem volt zökkenőmentes, sokszor összekaptak, de még így is kijelentették: örülnek a csapatuknak. Vajon mi a legnagyobb erősségük és gyengeségük?

A piros csapat végre egymásra talált?

Az első feladat könnyei után a pirosak próbáltak mindent átbeszélni egymással és sokkal határozottabb tempót diktáltak. Mégis, a főzés végére így is bepánikoltak.

A piros csapat sajtos finomságai

Az első feladatban háromféle sajtos ételt kellett készítenie a versenyzőknek, ráadásul csapatokban. A kóstoláson pedig eldőlt, hogyan is vették együtt ezt az akadályt.

A nagy ellenfelek végül egy csapatba kerültek - íme a pirosak!

Előző nap még gyűlölet dúlt a konyhában, hiszen Andrea az allergiás Eszternek osztotta ki, hogy halat kell filéznie. Ma mégis együtt kellett főzniük, aminek a végén mindketten megörültek... persze ez a boldogság nem tartott sokáig.

Séf a pirosaknak: „Szedjétek már össze magatokat!”

Tomi és Brigi a második feladatban is nagyon megcsúszott, de itt már Tomi próbált nagyobb teret engedni csapattársának. Főleg, hogy kifejezetten szüksége volt egy kis női megnyugtatásra.
 

Brigi elnémult, így Tomi lett a pirosak főnöke

Tomi teljes gázzal indult neki az első közös főzésüknek, azonban a folyamatos ötletelése mellett Brigi meg sem szólalt. A lány csak a feladat közepe felé kezdett el aggódni, hogy egyáltalán elkészülnek-e, ha Tomi munkamódszerét használják.

A piros csapat street food-jai

Az első feladatban háromféle gourmet street food-ot kellett készítenie a csapatoknak. Az óriási hajrá után pedig jöhetett is a kóstolás.

Ámokfutás lett Dobó Ágiék főzéséből

Annak ellenére, hogy Ági igyekezett minden részfeladatot koordinálni, későn vette észre, hogy nagyon elúsztak az idővel. Emiatt az utolsó pillanatra maradt egy csomó minden, így például a desszert elkészítése is.

Mindenki magára hagyta Polgár Krisztát?

Hiába volt Kriszta a konyhafőnök, hiába beszélt éppen a társaihoz, folyton otthagyták és mással foglalkoztak. Közben még a túl édes lilakáposzta miatt is előjöttek a feszültségek, ráadásul akkor, amikor a Séf is megérkezett hozzájuk.

Kitört a káosz és a veszekedés a pirosaknál

A főzés szinte minden percét végig veszekedték a piros csapatban: Gergő, Lola és Kriszta szinte semmiben sem értettek egyet. Végül akkor borult el minden, amikor percekig csak azon veszekedtek, hogyan készítsék el a főelemet.

Mélyvízbe dobták Loláékat?

A visszatérő Lolát mindenképpen, hiszen nem tudta, hogyan fognak hárman csapatként működni. Azonban hamar megtalálták az összhangot. Persze, Peti távozásáról, a bealvós első közös főzésükről is meséltek, sőt Kriszta bevallotta: nagyon várta már, hogy a mindig kreatív Gergő legyen közöttük a konyhafőnök.

Bundy Gergőt elnyomták a lányok a piros csapatban

Bármilyen ötlettel állt is elő Gergő Loláék nem foglalkoztak vele, és a csapat már a piactéren összeveszett egymással. Később nemcsak egymással, de a tésztaval és az idővel is megküzdöttek

Vakrepülés lehet Lolával főzni?

Gergő még nem tudta, mit bízhat Lolára a konyhában, ezért maga mellé állította az első pultban. Azonban azt ő is elmondta: nem véletlenül van itt a versenyben, ezért megbízik benne. Később nem ez, sokkal inkább a habszifon húzta keresztül a számításaikat.

Hova tűnt Király Peti?

A piros csapat hiányosan sétált be a konyhába, pont emiatt Gergőt nem is érdekelte az előttük pihenő pult. Csakis egy dolog érdekelte: hova tűnt a csapattársuk?

A pirosaknak fogalmuk sem volt róla, mi lesz a tányéron!

Pontosabban egyedül Peti tudta, mit is akar készíteni. Csapatttársai azonban nehezen viselték, hogy csupán a részfeladatokat osztja meg velük a konyhafőnökük.

Király Peti átvette az irányítást a pirosaknál?

Hiába volt Kriszta a konyhafőnök a tonhalas feladatban, Peti úgy érezte, jobb, ha segít csapattársának, főleg, hogy Kriszta kijelentette: nem mozog túl otthonosan a halas ételek terén.

A pirosak nyerő szériájának bukás lett a vége?

Andi, Alexa és Bea magabiztosan indultak neki a tortás feladatnak az előnyük után, azonban a sütögetésnek kapkodás lett a vége: nem sült át a tésztájuk. Vajon megmentették?

A piros csapat szülinapi tortája

A pirosak tésztája nem sült át, a Séf azt javasolta, hogy legközelebb vékonyabbat süssenek. Amit hiányolt a tortájukról, az a kézzel készített dekoráció volt. Nézd meg itt a kóstolást!

A vaníliás főétel feladta a leckét a csapatoknak?

A zsűri ismét meglepte a csapatokat, hiszen vaníliát kellett használniuk, de nem desszertbe! Az édességekben megszokott alapanyagot vajon sikerült jól beépíteniük a főételeikbe?

A piros csapat vaníliás főétele

A Séf örült, hogy felhasználták az ételben az eddig tanultakat, az ötlet és a megvalósítás is jól sikerült, azonban a tálalás nem lett elég központosított. Nézd meg itt a kóstolást!

Nézzük, hogyan jutott el a piros csapat a középdöntőig!

Három héten át folyt a küzdelem a középdöntőbe jutásért, a piros csapat tagjai: Gáspár Bea, Koholák Alexa és Keleti Andi a második elődöntőhéten bizonyították, hogy ott a helyük a következő fordulóban is! Nézzük, hogy szerepeltek akkor!

A piros csapat csokis tányérdesszertje

A pirosak jó ízekkel dolgoztak, azonban a fehércsokit nem megfelelően használták fel, ami meglátszott a süteményen. Nézd meg itt a kóstolást!

A piros csapat ázsiai étele

A zsűri szerint jó ízekkel és állagokkal dolgoztak, azonban túlságosan elrejtették a kókusz izgalmas ízeit az ételben. A teljes kóstolást itt nézhetitek meg!

Steve és Angéla egymás ellen küzdött a továbbjutásért!

Miután a piros csapat teljesített a leggyengébben, Angélának és Steve-nek egy párbajon kellett bizonyítaniuk! Végül csak az egyikük mehetett tovább az elődöntő következő napjára.

A pirosak próbálták szeretni a tésztát, a massza viszont szakított velük!

Steve és Angéla újra belefutottak a tészta-pánikba: megint nem akart összeállni a masszájuk. Próbálták érzelmesen megközelíteni a problémát: vajon segített?

A piros csapat 4-elem raviolija

A tojás ugyan folyt, a tésztákat is kitálalták, azonban érdekesen osztották be az idejüket. Ha kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri a piros csapatot: itt megnézheted!

Keleti Andi saját receptje a pirosak vesztét hozhatja?

A kapott instrukciók helyett Andi a saját, többször kipróbált receptjét készítette el, azonban a sütés közben kiderült: valamit rosszul csinálhattak. Vajon sikerült mégis kitálalniuk a fánkokakat Zsuzsival?

Keleti Andi feszes tempót diktált Laky Zsuzsinak!

Andi a főzés minden részletét irányítani akarta, amit az újonnan érkezett versenyző, Zsuzsi nem igazán kérdőjelezett meg. A főzés végéig folyamatosan kapta az utasításokat.

Ákos és Dávid megtiszteltetésnek érezték, hogy Ádámmal főzhetnek

Igazi örömfőzés zajlott a pirosaknál, Ádám csapatában. Ákos és Dávid érezték a finálé súlyát, de mindenképpen a legjobb munkájukkal akarták segíteni Ádámot. A finalista pedig bízott bennük annyira, hogy nyugodtan dolgozhassanak.

Virágos, kerti brokkolival töltött rizsgombóc

Óriási volt a feszültség a piros csapatban: Gábor nem azt csinálta, amit Dávid kért tőle, ennek a vége kiabálás lett. Dávid ki is akarta küldeni Gábort a konyhából.

Virághab tortácska

Az előző feladat veszekedéséből tanulva, Kriszti konyhafőnökként igyekezett elválasztani Dávidot és Gábort, nehogy megint feszültség legyen.

Ekkora vita még sosem volt a Konyhafőnökben!

Óriási volt a feszültség a piros csapatban: Gábor nem azt csinálta, amit Dávid kért tőle, ennek a vége kiabálás lett. Dávid ki is akarta küldeni Gábort a konyhából.

Kriszti eltökélte: nem engedi a két fiút egymás közelébe

Az előző feladat veszekedéséből tanulva, Kriszti konyhafőnökként igyekezett elválasztani Dávidot és Gábort, nehogy megint feszültség legyen.

Óriási feszültség: Kriszti és Dávid nem voltak hajlandóak Gábor mellé állni

A piros csapatnak meggyűlt a baja a pándi meggytortával. A piskóta nem sült át rendesen, Gábor pedig nem volt elégedett a csapattársaival, emiatt gúnyos megjegyzéseket tett rájuk. Krisztiék tűnteően a hátsó pultban maradtak, amikor lejárt az idő.

A piros csapat tagjai a tálalás utolsó pillanatáig veszekedtek

Miután a gombás rétes töltelékét véletlenül duplán sózták, ehetetlen lett. Az orvoslásával azonban elszaladt az idő, így a rétes szinte az utolsó percekben került csak a tányérra. Kriszti nem is akarta feltálalni, de nem mondott ellent Gábornak.

Szűzgöngyölt turbolyavariációkkal

Gábor konyhafőnökként már a feladat elején kijelenthette: nem akar veszekedni, és a hangjukat se emeljék fel. Ennel ellenére eléggé nagy volt a feszültség közte és Tomi között, amit még Rozina is megemlített a kóstolás alatt.

Papayás-tökös tócsni

Miután Tominak orvosi tanácsra fel kellett adnia a versenyt, Vári Dávid térhetett vissza. Miután ő már korábban dolgozott együtt Krisztivel, a csapattársa tartott tőle, hogy konyhafőnökként megint túlságosan makacs lesz. Nem így történt.

Erdei gomba tányér gombavariációkkal es besamel pürével

Miután a gombás rétes töltelékét véletlenül duplán sózták, ehetetlen lett. Az orvoslásával azonban elszaladt az idő, így a rétes szinte az utolsó percekben került csak a tányérra. Kriszti nem is akarta feltálalná, de nem mondott ellent Gábornak.

Gábor leosztotta: senki sem emelheti fel a hangját

Gábor konyhafőnökként már a feladat elején kijelenthette: nem akar veszekedni, és a hangjukat se emeljék fel. Ennel ellenére eléggé nagy volt a feszültség közte és Tomi között, amit még Rozina is megemlített a kóstolás alatt.

Az első feladat után a piros csapat örülhetett!

A feszültségek és a kaotikus konyha ellenére a pirosaknak sikerült egy jó ételt készíteniük az első feladatban. Így ők kapták meg a pontot és a vele járó előnyt is.

Kriszti megnyugodott, Dávid végre nyitott volt az ötletekre

Miután Tominak orvosi tanácsra fel kellett adnia a versenyt, Vári Dávid térhetett vissza. Miután ő már korábban dolgozott együtt Krisztivel, a csapattársa tartott tőle, hogy konyhafőnökként megint túlságosan makacs lesz. Nem így történt.

A luxus étteremben különleges ételeket készítettek a csapatok!

A sárga és a piros csapat is egy külső helyszínen bizonyított: egy luxus étteremben kellett elkészíteniük az ételeket. Hogy hogy kellett az adott fogásokat elkészíteniük, azt a séf mutatta be nekik.

A pirosaknak meggyűlt a baja a pisztrángokkal

A piros csapat óriási küzdelmet folytatott az idővel és a pisztrángokkal is. Meggyűlt a bajuk a filézéssel, emiatt először fele akkora hal darabokat akartak kitálalni, a séf azonban nem engedte ki a tányérokat.

A pirosak mindennel csúsztak: dőlt az idő-dominó?

A pirosaknak a rozzsal, a vörös cirokkal és a popcornnal kellett dolgoznia. Miután a cirok nem puhult meg hamar, a kolbászokkal és ezáltal az egész főzéssel  megcsúsztak.

Vajon hogyan sikerültek a csapatok gabona főételei?

A csapatoknak gabonafélékből kellett főételt alkotniuk. A kérdés már csak az volt, hogyan tudnak bánni a többnyire ismeretlen alapanyagokkal. A kóstoláson eldőlt.

A pirosaknál csak a konyhafőnök volt otthon a tortakészítésben

Ákos és Dávid nem igazán tudták, hogyan is kellene nekilátni a feketeerdő tortának, így mindenben Krisztire hagyatkoztak. A kezdeti piskóta-para helyett végül a csoki díszítéssel gyűlt meg a bajuk.

A piros csapat a luxus étteremben lett igazi csapat?

Kriszti, Ákos és Dávid meséltek egy kicsit a külső helyszínről és a közös munkájukról. Ákos kemény konyhafőnökként fogta őket, de a nehézségek ellenére is jól tudtak együtt dolgozni. Elmúltak a súrlódások.

Cirokkolbász fehérrépa pürével, rozsos töktortával és parmezanos popcorn ropogóssal

A pirosaknak a rozzsal, a vörös cirokkal és a popcornnal kellett dolgoznia. Miután a cirok nem puhult meg hamar, a kolbászokkal és ezáltal az egész főzéssel  megcsúsztak.

A piros csapat feketeerdő tortája

Ákos és Dávid nem igazán tudták, hogyan is kellene nekilátni a feketeerdő tortának, így mindenben Krisztire hagyatkoztak. A kezdeti piskóta-para helyett végül a csoki díszítéssel gyűlt meg a bajuk.

Kriszti konyhafőnökként rendíthetetlenül hajtotta a fiúkat

Kriszti elhatározta, hogy Ákos és Dávid minden lépését felügyelni fogja, nehogy elússzanak az idővel. Ezért a hátsó pultból figyelte őket. A túlzott figyelem azonban egy idő után elkezdte idegesíteni Ákost.

Dávid nem hallgatott senkire: végigvitte az elképzelését

Kriszti próbált beleszólni Dávid elképzeléseibe, megint aggódott, hogy túlságosan egyszerű ételt készítenek. Dávid azonban nem hagyta magát.

Ákos megtartotta magának a receptet - a többiek nem tudták követni

Miután a harmadik feladat során Ákos volt a konyhafőnök, egyedül ő tudta milyen ételt is akar, azonban nem osztott meg minden részletet a társaival. Kriszti emiatt folyamatosan kérdezgette, és kételkedett a receptben.

Kié lett a nap utolsó pontja?

Újra egy izgalmas napot zárhattak a versenyzők, megannyi különleges alapanyaggal és kihívással. Vajon a piros vagy a kék csapat gyűjthette be a harmadik pontot?

Tengeri póklábak mangopürével, zöldségekkel és mandulával

A zsűri kevésnek találta a póklábakat a piros csapat tányérján, ráadásul nagyon kevés mártást tálaltak a hús mellé. Az ízeket azonban jónak találták.

Rumli halászlé újragondolva, sült kárászgolyókkal

A zsűri szerint a piros csapat étele ízében hozta a halászlevet, azonban inkább egy paprikás krumplira hasonlított. Ráadásul Rozina ráharapott valami keményre kóstolás közben.

Három a madárka (fürjbelsőség)

Zét meglepte az egymagában guruló tojás, játszott is egyet vele, hogy eljuttassa a tányér másik oldalára. A piros csapat a főzés alatt végig azon veszekedett, hogy lekvár lett-e a kitálalt mártás, Zé megválaszolta: igen.

Tengeri póklábak a pulton! Sokkolt versenyzők előtte!

A Konyhafőnökben egy újabb izgalmas és különleges alapanyaggal kellett dolgoznia a versenyzőknek: tengeri póklábakkal. Ráadásul minden részét fel kellett használniuk az ételükhöz.

Így jutott el a piros csapat a középdöntőig!

12 versenyző már ott van a Konyhafőnök középdöntőjében, ezen a héten csapatokban küzdenek meg a kihívásokkal és pontokat gyűjtenek. A piros csapat tagjai – Kriszti, Ákos és Dávid– a második elődöntőhéten bizonyítottak. Összegyűjtöttük a legjobb pillanataikat.

Borítékok rejtették az első feladat klasszikusait!

Az első feladatban a szerencsén múlt, hogy a zöld és a piros csapatnak milyen magyar ételeket kell elkészítenie. A zöldek a szalontüdőt, a pirosak a töltött paprikát húzták.

Kriszti túl egyszerűnek találta Dávid ötletét - senki sem hallgatott rá!

Az lett volna a feladatuk, hogy újragondolva készítsenek el egy magyar klasszikust: Kriszti aggódott - a másik csapatot figyelve pláne -, hogy Dávid túlságosan a hagyományos töltött paprikát célozta be.

Jöhet a következő kihívás: kagylók és csigák!

A második feladatban izgalmas pult fogadta a csapatokat, amin különféle kagylók és csigák foglaltak helyet. Miután az első feladatban a pirosak szerezték meg az előnyt, ők választhattak mindenkinek.

A pirosak elúsztak az idővel a tészta-variációik miatt?

Kriszti a második feladatban is árgus szemekkel figyelte a másik csapatot, és amikor észrevette, hogy ők is fekete tésztával dolgoznak, azonnal szólt a csapattársainak. Vajon sikerült időben elkészülniük a második verzióval?

Fagylalt előmelegített tányéron?

A harmadik feladatban Kriszti volt a konyhafőnök, és miután leosztották a feladatokat, rámaradt a fagylaltkészítés. A séf megpróbálta a jó irányba terelni egy-két tanáccsal. Végül a tálalásnál elcsúsztak egy kicsit, hiszen Kriszti megszokásból melegített tányéron tálalta a desszertet...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való