KERESÉS search-close

piperkőc

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "piperkőc"

Mit tegyek, ha túl piperkőc a pasim?

Dalmát teljesen kiborítja barátja hiúsága, akinek külön szekrényt is kellett venni, hogy ruhái rendesen elférjenek otthon. Sőt, a lány szerint a párja többet készülődik, mint egy nő. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Neked bejönnek a piperkőc férfiak?

A 21. században már nem csak a nők privilégiuma a szépészeti beavatkozás. Egyre több férfi dönt úgy, hogy harcba száll az idő vas fogával.

PIPERKŐCÉK: Pumped Gabo és VV Soma a kedvünkért mindent kipróbált!

Körömfestés, szőrtelenítés esetleg sminkelés? Mi az, ami  belefér, és mi az, ami már túl ciki, ha egy pasi megcsináltatja magának? VV Soma és Pumped Gabo a Fókusz kedvéért eljött velünk egy szépségszalonba és ott a körömigazítástól kezdve a gyantáig mindent kipróbáltak!

Fókusz 2016-02-01


szerző:
2016.02.01. 18:55
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való