KERESÉS search-close

piktogram

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "piktogram"

Piktogramok a helyes fürdőruhákról

Piktogramokat helyeznek ki a budapesti gyógyfürdőkben, hogy a vendégek tudják, milyen a helyes fürdőruha viselet. Egy hete Széchenyi fürdőben két burkinit viselő nőt küldtek ki a medencéből, mert nem a házirendben előírt fürdőruha volt rajtuk. A gyógyfürdő szóvivője azt mondta, nem vallási, hanem közegészségügyi okokból kell szabályozni fürdőruha méretét. A magyar iszlám közösség vezetője szerint egyre többször zaklatják Magyarországon a muszlimokat.

Mit tegyünk ha világít a

Ha világít, akkor az azt jelenti, hogy a motor működésében valamilyen hiba történt. Ilyenkor persze nem kell rögtön a szívünkhöz kapni, megállni az autóval és jó messzire szaladni tőle. Hogy mit érdemes inkább tenni, annak most utánajártunk!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való