KERESÉS search-close

petefészekrák

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "petefészekrák"

Újabb betegek kapnak adókedvezményt

Januártól újabb súlyos betegségek után jár adókedvezmény. A többi között például mellrákban, a méhnyak- és petefészekrákban szenvedők havi 7450 forint adókedvezményt kapnak. A Női Liga tavasztól küzdött a támogatásért, azt mondják, ezek a betegségek rengeteg plusz költséggel járnak.

Művészfilmmel a rák ellen

Nehéz felismerni és nehéz gyógyítani is. A petefészekrák minden évben 1200 nőnél alakul ki Magyarországon, többségüknél már későn, előrehaladott állapotban fedezik fel a betegséget. Ezért minden évben 700 nő bele is hal.

Tekerjük körbe Magyarországot!


szerző:
2017.05.10. 08:31
Tekerjük körbe Magyarországot!

Ripli Zsuzsa, a Mi kis falunk színésznője a petefészekrák megelőzésére és a szűrővizsgálatok fontosságára hívta fel a figyelmet. Ennek az ügynek az új kezdeményezése a biciklis program, valamint az élőtükrös kampány is, melyről szintén bővebben mesélt.

70 millió dolláros kártérítés

Kártérítésként 70 millió dollárt, azaz csaknem 20 milliárd forintot ítélt meg egy amerikai bíróság egy asszonynak. A 63 éves nő a világ egyik legnagyobb vegyipari és gyógyszeripari vállalatát perelte be, mert szerinte attól kapott petefészekrákot, hogy intim testrészein használta a hintőporukat.

Ezzel a teszttel kimutatható a daganat esélye!

Az emlő- és a petefészekrák az egyik legelterjedtebb daganattípus Európában, ráadásul örökletes. Szerencsére ma már van olyan eljárás, melynek segítségével kimutatható, hogy hajlamosak vagyunk-e rá.

Aurélio új hitvallása: egészséges lélek, egészséges testben

Aurélio nem rég elhatározta, hogy diétázni és edzeni fog, szinte minden nap lejár a terembe és újra focizik is, reggel elmesélte, hogy miért döntött az egészséges életmód mellett. A petefészekrák világnapja kapcsán Simó Vivien mesélt nekünk, aki legyőzte a betegséget. Valamint azt is megtudhattuk, hogy miért olyan népszerűek ma a cross-funkcionális edzések. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Simó Vivien legyőzte a petefészekrákot

Ma van a petefészekrák világnapja. Évente sajnos egyre több nőt érint a betegség, ami miatt az orvosok nem győzik felhívni a figyelmet a rendszeres szűrővizsgálatok fontosságára. Simó Viviennek évekbe telt, amíg kiheverte betegségét.Vivi tapasztalatairól mesélt és azt is megtudtuk, hogy mit is kell tudni erről a betegségről.

Egészséges lélek, egészséges testben!

A daganatos megbetegedések közül minden nyolcadik petefészek rák. Rippel Feri exe, Vivien hogyan birkózott meg a gyilkos kórral, elmeséli ő maga. Egészséges lélek, egészséges testben – vallja Aurélió. Kiderül, mitől lett ilyen bölcs, és holnap reggel megépítjük a tavaszi virágos kertet is.

Napi Doktor: Az alattomos petefészekrák tünetei

Eltávolították Angelina Jolie petefészkeit és vezetékeit. A műtéttel a színésznő a rák kialakulásának kockázatát akarta csökkenteni, amely édesanyja és nagyanyja halálát is okozta. Hogy hogyan csökkenthető az öröklés kockázata a petefészekráknál, arról Dr. Hegedűs Tibor klinikai onkológust kérdeztük.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való